Saame tuttavaks
Virtuaaltutvumine
väljapraagitud naine 17. veebruar 2015, kl 15.53 |
Tutvusin mehega, kellega tekkis esimesest reast vastastikune tõmme. Pildini kahjuks ei jõudnudki, kuna mu kaal ja vanus ületas kriitilise piiri tema jaoks. Kui ei, siis ei.
Mees valis pilti nägemata minu asemel minust 10 a noorema ja 20 kilo kergema naise, kes kirjeldas ennast kui võluva naeratusega säravat saledat ja seksikat naist.
Kohtudes selgus, et sale tähendas halva rühiga rinnatut ja kühmus naist. Võluva naeratuse asemel olevat olnud hobusenaeratus ja seksikuse asemel eemaletõukav flirt. Lisaks veel tema vanuse kohta närtsinud ja ebapuhas nahk.
Tean kõike seda sellepärast, et seesama mees tuli peale seda jubedat kogemust uuesti mind tahtma ja vesistama kui suure vea ta tegi, et mind välja praakis.
Kohtusime ja selgus, mina meeldisin talle vaatamata oma kaalule ja vanusele.
Ei saa salata, et olen endiselt solvunud ja ei tea, kas saan mehele andeks anda. Kas ma meeldin talle piisavalt või meeldin talle vaid võrdluses selle hobusenäoga. See on mehe väljend, mis teeb mind samuti ettevaatlikuks.
Ma ei mõista, miks mehed teevad valikuid vaid enesereklaami ja mitte midagi näitava pildi põhjal, selle asemel, et kohtuda.
Kas viisakad mehed on tänapäeval väljasurnud liik?
Mees valis pilti nägemata minu asemel minust 10 a noorema ja 20 kilo kergema naise, kes kirjeldas ennast kui võluva naeratusega säravat saledat ja seksikat naist.
Kohtudes selgus, et sale tähendas halva rühiga rinnatut ja kühmus naist. Võluva naeratuse asemel olevat olnud hobusenaeratus ja seksikuse asemel eemaletõukav flirt. Lisaks veel tema vanuse kohta närtsinud ja ebapuhas nahk.
Tean kõike seda sellepärast, et seesama mees tuli peale seda jubedat kogemust uuesti mind tahtma ja vesistama kui suure vea ta tegi, et mind välja praakis.
Kohtusime ja selgus, mina meeldisin talle vaatamata oma kaalule ja vanusele.
Ei saa salata, et olen endiselt solvunud ja ei tea, kas saan mehele andeks anda. Kas ma meeldin talle piisavalt või meeldin talle vaid võrdluses selle hobusenäoga. See on mehe väljend, mis teeb mind samuti ettevaatlikuks.
Ma ei mõista, miks mehed teevad valikuid vaid enesereklaami ja mitte midagi näitava pildi põhjal, selle asemel, et kohtuda.
Kas viisakad mehed on tänapäeval väljasurnud liik?
n55 17. veebruar 2015, kl 16.06 |
ole kaval 17. veebruar 2015, kl 16.07 |
Sid 17. veebruar 2015, kl 16.22 |
väljapraagitud naine 17. veebruar 2015, kl 16.23 |
Ma ei uskunud mehe juttu, aga ta näitas mulle selle naise pilti, mis on tal nüüd tutvumisportaalis välja pandud. Piinlik öelda, aga tal oli õigus. Naine on ennast naeruväärselt üles kiitnud. Aga ei tahaks olla järgmine, kui mees minust võib-olla parema leiab. Mees ise on üle keskmise kena, haritud ja näeb kõvasti vaeva, et oma viga parandada.
huvitav 17. veebruar 2015, kl 16.33 |
Aga karista teda, 17. veebruar 2015, kl 16.34 |
Villu 17. veebruar 2015, kl 16.34 |
huvitav 17. veebruar 2015, kl 16.36 |
ahah oligi. ja mis nõu sa siit nüüd siis loodad saada. ma kõnniks kohe minema, välimus pole kahjuks enda teha ja kui meesterahvas kellestki nii kõneleb, eriti veel antud juhul sinule, ma ei arvaks sellisest mehest midagi. mismõttega ta üldse nagu selle jutuks võttis. Hoidnud oma teada ja öelnud lihtsalt, et klapp puudus, kritiseerida välimus , mees või asi.
piripiiiga 17. veebruar 2015, kl 16.45 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
haritusega ei kaasne tarkus nagu näha. milline mõistlik inimene hakkab netis isikukirjeldustele tuginedes inimestega reaalselt kohtumata valikuid tegema? labane ja ülbe mees, kes tegi oma valiku ära ja andis ikka sulle ka teada, miks sa ei kvalifitseerunud. veel labasem pärast selle teise naise pilti eksponeerides ja tema "hobusenägu" arvustades.
naine 17. veebruar 2015, kl 17.03 |
Villu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> paganama kahtlane on ikka netis tutvuda. satud min
> gi hullu eide otsa nagu teema autor ja pärast võid
> netist lugeda enda kohta igasugust idiootsust.
pigem vastupidi. võid sattuda samasuguse mehe otsa kes kõiki naisi arvustab.
