kuhu kati karu sai Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sid, kle, ole nüüd mees ja ära aja mingit laadnat
> paska, eksole. Mul on kindlad andmed, et nii minu
> pildi, kui palju muudki said sa Agneselt. Minupära
> st hoidke või ärge hoidke omavahel kokku aga kaks
> parajat paar aastat tagasi te olite. Iseloomustava
> ks on usaldusväärse ja poolehoidjana teiste eludes
> sonkimine ja omavaheline info jagamine nende selj
> a taga. Kirjutasid isegi, et oled arvutit vahetanu
> d ja kokku lugemata meiliadredes võib olla igasugu
> infot ja fotosi:DD
---------
... kui kiirelt liigub siin info, mida asjaosalised omavahel üldse ei liiguta, eksole. Kirjutab kadunud Agnes mõni minut tagasi:
Sid, kle, ole nüüd mees ja ära aja mingit laadnat paska, eksole. Mul on kindlad andmed, et nii minu pildi, kui palju muudki said sa Agneselt.
Ma tahan neid kindlaid andmeid ka teada. Omalt poolt võin öelda, et ma pole sinu pilte jaganud ei Tomi, ega TBga.
Su andmebaas eksib!!! Või tõesta see mulle ära.
Mis vaev su sellega on. Miks sa ei usu. Ja miks ma oleksin pidanud seda tegema???
KOrdan - ma ei ole öelnud ei sinu nime, sünniaega, vanust, elukohta, ega jaganud pilte.
Minupärast hoidke või ärge hoidke omavahel kokku aga kaks parajat paar aastat tagasi te olite.
Me ei hoia kokku..ma tahaks rohkem rääkida, aga ei hakka, sest ma kardan, et sa pole enam...nii usaldatav. Ja pealegi ma juba tean, kuidas sa vastad :)
Iseloomustavaks on usaldusväärse ja poolehoidjana teiste eludes sonkimine ja omavaheline info jagamine nende selja taga.
Kirjutasid isegi, et oled arvutit vahetanud ja kokku lugemata meiliadredes võib olla igasugu infot ja fotosi:DD
Tom sonkis ja sai mis tahtis ja sulle see meeldis. Sa olid ja oled kõige lihtlabasemas manipuleerimises ülepeakaela sees ja tom valdab seda perfektselt, isegi sinusuguse pettis ära :)
Ma ei tea, mida delfi mehed omavahel kirjutavad. Aga me pole temaga arvuteid vahetanud.
Mul on oma kindel põhjus, miks ma pole infot sinust jaganud ja ma ei kujuta ettegi, miks ma oelksin pidanud seda tegema.
Tead...lihtsalt vahest peab midagi-kedagi uskuma ja seda ma küll sooviksin..et sa usuksid.
Oli, mis oli, aga ma tulnud selle pealegi, et peaksin alu delfi tegelaste ees alasti kiskuma.
_-----------
Teile, Agnes ja Tom, ei hakka mina midagi ära tõestama. Tõestage parem ise:DD