Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Saamatu mees on OUT
 
to Mees 08:39 26. veebruar 2011, kl 09.04
ega sa juhuslikult Villu Parevet pole? või kui sa pole siis kus liivaaugus sa oma kopaga karjääri teed?
 
Helina 26. veebruar 2011, kl 09.04
Mees, sa astusid oma eduka naise kõrvalt vist täna vale jalaga välja. Tore, oled edukas! Aga mis soovitad luuseritele. Kuidas panna mees raha teenima, kasvõi iseenda jaoks? Minul pole meeste raha vaja. Teenin ise normaalselt ja olen väga rahul. Ära sõima naisi, kui sa ei tea nende elust suurt midagi, mis lasub osade naiste õlul. Vaata ise ka sügavamale, mitte ainult oma Lexuse esinina.
 
vaba mees 26. veebruar 2011, kl 09.07
jaa,muidugi,ikka tundetud jne...loll peaksin olema,vaat siis oleksite rahul :D
 
yxikmees 26. veebruar 2011, kl 09.17
Helina Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mees, sa astusid oma eduka naise kõrvalt vist täna
> vale jalaga välja. Tore, oled edukas! Aga mis soo
> vitad luuseritele. Kuidas panna mees raha teenima,
> kasvõi iseenda jaoks? Minul pole meeste raha vaja
> . Teenin ise normaalselt ja olen väga rahul. Ära s
> õima naisi, kui sa ei tea nende elust suurt midagi
> , mis lasub osade naiste õlul. Vaata ise ka sügava
> male, mitte ainult oma Lexuse esinina.
Aga võta siis mees kes teenib raha.
Võta mind,kui oled kuni 31,lasteta,mittesuitsetav ja ülekaalutu.
 
vaba mees 26. veebruar 2011, kl 09.22
räägin natukene siinsetest naistest ka...

istuvad siin ühed ja samad(nagu minagi,u 1a)...vahetades aga nime...kirjutanud
olen vast 30nega,kohtunud pole...sest keskmine naine siin on kolme lapsega,pooliku
haridusega,suht rumal(kuigi kirjutamise on selgeks saanud ja siis õpetab,et peale koma käib tühik),arvab,et temal piisab ainult olemisest ja küsib "mida selle eest vastu saab"...valetab,saadab 10a taguseid pilte,nõuab,et kirjutaksin ainult temaga..pole mõtet vist jätkata...
nüüd tormate(naised)mulle kallale,vot sellised vihased te olete kah...
 
ka mees 26. veebruar 2011, kl 09.30
vaba mees tead süüdista ennast et intelligentsemad naised siin sind ei taha
 
mehe arvamus 26. veebruar 2011, kl 09.41
to Helina: miinimum ~4300.- (kroonides) ning keskmine ~11000.- (kroonides) - lähtusin statistikaameti andmetest. Idee järgi peaks ka poisist kunagi mees saama, kuid kunas ja kas? Ning mehed pidavat nagunii ju poisteks jääma. :P Aga hästi vahva, et sul ka positiivseid kogemusi meestest tuua, siis on veel lootust. :D

to N arvamus: jah,mu näide oli tahumata ning lihtsustatud, et luua mingigi aimdus hetke olukorrast. Loomulikult on ka erandeid. Ilmselt oled sattunud haritud meestega kokku. Aga mis sa arvad kus kohast tuleb eneseväärikus, lugupidamine enese vastu? Ma ei räägi siin postitanud "introvertne m"'ist, kelle eneseteadlikus ning ego ,hoolimata sotsiaalsest klassitamisest, on üle ühiskonna poolt kehtestatud ning soosivast käitumis- ja elustiilinormidest.

to Mees: olen nõus, tendents on tõesti selline, selline mees teenib üldjuhul kuus üle 30000.- (krooni, neto) ja näib, et vähegi välmumust omavad naised selliseid otsivadki.

