Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
.... seksikat ning naissoo tunnustega päkapikku
 
m30+ 17. detsember 2011, kl 19.42
Kena tln mees, kes on tähelepanelik, otsib veetlevat päkapikku, et talle tähelepanu osutada ning hellitustega päkapiku tööstressi hajutada või hoopiski koos jõulusalme ja riime välja mõeldes paremaks inimeseks kasvada.
Eelistatud on 22-32 aasta vanused kenad naised, kes on kogu pealkirja hoolikalt läbi lugenud, mitte keskendunud ainult sõnapaarile "naissoo tunnustega" :).
 
revalcafe 17. detsember 2011, kl 19.46
Ole lahke ;)

 
n26 17. detsember 2011, kl 21.35
Oehh.. tahaks ka kellegi seksikas päkapikk olla. Tähelepanu ja hellitused.. eriti need hellitused, kuluksid küllaga ära praegu..
 
m30+ 17. detsember 2011, kl 22.01
lisasin oma meiliaadressi, kuigi tuleb nentida, et hetkelisele ja olevikusele "praegu"-le see midagi juurde ei anna, sest hellitusi tuleb jagada hoole ja armastusega :), mitte hooletult ja riivamisi. Aga tuleviku valikuid me teeme juba ise, andes võimalusi ...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!