Mu meelest peaksid kõik naised üle vaatama selle foorum69 ja sama moodi valuraha nõudma selle eest , et neid seal foorumis mõnitamas ja alandamas ning laimamas käiakse.
Minu teada Eesti Vabariigi seaduse järgi ei ole ka lubatud prostituute avalikult laimata,mõnitada, sest nad on ka inimesed, mitte ei tea mis, mida seal kõik ära räägitud on.
Vähe sellest seal on ka mitte teenuseosutajaid laimatud, lahatakse ka neid inimei, kes on internetis tutvusi otsinud jne. Mulle on üldse mulje jäänud, et foorum on seal selleks üles ehitatud, et oleks teatud tegelastel koht, kus käia mõnitamas naisi ja laimamas, kas siis kadetusest või õelusest jne.
Prostituute, massööre, tutvujaid, sponsi otsijaid kõiki mõnitatakse,laimatakse ja ikka selleks, et kõiki odavalt kätte saada ja järsku õnnestub veel kellegi maine nii täis teha valedega, et too peabki hakkama keha müütama odavalt. Mehed tahavad, et naised endist pilte saadaks ja internetti õigeid pilte üles riputataks jne ning lunitakse seksi ja kõike muud aga kui keegi millegagi nõustub, kas või ainult kirja teel ja tegelikult tegudeks ei lähe, siis sellest juba neile piisab, et pildike kuskile riputada ja hakata lahkama, kommenteerima. Ja kas sellist sorti mehed tõesti nüüd arvavad, et naised endist õigeid pilte hakkavad saatma või kuskile internetti üles panema. Vastus ei sest igaühel pole aega kuskil kohtu pinki nühkida ja õigust taga nõuda koguaeg. Ei üldista kohe kindlasti mitte, väga palju on väga toredaid ja armsaid mehi aga kahjuks kui leidub ka teistsuguseid, siis naised enam ühel hetkel oma tegelikke pilte ei jaota.
Kurvaks teeb asjaolu ka see, et nägin mingi aeg delfis kellegi postitust, kus kirjutas keegi, et nägi kuidas foorum 69 räägiti, et delfist saab naisi niisama kätte kui otsida tutvumise alt, mängitakse tutvujat ja kõike muud ainult selleks, et lihtsalt tõsiselt tutvust otsivatelt naistelt seksi saada ilma rahata ja siis veel tuntakse rõõmu selle üle. Siit maalt tekkis mul küsimus, kes siis on rohkem prostituut, kas naine kellelt saadi niisama või see, kes sai mingi summagi raha? Tunnen neile naistele kaasa, kes on sattunud sellistega voodisse tutvumisel, sest üksi korralik naine ei sooviks olla vahekorras mehega, kelle hobi on olla võimalikult paljude odavate teenuseosutajatega ja vahepalaks, siis nillitakse tuvujate seast, et järsku saab tasuta. Kole lugu ikka küll ja siis käiakse kommenteerimas veel kuidas oli eks nii need haigusekesed levivad igalepoole.