Saame tuttavaks
kadakas tutvub
kadakajupp 25. mai 2015, kl 21.52 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
noh, eks see 10 k on niisama, mitte eesmärk omaette. midagi pole katki, kui siin üldse mitte käia.
soovitan tüütutel ahistajatel, kelle elu eesmärk tundub olevat minu virtuaaljälitus - endale jõukohasem tegevus leida. ja kui soovitused ei sobi, siis pole ka vahet. miks sind iga kuramuse pisikenegi lausekatke vaevab, nagu tegemist oleks ulmeolulise asjaga?
soovitan tüütutel ahistajatel, kelle elu eesmärk tundub olevat minu virtuaaljälitus - endale jõukohasem tegevus leida. ja kui soovitused ei sobi, siis pole ka vahet. miks sind iga kuramuse pisikenegi lausekatke vaevab, nagu tegemist oleks ulmeolulise asjaga?
nii, 25. mai 2015, kl 22.13 |
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> noh, eks see 10 k on niisama, mitte eesmärk omaett
> e.
Kas suudad näha, mida enamik inimesi arvab ühest täiskasvanud inimesest, kes püüab 10k postitust niisama kokku saada? Mida enamik sellise kohta arvaks?
> midagi pole katki, kui siin üldse mitte käia.
Kõik sõltlased ütlevad seda endale enesepettusena, aga reaalselt teostada ei suuda. Kas sa suudad tõestada , et siin ei käi ehk oled terve?
> >
> soovitan tüütutel ahistajatel, kelle elu ees
> märk tundub olevat minu virtuaaljälitus - endale j
> õukohasem tegevus leida.
Tundub, et jagad abistavaid soovitusi jälle, küsin taas:
Aga kas see pole siis abistamine, kui sa soovitad inimestele minna teise sobivamasse alamfoorumisse, soovitad IP-d kontrollima õppida jne? Kui see pole abistamine, siis mis see on?
> ja kui soovitused ei sobi
> , siis pole ka vahet.
Kas sa tahad öelda, et sul on ükskõik enda ebapädevatest soovitustest? Et vahet pole, kui inimene sinu ebapädeva soovitusi järgi püüab toimetada ja viga saab? Või on sul üleüldiselt ükskõik, mida ütled? Sel juhul küsiks, et kui täiesti ükskõik on mida suust välja ajad, siis kas ei tundu, et see võib teisi häirida?
> miks sind iga kuramuse pisik
> enegi lausekatke vaevab, nagu tegemist oleks ulmeo
> lulise asjaga?
Iga lause ei paku küll huvi ja ainult huvitavamad laused ja arusaamad on huvis. Üldiselt kehtib reegel, et kui ühe korra ära vastata, siis enam ei küsita. Näiteks vasta ära, mida arvad oma IP-aadressi jutust ja soovitustest teise alamfoorumisse minna. Kui vastus antud, siis enamasti pole vajadust teist korda küsida.
Teraapias aga on tõesti erandlik maailm nö ja on õigustatud ka mitu korda korduvalt sama asja küsida. Seda tehakse ka politseijaoskonna psühholoogide poolt sageli. Tegu on erialaspetsiifiliste võtetega, tavaelus aga piisab ku ivastad ühe korra ära. Sina aga oled põgenenud lihtsatest käputäiest küsimusest ehk iseenda eest.
> noh, eks see 10 k on niisama, mitte eesmärk omaett
> e.
Kas suudad näha, mida enamik inimesi arvab ühest täiskasvanud inimesest, kes püüab 10k postitust niisama kokku saada? Mida enamik sellise kohta arvaks?
> midagi pole katki, kui siin üldse mitte käia.
Kõik sõltlased ütlevad seda endale enesepettusena, aga reaalselt teostada ei suuda. Kas sa suudad tõestada , et siin ei käi ehk oled terve?
> >
> soovitan tüütutel ahistajatel, kelle elu ees
> märk tundub olevat minu virtuaaljälitus - endale j
> õukohasem tegevus leida.
Tundub, et jagad abistavaid soovitusi jälle, küsin taas:
Aga kas see pole siis abistamine, kui sa soovitad inimestele minna teise sobivamasse alamfoorumisse, soovitad IP-d kontrollima õppida jne? Kui see pole abistamine, siis mis see on?