-------------------------------------------------------
> paganama kahtlane on ikka netis tutvuda. satud min
> gi hullu eide otsa nagu teema autor ja pärast võid
> netist lugeda enda kohta igasugust idiootsust.
pigem vastupidi. võid sattuda samasuguse mehe otsa kes kõiki naisi arvustab.
hm 17. veebruar 2015, kl 17.05 |
miia 17. veebruar 2015, kl 17.07 |
ole kaval 17. veebruar 2015, kl 17.10 |
Kas sina kiidad heaks mehe poolt tegu, et ta pani selle naise pildi üles ilma naiselt selleks luba küsimata.Ära valeta! Ja kahtlne on su jutt selles, et ta näitas sulle selle naise pilti, miks ta pidi sulle naise pilti näitama peale viiendat siinset kommentaari, kus sulle öeldakse ühte koma teist, paraku et sa selle naise pilti pole näinud on õige, vastasel juhul poleks sa kirjutanud, et mees kirjeldas sulle seda naist vaid oleksid öelnud, et sa nägid tema pilti...Su jutt on vale, tahad kedagi teist naist alavääristada, kui ise oled vaal. Ei ole ilus valetada ja välja mõelda, et manipuleerida kommnetaaride järgi kommneteerijaid. Uuri, naise e-mail ja saada talle kirri ning räägi siis kohtudes mehe käitumsiest.
ole kaval 17. veebruar 2015, kl 17.12 |
mhmh 17. veebruar 2015, kl 17.25 |
to mhmh 17. veebruar 2015, kl 17.44 |
tehno 17. veebruar 2015, kl 17.44 |
kui tutvujale on esmane numbrilised näidud, otsib ta ennekõike aksessuaari. tuunitud piitspeenike neiu käekõrval - kõrvalistel vaatajatel silm puhkab ja hinnang positiivńe.
kandidaadi sisemise ilu on hea üllatuse asemel rohkem vaevaks.
sind premeeriti teise nüri kohaga, mistõttu jäädki aseaine templit kandma ja tundma.
kandidaadi sisemise ilu on hea üllatuse asemel rohkem vaevaks.
sind premeeriti teise nüri kohaga, mistõttu jäädki aseaine templit kandma ja tundma.
hehhhh 17. veebruar 2015, kl 18.19 |
Mina sinu asemel ei oleks. Mingi austus enda vastu peaks jääma ja kui mees teeb järeldused mingitest numbrinäitudest...no ma ei tea...ei sooviks ise olla osaline loosirattas. Kas oled kindel, et sa nüüd see üks ja ainus tema jaoks oled? Ehk leiab järgmisena veel parema ja saadab su kus see ja teine - siis poleks sinu enesetunne just hea, arvan. Kasutatud aseainena ja tagavara variandina...
Triin 17. veebruar 2015, kl 18.33 |
mhmh 17. veebruar 2015, kl 19.07 |
Shrečk 17. veebruar 2015, kl 19.08 |
to ole kaval 17. veebruar 2015, kl 20.41 |
härrasmehed nii ei tee 17. veebruar 2015, kl 20.51 |
skandinaavaiamaa avarustest 17. veebruar 2015, kl 20.54 |
no tomi moor, see skandinaaviamaade vananenud 50 aastane spordi- ja sextüdruk, kel menopaus käes, vaadates kahlus ja särata värvitud juukseid, tutvustas enda "peigmehi" et nagu aktsiaid tomi silmis kõrgemaks saada..
Mehed lähevad igasuguste kulunud trikkide õnge, täiesti naljkas. ja alati need trikid ka töötavad.
Mehed lähevad igasuguste kulunud trikkide õnge, täiesti naljkas. ja alati need trikid ka töötavad.
mansion ghost 17. veebruar 2015, kl 21.08 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
"Mehed lähevad igasuguste kulunud trikkide õnge, täiesti naljkas. ja alati need trikid ka töötavad."
Kohe ongi nii? Oled ikka päris kindel?
Siis poleks vist üldse üksikuid naisi, mingi mehe ikka ära trikitab. Oh misnüüd "mingi", ikka selle ihaldusväärseima ;D)
Tõsilugu on aga paraku midagi muud. Naised on lihtsalt äraräägitavad või kuulub ka see kulunud trikkide arsenali.
Kohe ongi nii? Oled ikka päris kindel?
Siis poleks vist üldse üksikuid naisi, mingi mehe ikka ära trikitab. Oh misnüüd "mingi", ikka selle ihaldusväärseima ;D)
Tõsilugu on aga paraku midagi muud. Naised on lihtsalt äraräägitavad või kuulub ka see kulunud trikkide arsenali.
kadakatupp 17. veebruar 2015, kl 21.20 |
mansion ghost 17. veebruar 2015, kl 21.27 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Lisa postitus