No tegelikult loeb ikka pikkus küll. Ma ei võta omale meheks ju mingid kääbikut, mida ma temaga peale hakkan? Okei, voodis on jaa kõik ühe pikkused, aga see vaatepilt võib päris naljakas olla, kui me koos lähme kuhugile, nt randa, poodi mõnele üritusele.
Kui ma tahangi kedagi, siis ta peaks ikka minust pikem olema. Ma ei kanna kingi väga, ainult siis kui on mõni üritus. Kui ma kunagi põhikooli lõpetasin, siis oli ka nii, et panin omale 5cm kontsaga kingad jalga ehk siis olin 185cm pikk. Kui aus olla, siis oli mul suht savi, sest see oli ikkagi minu lõpetamine ja nagu ma ei läheks oma lõpetamisele baleriini kingadega... Lõpetamisel oli minu kaaslane minust lühem, veidi imelik oli, aga polnud hullu, sest see oli ikkagi minu klass ja olin harjunud, et ma pikk ja nemad minust lühemad.
Aga kui nüüd omale mees validagi, siis ikkagi võtaks endast pikema, sest kui kontsakingad jalga panna siis oleks just hea kui enda kõrval oleks sama pikk mees... Hea suudelda ka, ei pea väga ühes vaatama ega ka alla :D Ta peaks olema kindlasti ka sportlik, sest teen ka ise trenni. Ei meeldi laisad mehed.Mees peaks hoidma puhkust, sest olem puhtusefriik. Vahest võib jaa toad sassis olla, sest kui igav on siis ju tahaks midagi teha. Võiks olla selline kellele meeldib igalpool käia, reisida, ehk aktiivne. Sest mina pole kodukana kes koguaeg kodus istub. Juua võib aga sõltlane ka ei tohi olla...