Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Soovin tutvuda asjaliku mehega vanuses 30-36, eelistatav elukoht Tartu või Tallinn
 
kata 22. jaanuar 2011, kl 14.43
Soovin tutvuda mehega vanuses 30-36 (mõned aastad siia-sinna ei ole määravad), kellel elukohaks Tartu või Tallinn (peab olema liikumisvõimeline, olen seda ka ise).

Ideaalne mees peaks olema pikemat kasvu (alates 175 cm), omama kehaehitust, mis võimaldab naist, kel kaalu umbes 54 kg sülle võtta (tegu ei ole minunäol sandiga, kuid see on ka häbiväärne, kui naine seltskonnas mehele sülle istub ning mees siis näos punasena ägisema hakkab). Kindlasti peaks mees olema tegus, lisaks tööle omama ka hobisid ning olema normaalses füüsilises vormis (kõht peaks pükstesse ära mahtuma). Haridus ei ole määrav, kuid silmaring peab olema lai ning elus toimuvast peab aru saama. Vajalik on omada ka head argumentatsiooni oskust. Mehel peavad olema selged elu väärtused ning tal peab olema kindel siht mille poole püüelda. Mulle lihtsalt ei meeldi inimesed, kes elavad päeva korraga või paremal juhul kuu kaupa (palgapäevast palgapäevani).
Samuti peavad selged olema elementaarsed viisakusreeglid (nt naine lastakse enne uksest sisse, mitte ei joosta teda ukselävel pikali jne).

Ja mis peamine, ta ei tohi karta ühte elus normaalselt hakkama saavat, jutukat, kohati teravkeelset, 27 aastast saledat blondiini. Samuti peab mees olema üle saanud oma eelmistest suhetest, sest omamata eriharidust, sotsiaaltöötaja rolli ma ei ole nõus täitma. Olen endale valinud lihtsalt teise eriala.

Otsin enda kõrvale meesterahvast, kellega veeta koos meeldivalt vaba aega (käia kinos, teatris, jõusaalis, veini joomas, klubis tantsimas, kohvikus juttu ajamas jne). Ja kui kõik on ideaalselt paigas, siis elada ühist elu :)
 
ideaalne mees 22. jaanuar 2011, kl 14.55
Kõik on kena, aga olen juba seotud ühe teise samasuguse blondiiniga.
 
yxikmees 22. jaanuar 2011, kl 15.06
Kui sul oleks sõbrannad,kellega sa kinos,teatris ja klubis saaksid käia,ning auto,millega katta 45minutilist vahemaad Tallinnaga,siis peaksin ehk mina ka sobima.
 
kata 22. jaanuar 2011, kl 15.09
oi kui kahju, kuid mis muud kui loodan, et peale Sinu liigub siin veel ehk mõni minu tingimustele vastav meesterahvas.
 
kata 22. jaanuar 2011, kl 15.16
Mul on sõbrannasid ja mul on sõpru, kellega käin kinos, teatris, trennis, joon veini jne, kuid rõhutan- nad on sõbrannad ja sõbrad. Mina aga otsin meesterahvast, kellest võiks saada sobivusel ka midagi enamat, kui vaid sõber.

Ma ei ole meeleheitel, et peaksin võtma kellegi, kes heal juhul käib kah. Otsin seda ideaalset enda jaoks. Pigem elan üksi, kui mehega, kes mulle koormaks või närvirakkude kulutajaks. Sellisel juhul eelistan oma energia suunata töö tegemisse, õppimisse ning trennis käimisele.
 
ints 22. jaanuar 2011, kl 15.45
Aga et siis Kata kus elad Tln või Tartu?
 
kata 22. jaanuar 2011, kl 15.52
mina elan Tartus
 
Rax_28 22. jaanuar 2011, kl 16.04
Ei taha norida vaid lihtsalt huvitab, miks kena sale blond naine foorumist meest otsib? Minu kogemus, et head naised ei jää eriti kauaks ripakile.
 
redQuark 22. jaanuar 2011, kl 16.19
Ei sobi, olen boheem ja way liiga vabameelne...

