Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kolme lapsega üksikisa
 
Anna 20. august 2011, kl 14.42
Selline lugu, et mul on üks tuttav meesterahvas, kes kasvatab üksi kolme last. Ta ise on jube tore ja tark, 39 aastane. Mingeid tutvusi ta kuskil ei otsi, päeval teeb tööd, õhtul tegeleb lastega. Tahaks nii väga, et ta ellu tuleks üks tore naisterahvas, kes ei paneks pahaks, et tal lapsed on. Aga ei tea, kuidas ta võiks leida sellise. On kellegil ideid?
 
roosa lehviga paavian 20. august 2011, kl 14.45
ideede puudus on siin tegelikult permanente. äkki on neil lastel ka emme, või lausa mitu?
 
Anna 20. august 2011, kl 14.48
Emme on neil lastel olemas, käib aeg ajalt lastega tegelemas. Vahel viib mõnel nädalavahetusel enda juurde, aga muidu eriti nende ellu ei sekku. Mingi suure armastuse ajel lõi kiiks sisse ja jalutas kodunt minema kui lapsed veel väga väiksed olid, pärast tahtis tagasi tulla, aga laste ise enam ei tahtnud. Ja siis jäigi nii, et laste ema elab mujal ja elab oma elu.
 
? 20. august 2011, kl 14.50
aga nad on endiselt muidugi registreeritud abielus ja nii edasi

ütle, milline naine ronib sinna, kuhu aeg-ajalt ronib ka laste ema? kes on nii loll, et ronib lõvikoopasse, kus lõvipojad mängivad ja kuhu lõviema on kohe-kohe naasemas?
 
Anna 20. august 2011, kl 14.53
Oh jeerum, mis lõviema... laste ema on vähemalt viis aastat juba mujal elanud ja julgen arvata et käib lastega tegelemas harvem kui mõni lahutatud meesterahvas. Ja nad on lahutatud.
 
üks naine 20. august 2011, kl 15.04
Anna, sinu postitusest loeb välja, et sina tahaksid, et tal keegi kõrval oleks, aga kas mees ikka ise ka tahab?:) Minu arvamus pelgalt, kuid usun, et naised võtavad kiiremini mehe lapsed omaks kui mees naise lapsed. Kaasasündinud emainstinkt. Äkki on su tuttavatel, tuttavate tuttavatel, keegi vaba ja sobiv naine. Võiksite koos teha mingi väikese koosviibimise või väljasõidu kuhugile loodusesse, lapsed ka kaasas. Sellistel tegemistel selgub üsna kiiresti, kas sobivust ja tõmmet on. Kindlasti tead sa ka selle hea tuttav-mehe maitseeelistusi naiste suhtes:)
 
revalcafe 20. august 2011, kl 15.05
no comments ;)

 
Anna 20. august 2011, kl 15.14
Ta on mu sugulane ja väljasõitu poleks keeruline korraldada, aga mul pole tutvusringkonnas eriti vallalisi. Võib muidugi olla, et ta ei tahagi kellegiga kohtuda, aga millegipärast usun, et siiski tahaks. Ta on tõesti väga tark, samas on ta selline südamlik ja heatahtlik. ööklubides üldse ei käi, vahel käib mõne sõbraga joob mõne õlle kuskil, aga see on ka kõik.
 
irw 20. august 2011, kl 15.20
ja ta on juba 5 aastat kuival olnud? palun, ära ürita kellegi teise elu korraldada, usu mind, ta on endaga väga hästi toime tulnud siiamaani ja saab ka ülejäänud 50 aastat ilma sinu abita kenasti hakkama
 
pääsuke 20. august 2011, kl 15.49
Arvan samuti, et kui nii tore ja tark mees, siis mees teab, mis mees teeb. Ilmselt ei tahagi lastele võõrasemaga probleeme.
 
