Minu ideaalmees oleks (olen uuel ringil hr. Õige otsingul): hea huumorisoonega, avatud, aus. Inimene, kellega saab maailmaasju arutada ning kes oskaks näha kaugemale, kui iseenese ego ning maailmapilt. Ideaalmees peaks olema valmis kompromissideks, rahuliku ning lõbusa iseloomuga, empaatiline, lapsi armastav ja sooviv, pereväärtusi hoidev, tarbimisharjumustest vaba (alkohol pigem viisakusest tervitusnaps, pigem mittesuitsetav (suitsetamine ei oleks takistuseks), narkovaba). Empaatiline ja kaaskodanikest ning keskkonnast lugupidav, ise lugupeetud teiste inimeste poolt ning elueesmärkidega (kuhugi pürgiv). Majanduslikult iseendaga hakkamasaav, iseseisev, vanematest sõltumatu. Töötav. Inimene, kellega koos tunda end kaitstult ning kellega koos muresid ning rõõme jagada. Oskus kuulata ja samal ajal ka kohal olla.
Igatahes, kui teil siin on soovitusi, kuskohast võiks kirjeldusele vastavat isikut leida, võite vihjata. Pidudel ei käi ja tänaval kellegi käest küsima ju ei lähe. Asukoht Tallinn ja lähiümbrus.
Selles portaalis kahjuks liiga palju "katkise lastetoaga" lõhutud hingi, aga mine tea, äkki kellegi tuttava tuttav sooviks mulle kirjutada või tunned iseeneses loetletud omadusi või samastumist, justkui sooviks, aga kuskohast ja kuidas leida, siis kirjuta mulle.