Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tähelepanek: seda foorumit ei külasta ...
 
Mercy 31. oktoober 2012, kl 20.01
... ilusad ja intelligentsed mehed, kellega suhet arendada. Üsna kiiresti hakatakse kirjutama labaseid kirju ning edasine teemaarendus muutub mõtetuks. Kahju!
 
KenaTartuMees 31. oktoober 2012, kl 20.05
Hundikarjas tuleb hundi moodi ulguda
 
Kercy 31. oktoober 2012, kl 20.07
no kui sa nii väidad...vaata siis et see naine sul ka püsivaks jääks. kui sul kogu aeg sexiga kiires, siis küll kahtlen, kas su naine on sinuga rahul. sina järsku arvad aid, et ta on rahul? kui ta sul nii kiire pole, kuidas siis rahul oled? lepid sellega??
mina elasin oma eelmise hüppersexuaalse mehega "õnnelikult" koos üle 11 aasta. suhtes oli sex a ja o. ometi meil olid 2 last, ilus kodu, rahamuret polnud...neist asjadest ta aga rõõmu ei osanud tunda. ikka kas sexi saab...kui ei saanud (nt. tegelesin lastega) oli nina vissis.tol ajal oli mul suur koormus - töö, koolitused, laste toomine lasteaiast, söögipoes käimine, söögi tegemine, koristamine jne....ja nii pea iga päev. nii et kui poolsurnuna voodisse maandusin ja ei näidanud üles kirglikku soovi oma kalli abikaasaga (kes peale tööd nagu oli puhanud end välja) sexida, oli jälle tüli majas. põrutas peale, et kuhu ta peab siis minema, kui kodust ka ei saa? kui ta oma pobisemise lõpetas, magasin juba ammu. ta lihtsalt ei mõistnud, et olen kogu aeg väsinud, tegin ju kodus kõik asjad peaaegu ise. ja seda kõike peale tööd. tema tuli töölt ja viskas pikali, mina aga hakkasin jälle tööle. ja oleks selle eest mõni hea sõna või tunnustus. ei ei , mitte kunagi...see oligi normaalne, et naine teeb süüa, koristab, tegeleb lastega... see oli selline rutiin, et ühel päeval tundsin, et vot nüüd aitab. kui seda talle siis ütlesin, et nüüd on kõik läbi...vau, kohe olid roosisülemid kohal, üks kompliment teise otsa, tolmulapp käes jooksis mööda korterit ringi... aga siis oli juba hilja, teadsin, et see tema agarus kestab vaid niikaua, kuni minu lahkumismõtted lahtuvad. ma ei kahetse, et uue lehekülje keerasin, nüüd olen õnnelik, mul on mees kes austab ja armastab mind. alati arvetsab ta ka minu (sexi)soovidega. sex ei ole kõige olulisem - meil on meie (ka minu eelmisest kooselust) lapsed, kodu, kellest oskame rõõmu tunda. lilled, romantika, ilusad sõnad...need kuuluvad nüüd minu ellu.
nii et mehed, naistele ei ole sex elus kõige olulisem. kui nad kogu aeg sexiisu üles ei näita siis ei tähenda see seda, et neil seda pole ja see neile ei meeldiks. meeldib küll...
 
LK 31. oktoober 2012, kl 20.09
Olen sinuga nõus!

Olen isegi siit mõnega kirjavahetuses olnud või msn-is suhelnud ning ei midagi.
Millegipärast satun mina selliste meeste otsa, kes suudavad vaid enda tööst/koolist rääkida ja seda küll vahetpidamata kuulata ei suuda. Näiteks üks suutis vaid sellest rääkida, kui hea sportlane tema ikka on ja kui palju ja mida ta kõike trennis teeb...

Ja veel kõige tipuks (mitte et see teemasse läheks, kuid....)on meestel alati prillid ning nad on minust lühemad - kuid see polekski kõige olulisem, kui vaid jutt klapiks. ;)
 
M(()) 31. oktoober 2012, kl 20.10
iga naine ja ema on justkui kodusüda ja kallid mehed, ka see süda väsib. kui naine EI TAHA, siis püüdge teda mõista. iga ema seab enda vajadused näiteks oma lapse vajadustest ettepoole...nii see kord on...
 
yxikmees 31. oktoober 2012, kl 20.17
Siis tuleb mulle kirjutada.Mina ei kirjuta kellegile labaseid kirju.Paraku aga ei soovi keegi mulle suhte eesmärgil kirjutada.Vähemasti pole ammu-ammu kirjavahetust kellegiga.
 
