"Naisteka Foorumisse kirjutas õnnetu meesterahvas, kes naistuttava eesmärkides kahtlema on hakanud. Andke nõu, mida teha!
Mulle tundub, et mu naistuttav lihtsalt kasutab mind seksi osas ära. Ta on kena ja vaimukas vaba naine, kes oma sõnade kohaselt ei otsinud püsisuhet kui me tutvusime. Sellest aga on juba 1,5 aastat.
Oleme koos palju aega veetnud ja hullud ööd on meie nädalavahetusi sisutanud — võin öelda, et voodis on ta parimaid minu jaoks. Olen valmis end temaga päriselt siduma, olen armunud aga tema tahab vaid kohustusteta seksi ja vabadust kõiges, mida ta teeb. Ma olen talle nagu mänguasi. Olen kogu aeg arvanud, et nii teevad vaid mehed ja olen isegi sedasi naistega suhelnud. Naistele pole aga selline käitumine ju omane..
Kas ta valetab või ongi nii ja jäängi tema lõbustajaks? Kas on lootust, et ta ikkagi minusse armub?"
1) Tegemist ei ole pastakast imetud looga, minuga on selline asi reaalselt juhtunud.
2) Teised mehed ütlevad, et mis sa loll nutad, said ilusat naist k.ppida, ole õnnelik!
3) Asjal poleks viga kui mõlemad oleksid ausad olnud. Antud juhul kasutati mehe tundeid naise poolt omakasu huvides ära. Mees k.ppima kõlbab, aga rahakott nii paks pole, et päriseks võtta. Hr ÕIGE = rikka leidmiseks kuluva aja jooksul ei taha ilma k.pita olla.
4) Mehele loodi kunstlik ettekujutus asjadest, mida polnud - suhe. Vastasel juhul poleks mees niisama lõbu pärast k.ppima nõustunud.
5) Materiaalne pool. "Suhtele" kulutatud raha eest oleks võinud elliitprostidega orgiaid pidada. Prostid poleks hinge sellist solgitunnet jätnud.
POLE KEEGI INGEL, EI OLE AINULT MEHED SUURED SEAD JA PETTURID!