Elementaarsed viisakusreeglid...brrrr :P
 
kata 22. jaanuar 2011, kl 16.43
Aga kust kohast ma peaksin siis meest otsima? Kontorist (ei ole sobivaid), ööklubist (siiani olen ühe leidnud ning elasime ka aastaid koos. Rohkem sobilike ei ole kohanud), trennist (ei ole siiani veel kedagi silma hakanud), tänavalt? bensiinijaamast? poest süüa ostes? kinost/teatrist? naabrimeeste seast?- ei kujuta hästi ette, kuidas see peaks välja nägema... Delfist olen siiani aga kohtunud kahe toreda meesterahvaga (ei hakka mainima parem, kui suure hulga pahna seast need on välja filtreeritud). Ühega neist kahjuks tundeid ei tekkinud, kuid ta sobib ideaalselt toredaks sõbraks ja teisega ... (selle jätan hea meelega enda teada ja järgnevates postitustes ei soovi seda teemat lahata).

Ma olen juba väsinud vastamast töökaaslaste, tuttavate, sõprade ja sugulaste totratele küsimustele, mis on stiilis, kuidas on võimalik, et sinusugusel naisel mees ei ole. Saladuskatte all võin öelda, et ühegi töökaaslase meest ei tahaks ka siis endale, kui nad viimased mehed maamunal oleksid :) Ja ka tuttavate meeste seas ei ole sellist, kelle nägemine paneks kõhus liblikad lendlema ning viiks mõistuse peast...

SEEGA OTSIN EDASI :)
 
Rax_28 22. jaanuar 2011, kl 17.01
Polegi vaja otsida. Iga asi tuleb just siis kui selleks on õige aeg.
 
herman 22. jaanuar 2011, kl 17.10
Tere!

Teatris käiks heameelega kirjeldatud daamiga! :)
 
kata 22. jaanuar 2011, kl 17.11
Jah, olen ka ise seda mõelnud, et iga asi tuleb just siis, kui on selleks õige aeg. Kuid ma natukene ikka aitan ise ka sellele aeg-ajalt kaasa :)

Samuti nagu me tegelikult kõik sisimas aitame kaasa oma unistuste täitumisele (näiteks kui me soovime paremat töökohta, siis sisustame oma aega õppides just vastavat ala jne).
 
kata 22. jaanuar 2011, kl 17.13
jätan ka oma e-maili. Üldist juttu ajaks hea meelega siin, meilile paluks kirjutada tõesti vaid nendel, kes sisimas tunnevad, et vastavad minu ootustele ning kelle ootustele võiksin esmapilgul vastata mina.
 
Rax_28 22. jaanuar 2011, kl 17.25
Kusjuures kui sa kirjutasid, et oled delfist varemgi meest otsinud siis meenub, et ma vastasin vist isegi. Muidu tundusid täitsa ok aga mitte minu maitse.
 
kata 22. jaanuar 2011, kl 17.42
Jah olen delfis varasemalt kahel korral teema püstitanud, esimene kord oli ca 2 aastat tagasi ja teine kord siis ca aasta tagasi.... Rõõm kuulda, et keegi neid aastate taguseid teemasid veel mäletab :D Ausalt öeldes, mina neid teemasid ja veel vähem kellegi kasutajanimesid küll ei mäleta.
 
ollallaa 22. jaanuar 2011, kl 18.46
no oled liiga palju nõudmisi esitanud et peletad sellega rahulikud mehed eemale vot.
on kõht inimesel või ei ole see ei mängi rolli tegelikult ewt tundud selline natuke toores olevat :)
aga me ju kõik muutume ajaga et kes teab kes teab .. ;)
 
Tartust 22. jaanuar 2011, kl 22.23
Aga kus kohas Sa trennis käid?
 
redQuark 23. jaanuar 2011, kl 06.41
Igaühe joaks on keegi. Nõudmisi ei ole ju palju, kata otsib lihtsalt teatud meestüüpi mis tema jaoks sobib. Mis teha kui selline meestüüp on harva esindatud.
 
kata 23. jaanuar 2011, kl 10.29
ollalla- ma ütleks, et ma olen siin minimaalselt elementaarsed nõudmised kirja pannud. Ja rahulikku meest, kelle elu mõte on teleri vaatamine diivanil, nina nokkimine, munade sügamine ja õlle joomine, ma tõesti ei soovi endale. Täpsemalt ma isegi ei soovi, et sellised tegelased antud teemas sõna võtaksid ja veel vähem seda, et nad mulle e-mailile kirjutaksid. Ootan pigem vähe kirju, kuid kvaliteetse sisuga ning väärt inimestelt.