Aga eks vaesemad on ka saamatumad ning neile käivad mõrrad küll, kui üldse? irw

to yxikmees: lihtsalt lugeja pidas "tutvumis tingimuste lati" all silmas su eraklikust ning sotsiaalset passiivsust. Naised tõesti ei oska, ei tea, ja kus nad ka teaks ?, su uksele koputada, kui sa ennast kuskil välja ei näita, ei imponeeri.
 
vaba mees 26. veebruar 2011, kl 09.42
ka mees,liiga labane trikk...:D
 
ka mees 26. veebruar 2011, kl 09.47
labane on see et üks mees vingub ja arvustab naisi netis. kui oled nii tegija eks mine siis stockmanni kaubama toiduosakonda naisi lantime sest seal palju kenasid ja edukaid aga nemad ilmselt naeravad su välja
 
to vaba mees 26. veebruar 2011, kl 09.49
kas kõiki 30-t võid iseloomustada samade sõnadega??? kui nii, siis tee omad järeldused...ehk on midagi valesti sinu esmase valiku tegemisel. Võibolla otsustad inimese üle ennatlikult? teda paremini tundma õppimata? Seda esiteks. Ja teiseks ...see on rubriik, kus inimesd soovivad tutvuda, sina aga ajad neid laiali. Ja kolmandaks: sa ei suuda minevikku seljataha jätta ning eluga edasi liikuda või oled juba kibestunud vanatoi.
 
vaba mees 26. veebruar 2011, kl 09.50
või neelasid konksu alla...oh sind rumalat naist :D
 
vaba mees 26. veebruar 2011, kl 09.52
kõigil on võimalus minuga tutvuda,tulge aga kapist välja nohikud.
:D
 
ka mees 26. veebruar 2011, kl 09.55
et siis kui kõik mehed ei arva nii debiilselt kui sina siis on ta naine mehe nimega?
 
vaba mees 26. veebruar 2011, kl 09.56
ajage autod käima,tehke väike sõit.pakun salatit ka kohvi...
kirjad siia:
olge.julged@mail.ee
 
ka mees 26. veebruar 2011, kl 09.59
kas mulle 8 cl black labelit ka?
 
vaba mees 26. veebruar 2011, kl 10.03
sina mine vaata säästuka taha...:D
 
to vaba mees 26. veebruar 2011, kl 10.04
millisest kapist me peame välja tulema? Nimeta naine rumalaks, kui sulle nii sobib. Kirjutad, et pole ühegi naisega kohtunud, kuidas siis tead, et pilt on 10 aastat vana? Tunnista, et sul puudub julgus kohtumiseks, sest kardad et ei näe enda ees ideaalinimest. Ja... kas sina oled iga naise unistuste mees ikka? Mõtle selle peale.
 
ka mees 26. veebruar 2011, kl 10.05
arvata oli et häbened oma rumalust ja ei julge kohtuda
 
vaba mees 26. veebruar 2011, kl 10.12
mis me siin vaidleme?kui oled igati kena,sale,koolitatud,mittesuitsetav,tervete hammastega,krohvimata....pane kiri teele...et kust tean kui vana on pilt?vaat
neil on kaasas infofail....:D
 
ka mees 26. veebruar 2011, kl 10.15
kas isa ja ema sulle ei õpetanud et mehed ei virise ja ei kiru naisi taga. kui see sulle selgeks ei saanud pane seelik selga
 
N arvamus 26. veebruar 2011, kl 10.22
mehe arvamus - ma arvan, et enesest lugupidamine ja väärikus tulevad kaasa kodust. Kellel see nõrgem, need saavad ka rohkem haiget, kapselduvad ja muutuvad rahulolematuteks virisejateks.
Siiski ei tohiks lubada lauset : Aga eks vaesemad on ka saamatumad ning neile käivad mõrrad küll.
olen kindel, et jõukamate seas on saamatuid pea sama palju, nemadki on üksikud ja oma kompleksides.
 
dr. Aadu Kadakas, psihhiaater 26. veebruar 2011, kl 10.47
ega moraalselt kulunud kohviveski ikka sulle elamuslikku espressot ei võimalda, jajah, sedaviisi on lood, jajah, sedaviisi..
 
