Saame tuttavaks
Soovin leida elukaaslast.

- 06. juuni 2011, kl 13.56
See on nipiga suhe, Gina! Pole garantiid, et pääsed sealt kunagi...

lilleke 06. juuni 2011, kl 14.05
äkitse lõpetaks ära selle jura,kuna yxikmees kellegi nõu kuulda ei võta ja oma joru edasi ajab,on meie jutt talle nagu hane selga vesi,inimene ei taha ennast muuta,ootab juba nagu magav kass et hiir talle suhu jookseks-ütles ju et naine võiks tema leida
Tahaks näha et kui kõik vagusi oleme kas ilmub ka mõni reaalne tahtja välja

see 06. juuni 2011, kl 14.15
Kodanik on omamoodi medalit väärt. Pea pool Eestit talle nõu andnud, aga mees ikka ei murdu!

jeerum... 06. juuni 2011, kl 14.59
ma olen 38-aastane, aga minu jaoks oled küll pildi järgi vana, sorry, mida need noored tibid sinuga siis küll peale hakkavad??

yxikmees 06. juuni 2011, kl 18.38
Siis on ilmselge,et minu aeg on ümber saanud.

gina27 06. juuni 2011, kl 20.44
tegelikult on kõigi nende meeste aeg mehena ümber saanud, kes püsipartneriks otsivad spetsiaalselt tütrevanuseid naisi.
see tähendab, et testosteroonitase on juba nii madalale langenud, et omavanuse naisega suhet lausa kardetakse. ja ignoreeritakse fakti, et 4-5-kümbiste naiste hormoonid ja seksuaalsus möllavad tihti samal tasemel kui 16-aastastel kuttidel, s.t. võimalusel tahavad mitu korda päevas keppi. aga selleks pole yxikmehe-sugused kortsus ätid ju enam võimelised...
aga kui vanamehel välimust, mõistust ega rikkust pole, siis jääb üle kas kumminaine või lõputu pihuralli. c'est la vie:p

yxikmees 06. juuni 2011, kl 20.48
Või ajama selja sirgu ja lahkuma mängust nimega elu.

gina27 06. juuni 2011, kl 21.02
siit elust lahkume nagunii me kõik, varem või hiljem. argpüksid ja luuserid kujutavad ette, et enesetapuga saavad omale mingi kangelaseoreooli. aga argpüksideks ja luuseriteks jäävad nad ikka.
tõeline mees ajaks selja sirgu ja kasvataks omaenda sigitatud lastekarja üles, mitte käituks nagu egoistlik põrsas.
kuna sa, yxikmees, selleks suuteline pole, oled nii vanade kui noorte naiste halvustava suhtumise ära teeninud ja vähemalt siit vabariigist ei leia sa küll ühtki naist, kes sind tõsiselt võtaks.

yxikmees 06. juuni 2011, kl 21.06
Ma ei kujuta ette mingist kangelase ega ka märtrioreoolist.Tahan lihtsalt lahkuda tupikust.

gina27 06. juuni 2011, kl 21.21
tupiku oled sa ise endale loonud, oma kinnisideedest. proovi kasvõi kord elus end erapooletult kõrvalt vaadata...ja näed, et valikuid on elus sadu. ainult rumal ja arg ei suuda neid otsida ja näha.

yxikmees 06. juuni 2011, kl 21.26
Mitte rumal ja arg,vaid põhimõttekindel.

no 06. juuni 2011, kl 22.22
see sinu liigne põhimõttekindlus takistabki sind elus edasi liikumast. näed ju mis toimub. on aeg ennast muuta.

yxikmees 06. juuni 2011, kl 22.30
Sinu soovitus siis oleks,et hakata valetama?Valetada endaealisele,mida iganes seksi pärast ja siis võimalusel vahetada noorema vastu välja,nagu mehed tavaliselt teevad?Siit tulebki välja see,et mina austan naisi ja ei taha vale ja petetud lootusega suhet luua.
Ei tänan.Kui mulle saatus on määranud üksi surra,siis nii see ka saagu.

gina40 06. juuni 2011, kl 23.09
yksikmees, kedagi ei morjenda sinu flirt suitsiidimõtetega: lase rahus käia ja olgu muld sulle kerge! Pigem annab see rohkem aimu su manipuleerivast käitumisest.
Kui minu esimene mees keldris istus ning, köis süles, enesetapust halas, jätsin ta maha. Tõesõna, parem uhke üksindus kui kehv kaksindus hädapätakaga, kes loodusliku valiku puudumise ja meditsiini ime tõttu meie seas "mehena" ringi kõnnib ning kõigele krooniks end ka taastoodab.

veel 06. juuni 2011, kl 23.14
lilleke Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> äkitse lõpetaks ära selle jura,kuna yxikmees kelle
> gi nõu kuulda ei võta ja oma joru edasi ajab,on me
> ie jutt talle nagu hane selga vesi,inimene ei taha
> ennast muuta,ootab juba nagu magav kass et hiir t
> alle suhu jookseks-ütles ju et naine võiks tema le
> ida
> Tahaks näha et kui kõik vagusi oleme kas il
> mub ka mõni reaalne tahtja välja

naine 06. juuni 2011, kl 23.31
Mina tahan...
Oi tuli meelde,olen 39 ja enam ei sobi:)

yxikmees 07. juuni 2011, kl 00.04
Visiitsuhteks ju sobib.

