Yxik kirjeldab ennast, kui HEASÜDAMLIKKU meest. kas ma olen ainus, kes siin jubedat silmakirjalikkust näeb?
Inimene, kes ei viitsi oma laste nimel võidelda, ettekäändeks tuues, et ei taha sekkuda ekside ellu, on heasüdamilk? Kes ähvardab aastast aastasse ennast tappa? Kes on otse välja öelnud, et õnnetuse korral tal seda naist enam vaja ei ole ja sõitku seenele. Kas selline inimene saab olla heatahtlik, kes ise kirjutab, et naise haridus ja välimus ning tunded pole olulised, oliline on seks, sale keha ja vanus (noorus)? Millimeetri ja sendilugeja.
No peab ikka kas puruloll, äärmine egomaniakk või eriliselt mõnitav persoon olema, kes ennast selliste (ja veel mitmete) tingimuste juures heasüdamlikuks nimetab.
Kõige valusam laks on just see, te võimaliku õnnetuse korral saadetakse naine minema. Pole kuulnudki "heas ega halvas", vaid otsemat teed prügimäele ja uut torsot otsima.
Mu arust võiks lõpetada selle naiste mõnitamise ja endale teadvustada, et seda naist ei ole ega tule ja isegi ta sugulasi ei ole ilma sündinud, kes yxiku vangilaagrisse minna tahaks.
Mängisid 3 x oma shansid maha - milline pank sulle veel laenu annaks (ülekantud tähenduses siis)? Lepi olemasolevaga või kuuluta eraisiku pankrott välja, aga midagi juurde sa, yxik, enam ei saa.