> ja kui soovitused ei sobi
> , siis pole ka vahet.
Kas sa tahad öelda, et sul on ükskõik enda ebapädevatest soovitustest? Et vahet pole, kui inimene sinu ebapädeva soovitusi järgi püüab toimetada ja viga saab? Või on sul üleüldiselt ükskõik, mida ütled? Sel juhul küsiks, et kui täiesti ükskõik on mida suust välja ajad, siis kas ei tundu, et see võib teisi häirida?
> miks sind iga kuramuse pisik
> enegi lausekatke vaevab, nagu tegemist oleks ulmeo
> lulise asjaga?
Iga lause ei paku küll huvi ja ainult huvitavamad laused ja arusaamad on huvis. Üldiselt kehtib reegel, et kui ühe korra ära vastata, siis enam ei küsita. Näiteks vasta ära, mida arvad oma IP-aadressi jutust ja soovitustest teise alamfoorumisse minna. Kui vastus antud, siis enamasti pole vajadust teist korda küsida.
Teraapias aga on tõesti erandlik maailm nö ja on õigustatud ka mitu korda korduvalt sama asja küsida. Seda tehakse ka politseijaoskonna psühholoogide poolt sageli. Tegu on erialaspetsiifiliste võtetega, tavaelus aga piisab ku ivastad ühe korra ära. Sina aga oled põgenenud lihtsatest käputäiest küsimusest ehk iseenda eest.
kadakajupp 25. mai 2015, kl 22.27 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Lumi 25. mai 2015, kl 22.40 |
üsna ükskõik, 25. mai 2015, kl 22.44 |
kadakajupp Kirjutas:
> mul üsna ükskõik, mida sina või keegi teine siin a
> nonüümses foorumis millestki arvab,
See on selge, et sul on sotsiopaatiline ükskõiksus normide ehk inimeste suhtes.
Kuid küsimus on, et kas suudad pakkuda, mida inimesed arvavad sinust, küsimus oli lihtne ju:
"Kas suudad näha, mida enamik inimesi arvab ühest täiskasvanud inimesest, kes püüab 10k postitust niisama kokku saada? Mida enamik sellise kohta arvaks?"
Kas nad arvavad, et oled haige või mida?
> samuti tundub
> olevat sinuga. ravid siin olematuid patsiente ja p
> ainad iga lausega veel mitu nädalat jutti.. noh, e
> ks igal lollil oma lõbu.
Kas tahad öelda, et nn ravimine on siiski õigustatud, et see on igaühe oma lõbu? Kui jah, siis tundub, et annad taas mõista, et:
reegel on, et reegleid pole.
Kas sa ei tundu endale vastuolulisena? Justnagu paned pahaks mida teised teevad ja siis ütled vastupidiselt, et sul on ükskõik ja pahaks ei pane enam. Vastuoluline silmakirjalikkus: soovitad inimestele asju, mida ise ei täida või lausa mille kohta ise ei oma pädevuslikku teadmist, kas soovitus on korrektne üleüldse. Teed tutvuskuulutusi, kus on vastuolulised kriteeriumid. Räägid, et ei tutvu ja tutvud vaheldumisi, ühel päeval üht, teisel teist. Jne. Kas endale ei tundu, et vastuolud pole päris õiged asjad?
Lisaks küsiks, et oletame, et vinguviiulit häirib ravi. Kuid, miks ei tunnista/näe ühtegi enda aspekti, mis võiks häirida teisi? Näiteks sinu kurgid ja IP-aadressid- need on selgelt häiriv solk ja väga objektiivsetel põhjustel. Kui tõesti ei suuda näha enda vigu, siis on empaatia võime üsna nullilähedane vms ja inimestega kokkupuude ei ole soovitav.
> mul üsna ükskõik, mida sina või keegi teine siin a
> nonüümses foorumis millestki arvab,
See on selge, et sul on sotsiopaatiline ükskõiksus normide ehk inimeste suhtes.
Kuid küsimus on, et kas suudad pakkuda, mida inimesed arvavad sinust, küsimus oli lihtne ju:
"Kas suudad näha, mida enamik inimesi arvab ühest täiskasvanud inimesest, kes püüab 10k postitust niisama kokku saada? Mida enamik sellise kohta arvaks?"