Tartust- no siin ikka on mõningad kohad, kus trennis käia. Kindlasti mitte ma ei hakka neid siin foorumis üles loetlema. Või Sa soovid tulla mind trenni välimuse järgi tuvastama?

redQuark- oled väga õigesti asjast aru saanud. Just nii ongi. Teistsuguste meestega ma lihtsalt ei sobi kokku ning meest mehe pärast enda kõrvale ma kindlasti mitte ei vaja. Üleval suudan pidada ennast ise ning sõpru ja sõbrannasid on mul ka :)
 
mskr35 23. jaanuar 2011, kl 11.34
Hmm.. Kas paari lisakiloga vööl võib kandideerida? :-) Teine asi on see, et kuidas tütarlapsel enesel kooliharidusega lood on? Mul on selline kiiks, et meeldivad targad naised. Teravkeelsusest üksi jääb pisut väheks.
 
Tartust 23. jaanuar 2011, kl 12.38
Pigem mõtlesin lihtsalt et võiks koos trenni teha. Elan Tartus lühikest aega ega ole siinse eluolu ja võimalustega väga kursis. Usun et normaalseid inimesi liigub igal pool, samas ei ole kellelegi otsa ette kirjutatud tema nö staatus :)
 
keeruline 23. jaanuar 2011, kl 15.16
Üks asi on siit toreda mehe otsimine, teine asi vastastikkuse sädeme leidmine. Pika rea võib omadusi ritta panna ja isegi nõuetele vastava iseloomuga ja taustaga isendi leida, aga see ei taga veel keemia olemasolu, kuid kas sellest mitte kõik ei alga? Liiga väike tõenäosus on siit leida kaaslane, kes mõlemale osapoolele on võrdselt füüsiliselt ja vaimselt atraktiivne ning kõigele lisaks veel ka oma soovide, unistustega täpselt sama kaugel.
 
kata 23. jaanuar 2011, kl 15.28
mskr35- no kui Sa arvad, et need paar lisakilo vööl on ajutused, siis loomulikult võib (meil kõigil on paremaid ja halvemaid päevi). Kui aga oled kindel, et need kuhugi ei kao ja pigem lisandub sinna kilosid juurde, siis pigem mitte. Kooliharidusega on lood nii ja naa. Kõige paremad just mitte. Omandatud Tartu Ülikoolis bakalaureusekraad ning hetkel pooleli magistrikraadi omandamine (kiire elutempo juures kahjuks nominaalajaga selle õpinguga ühelepoole ei saa). Doktoratuuri astuda hetkel ei plaani, kuid samas ei välista ka seda 100%-liselt.

Tartust- hmmm, selle peale ei oska nagu midagi kosta koheselt.... Trennikaaslastest ei ole siiani puudust tundnud, kuid samas ega vist paha ka ei tee, kui üks veel juures. Tegelikult see sõltub Sinust. Kui meil jutt klapib ja oled nn. minu inimene, siis võiks koos aeg-ajalt trennis käia küll. Kuid inimesega, kellega mul puuduvad ühised huvid, keda tuleb tagant utsitada, kes vastab küsimustele sõnadega "ma ei tea" või "mida sina arvad", siis selliseid "sõpsu" ma tõesti ei vaja. Ka sõbras peab olema see miski (elurõõm, elutahe, ta peab olema edasipüüdlik). Ma kahjuks ei oska seda "miskit" sõnadesse panna.
 