- 07. juuni 2011, kl 10.30
Ole kena, yxik ja tee mu nõrgale närvikavale teene - ära MITTE IIAL enam kirjuta seda lauset, et sina AUSTAD naisi.
Sul pole halli aimugi selle sõna tähendusest ja sönu, mida ei tunne, ei maksa nii laialt kasutada. Jätab niigi rumalast inimesest veel rumalama inimese mulje.

Kui sinu jaoks ei oma tunded ja isiksuse omapärad mingit tähtsust ning võtad naist kui vaid seksobjekti, siis mis kuradi austusest sa vatrad? Mis austusest sa jahud, kui ise kirjutasid "selge sõnaga" - juhul, kui elukaaslasega midagi juhtub (invaliidistub, jääb voodihaigeks/ ratastooli), siis on kooselu läbi ja inimene heidetakse nagu vana sokk prügimäele. Austus omaenda laste emade vastu, kelle järeltulijaid ja enda lapsi netis eksponeerid? Lahkelt nõus ekside andmeid jagama (sinu eelmine tutvumiskuulutus!), et õelad kommenteerijad saaks sinu kohta infot küsida. Austus? Austus tähendab ka nende pandavate naiste kastutajanimede ja asukohtade avalikustamine (ühe näitena Haapsalu ja vahvel....)? Eriti austad seda 18-aastast lollikest, mitu raundi öö jooksul pandi ja seda paksukest, kelle peale muidu ei tõuseks, aga noh...härg laseb häda kaevu.
Sina s*takott räägid siin naiste austamisest, kui omal vaid üks asi meeles mõlgub ja "sobivusel" otsemaid noorema vastu vahetada tahad?
Ja seda räägib "mees" (justnimelt jutumärkidega), kes pakub ennast raha eest?????
Jumala eest - on sul MINGIGI toimiv ajurakk peas?
Ma arvan, et su vanematele, õdedele ja eksidele koos lastega oled sa nii kuradi palju piinlikust valmistanud, et tõesti oleks aeg midagi endaga ette võtta.

! 07. juuni 2011, kl 12.45
Vot õige jutt!

nõustun.. 07. juuni 2011, kl 13.36
vägagi õige..Just nii naised üksikut näevadki ja sellepärast ta kedagi ei leia.

gina60 07. juuni 2011, kl 13.58
veel Kirjutas:
> lilleke Kirjutas:
> -----------------------------
> --------------------------
> > äkitse lõpetaks är
> a selle jura,kuna yxikmees kelle
> > gi nõu kuuld
> a ei võta ja oma joru edasi ajab,on me
> > ie jut
> t talle nagu hane selga vesi,inimene ei taha
> >
> ennast muuta,ootab juba nagu magav kass et hiir t
>
> > alle suhu jookseks-ütles ju et naine võiks t
> ema le
> > ida
> > Tahaks näha et kui kõik vagus
> i oleme kas il
> > mub ka mõni reaalne tahtja väl
> ja

+1

miro 07. juuni 2011, kl 13.59
äkitse lõpetaks ära selle jura,kuna yxikmees kellegi nõu kuulda ei võta ja oma joru edasi ajab,on meie jutt talle nagu hane selga vesi,inimene ei taha ennast muuta,ootab juba nagu magav kass et hiir talle suhu jookseks-ütles ju et naine võiks tema leida
Tahaks näha et kui kõik vagusi oleme kas ilmub ka mõni reaalne tahtja välja

+2

kaku 07. juuni 2011, kl 14.04
- Kirjutas:
Jätab niigi rumalast inimesest veel rumalama inimese mulje.

arvestades kuidas ta tööd teeb ja makse maksab ei saa päris nii öelda

- 07. juuni 2011, kl 14.14
kaku Kirjutas:
>
> arve
> stades kuidas ta tööd teeb ja makse maksab ei saa
> päris nii öelda

Ma ei pidanud hetkel tööd silmas, selle kohta pole ma kunagi kobisenud. Marru ajab mind rumal järjekindlus ja võimetus midagi endaga ette võtta, kuigi vajab abi.