Kas nad arvavad, et oled haige või mida?
> samuti tundub
> olevat sinuga. ravid siin olematuid patsiente ja p
> ainad iga lausega veel mitu nädalat jutti.. noh, e
> ks igal lollil oma lõbu.
Kas tahad öelda, et nn ravimine on siiski õigustatud, et see on igaühe oma lõbu? Kui jah, siis tundub, et annad taas mõista, et:
reegel on, et reegleid pole.
Kas sa ei tundu endale vastuolulisena? Justnagu paned pahaks mida teised teevad ja siis ütled vastupidiselt, et sul on ükskõik ja pahaks ei pane enam. Vastuoluline silmakirjalikkus: soovitad inimestele asju, mida ise ei täida või lausa mille kohta ise ei oma pädevuslikku teadmist, kas soovitus on korrektne üleüldse. Teed tutvuskuulutusi, kus on vastuolulised kriteeriumid. Räägid, et ei tutvu ja tutvud vaheldumisi, ühel päeval üht, teisel teist. Jne. Kas endale ei tundu, et vastuolud pole päris õiged asjad?
Lisaks küsiks, et oletame, et vinguviiulit häirib ravi. Kuid, miks ei tunnista/näe ühtegi enda aspekti, mis võiks häirida teisi? Näiteks sinu kurgid ja IP-aadressid- need on selgelt häiriv solk ja väga objektiivsetel põhjustel. Kui tõesti ei suuda näha enda vigu, siis on empaatia võime üsna nullilähedane vms ja inimestega kokkupuude ei ole soovitav.
vinguviiulile, 25. mai 2015, kl 22.47 |
Lumi Kirjutas:
> nii ja teised nimed
> Mulle tundub, et sa lihtsal
> t kiusad Kadakajuppi.
> Palun lõpeta ära, sinu k
> irjutisi on ebameeldiv lugeda ning mõjud siinse fo
> orumi atmosfäärile halvasti.
Vinguviiul, kui leiad, et blogil pole kohta tutvusfoorumis, siis arutle sellest blogipidajaga ja moderaatoriga.
Kui arvad, et blogi on hea tutvusfoorumisse, ja reegel on et reegleid pole, siis miks vingud?
> nii ja teised nimed
> Mulle tundub, et sa lihtsal
> t kiusad Kadakajuppi.
> Palun lõpeta ära, sinu k
> irjutisi on ebameeldiv lugeda ning mõjud siinse fo
> orumi atmosfäärile halvasti.
Vinguviiul, kui leiad, et blogil pole kohta tutvusfoorumis, siis arutle sellest blogipidajaga ja moderaatoriga.
Kui arvad, et blogi on hea tutvusfoorumisse, ja reegel on et reegleid pole, siis miks vingud?
kadakajupp 25. mai 2015, kl 22.50 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
hahahha 25. mai 2015, kl 22.54 |
kadakajupp Kirjutas:
> boring big time - sul kiilus jälle kinni. kahju.
Võib-olla eesmärk ei ole sotsiopaati lõbustada, vaid panna tutvusfoorumi külastajaid mõtlema siinsetest püsihaigetest.
Kas seanss tundus taas raske ja lihtsam on enda eest põgeneda?
irww:D
> boring big time - sul kiilus jälle kinni. kahju.
Võib-olla eesmärk ei ole sotsiopaati lõbustada, vaid panna tutvusfoorumi külastajaid mõtlema siinsetest püsihaigetest.
Kas seanss tundus taas raske ja lihtsam on enda eest põgeneda?
irww:D
Lumi 25. mai 2015, kl 22.57 |
kadakajupp 25. mai 2015, kl 22.59 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
pole minu asi ette kirjutada, mida keegi siin kellestki mõtlema peab.
irww... kas retoorika jooksis ummikusse, et nii lühike postitus? ja üleüldse, kao mu tutvumisteemast minema, pole sinu asi, kus, miks ning kellega ma tutvun. leidsid ka koha, kus end presenteerida. jätaks külastajatele võimaluse ise midagi arvata, eksole :D.
krt, täna sa isegi meeldid mulle - selline süüdimatu torbik. aga nüüd ma lähen magama. sa leiuta mingi äge teooria seni ja ma hommikul loen, eksju.
