Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mõtlemapanev lugu
 
Tim 04. september 2015, kl 13.22
"Naisteka Foorumisse kirjutas õnnetu meesterahvas, kes naistuttava eesmärkides kahtlema on hakanud. Andke nõu, mida teha!

Mulle tundub, et mu naistuttav lihtsalt kasutab mind seksi osas ära. Ta on kena ja vaimukas vaba naine, kes oma sõnade kohaselt ei otsinud püsisuhet kui me tutvusime. Sellest aga on juba 1,5 aastat.

Oleme koos palju aega veetnud ja hullud ööd on meie nädalavahetusi sisutanud — võin öelda, et voodis on ta parimaid minu jaoks. Olen valmis end temaga päriselt siduma, olen armunud aga tema tahab vaid kohustusteta seksi ja vabadust kõiges, mida ta teeb. Ma olen talle nagu mänguasi. Olen kogu aeg arvanud, et nii teevad vaid mehed ja olen isegi sedasi naistega suhelnud. Naistele pole aga selline käitumine ju omane..

Kas ta valetab või ongi nii ja jäängi tema lõbustajaks? Kas on lootust, et ta ikkagi minusse armub?"

1) Tegemist ei ole pastakast imetud looga, minuga on selline asi reaalselt juhtunud.

2) Teised mehed ütlevad, et mis sa loll nutad, said ilusat naist k.ppida, ole õnnelik!

3) Asjal poleks viga kui mõlemad oleksid ausad olnud. Antud juhul kasutati mehe tundeid naise poolt omakasu huvides ära. Mees k.ppima kõlbab, aga rahakott nii paks pole, et päriseks võtta. Hr ÕIGE = rikka leidmiseks kuluva aja jooksul ei taha ilma k.pita olla.

4) Mehele loodi kunstlik ettekujutus asjadest, mida polnud - suhe. Vastasel juhul poleks mees niisama lõbu pärast k.ppima nõustunud.

5) Materiaalne pool. "Suhtele" kulutatud raha eest oleks võinud elliitprostidega orgiaid pidada. Prostid poleks hinge sellist solgitunnet jätnud.

POLE KEEGI INGEL, EI OLE AINULT MEHED SUURED SEAD JA PETTURID!
 
Leelo 04. september 2015, kl 13.39
On tõesti mõtlemapanev juhus. Mõelge nüüd ise, seda teevad ju tavaliselt mehed ja nüüd äkki juhtus, et tegi naine, mehele ei räägitud tõtt- see on vägagi mõtlemapanev juhus :)Täitsa maailmalõpp!
 
kadakajupp 04. september 2015, kl 13.44
ei midagi erilist, lihtsalt osapoolte soovid ja ootused on erinevad, seda juhtub ikka. suhtes olemine on vabatahtlik, otsigu siis teistsugune naine või leppigu olemasoleva kaaslase reeglitega.
 
rm j 04. september 2015, kl 14.25
naistele ei ole selline käitumine omane jah. ainult need kes otsivad oma järglastele isast on. see lihtsalt harjutab su peal. oled mingi nannipunn kellesse naine ei suuda armuda. sa oledki siis mingi väike kaupo, hea et sekskigi saad. mida sa kurdad siin. saad mingit emast panna ja sa tuled siia kurtma.
 
rm j 04. september 2015, kl 14.26
konkreetselt rikub ilma ära
 
?? 04. september 2015, kl 15.02
mida valetas? Ütles ju, et ei otsi(nud) suhet. edasisele kahele küsimusele on vastused jah ja ei.
 
Leelo 04. september 2015, kl 15.19
"Kas ta valetab või ongi nii ja jäängi tema lõbustajaks?"
Kas see ei ole kurtmine, et valetatakse?
 
