Saame tuttavaks
Kevade saabumine kui märk.
kadakajupp 01. märts 2015, kl 15.49 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kadakajupp 01. märts 2015, kl 16.04 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kuhu kati karu sai 01. märts 2015, kl 16.06 |
kadakajupp 01. märts 2015, kl 16.09 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kuhu kati karu sai 01. märts 2015, kl 16.13 |
n55 01. märts 2015, kl 16.17 |
mansion ghost 01. märts 2015, kl 01.22
"
´kaheööliblikas´
"jumal ei loonud onaneerimiseks seda riistapuud."
Kui nüüd täpsemalt asjale läheneda, siis mida muud see tühikargamine ongi kui puhas onanism :D)
Tehniliselt peaks ju ükskõik olema kuhu lahti hõõruda.
"
Ohsamumeie, kui keegi seksi masturbatsiooniga samastab, siis on ainuõige teist inimest tühjaga mitte tülitada. Ise tehtud, hästi tehtud. Pealegi, naised kipuvad solvuma mehe peale, kes kasutab neid vaid onanismi abivahendina.
Näib, et kummitus on leidnud tõepoolest optimaalse variandi, kuni ta ei tea ega taipa orgasmist enamat tahta.
"
´kaheööliblikas´
"jumal ei loonud onaneerimiseks seda riistapuud."
Kui nüüd täpsemalt asjale läheneda, siis mida muud see tühikargamine ongi kui puhas onanism :D)
Tehniliselt peaks ju ükskõik olema kuhu lahti hõõruda.
"
Ohsamumeie, kui keegi seksi masturbatsiooniga samastab, siis on ainuõige teist inimest tühjaga mitte tülitada. Ise tehtud, hästi tehtud. Pealegi, naised kipuvad solvuma mehe peale, kes kasutab neid vaid onanismi abivahendina.
Näib, et kummitus on leidnud tõepoolest optimaalse variandi, kuni ta ei tea ega taipa orgasmist enamat tahta.
kadakajupp 01. märts 2015, kl 16.20 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kuhu kati karu sai 01. märts 2015, kl 16.27 |
Nõus, et tutvuda võib igas vanuses. Aga ei pea. Siin see erinevus ongi. Sest arvatakse, et peab ja tutvutav (mees) jällegi peab kellegi ajudes, kintsudes, silmades või tupes nägema seda, mis pilt talle kunagi koolipoisina avanes. Midagi sellist, mille eest annaks oma elust 10a ära. Ega enam ikka ei anna küll. Pigem küsiks 20 juurde, kui tahaks hakata armastama kellegi keskealise kintse:-)
kadakajupp 01. märts 2015, kl 16.30 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kuhu kati karu sai 01. märts 2015, kl 16.41 |
kadakajupp 01. märts 2015, kl 16.48 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
sa pead silmas neid paari skisoidset valvekommentaatorit? no kuule, need pole mingid tõekuulutajad, keda tõsiselt võtta. ja milleks te kummitusega üldse peaksite deklareerima huvitatust või mittehuvitatust?
kui ei meeldi, siis ei meeldi - pole vaja sellepärast kümneid loosungeid treida, lihtne ju.
aga see särasilma fetišiga tegelinski on ikka tõsiselt klass omaette, küll on karvad hallid ja vinku lödi - ma ei suuda aru saada, mis krt teda ometigi vaevab.
kui ei meeldi, siis ei meeldi - pole vaja sellepärast kümneid loosungeid treida, lihtne ju.
aga see särasilma fetišiga tegelinski on ikka tõsiselt klass omaette, küll on karvad hallid ja vinku lödi - ma ei suuda aru saada, mis krt teda ometigi vaevab.
piripiiiga 01. märts 2015, kl 16.54 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
kadakajupp 01. märts 2015, kl 16.56 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
piripiiiga 01. märts 2015, kl 16.58 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
kadakajupp 01. märts 2015, kl 17.06 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
seda et 01. märts 2015, kl 17.37 |
Loen siin neid postitusi ja imestan, et kust tuleb see kurjus? Inimene tegi teema, aga kui midagi ilusat voi vahemalt normaalset oelda ei ole, milleks yldse kirjutada ja teemat solkida. Kurb kuidagi...Teemaalgatajale ytleks lohutuseks, et ara vota isiklikult nende "arvamusliidrite" kirjutisi.
tean, kuhu kati karu sai 01. märts 2015, kl 17.40 |
põhjus armuda alusse 01. märts 2015, kl 17.45 |
no alu arvab, et tema vanadusest habras pesulaud lapsmehe keha on see, mis Stocholmi metroos naisi peaks ju jalust niitma.
miskipärast ei näe aga huvilisi. Järsku on kondisele vanale kerele liigne panus tehtud? et ei huvitagi, peetagi atrkatiivseks?
aga alu lapsmehe mõistus seda kinni ju ei võta?
nagu tom, oma värvitud pruuni muidu hallikarvalise vana venelasega.
nagu naturaalselt hall täista blond, kes oleks veel blond ja kohe palju, kui vaid uskujaid oleks..
