Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Saamatu mees on OUT
 
Helina 25. veebruar 2011, kl 20.05
Mitte ükski naine ei taha mökut ja saamatut meest. Neid on üsna palju liikvel, kes ei saa iseendaga hakkama. Kui mees , kes on 35 aastane ja mittemidagi ei oma, võlad kaelas- m is mees ta siis on? Kuulaks meeste arvamust?
 
Hihi 25. veebruar 2011, kl 20.24
Sellega panid küll puusse et mitte ükski naine neid ei taha. Lapsega lehmad tahavad küll, ega neil muud valikut pole kah.
 
Margit 25. veebruar 2011, kl 20.32
Augutäiteks ikka sobivad.
 
Helina 25. veebruar 2011, kl 20.34
Üldjuhul ei tee see saamatu mees voodis kah midagi.
 
Jaan Jalgratas 25. veebruar 2011, kl 20.42
Ma ka selline - ainult üks jalgratas on hinge taga ning karup.ersetäis võlgu üle eestimaa. Nii muidugi rallit ei sõida.
 
Helina 25. veebruar 2011, kl 20.52
Ja Jaan sinusugune püüab end sokutada asjaliku naise hõlma alla? On see normaalne?
 
mökkar 25. veebruar 2011, kl 20.52
ma tahass aind tissi näppida ja natukene.
 
njaa 25. veebruar 2011, kl 20.57
Ma küll arvan et tahavad, või vähemalt mõni ikka leidub kes tahab :)
Ise endal küll ühtegi võlga pole, varasid ka nagu natuke oleks, aga ikka nagu eriti ei taheta :P
 
Helina 25. veebruar 2011, kl 21.00
Njaa, teil tuleb ükskord hakata tegutsema, mitte loota naistele. Ma tean nii mõndagi naist, keda mehed lihtsalt ära kasutavad. Õnneks ise sellistel asjadel juhtuda ei lase. Kõrvalt vaadata seda saagat ikka jube.
 
nokk 25. veebruar 2011, kl 21.10
MIna tean ka, aga naisi, kes mehi ära kasutavad ja ise ei oska kardulatki koorida, muust rääkimata.
 
Helina 25. veebruar 2011, kl 21.15
Kuule nokk, naised ongi loodud lapsi kasvatama ja kodusoojust andma. Mehed peavadki toidu lauale tooma, kas see on ärakasutamine? Naine teeb selle eest kodus mehetöö päev otsa ära.
Tublid naised jõuavad kasvatada üksi 3 last ja saavad endale kah lubada reisimisi, riideid jms. Tunnen mõningaid selliseid ja müts maha selliste eest. Aga tean mehi, kes välimuselt nagu kompud ja luuserid, mis luuserid.
 
Kurjam 25. veebruar 2011, kl 21.34
Hmm kui kõik mehed oleksid tegijad ja direktorid, ärijuhid ja omanikud... siis kes selle musta töö ära teeb?? Kas siis saamatud naised?? Kui ei oleks ühtegi meest kes oleks saamatu?? Olgem ausad, minu teada tavatöölisel lihtsalt palga eest, olla sinu silmis nn keegi, on suht raske, või siis võimalus oled keegi aga samas oled kõrvuni pangale võlgades. Tean ka olukordi kus buumiajal oli palju mehi nn keegi ja tänaseks ei oleneed sinu kriteeriumite järgi mitte keegi, mehed kes kunagi olid tööandjad, on tänaseks ise tööotsijad. Ja mitte selle pärast, et oleks luuserid, vaid pangad ja majandus tegid oma töö... nii, et kust see piir siis tüpselt jookseb??
 
mitte 25. veebruar 2011, kl 21.42
saamaTU mees on out vaid saamaTA mees on out, sest see, mida ta omab on tal olemas, ja sellega ta saab ju hakkama, kuidas ta ei saa siis?
 
