Saame tuttavaks
Soovin leida elukaaslast.
marika 14. märts 2010, kl 20.09 |
to marika 14. märts 2010, kl 20.26 |
Ardi 14. märts 2010, kl 20.40 |
Ardi 14. märts 2010, kl 21.21 |
marika 14. märts 2010, kl 21.32 |
Ardi 14. märts 2010, kl 21.42 |
mann 14. märts 2010, kl 22.46 |
muideks, mulle meeldivad mehed,kes ei suitseta, kes ei joo ega laaberda mööda ilma. Tantsida peab mees oskama!
Tõutäkk, sa arvad, et sa oled ainuke selline, kes ei suitseta, ei joo ega käi baarides (just nimelt baarides) - eksid ja rängalt eksid!
Selliseid mehi on oi-oi kui palju,kes ei suitseta, kes ei joo ega laaberda mööda ilma. õnneks!
Aga nendega on millestki rääkida, käsikäes jalutada, mõtteid vahetada, nemad oskavad naisi austada, neid hellitada, neid armastada sõna otses mõttes, nemad peavad meeles tähtpäevi, toovas lihtsalt niisama lilli, jne-jne...
Nii kurb kui see ka pole, kuid sinul need omadused puuduvad (perekooli postituste põhjal).
Võta teadmiseks, et naised vajavad peale füüsilise armastuse ka emotsionaalset armastust, mida sana paraku ei oska ega taha pakkuda.
Tõutäkk, sa arvad, et sa oled ainuke selline, kes ei suitseta, ei joo ega käi baarides (just nimelt baarides) - eksid ja rängalt eksid!
Selliseid mehi on oi-oi kui palju,kes ei suitseta, kes ei joo ega laaberda mööda ilma. õnneks!
Aga nendega on millestki rääkida, käsikäes jalutada, mõtteid vahetada, nemad oskavad naisi austada, neid hellitada, neid armastada sõna otses mõttes, nemad peavad meeles tähtpäevi, toovas lihtsalt niisama lilli, jne-jne...
Nii kurb kui see ka pole, kuid sinul need omadused puuduvad (perekooli postituste põhjal).
Võta teadmiseks, et naised vajavad peale füüsilise armastuse ka emotsionaalset armastust, mida sana paraku ei oska ega taha pakkuda.
Ardi 15. märts 2010, kl 07.09 |
Huvitav,aga miks siis naised ei taha neid mittejoodikuid,vaid võtavad hoopis joodikud ja vägivaldsed mehed,kel suu tubaka järgi haisemas?
Ja kui sa ka perekooli loed,siis suur osa on neid mehi,kes tähtpäevi meeles ei pea,kui see on nii oluline,siis tuleb seda ju pidevalt ka meelde tuletada.Ka minuga on hea mõtteid vahetada,olgugi,et ise ma oma mõtetest ei räägi,seevastu olen hea kuulaja.
Ja kui sa ka perekooli loed,siis suur osa on neid mehi,kes tähtpäevi meeles ei pea,kui see on nii oluline,siis tuleb seda ju pidevalt ka meelde tuletada.Ka minuga on hea mõtteid vahetada,olgugi,et ise ma oma mõtetest ei räägi,seevastu olen hea kuulaja.
marika 15. märts 2010, kl 15.01 |
Ardi 15. märts 2010, kl 22.02 |
Jennifer 17. märts 2010, kl 00.32 |
No eks kirjutan siis siia samad küsimused. Et kas noore ja kena neiu reisile viid paar korda aastas? Ja kui ise tantsimas ei viitsi käia, siis kas mulle oleks see lubatud?
Kui endast kakskümmend aastat nooremat naist soovid, siis mida sul talle pakkuda oleks?
Seda, et sa ei joo ega suitseta juba tean aga see pole midagi erilist. Mõtlen just ühiseid tegevusi ja ettevõtmisi, millised need oleksid?
Kui endast kakskümmend aastat nooremat naist soovid, siis mida sul talle pakkuda oleks?
Seda, et sa ei joo ega suitseta juba tean aga see pole midagi erilist. Mõtlen just ühiseid tegevusi ja ettevõtmisi, millised need oleksid?
Ardi 17. märts 2010, kl 08.00 |
Kui tahad tantsimas käia,aga palun käi,pole probleemi,mina ise ei tantsi.Reisimas,niisama,ma käia ei armasta.
Pakun turvalist elu,kus oleks hea ja rahulik.Põnevust,actionit,verd,higi,pisaraid ma ei paku,kui selle järele januned,siis pead kedagi teist otsima.
Kui jagada mehed laias laastus kaheks:
1.Väljaskäijad:kes armastavad käia mööda baare,klubisid,pidutseda,harrastada kõrvalsuhteid jne.Ning kes teevad seda abielus olles meelsamini ilma naiseta.
