Sul yxik polnud ju tunnetest sooja ega külma, nagunii kaduvat ära. Jääv on vaid seks. Millest sa nüüd jahud?
Oletame, et tutvud kuni 32, ülekaalutu, lastetu neiuga. Käib peas kröks ja yxik mötleb ööd ja päevad vaid teatud persoonile. (See pole muidugi võimalik ainuüksi juba nõude pärast esimesel kohtumisel voodisse karata, aga no mängime edasi). No ja ikka nii vägev krõks käis, et söögiisu kadunud, magada ei saa ja muus mõelda ammugi mitte.
Ja siis ühel kenal päeval võtab see inglike suitsupaki ridikülist ja läidab elegantselt sigareti.
Yxiku maailm vajus kokku ja AUTOMAATSELT kadusid tunded. Vsjo! Nigu oleks keegi viimase saiapätsi riiulilt võtnud. Oli, oli, enam ei ole. Kõik.
Kas sinu "tunded" on samasugused?
Tekib kuum tunne kellegi vastu, kõik klapib, aga... kurat küll. 33 on!
Sa tropp pole eluseeski midagi õrna ja ilusat TUNDNUD. Mitte segi ajada panemisega! Millekssulle elav inimene või naine meie seast? Sulle on paras prostituut. Võid kuuajase ööpäevaringse teenuse ka tellida ja mängidki kodu. Nende seas on noori ja kõhnasid kui palju. Iga kuu võimalus uue vastu välja vahetada. Ja enamasti on nad steriliseeeritud ka, pole vaja jälle kellegi eest vastutama hakata. Oma lapsi ei armasta sa kärbsekaka eest ka, ongi paras steriilne naine, kuna sina keeldud miskipärast keemilist kastreerimist tegemast. Aru ma ei saa küll miks, sest kui minu teha oleks, siis ma kehtestaks seaduse, kus seksida saavad vaid täiemõistuslikud olendid. Test baseeruks IQ-l, lisaks vaimse tervise kontoll, empaatiavõimetest, vastutusvõimetest jne. Pakun, et kukud eksamil läbi.