Tõeline 23. jaanuar 2011, kl 16.53
Tõeline mees ei käi oma naisega koos trennis vaid ikka teiste meestega või üksi.
 
tahaks kommida 23. jaanuar 2011, kl 17.07
Tekib küsimus, mida mehed siis tahavad ? On naine, kes on haritud, kena, tervislike eluviisidega ja veel ka majanduslikult sõltumatu, see tähendab, et ta ei himusta ka mehe raha ju :). Võiks ju kobiseda, et jalanumber on liiga suur, sünnimärk on vales kohas jne. Mõni mees kohe tõstab küsimuse, et miks tal siis pole veel meest, kui sellised omadused naisel, ju ikka on veel midagi puudu :). Vastus on väga proosaline, samamoodi nagu ei taha kena ja haritud mees enda kõrvale koledat ja harimatut naist, ei taha ka teemaautor enda kõrvale vähemvõimekat meest, kui ta ise. Lihtsalt tänases Eestis on selliseid naisi tunduvalt rohkem, kui vastavaid mehi, kes suudaks olla naisega võrdväärne. Ole tubli teemaautor ja kindlasti leiad endale sellise mehe nagu sa soovid, sest tegelikult pole su soovides midagi müstilist. Kuigi vahest tundub, et tõesti saadetakse meid veebruari kuus sinililli metsa otsima :).
 
reegel 23. jaanuar 2011, kl 17.18
liialt tihti tuleb tõdeda: kõik pole kuld, mis hiilgab ega isegi mitte hõbe ja et ettevaatus on tarkuse ema. muidu aga andke minna.
 
ollallaa 23. jaanuar 2011, kl 17.40
nii nii .. aga mida sa ise enda arvates ühele mehele vastu pakud?
kas ta tunneb ennast üldse mehena sinu kõrval kes sa tundud palju asju ette dikteerivat, äkki vajad hoopis jalutuskoera :)
 
kata 23. jaanuar 2011, kl 17.42
keeruline- Jah, Sul on igati õigus. Nagu eelnevalt ütlesin, olen siis foorumis tutvunud kahe meesterahvaga, kes vastasid igati minu ootustele. Ühega lihtsalt ei tekkinud keemiat ning ta sobib ideaalselt väga heaks sõbraks, teisega lood veidi keerulisemad ning neid siin ei lahka :)

Tõeline- selge. Kuid mina isiklikult ei näe midagi halba ideaalse figuuriga paaris, kes koos jõusaalis käivad. See on väga ilus vaatepilt ja kindlasti on sellisel paaril ka sisimas soe tunne, et neil on ühised huvid.

tahaks kommida- väga tabavalt ja õigesti öeldud. Peaks kohe välja printima ja kontoris kabineti uksele selle kleepima. Tõsiselt :)!

Täpsustuseks ütlen ka nii palju, et enda eest suudan tõesti maksta ise, kuid kui mees naise välja kutsub (kohvik, kino, klubi,...), siis on kohustatud arve tasuma ikka mees (see käib justkui elementaarse viisakuse alla). Kuid samas tuleks naisel teha ka üllatusi suhte ning ühise heaolu nimel, näiteks nädalavahetus spas, siis loomulikult maksab naine eelnevalt selle puhkuse kinni.
 
kata 23. jaanuar 2011, kl 17.59
reegel- ma tõesti ei ole kuld ja ei ole ka hõbe, olen kõigest naine, kellel on siht silmeesst, milleni elus püüelda ning tean, mida soovin elus saavutada. Kui end enne välja minemist üles löön, siis võin särada küll. Sarnast meest otsin ka endale. Kodus käin ringi meigita, hommikuti ärgates on juuksed sassis jne.

ollalla- tead, ma otsingi enda kõrvale meest, mitte pussnussakat. Mees peab olema vähemalt sama tugeva loomusega nagu mina, ideaalis veel tugevamaga. Püksid peavad olema mehe jalas, mitte minu jalas. Suhtes peab olema teise inimese vastu austus, kuid nõrkade ja edasipüüdmatute meeste vastu mul austus puudub, seega nad mulle ka ei sobi. Eluilmas ma ei taha endale mehenäol jalutuskoera, ma lihtsalt ei julgeks teda sugulastele ja sõbrannadele tutvustada/näidata, ma häbeneksin sellist "meest".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!