irww... kas retoorika jooksis ummikusse, et nii lühike postitus? ja üleüldse, kao mu tutvumisteemast minema, pole sinu asi, kus, miks ning kellega ma tutvun. leidsid ka koha, kus end presenteerida. jätaks külastajatele võimaluse ise midagi arvata, eksole :D.
krt, täna sa isegi meeldid mulle - selline süüdimatu torbik. aga nüüd ma lähen magama. sa leiuta mingi äge teooria seni ja ma hommikul loen, eksju.
kadakajupp 25. mai 2015, kl 23.00 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
:)) 25. mai 2015, kl 23.07 |
Lumi Kirjutas:
> Ma ei vingu,
Paraku eksid, kuna väljendasid selgelt rahulolematust ja see ongi vingumine. Kui sa eitad kõike või valetad õigustavalt, või ei tunne vingumise mõistet, siis kuidas saab sinu juttu üldse adekvaatsena võtta?
> ma vestlen sinuga täiesti rahulikult.
> Avaldasin lihtsalt oma arvamust, kuidas olukord t
> undub mulle. Tundub sinu kirjutiste tõttu aga küll
> altki ebameeldiv, palun ära ahista Kadakajuppi, jä
> tad tõsiselt ahistaja mulje.
Sa oled järjekordne patsient, kes kinnitab, et teraapia on tõhus. Kas sa soovid naiivselt midagi tasuta saada? Patsientidele on pakutud diili mitu korda, alustada läbirääkimisi. Nõuded on lihtsad- austage norme ehk inimesi. See tähendab, et tutvusfoorumist eemaldate kurgid, muusikateraapia, jm solgi. Vastu saate, et teid enam ei ravita.
> Palun jäta oma kiu
> s, sellest oleks kõigil heameel.
Kellel kõigil? Ca kümnel patsiendil? Kinosaalis ei loobita popkorniga, olgugi et ca 10-le haigele pakub see head meelt.
Tänan, et ravitõhusust tunnistate. :)
> Ma ei vingu,
Paraku eksid, kuna väljendasid selgelt rahulolematust ja see ongi vingumine. Kui sa eitad kõike või valetad õigustavalt, või ei tunne vingumise mõistet, siis kuidas saab sinu juttu üldse adekvaatsena võtta?
> ma vestlen sinuga täiesti rahulikult.
> Avaldasin lihtsalt oma arvamust, kuidas olukord t
> undub mulle. Tundub sinu kirjutiste tõttu aga küll
> altki ebameeldiv, palun ära ahista Kadakajuppi, jä
> tad tõsiselt ahistaja mulje.
Sa oled järjekordne patsient, kes kinnitab, et teraapia on tõhus. Kas sa soovid naiivselt midagi tasuta saada? Patsientidele on pakutud diili mitu korda, alustada läbirääkimisi. Nõuded on lihtsad- austage norme ehk inimesi. See tähendab, et tutvusfoorumist eemaldate kurgid, muusikateraapia, jm solgi. Vastu saate, et teid enam ei ravita.
> Palun jäta oma kiu
> s, sellest oleks kõigil heameel.
Kellel kõigil? Ca kümnel patsiendil? Kinosaalis ei loobita popkorniga, olgugi et ca 10-le haigele pakub see head meelt.
Tänan, et ravitõhusust tunnistate. :)
:)) 25. mai 2015, kl 23.11 |
kadakajupp Kirjutas:
> pole minu asi ette kirjutada, mida keegi siin kell
> estki mõtlema peab.
>
> irww... kas retoorika
> jooksis ummikusse, et nii lühike postitus? ja üleü
> ldse, kao mu tutvumisteemast minema, pole sinu asi
> , kus, miks ning kellega ma tutvun. leidsid ka koh
> a, kus end presenteerida. jätaks külastajatele või
> maluse ise midagi arvata, eksole :D.
>
> krt,
> täna sa isegi meeldid mulle - selline süüdimatu to
> rbik. aga nüüd ma lähen magama. sa leiuta mingi äg
> e teooria seni ja ma hommikul loen, eksju.
Hahaha, hüsteeriline patsient taas positiivne seansi lõpuks, hetk tagasi aga räige külamoori tasemel kiun.