. 26. veebruar 2011, kl 10.52
raha ja matslus on eestis tihedalt omavahel seotud ja kui ei oleks neid nn. vaeseid, ei oleks ka eesti kultuuri ega vaimsust
 
introvertne m 26. veebruar 2011, kl 10.53
to N arvamus

ma olen väga nõus sellega! see ongi nii, et elus palju rabelevad inimesed on nõrga minaga mõnikord ja enamasti pärinebki see kodunt, kus lugupidamine tuli välja teenida (mis iseenesest pole ju vale), aga armastus polnud iseenesestmõistetav. tegelikult seda vahet on ju raske kindlaks teha, kust jookseb piir ärahellitatud inimese ja lihtsalt enesega rahul oleva inimese vahel, kes ei tunne vajadust ennast tõestada. väga paljude "edukate" inimeste taga on raudselt mingi laps, kes üritab endiselt oma vanemate lugupidamist välja teenida ja tegelikult on haavatav inimene selle taga.

ma arvan, et kui teema autor räägib juba sellest, et armastus tuleb mehel välja teenida, on juba iseenesest meeste psühholoogilisele nõrkuse ära kasutamine. aga ehtne armastus ei sea tingimusi. inimesed pole kasutamiseks. inimesed on loodud selleks, et neid armastataks lihtsalt inimestena. inimesed väärivad KINGITUSI. elus ei peaks kõike välja teenima, sest tegelikult kasutavad sind teised kogu aeg ära, kui nad juba eeldavad, et pead välja teenima tunnustust. tegelikult väärib iga inimene seda, et talle langeks aeg-ajalt täiesti teenimatult midagi sülle. umbes nagu elu ise on täiesti teenimatu kingitus. armastus on täpselt sama asi - see on kingitus. see kas saab sulle osaks või mitte. aga VÄLJA TEENIDA seda ei saa. sest selleks on ta liiga püha. ja mina ei kuulu meeste hulka, kes jookseksid laias ilmas ringi, et teenida välja midagi, mida tunnen, et see peaks mulle iseenesestmõistetavalt osaks saama.
 
Helina 26. veebruar 2011, kl 11.07
No kuidas saab üks naine terve elu meest enda järgi lohistada? Kuidas siis naine tunneb end naisena?Jah eks kodunt ongi kaasa saadud see, et mees on perekonnapea ja tugevam, otsustavam, kindlam pool. Aamen. Nii oli vanaisa, nii oli isa ja teistmoodi ei oska.
 
N arvamus 26. veebruar 2011, kl 11.10
paljuski nõus introvertne m, armastust ei saa välja teenida, (lugupidamist aga küll). kaua kooselanutel muutub mingil hetkel armastus just lugupidamiseks ja austuseks teineteise vastu. Hmm, kas armastus peaks iseenesest mõistetavalt osaks saama? Oled õnnelik mees kui nii juhtub. Siiski vahel tuleb armastuse eest ka võidelda, teha kompromisse (mida ei saa võrrelda välja teenimisega)
 
vaba mees 26. veebruar 2011, kl 11.10
vot nii siis...
 
introvertne m 26. veebruar 2011, kl 11.24
aga kas armastus ei saa siis iseenesestmõistetavalt osaks? ma ei usu absoluutselt sellesse, et keeegi on välja teeninud armastuse. see on loll jutt. see tähendab lihtsalt, et sellises suhtes üks armastab, teine aga armastab seda, et teda armastatakse.

to Helina

no mul nagunii karvast rinda pole ja kleepslindiga ei hakka omale ju peale ka kleepima neid - see on juba iseenesest näide, et võin teenida palju tahan, aga kui pole piisavalt isane, siis karvakollina sinu teki alt piiluma ei hakkaks kunagi ju.
 
N arvamus 26. veebruar 2011, kl 11.35
ei saa, vähemalt ei tohi seda nii võtta. Kui armastus on iseenesestmõistetav, siis mida nimetad eriliseks, mille nimel õnnelik olla? Armastuse eest võitlemine ja väljateenimine ei tähenda sama.
 
mehe arvamus 26. veebruar 2011, kl 11.46
Tingimusteta armastust ei ole olemas. Miski säärane loom on ehk ema ja lapse vahel... kuid võimalik, et ka hormoonid vms.
Ning kas sinu elu, introvertne m, ongi sulle antud teenimatult, omades mitte mingit väärtust? On see väärtusetu?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!