introvertne m 25. veebruar 2011, kl 21.49
ma ise olen üsna noor ja teenin vähe ja olen naiste silmis luuser seega, aga päris ausalt öeldes ma ei tunne ennast luuserina või saamatuna - absoluutselt mitte. mul on lapsest saadik olnud mingi selline (põhjendamatu?) veendumus, et olen teistest peajagu üle. mul pole olnud vaja põhjendada seda, mul pole tarvis olnud tõestada ennast kellegi silmis - lihtsalt mul on see teadmine kuskil sügaval sees olemas ja ongi kõik. isegi siis, kui mind maha jäetakse, ei teki alaväärsustunnet, vaid pigem ajab miski muigama, selline tunne umbes, et midagi jäi ikka ainult minule teada. mind ajavad naerma need naiste teemad, et mees peab olema selline ja selline ja selline, sest ma ise võtan jumalast lõdvalt seda kõike. ma arvan, et ma isegi ei tunneks häbi vanemate või naise kaelas vegeteerimise pärast, kui keegi ainult võimaldaks sellist elu. paraku alati nii lihtsalt ei saa, aga point on lihtsalt selles, et teeks ka nii, kui saaks. ambitsioonikus minu silmis ei sõltu nagu sotsiaalsest positsioonist, vaid umbes sellest, kas ma suudan oma rikast sisemaailma kunagi kellelegi teisele avada või mitte, aga kui ei, siis jääb ta minusse alati tallele ja lihtsalt teised ei saanud sellest kunagi teada - mul ükskõik. seega ma võin teha ka mistahes tööd, niikaua, kuni keegi mu vabadust liialt piirama ei hakka. ja naistega on kah parem nii, et aegajalt on väga tore nendega, aga enamus ajast tahaks olla emmal neist. kassilik iseloom nagu.
 
sk 25. veebruar 2011, kl 22.01
introvertne m, mina olen (noor) naine (kes ei teeni palju), aga mõtlen TÄPSELT samamoodi!
 
Helina 25. veebruar 2011, kl 22.02
Kurjam, kes rääkis ettevõtjatest, direktoritest, juhtidest? Ei, ei-sellel mis ala töötegijal pole häda midagi. Ka lukksepp võib olla haritud ja laia silmaringiga ja teeb oma tööd hästi. Jutt oli lihtsalt vegeteerivatest meestest. Lihtsalt mina tegusa naisena ei saa aru, kuidas niimoodi saab?
 
sk 25. veebruar 2011, kl 22.03
A selle erinevusega, et ma ei ole meeste silmis luuser, nemad on lihtsalt enamus minu silmis luuserid ja kuna mu pilk mõtteid reedab (vist), siis ei julge nad väga lähedale tulla.
 
Kurjam 25. veebruar 2011, kl 22.05
Mis on sinu jaoks vegeteerivad mehed??
 
see suur et 25. veebruar 2011, kl 22.08
vegeteerib- sööb, joob...s...b:)
 
Helina 25. veebruar 2011, kl 22.09
Kurjam, emaga kooselav mees, kes oleskleb päevad maha, mittemidagi tegematta ei kindlusta endale tulevikku, sest ta väidab, et ei leia tööd, loodab emale, sõpradele, tuttavatele, et küll keegi ikka hakkab haletsema ja teeb välja. Ühesõnaga elab parasiidina teiste kulul, ainult unistab ja viriseb, et ei leia endale tööd. Ja samas kui pakutakse tööd, siis ei oma kohusetunnet.
 
Kurjam 25. veebruar 2011, kl 22.13
Teeks väikse täpsustuse... mehed kellel midagi hinge taga on, neid on suht vähe, need kelle nn peaks olema ( näiteks Oliver Kruuda ) ka sellise mehe varad on panga omad, ja nii edasi, kuidas saab sinu arust mehed olla edulised, kui Eesti riik sunnib juba nn üliõpilasi varakult võlgu elama ( õppelaenud ) Enamus elu elatakse võlgu ja panaga laenude peal, kui tahad meest kellel midagi oleks hinge taga... siis pead tegelema pensionäridega, ehk neil on õnnestunud laenud maksta ja vara omale saada, aga tuletaks meelde kui paljud mehed ja pered oma varad kaotasid puhtalt panga ülbustele ja nahhaalsustele, ja mitte selle pärast, et need mehed oleks olnud mökud ja saamatud, vaid pigem pimedad ja rumalad, et silme ees raha virvedas ja oma hinge pangale müüsid. Mina isiklikult võin õnne tänada, et pole panga laenu vajanud ja selle orjusesse langenud... aga ma ei pea neid mehi luuseriteks kes kõik kaotanud on ja ammugi neid mehi, kes on kas oma nn saamatusest, või tarkusest suutnud eemale hoida panga laenudest ja sellest võlaorjusest panga eest, ja kui on inimestel selline elu, et võlad taga... siis 90% meie riigis elab võlgu.... nii, et vaata millise nurga pealt tahad.
 