Sinu tutvumine on sinu lapsik fantaasia. Ennem pead terveks saama, alles siis tekivad reaalsed tutvusvalmidused ja soovid.
> pole minu asi ette kirjutada, mida keegi siin kell
> estki mõtlema peab.
>
> irww... kas retoorika
> jooksis ummikusse, et nii lühike postitus? ja üleü
> ldse, kao mu tutvumisteemast minema, pole sinu asi
> , kus, miks ning kellega ma tutvun. leidsid ka koh
> a, kus end presenteerida. jätaks külastajatele või
> maluse ise midagi arvata, eksole :D.
>
> krt,
> täna sa isegi meeldid mulle - selline süüdimatu to
> rbik. aga nüüd ma lähen magama. sa leiuta mingi äg
> e teooria seni ja ma hommikul loen, eksju.
Hahaha, hüsteeriline patsient taas positiivne seansi lõpuks, hetk tagasi aga räige külamoori tasemel kiun.
Sinu tutvumine on sinu lapsik fantaasia. Ennem pead terveks saama, alles siis tekivad reaalsed tutvusvalmidused ja soovid.
Lumi 25. mai 2015, kl 23.13 |
kadakajupp
Tegelikult avaldasin oma arvamust täiesti siiralt, ei olegi tahtmist ära panna vms. Lihtsalt antud inimene (ei saagi aru, palju neid on) mõjub tõepoolest ahistajana, seda on väga väga ebameeldiv lugeda, isegi natuke õudne. Nende tema kinnismõtete pärast siis.
Ma mõistan, et sellel kiusajal on palju aega siin kirjutamiseks ja ilmselt ka suhtlemispuudus, kuid kindlasti on paremaid võimalusi inimestega kontakti leidmiseks.
Soovin, et ta siiski leiaks kuidagi mingid paremad moodused suhtlemiseks.
Tegelikult avaldasin oma arvamust täiesti siiralt, ei olegi tahtmist ära panna vms. Lihtsalt antud inimene (ei saagi aru, palju neid on) mõjub tõepoolest ahistajana, seda on väga väga ebameeldiv lugeda, isegi natuke õudne. Nende tema kinnismõtete pärast siis.
Ma mõistan, et sellel kiusajal on palju aega siin kirjutamiseks ja ilmselt ka suhtlemispuudus, kuid kindlasti on paremaid võimalusi inimestega kontakti leidmiseks.
Soovin, et ta siiski leiaks kuidagi mingid paremad moodused suhtlemiseks.
Lumi 25. mai 2015, kl 23.21 |
Ma ei ole siin foorumis üldse kirjutanud.
Kuid see ahistaja mõjub tõepoolest hüsteeriliselt ja kuidagi meeleheitlikult.
Lihtsalt enam tõesti ei saa niisama pealt vaadata seda ahistamist, väga kurb hakkab.
Võimalik, et ka selle inimese pärast. Ta ju ka ometi soovib lävida ja olla tähele pandud, kuid see tähelepanu tuleb läbi mingite rollimängude, teeseldud naeru ja siiski negatiivsuse.
Saan aru, et see on nüü tema mäng, mida ta justkui juhib ja ilmselt annab see talle mingi lohutuse või rahulduse.
Samas võib aimata selle inimese mingit peidetud valujustkui.
Ma ei teagi, mille tõttu, kuid nii mulle tundub.
Kuskiltpidi on mul temast isegi kahju..
Kuid see ahistaja mõjub tõepoolest hüsteeriliselt ja kuidagi meeleheitlikult.
Lihtsalt enam tõesti ei saa niisama pealt vaadata seda ahistamist, väga kurb hakkab.
Võimalik, et ka selle inimese pärast. Ta ju ka ometi soovib lävida ja olla tähele pandud, kuid see tähelepanu tuleb läbi mingite rollimängude, teeseldud naeru ja siiski negatiivsuse.
Saan aru, et see on nüü tema mäng, mida ta justkui juhib ja ilmselt annab see talle mingi lohutuse või rahulduse.
Samas võib aimata selle inimese mingit peidetud valujustkui.
Ma ei teagi, mille tõttu, kuid nii mulle tundub.
