Saame tuttavaks
ennustan tutvujatele tulevikku
did_219730 29. juuli 2015, kl 23.27 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 40 |
kolmas silm 29. juuli 2015, kl 23.28 |
kolmas silm 29. juuli 2015, kl 23.30 |
did_219730 29. juuli 2015, kl 23.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 40 |
kolmas silm 29. juuli 2015, kl 23.34 |
E. 29. juuli 2015, kl 23.35 |
did_219730 29. juuli 2015, kl 23.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 40 |
kolmas silm 29. juuli 2015, kl 23.41 |
Sid 29. juuli 2015, kl 23.41 |
did_219730 29. juuli 2015, kl 23.45 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 40 |
E. 29. juuli 2015, kl 23.48 |
kolmas silm 29. juuli 2015, kl 23.48 |
Sid 29. juuli 2015, kl 23.52 |
kolmas silm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sid. Kas siin on püsikas nimega kolmas silm? Sina
> pole see, kes kasutab aliast Sid. Kas sa tahad oma
> saatust segada Sidi omaga? Sa oled nagu prükkar,
> kes toitub teiste jäänustest, selle asemel, et end
> võõrast saastast puhtaks pesta ja õnnelikuks saad
> a.
Mis alusel sa arvad, et mina pole püsikas. Ma tegin just Delfiinide meditatsiooni ja see ütles, et olen püsikas ja sina ka.
> võõrast saastast puhtaks pesta ja õnnelikuks saad
> a.
Mis alusel sa arvad, et mina pole püsikas. Ma tegin just Delfiinide meditatsiooni ja see ütles, et olen püsikas ja sina ka.
kolmas silm 29. juuli 2015, kl 23.53 |
E. 30. juuli 2015, kl 00.00 |
Aitäha kolmas silm.
Ma olen püüdnud tema kanaleid blokeerida ja olla kadunud. Et ei oleks nii mugav ja lihtne. Käin oma teed ja ajan oma rida. Üldiselt olen püüdnud olla suht tubli. Pole ammu ka nutnud. Kuid täna on mingi krahh minu jaoks. Kodu teema on niitnud jalad alt. Alustama peab otsast. Ja siis tundub, et ta on jälle luusinud. Kanalid on kinni. Armastust endast ära visata pole osanud. Küll aga lämmatan seda kõige muuga mis elus on- teen tööd ja reisin. Aga ... Ma tunnen kui väga ma teda igatsen ja vajan. See on nii vale. On mehi mu ümber, ma tean. Kuid midagi jääb puudu. Alati. Just see säde, tuli silmades. Energia.
ma olen alati mõelnud, et kui temalgi oleks hästi ja tal oleks mida ta on otsinud, on armastus olemas. Siis see kõik on asja eest olnud.
Muidugi on ta teinud sigadusi. Ma tean. Ja ta teab, et ma tean.
Aga lihtsalt on mõistus otsas. Seest on kõik jälle sassis...
Ma olen püüdnud tema kanaleid blokeerida ja olla kadunud. Et ei oleks nii mugav ja lihtne. Käin oma teed ja ajan oma rida. Üldiselt olen püüdnud olla suht tubli. Pole ammu ka nutnud. Kuid täna on mingi krahh minu jaoks. Kodu teema on niitnud jalad alt. Alustama peab otsast. Ja siis tundub, et ta on jälle luusinud. Kanalid on kinni. Armastust endast ära visata pole osanud. Küll aga lämmatan seda kõige muuga mis elus on- teen tööd ja reisin. Aga ... Ma tunnen kui väga ma teda igatsen ja vajan. See on nii vale. On mehi mu ümber, ma tean. Kuid midagi jääb puudu. Alati. Just see säde, tuli silmades. Energia.
ma olen alati mõelnud, et kui temalgi oleks hästi ja tal oleks mida ta on otsinud, on armastus olemas. Siis see kõik on asja eest olnud.
Muidugi on ta teinud sigadusi. Ma tean. Ja ta teab, et ma tean.
Aga lihtsalt on mõistus otsas. Seest on kõik jälle sassis...
Sid 30. juuli 2015, kl 09.24 |
kolmas silm Kirjutas:
> võõrast saastast puhtaks pesta ja õnnelikuks saada.
Nonäed, kolmadal silmal on isegi õigus. Ainult, et see "sid" on suuremgi püsikas, kui ma eales olen olnud. Lihtsalt ta on see toiduahela viimane lüli, kelle osaks on sõnniku läbitöötamine. Vihmauss ühesõnaga.
> võõrast saastast puhtaks pesta ja õnnelikuks saada.
Nonäed, kolmadal silmal on isegi õigus. Ainult, et see "sid" on suuremgi püsikas, kui ma eales olen olnud. Lihtsalt ta on see toiduahela viimane lüli, kelle osaks on sõnniku läbitöötamine. Vihmauss ühesõnaga.
kadakajupp 30. juuli 2015, kl 09.41 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
tiibadega kurat 30. juuli 2015, kl 11.32 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
soovija 31. juuli 2015, kl 10.41 |
klaaskuuliga 31. juuli 2015, kl 19.43 |
klaaskuuliga 31. juuli 2015, kl 19.44 |
klaaskuuliga 31. juuli 2015, kl 19.45 |
klaaskuuliga 31. juuli 2015, kl 19.47 |
kadakajupp Kirjutas:
> keegi kohe nii väga tahtis minuks saada? tänan kom
> plimendi eest, saadan vastutasuks oma autogrammiga
> postkaardi :D.
Hea, et ei vaevunud saatma. Postiljoniga juhtus sel saatuslikul päeval õnnetus, nii et kõik oleks olnud asjatu.
> keegi kohe nii väga tahtis minuks saada? tänan kom
> plimendi eest, saadan vastutasuks oma autogrammiga
> postkaardi :D.
Hea, et ei vaevunud saatma. Postiljoniga juhtus sel saatuslikul päeval õnnetus, nii et kõik oleks olnud asjatu.
Lisa postitus