kristake 07. juuni 2011, kl 14.45
Olen ka kriipsuga nõus et austusest ei tea sa midagi,arvad et kui oled aus siis ka austad kohe.Ei ole ju tõesti mingi austus see kui võtad teadlikult ette sekssuhte sinu normist vanema naisega,arvates et kui ütled naisele et see on ajutine-austad teda sellest teavitamisega.Samas on sul ükskõik kui äkki sellele naisele rohkem meeldima hakkad(milles muidugi kahtlen).
Ma võin ka aus olla ja öelda et mehena pean sind tühjaks kohaks-mu ausus ei näita ka ju austust kuidagi.Mainisid eespool et esmalt tuleb kooselu ja sobivusel abielu-aga kas sa seda tead et abieluvanne tähendab koosolemist nii heas kui halvas-seega pole ilus ukse taha saata naist kes ehk mõne õnnetuse tagajärjel ratastooli jääb.
Ja kui sa sellest jutust ka midagi omale kõrva taha ei pane pean ma sind ka lootusetult südametuks inimeseks ega soovita siukest meest ka vaenlasele.

Rein 07. juuni 2011, kl 15.11
mõnel inimesel siin on mingi haiglane obsessiivne tõmme yxikmehe vastu, olgu kes ta on aga kõrvaltvaatajana tundub ühe lambikommentaatori hingeelu süviti lahkamine minu jaoks hälbeline, - ja gina omavad liiga palju vaba aega ja on sellest kodanikust ikka väga sissevõetud..

lilleke 07. juuni 2011, kl 15.26
mis kuripaha sind hammustas Rein

:) 07. juuni 2011, kl 15.51
Rein "austab" ka naisi :D

just 07. juuni 2011, kl 16.03
ta tundis ennast puudutatuna:D

yxikmees 07. juuni 2011, kl 16.51
- Kirjutas:
> Ole kena, yxik ja tee mu nõrgale närvikavale teene
> - ära MITTE IIAL enam kirjuta seda lauset, et sin
> a AUSTAD naisi.
> Sul pole halli aimugi selle sõn
> a tähendusest ja sönu, mida ei tunne, ei maksa nii
> laialt kasutada. Jätab niigi rumalast inimesest v
> eel rumalama inimese mulje.
>
> Kui sinu jaoks
> ei oma tunded ja isiksuse omapärad mingit tähtsust
> ning võtad naist kui vaid seksobjekti, siis mis k
> uradi austusest sa vatrad? Mis austusest sa jahud,
> kui ise kirjutasid "selge sõnaga" - juhul, kui el
> ukaaslasega midagi juhtub (invaliidistub, jääb voo
> dihaigeks/ ratastooli), siis on kooselu läbi ja in
> imene heidetakse nagu vana sokk prügimäele. Austus
> omaenda laste emade vastu, kelle järeltulijaid ja
> enda lapsi netis eksponeerid? Lahkelt nõus ekside
> andmeid jagama (sinu eelmine tutvumiskuulutus!),
> et õelad kommenteerijad saaks sinu kohta infot küs
> ida. Austus? Austus tähendab ka nende pandavate na
> iste kastutajanimede ja asukohtade avalikustamine
> (ühe näitena Haapsalu ja vahvel....)? Eriti austad
> seda 18-aastast lollikest, mitu raundi öö jooksul
> pandi ja seda paksukest, kelle peale muidu ei tõu
> seks, aga noh...härg laseb häda kaevu.
> Sina s*t
> akott räägid siin naiste austamisest, kui omal vai
> d üks asi meeles mõlgub ja "sobivusel" otsemaid no
> orema vastu vahetada tahad?
> Ja seda räägib "mee
> s" (justnimelt jutumärkidega), kes pakub ennast ra
> ha eest?????
> Jumala eest - on sul MINGIGI toim
> iv ajurakk peas?
> Ma arvan, et su vanematele, õd
> edele ja eksidele koos lastega oled sa nii kuradi
> palju piinlikust valmistanud, et tõesti oleks aeg
> midagi endaga ette võtta.
Mina lähtun põhimõttest,ära tee teisele,mida sa ei taha,et sulle tehtaks ja siis tõlgendatuna ka tee teisele seda,mida sa soovid,et sulle tehtaks.
Kui sa ütled,et ma võtan naisi seksuaalobjektina,siis samamoodi pakun ma ju end seksuaalobjektina vastu.
Ma ei taha teha naistele haiget ei füüsiliselt,ega ka emotsionaalselt,seetõttu ma ei loogi illusioone,ei räägi katteta lubadusi jne.
Selles peitubki minu austus naiste vastu.
Kui visiitsuhe kohutsutse vaba seksina,siis ongi see eelduseks,et tundeid mängu ei võeta.Kui ühel poolel tekivad tunded ja teisel mitte siis ei ole ju mõtet seda teist poolt selles süüdistada,et tel tundeid ei tekkinud.
Kasutajanimed ja asukohad on ju umbmäärased,ehk siis konkreetsete isikutega seostada ei saa.
Endaga ma võtan ette,kindlasti,vähem kui 4a jooksul,ole mureta,siis pole sul põhjust enam kritiseerida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!