Kuskiltpidi on mul temast isegi kahju..
vinguviiulile 25. mai 2015, kl 23.24 |
Lumi Kirjutas:
> kadakajupp
> Tegelikult avaldasin oma arvamust tä
> iesti siiralt, ei olegi tahtmist ära panna vms. Li
> htsalt antud inimene (ei saagi aru, palju neid on)
> mõjub tõepoolest ahistajana, seda on väga väga eb
> ameeldiv lugeda, isegi natuke õudne. Nende tema ki
> nnismõtete pärast siis.
> Ma mõistan, et sellel
> kiusajal on palju aega siin kirjutamiseks ja ilmse
> lt ka suhtlemispuudus, kuid kindlasti on paremaid
> võimalusi inimestega kontakti leidmiseks.
> Soov
> in, et ta siiski leiaks kuidagi mingid paremad moo
> dused suhtlemiseks.
:D
Kulla patsient, tore, et teil on hetkel heatahtlik episood.
Aga vaadake, maailmas on normid ja reeglid, mis loovad hea olemise, et enamikel ehk kõigil oleks hea olla.
Näiteks on loodud alamfoorumid. Muusika alamfoorum, kurgikasvatuse foorum, IP-aadressite foorum. On üldine norm, et tutvusfoorumis aetakse tutvus asja. Kas see norm on arusaadav või mitte? Muusikafoorumis aetakse muusika asja.
Aga siin tutvusfoorumis on Kadakad jt püsihaiged, kes ei tunnista norme ja ajavad igasugu solki otse siin tutvusfoorumis.
Normid on loodud enamike heaolu nimel ja normide rikkujad isoleeritakse ja ravitakse, see tagab ühiskonna jätkusuutlikku toimimise. Kas see kontseptsioon on arusaadav? :)
> kadakajupp
> Tegelikult avaldasin oma arvamust tä
> iesti siiralt, ei olegi tahtmist ära panna vms. Li
> htsalt antud inimene (ei saagi aru, palju neid on)
> mõjub tõepoolest ahistajana, seda on väga väga eb
> ameeldiv lugeda, isegi natuke õudne. Nende tema ki
> nnismõtete pärast siis.
> Ma mõistan, et sellel
> kiusajal on palju aega siin kirjutamiseks ja ilmse
> lt ka suhtlemispuudus, kuid kindlasti on paremaid
> võimalusi inimestega kontakti leidmiseks.
> Soov
> in, et ta siiski leiaks kuidagi mingid paremad moo
> dused suhtlemiseks.
:D
Kulla patsient, tore, et teil on hetkel heatahtlik episood.
Aga vaadake, maailmas on normid ja reeglid, mis loovad hea olemise, et enamikel ehk kõigil oleks hea olla.
Näiteks on loodud alamfoorumid. Muusika alamfoorum, kurgikasvatuse foorum, IP-aadressite foorum. On üldine norm, et tutvusfoorumis aetakse tutvus asja. Kas see norm on arusaadav või mitte? Muusikafoorumis aetakse muusika asja.
Aga siin tutvusfoorumis on Kadakad jt püsihaiged, kes ei tunnista norme ja ajavad igasugu solki otse siin tutvusfoorumis.
Normid on loodud enamike heaolu nimel ja normide rikkujad isoleeritakse ja ravitakse, see tagab ühiskonna jätkusuutlikku toimimise. Kas see kontseptsioon on arusaadav? :)
irwwww 25. mai 2015, kl 23.25 |
Lumi Kirjutas:
> Ma ei ole siin foorumis üldse kirjutanud.
> Kuid
> see ahistaja mõjub tõepoolest hüsteeriliselt ja ku
> idagi meeleheitlikult.
> Lihtsalt enam tõesti ei
> saa niisama pealt vaadata seda ahistamist, väga k
> urb hakkab.
> Võimalik, et ka selle inimese pära
> st. Ta ju ka ometi soovib lävida ja olla tähele pa
> ndud, kuid see tähelepanu tuleb läbi mingite rolli
> mängude, teeseldud naeru ja siiski negatiivsuse.
> > Saan aru, et see on nüü tema mäng, mida ta justk
> ui juhib ja ilmselt annab see talle mingi lohutuse
> või rahulduse.