2.Kodused:Kes väljas käia ei armasta.Kellega on rahulik ja muretu.
siis kuulun pigem sellesse teise gruppi.
Pakun turvalist elu,kus oleks hea ja rahulik.Põnevust,actionit,verd,higi,pisaraid ma ei paku,kui selle järele januned,siis pead kedagi teist otsima.
Kui jagada mehed laias laastus kaheks:
1.Väljaskäijad:kes armastavad käia mööda baare,klubisid,pidutseda,harrastada kõrvalsuhteid jne.Ning kes teevad seda abielus olles meelsamini ilma naiseta.
2.Kodused:Kes väljas käia ei armasta.Kellega on rahulik ja muretu.
siis kuulun pigem sellesse teise gruppi.
elisa 17. märts 2010, kl 18.55 |
* 17. märts 2010, kl 22.07 |
Ardi 17. märts 2010, kl 22.35 |
Roosa Helikopter 19. märts 2010, kl 14.33 |
Ardi 19. märts 2010, kl 15.11 |
* 19. märts 2010, kl 19.59 |
tsitaat: "Ongi laiem,aga kui võtta nüüd äärmused,minusugused versus joodikud ja vägivallatsejad,siis miskipärast on neil naised olemas,meil aga mitte"
Miks sa arvad, et sinusuguseid on palju? Ei, sa oled ainuke põmmpea. Kui palju on mittesuitsetavaid, mittejoodikust ja sportlike mehi, kes tore pere olemas.
Sina katsu sellest kindlast vanuse piirist naise juures lahti saada ja naudi elu! Sa tahad ju toredat naist, mitte tema vanust!
Miks sa arvad, et sinusuguseid on palju? Ei, sa oled ainuke põmmpea. Kui palju on mittesuitsetavaid, mittejoodikust ja sportlike mehi, kes tore pere olemas.
Sina katsu sellest kindlast vanuse piirist naise juures lahti saada ja naudi elu! Sa tahad ju toredat naist, mitte tema vanust!
Ardi 19. märts 2010, kl 20.29 |
Ja kui paljud mittesuitsetavad,mittejoodikud,sportlikud mehed,kel pere olemas on astunud välja oma vanast perest ja loonud pere noore naisega.Mina ei taha niisugust vahepealset etappi vaid luua pere kohe koos noorema naisega.Ja vaevaltki see vanem naine sooviks olla niisugune vaheetapi naine.
Ardi 19. märts 2010, kl 21.43 |
maria 20. märts 2010, kl 15.33 |
Karit 20. märts 2010, kl 16.03 |
Justnimelt, Ardil on mingid väga räpased saladused, millest ta foorumites rääkida ei taha vaid rõhub ainult sellele, et ta ei joo ega suitseta. Kui kolm (või on neid veel rohkem?) naist on oma lapsed võtnud ja läinud kasvõi eksvangi ja joodiku juurde, on Ardil mingid veel hullemad puudused. Ja seda jama, et naised otsisid seiklusi, ei maksa ajada, kui üks sattuski selline, siis kindlasti mitte kõik su elukaaslased.
Vaata peeglisse ja tunnista oma vigu, avalikult sa neist nagunii ei räägi. See muudab iga naise ettevaatlikuks, kui üks mees kiidab ennast nagu taeva kingitust igale naisele, samas on kõik suhted luhtunud ja uusi ei leia juba aastaid. 40nese mehe kohta on sul liiga palju lapsi ja liiga palju suhteid olnud, mida sa hoidma pole vaevunud.
Vaata peeglisse ja tunnista oma vigu, avalikult sa neist nagunii ei räägi. See muudab iga naise ettevaatlikuks, kui üks mees kiidab ennast nagu taeva kingitust igale naisele, samas on kõik suhted luhtunud ja uusi ei leia juba aastaid. 40nese mehe kohta on sul liiga palju lapsi ja liiga palju suhteid olnud, mida sa hoidma pole vaevunud.
Ardi 20. märts 2010, kl 16.24 |
maria 20. märts 2010, kl 17.21 |
Aga stabiilsusest ja turvalisusest ei piisa suhte hoidmiseks,minu hing ihkab ka ilusaid sõnu,õhtuid küünlavalgel.Sa oled nii vanaks eland aru saamata et naised armastavad kõrvadega ja veel-põnevus suhtes ei pea olema halva alatooniga.Nii et oleks tõesti aeg vaadata enda sisse ja püüda teha endas muutusi,sest ükspuha kuskohast su postitusi loen,ei hakka kuskilt silma naisi kes oleks sinust huvitatud.Isegi gigolona ei taheta sind tellida.Eneseväärikust võiks rohkem olla.
Ardi 20. märts 2010, kl 17.27 |
Lisa postitus