Saame tuttavaks
Naised! Mida te tahate?
mida naised tahavad? 21. aprill 2015, kl 19.08 |
eelmisele plontile 21. aprill 2015, kl 19.32 |
päevapäike 21. aprill 2015, kl 20.01 |
Mõnele naisele täitsa sobib, et mees ütleb otse välja: laiad puusad, kortsuline nägu, üleüldine pekisus, "kõrgeealisus" jms on välistatud. Nii jääb asjatu kontakti otsimine ja lootmine ära. Seega, mõni naine (noh, selline peast veidi lihtne, aga siiski naine) tahab, et mees oleks ennekõike aus.
(Aus saab muidugi olla ka ilma põlgliku varjundita)
(Aus saab muidugi olla ka ilma põlgliku varjundita)
k2 21. aprill 2015, kl 20.40 |
HaukuvPeni 21. aprill 2015, kl 20.45 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
k345 21. aprill 2015, kl 20.58 |
päevapäike 21. aprill 2015, kl 21.04 |
Jep 21. aprill 2015, kl 21.11 |
kärsher 21. aprill 2015, kl 21.15 |
irw 21. aprill 2015, kl 21.22 |
Tädike Ah 24. aprill 2015, kl 19.55 |
Kas siis nii primitiivne, Haukuv Peni?. Paar sõna siia sinna. Maha-taha ja siis iga roju oma koju. Mis minusse isiklikult puutub, siis, siin paljud naised on niii kauneid-lihtsaid soove kirjeldanud.Naised on erinevad. Mis minu soovid meheteemal oleksid.: keegi taluperemees, kellega vestelda. Ei ole huvitatud seksist ega kooselust. Vaid sõbralik jutuajmine ja võibolla ka vastastiku kasulik koostöö. Lambapidamise alane näiteks.
HaukuvPeni 24. aprill 2015, kl 21.02 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Tädike Ah Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei
> ole huvitatud seksist ega kooselust. Vaid sõbralik
> jutuajmine ja võibolla ka vastastiku kasulik koos
> töö. Lambapidamise alane näiteks.
Minu puupea ei võta seda kinni kui seksi ei taha mis pagana pärast pead sa selle mehega üldse kokku saama? Jutusta delfi naistekas, nii et sõrmeotsad villis klahvide klõbistamisest. Kõik siinsed printsessid teevad nii. Muidugi kõik naised ei ole printsessi krooni välja teeninud kuna paljudel puudub halvustav ja ropp sõnavara ;-)
P.S. Lambaid ma kasvatanud ei ole aga igasuguseid muid pudulojuseid ja linde küll.
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
> Ei
> ole huvitatud seksist ega kooselust. Vaid sõbralik
> jutuajmine ja võibolla ka vastastiku kasulik koos
> töö. Lambapidamise alane näiteks.
Minu puupea ei võta seda kinni kui seksi ei taha mis pagana pärast pead sa selle mehega üldse kokku saama? Jutusta delfi naistekas, nii et sõrmeotsad villis klahvide klõbistamisest. Kõik siinsed printsessid teevad nii. Muidugi kõik naised ei ole printsessi krooni välja teeninud kuna paljudel puudub halvustav ja ropp sõnavara ;-)
P.S. Lambaid ma kasvatanud ei ole aga igasuguseid muid pudulojuseid ja linde küll.
piripiiiga 24. aprill 2015, kl 21.12 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
pehmik 24. aprill 2015, kl 21.20 |
juliett tehnika tänavalt 29. aprill 2015, kl 06.47 |
mina tean ka 29. aprill 2015, kl 12.17 |
juliett 29. aprill 2015, kl 18.24 |
naisinimene 29. aprill 2015, kl 18.42 |
juliett 29. aprill 2015, kl 19.04 |
HaukuvPeni 29. aprill 2015, kl 21.20 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
juliett tehnika tänavalt Kirjutas:
> haukuv peni, valus juba jälgida seda klopperit, mi
> s sulle siin osaks saab.
Ma lausa mõnuga provotseerin siin seda, et korralikult lajatataks klopperiga ja kõigega mis kätte juhtub.
Miskit muud siit ma enam ei looda. Olgu vähemalt siis lõbus.
> haukuv peni, valus juba jälgida seda klopperit, mi
> s sulle siin osaks saab.
Ma lausa mõnuga provotseerin siin seda, et korralikult lajatataks klopperiga ja kõigega mis kätte juhtub.
Miskit muud siit ma enam ei looda. Olgu vähemalt siis lõbus.
Lisa postitus