> Samas võib aimata selle inimese
> mingit peidetud valujustkui.
> Ma ei teagi, mill
> e tõttu, kuid nii mulle tundub.
> Kuskiltpidi on
> mul temast isegi kahju..
Mnjaa aina põnevamaks läheb siin palatis.
irwwww!
> Ma ei ole siin foorumis üldse kirjutanud.
> Kuid
> see ahistaja mõjub tõepoolest hüsteeriliselt ja ku
> idagi meeleheitlikult.
> Lihtsalt enam tõesti ei
> saa niisama pealt vaadata seda ahistamist, väga k
> urb hakkab.
> Võimalik, et ka selle inimese pära
> st. Ta ju ka ometi soovib lävida ja olla tähele pa
> ndud, kuid see tähelepanu tuleb läbi mingite rolli
> mängude, teeseldud naeru ja siiski negatiivsuse.
> > Saan aru, et see on nüü tema mäng, mida ta justk
> ui juhib ja ilmselt annab see talle mingi lohutuse
> või rahulduse.
> Samas võib aimata selle inimese
> mingit peidetud valujustkui.
> Ma ei teagi, mill
> e tõttu, kuid nii mulle tundub.
> Kuskiltpidi on
> mul temast isegi kahju..
Mnjaa aina põnevamaks läheb siin palatis.
irwwww!
Lumi 25. mai 2015, kl 23.40 |
Ma tegelikult arvan, et sa ei irvita praegu. Seda sõna "irw" saab kirjutada siis, kui õieti midagi öelda ehk pole, lisaks mingil põhjusel annab see sõna justkui üleolekutunde kirjutajale. Ja eks see kiuslikkuse ja pahatahtlikkuse märgiks on ka, minu meelest.
Irvitavad inimesed pole ju kuigi kenad. Võrreldes naeratavatega näiteks.
Aga hea küll, rääkisin sinuga siiralt, ära pane pahaks.
Head ööd.
Irvitavad inimesed pole ju kuigi kenad. Võrreldes naeratavatega näiteks.
Aga hea küll, rääkisin sinuga siiralt, ära pane pahaks.
Head ööd.
Lumi 25. mai 2015, kl 23.45 |
väärtus 26. mai 2015, kl 07.17 |
Endine püsikas, 26. mai 2015, kl 08.34 |
Endisele püsikale 26. mai 2015, kl 10.10 |
Endisele püsikale 26. mai 2015, kl 10.38 |
Endine püsikas, 26. mai 2015, kl 11.46 |
Endine püsikas, 26. mai 2015, kl 11.49 |
Eesti Impotentide Liit avaldab sügavat muret seoses Euroopa Liidu plaaniga kaotada suve- ja talveajale ülemineku ning sellega seoses kaotada igasügisene kella osuti ühe tunni tagasi keeramise komme.
Liidu esimees Lange Kepp sõnade järgi kaob tuntaval osal Euroopa Liidu meestel võimalus kordki aastas tund aega taha keerata, mis on lubamatu..
Liidu esimees Lange Kepp sõnade järgi kaob tuntaval osal Euroopa Liidu meestel võimalus kordki aastas tund aega taha keerata, mis on lubamatu..
Endisele püsikale 26. mai 2015, kl 12.19 |
Endine püsikas, Kirjutas:
> Avaldasin vaid oma arvamust, ei enamat..selle põhj
> al staatuse tuletamine jäägu igaühe südametunnistu
> se kanda,
Assaraks kui teravad okkad! Arvamust avaldavad ka tutvujad, ei pea sellepärast veel südametunnistusega pahuksisse minema. Tutvumine võiks mitmetahulisem olla kui parameetrite vahetamine ainult. Vabandused tülitamise eest!
> Avaldasin vaid oma arvamust, ei enamat..selle põhj
> al staatuse tuletamine jäägu igaühe südametunnistu
> se kanda,
Assaraks kui teravad okkad! Arvamust avaldavad ka tutvujad, ei pea sellepärast veel südametunnistusega pahuksisse minema. Tutvumine võiks mitmetahulisem olla kui parameetrite vahetamine ainult. Vabandused tülitamise eest!
kadakajupp 26. mai 2015, kl 12.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Endine püsikas, 26. mai 2015, kl 13.05 |
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.