Tim`ile 04. september 2015, kl 23.57
Alustan lõpust:
sinu punkt 5 näitab selgesti su enese vaimset taset, see on pehmeltöeldes madal. Niisiis pole mitte rahakoti paksus tingimata määrav naise valikutes, kellega end seob, aga pigem ikka mehe vaimne tase. Eks viimane, kui see on, aitab ka elus hakkama saada ja mõjutab sedasi ka rahakotti ja vastavalt vastupidi ;) Aga voodis võid sellegipoolest hea olla, et sind sel eesmärgil pidada. Edasi tagant ette:
sinu punktid 3 ja 4 on ebapädevad, keegi pole sind alt vedanud ega ära kasutanud, kui peab paika alguses kirja pandu: "Ta on kena ja vaimukas vaba naine, kes oma sõnade kohaselt ei otsinud püsisuhet"
niisiis vastupidi, naine oli sinuga algusest peale aus. kas sa seda ka ise olid? mida kostsid selle peale kui kuulsid, et tema püsisuhet ei otsi?kas ütlesid, et sina küll otsid ja loodad et naine oma meelt muudab? vaevalt küll!
Pealegi tunnistad ise:
" Ma olen talle nagu mänguasi. Olen kogu aeg arvanud, et nii teevad vaid mehed ja olen isegi sedasi naistega suhelnud. "
No milles siis nüüd nutt ja hala, kui oled ise naisi samamoodi kohelnud? Siis peaksid ju hästi mõistma oma praegust partnerit - ta on nagu sinagi. Või olid sinu kavatsused naiste suhtes kuritahtlikult ärakasutavad, et nüüd teda selles süüdistad? Siis süüdista juba ennast, sest sarnane tõmbab sarnast, see on universumi seaduspära kord juba.
 
Tim eelmisele 05. september 2015, kl 00.06
Sa ei saanud päris täpselt aru :)

Leidsin selle jutu Delfi Naistekas ja kopeerisin siia. Kopeeritud tekst on jutumärkide vahel. Punktid 1 - 5 on minuga tegelikult juhtunud. Kopeerimise mõte oli, et tegemist ei ole pastakast imetud looga, sedalaadi asju järelikult juhtub. Antud juhul tundsin ma end ärakasutatuna ja solvatuna, sellest jutt prostidestki. Rahast on labane rääkida, aga räägime sel juhul parem "suhtesse" panustatud emotsioonidest ja tunnetest. Minu poolt.
 
Tim`ile 05. september 2015, kl 00.19
No räägime sinu emotsioonidest, aga samas pead sa suutma näha ka tema emotsioone ja tark oleks alustada siis sellest, et räägid oma loo nüansid ära. Ma sain sust aru küll, et esitasid justkui kopeeritud teksti, kuid sa ütled, et sama on sinuga juhtunud. Kui nüüd heidad ette petmist ja küsid, kas naine "valetab" siis ei selgu su jutust see, mida ta valetab - kas ta on sulle püsisuhet ja kiindumust omalt poolt lubanud? Kas oled oma emotsioone talle ise selgelt väljendanud ja millise vastuse oled saanud?

Praegu jääb mulje, et sisimas justkui nõuad naiselt tundeid mida temal pole ja põhjendad oma nõudmist sellega, et sinul on tunded. Paraku hingeelus ja armuasjades ei kehti ärimaailma seadused, et niipalju kui mina annan PEAB tema ka vastu andma vaid need tunded tärkavad vastastikku.

Tõenäolisem on siin, et sa ise eksid oma tunnetes ja tegemist on sõltuvuse ning omandihimuga: sa tahad, et naine, kes on sinus kired üles kütnud, kuuluks sulle, alluks sulle, kuid keegi pole kellegi oma. Lase ta vabaks ja pälvid ehk naisterahva austuse ning äratad ka temas midagi enamat. Hädaldamine ja nõudmised üldiselt tapavad naistes tunded mehe kui millegi ihaldatava järele ning oled õnnega koos, kui oled leidnud isendi, kes sellegipoolest on nõus voodisporti suga harrastama, sest enamikul naistel see tõesti ilma tõmbeta ei õnnestu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!