dr Aadu Kadakas, psihhiaater 25. veebruar 2011, kl 22.13
eks papivabrikus ole töökohtade arv ju kah piiratud. samas vahetan pappi erinevas vääringus, konverteerin ja spekuleerin. tutvun kiiresti koraliku naisega
 
Kurjam 25. veebruar 2011, kl 22.15
To Helina... selle koha peal on sul õigus, aga seda on tinginud, suurem osa ehk pigem kasvatus ja nn emalik hellitus... :) ma täpselt ei oska seda öelda, aga... ilmselt mineviku kasvatusega see seotud on..
 
kah asi 25. veebruar 2011, kl 22.19
...mhhh...Saamatu Mees...see on kaval vegeteerija..näiteks poeb Saaja naise külje alla...vaat, kus kaval, aga näe elab...järelikult on teda ka vaja

Teisalt, noh-jahh elu edasiviijat temast küll nüüd pole - parasiit nagu selgelt aru saada
 
Helina 25. veebruar 2011, kl 22.23
Kurjam, ise arvan ka, et kui mees saatuse tahtel elab ema kasvatusest ainult ja ema nn. ära liiga hellitab ja ninnutab, sellest ei tule meest. Lihtsalt naised teevad sellega vea, et haletsusest jooksevad sellistele sülle. Kas peaks siis selliseid mehi haletsema? Ei pea. Igaüks sin elus peame võitlema elamajäämise nimel. Kellelgi meil ei tule raha kergelt, vähemalt enamusel. Ja kui mees ütleb, et mul ei ole kohvikusse mineku raha? No ma ei tea. Või kui mees tuleb külla, mittemidagi kaasa toomata ja sööb külmiku tühjaks- kuidas siis nimi anda?
Õnneks ikka enamus meestel on kohusetunne pere ees ja ka tuttava naise ees.
 
Kurjam 25. veebruar 2011, kl 22.27
Jahh... elus võiks palju asju olla ilusamad, kuid samas elada ja hingata ainult raha nimel pole ka kellegi elu, ja see et mees tuleb ja läheb jättes sulle tühjad pihud ja kapid, see on puhas kasvatuse vili.... isegi vaene mees suudab olla viisakas ja arvestatav, aga kui elukoolitus on olnud teine, siis see nii lihtsalt ongi, sõltumata kas sul on raha või ei....ka rikas mees võib samamoodi käituda, samuti ihnuskoi :) seega ...;))
 
yxikmees 25. veebruar 2011, kl 22.27
Eks naistele meeldivad ikka naistemehed,abielumeestele ajavad armukesed ligi jne.
Mina olen ka naiste suhtes saamatu ja seetõttu ma olengi naiste seas OUT.
Kuigi ma olen majanduslikus mõttes 2 jalaga maapeal.
Ärid on hästi käima läinud,maad ja metsad olemas,maja olemas,aga paraku naist,kellega peret luua otsin juba 6 aastat.
 
dr Aadu Kadakas, psihhiaater 25. veebruar 2011, kl 22.28
milline kohustetunne peab mehel küll olema tuttava naise ees? loll mees, kes endale pähe istuda laseb võõral naisel
 
Helina 25. veebruar 2011, kl 22.35
Raha nimel ei peagi hingama. Hingata on vaja parasjagu, nii et mõlemale jätkub õhku.
Pole need pööraselt jõukad mehed üldsegi nii head. Neil omad kiiksud ja palju liiderlikumad kah. Olen ka seda elu kõrvalt näinud. Kui ikka head ajad olid, siis tähistati igat pisisündmust kuskil sauna rentimisega ja peoga, kus aiakäruga sööki , jooki kohale toimetati. Pidu kestis vahest teise päeva lõunai. Ja ega siis sinna oma naisega mindud, asutusepidu oli nimeks tal. Ega tänapäeval risti ette lööda. Kõik on kõigile väga kättesaadavaks tehtud.
Lihtsalt kahju on neist meestest, kes ei tulegi toime ja siis imestavad, et miks küll naised mind ei taha. kas ma tundun ebakindlana. Just nimelt, vaata endale otsa ja sa näed, et paljalt ilusa poisina sa peale ei lähe.
Yksikmees, ma ei tea miks sind naised ei armasta. Oled liiga arg või saamatu armastusekunstis?
 
Kurjam 25. veebruar 2011, kl 22.41
Näed siis... asjal on mitu külge.... :) Millise nurga pealt vaatad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!