Tsiteerin:
aga MIINUSPOOLED? Näed sa neid ise ka või on kõik vaid kommenteerijate väljamõeldis? Vallaslapsed, suutmatus elukaaslasi kinni pidada, saamatu "isa",, keda ei lubatagi lastel "isaks" kutsuda, sünnipäevadele ei oodata, kokkulaskmine on sisuliselt null, ärakasutamine, alandamine, haiglased kinnisideed, enda müümine, koilisus, sotsiaalfoobia, sõprade-lähedaste puudumine, huumorisoonepuudumine, seltsielu puudumine, eraklikus, piiratud elutingimused, veelkord haiglased kinnisideed, eitmeheks olemine...
Vallaslapsed- ei tule koosellu kaasa.Uuel elukaaslasel ei pea olema nendega kokkuupuuteid kui ei soovi.
Elukaaslast kinnihoida- tõesti ma ei hoia vägisi kedagi kinni,samuti puudub mul ümberveenmisvõime.
Saamatu isa,keda ei luba isaks kutsuda-ma ei taha konflikte ja ei viitsi sõdida sellise asja pärast.
Kokkulaskmine 0-kuulub sinna kategooriasse,et lapsed ei tule uude koosellu kaasa.
Ärakasutamine-on jah probleemiks,et minu heasüdamlikust üritatakse kuritarvitada,selleks võiks ollagi kodus kuri naine.
Alandamine-alandatakse mind siiski vaid internetis,mitte reaalelus.
Kinnisideed-kelle jaoks haiglased,kelle jaoks mitte,kas sado-maso on kellegi jaoks haiglased,samuti homosesualism.Minul on oma põhimõtted.
Enda müümine- pigem on see selgeks tegemine,et ma pole huvitatud juhuseksist.
Koilisus-see on suhteline,pigem rõhuksin soolisele võrdõiguslikkusele.Ja ega ülearuse rahaga priisata ka pole.
Sotsiaalfoobia -jah,kuid ka see pole probleemiks kui leiaks sobiva kaaslase.
Sõbrad- sõbrad on,kuid neil ka oma pered,tõesti kuluks hea suhtlemisoskusega naistemehest sõber ära,mina saaksin olla kaine autojuht.
Huumorisoone puudumine-omaarust on mul huumorisoolikas olemas.
Seltsielu puudumine- saangi rohkem pühenduda perele.
Eraklikkus-sobivale kaaslasele võiks rahulik elu linnakärast eemal sobida.
Elutingimused- neid on ju võimalik muuta(parandada).
Eitmees-eks selleks on mind muutnud masendus,mis on omakorda põhjustatud lootusetust olukorrast elukaaslase leidmisel.