Anna 20. august 2011, kl 16.08
Võibolla et ei tahagi, aga tundes teda, ma arvan, et tegelikult on asi selles, et ta ei oska võõraste naiste flirtida. Ma ei kujuta ette teda mingi naise juurde astumas ja suvajuttu ajama hakkamas. Võibolla on enesekindluses asi, võibolla muus, kes seda teab.
Ega teise elu ei saagi korraldada ja ega ma ei teagi, miks selle teema algatasin, mis siin ikka teha saab...ma ei saa ju anda ta emaili aadressi, et kirjutage, kujutan ette ta nägu kui ta mõne kirja saab :) Samas ma ei saa ju mingit kosjakontorit avada, et hakkan kohtumisi orgunnima:) Nii et jah, pointless teema tegelikult.
 
to anna 20. august 2011, kl 16.45
mina ei kardakski lastega meest kui ta on tore ja tubli. aga selliseid sekkujaid hoolitsevaid sugulasi küll ei soovi. nii et jääb ära. samuti ei soovi meest, kes laseb oma elu sugulastel korraldada. sa oled lihtsalt üks väga rumal tädi
 
Kata 20. august 2011, kl 17.53
minu meelest on see just armas, et keegi annab teada, et kuskil on tore ja vaba mees... mõni tubli ja tore naine võiks ju märku anda, mine tea, mis saatusel plaanis.

Aga need negatiivsuse pritsijad- pange ennast põlema, ausõna. Ahjaa.. Head vabariigi aastapeäeva ka :)
 
naine 20. august 2011, kl 18.22
on tõesti väga armas,et Anna tunneb muret sõprade-sugulaste pärast, aga see on väga keeruline olukord, kui mees ise asjast midagi ei tea, on talle kaaslast väga raske otsida, sellistes olukordades võib soov head teha hoopis vastupidi välja kukkuda... kindlasti on saatusel omad plaanid selle mehega ja kui ta on valmis, siis tuleb ka uus kaaslane tema ellu
 
jajah 20. august 2011, kl 19.44
kiitke nüüd takka
aga üldiselt, pane ta telefoninr ja kasvõi eesnimigi üles siia ja küll siis me juba ta zagsi veame, kellegi ta ikka peab ära võtma
 
O_o 21. august 2011, kl 00.21
Selle teema puhul oleks ehk üksikvanemate rubriigis rohkem vastukaja?
Kasvatan üksi kaht last ja tahaksin leida endale mõttekat mõttekaaslast-sõpra-kaaslast, kellel oleks ka lapsi, sest mulle lapsed väga meeldivad, aga ise enam vaeva näha nende saamisega ei taha. Olen 34-aastane.
 
n36 21. august 2011, kl 19.57
tere mulle vaga meeldiks sellise mehega kohtuda anna palun teada kuidas see tapselt kujuneks.Tanud
 
N37 21. august 2011, kl 20.18
Pisut ootamatu on tõesti, kui nii kellegile teisele kaaslast otsitakse. Samas jälle saatus on ettearvamatu...
Mina olen valmis selle mehega suhtlema.
 
Agnes 21. august 2011, kl 20.35
Keegi soovib kellegile head, püüab aidata, küsib nõu, otsib mõtteid. Mis selles siis halba on. Kahju kui sellele sapiselt reageeritakse.
Mul on ka oma sugulast kahju vaadata, kes on oma 15 aastat kolme poja eest hoolitsenud ja naise töid teinud. Salamisi loodan, et ta ühel päeval uue naise leiab.
 
Mees47 22. august 2011, kl 22.50
Mulle meeldib, Anna suhtumine. ka minul on kolm last, noorim veel lasteaias, olen küll suhelnud mõndade naistega, kuid kõigil omad elud ja pole nii lihtne see miskit. Ja kui mul mõni sugulane sedasi hoolitseks, poleks mina küll vihane, tutvusringkonnad on erinevad ja sedasi võimalus juhuseks suurem, see ju lihtne statistiline sündmuse toimumise tõenäosuse suurendamine, kui mitte 100%, siis natuke ikka.
 
tunnustus... 23. august 2011, kl 12.52
Anna on endale raske, kuid tänuväärse ülesande võtnud.

... läheb siis aknale vaatama, millal postituvi kohale laperdab :)
 
septime 23. august 2011, kl 15.29
Sellised sugulased on ju head, kes kannavad hoolt ligemese eest. Respekt!
 
naine41 23. august 2011, kl 18.56
Mees47
kuskandis sa oma lapsi kasvatad? kui kuskil Tallinnas/piiril, siis võiks proovida koos seda teha. mul ka üks lasteaia laps kasvamas..
 
kogemustega mees 23. august 2011, kl 20.38
Väga tuttav ja sarnane lugu. Kaasatundvaid ja tunnustavaid naisi jagus aga keegi ei kippunud pereemaks tulema ja ega naised naljalt võõraid lapsi omaks võta, erinevalt meestest.
Lõpuks leidsin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!