Gõust, kes naistehirmust naised hoopis ära põlgab, samas salaja ihaledes kättesaamatut..
miskipärast ei näe aga huvilisi. Järsku on kondisele vanale kerele liigne panus tehtud? et ei huvitagi, peetagi atrkatiivseks?
aga alu lapsmehe mõistus seda kinni ju ei võta?
nagu tom, oma värvitud pruuni muidu hallikarvalise vana venelasega.
nagu naturaalselt hall täista blond, kes oleks veel blond ja kohe palju, kui vaid uskujaid oleks..
Gõust, kes naistehirmust naised hoopis ära põlgab, samas salaja ihaledes kättesaamatut..
kadakajupp 01. märts 2015, kl 18.05 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
shreku, anonüümne subjektiivne arvamus võikski olla "pure fun", nagu piiga kirjutas.
paraku, nii harva, kui ma ka sinuga milleski ühel meelel olen, siis sedapuhku pean nõustuma netipõhise tutvumise osas. ma ei hakka oma arvamuse põhjendamiseks siia esseed kirjutama, aga taipan, mida sa silmas pead.
paraku, nii harva, kui ma ka sinuga milleski ühel meelel olen, siis sedapuhku pean nõustuma netipõhise tutvumise osas. ma ei hakka oma arvamuse põhjendamiseks siia esseed kirjutama, aga taipan, mida sa silmas pead.
ajab naerma küll 01. märts 2015, kl 18.07 |
Tom kirjutab: Mis aga naeratamisse puutub, siis mu särasilm just eile õhtul just leidis, et suurim teene, mis ta mulle on saanud teha, on see, et ta on mu naeratama pannud. Ilmselt on see ka tõsi, sest temaga on raske tõsiseks jääda. :)
------------
mind on ka kõik tutvuda üritanud vanad vene naised naerma ajanud. Kuidas nad kinnisvararaamatus enne hoolega järge veavad, missuguse mehel missuguse varad olemas on.
ja silmad hakkavadki särama!
Emotikonid iga lause lõpus meeste tekstides, viitavad ka teatud lihtsameelsusele.
------------
mind on ka kõik tutvuda üritanud vanad vene naised naerma ajanud. Kuidas nad kinnisvararaamatus enne hoolega järge veavad, missuguse mehel missuguse varad olemas on.
ja silmad hakkavadki särama!
Emotikonid iga lause lõpus meeste tekstides, viitavad ka teatud lihtsameelsusele.
tom ilmus välja? 01. märts 2015, kl 18.17 |
kuhu kati karu sai 01. märts 2015, kl 18.19 |
kadakajupp 01. märts 2015, kl 18.30 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kuhu kati karu sai 01. märts 2015, kl 18.47 |
kadakajupp 01. märts 2015, kl 18.51 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
shreku, sa oled vilets demagoog. aga mis kirjutiste sisu puudutab, siis mul pole uneski pähe tulnud siia kirjutada midagi, mida ma ei arva tegelikult.
olen küll jätnud sageli arvamuse avaldamata, aga see, mis kirjas, on ka tõene.
offkoors keegi ei keela praktiseerida vastupidist, mina ei peagi sellest aru saama :).
olen küll jätnud sageli arvamuse avaldamata, aga see, mis kirjas, on ka tõene.
offkoors keegi ei keela praktiseerida vastupidist, mina ei peagi sellest aru saama :).
piripiiiga 01. märts 2015, kl 18.56 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
kuhu kati karu sai 01. märts 2015, kl 19.00 |
Hakkab juba looma:-) ilma provotseerimata oleks siin "ilusam" olnud? Kõik need teemad lapsnaistest rongides ja kusiganes...mõelge, kui hästi te olete end tunda saanud. Kui õigete ja ausatena. Milline otsustusjõud ja paika panemine, terav taip valest ja õigest. Ja mida kõike samas välja rääkinud. Endast:-)
kuhu kati karu sai 01. märts 2015, kl 21.10 |
Lisa postitus