H 31. oktoober 2012, kl 20.24
yxikmees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Siis tuleb mulle kirjutada.Mina ei kirjuta kellegi
> le labaseid kirju.Paraku aga ei soovi keegi mulle
> suhte eesmärgil kirjutada.Vähemasti pole ammu-ammu
> kirjavahetust kellegiga.


Einoh, kes tahaks sulle vastata kui sa esitad selliseid labaseid kriteeriume naistele.
 
vaidlen vastu 31. oktoober 2012, kl 20.39
Olen saanud siit väga huvitava kirjavahetuse - see kestab juba mõned kuud.. Ei mingeid labasusi, ega Forest Cumpi IQ-d..
Pigem vastupidi ja väga kõrgelt üle selle...
Mulle kirjutav mees on pigem üleharitud ja liiga intelligentne, et saaks olla pidevas tibide seltskonnas, keda ta püüab iga hinna eest vältida ja seepärast siit otsibki seltskonda...
 
mees neljakümpine 31. oktoober 2012, kl 20.45
nii tore, et üldistatakse! mõni mees lihtsalt ei ole saritutvuja ja ei viitsi mingit iba ajada koguaeg. aga noh, tuult tiibadesse sulle teemataja!
 
kirves 31. oktoober 2012, kl 20.59
yxikmees, sa mitte ei kirjuta labaseid kirju naistele, vaid sa paned need kirjad siia suisa netti üles kõigile vaatamiseks, nii et iga naine tunneb ennast vana, paksu ja mahakantud laste emana
 
Mercy 31. oktoober 2012, kl 21.12
yxikmees, Sa ei hiilga ju intelligentsusega, sest kirjutad vigadega. Labasus ei jää siis enam kaugele. Minu puhul langed juba mängust välja!

Üldistan ainult enda kogemuse põhjal, teistest ei tea rääkida. Kui keegi on saanud toreda ja targa uue tuttava, kellega juttu jätkub kauemaks, siis see on väga tore. Minul ei ole veel õnnestunud.
 
Animus28 31. oktoober 2012, kl 21.20
Äkki oled sa lõhestunud isiksus, kelle üks pool tahab ilusat, kuid teine pool inetut. Hommikul ärkad üles.Kuulad Eric Claptonit. Jood head kohvi. Lähed tööle. Vormistad mõnes kontoris dokumente. Vaatad neid kenasid intelligentseid ja rikkuses suplevaid mehi. Nad näevad välja igavesed 25- aastased. Tahad neid. Kuid pole õnnelik. Siis satud segadusse. Ja võtad ette esimese vingatsi. Mis teha? Ju sa siis tahad mõnele luuserile anda elu täis usku armastusse. Muidu sa siin poleks ju. Või on ka teine variant. Sul on vaja patuoinast, kelle peal mingit närivat viha välja elada. Ja Delfi on ju vihahäirega inimeste laager keset küla. Kogu Issanda loomaed on siin. Iga üks võib siit omale sobiva friigi leida. Mind kaasa arvatud. Või kolmas variant. Oled piisavalt vana, et märgata enda vananemist ja mõistmist, noorus on mõõda saamas. Tõdemine, et sa saavutad kõike edasist vananedes ja muutud ise kord nendeks, kes varem tundusid igavate keskealistena, hakkab tunduma hirmutavalt kättejõudvana. Ise ei taha enam noori. Kuid tavaliste keskealiste meeste jaoks, pole veel valmis. Elu piirid hakkavad end ilmutama. Ja tahaksid elada korraks veel, enne kui oled asumas vanema inimese elu juurde. Olen ise selles olukorras, millest siin rääkisin. Tahaks seigelda. Kuid siis poleks ma piisavalt küps. Kuid stabiilse ning pikaajaliste sihtidega elu jaoks, pole ka veel päriselt valmis. Ent aeg läheb edasi. Ja meie kultuuri norm, pead olema midagi kindlat saavutanud ühel hetkel, on ka minus. Kuid võisin sinu puhul jutuga mööda panna.
 
yxikmees 31. oktoober 2012, kl 21.30
Mercy Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> yxikmees, Sa ei hiilga ju intelligentsusega, sest
> kirjutad vigadega. Labasus ei jää siis enam kaugel
> e. Minu puhul langed juba mängust välja!
>
> Ül
> distan ainult enda kogemuse põhjal, teistest ei te
> a rääkida. Kui keegi on saanud toreda ja targa uue
> tuttava, kellega juttu jätkub kauemaks, siis see
> on väga tore. Minul ei ole veel õnnestunud.
Vigadega?Komavead ehk võivad olla.
 
yxikmees 31. oktoober 2012, kl 21.32
kirves Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> yxikmees, sa mitte ei kirjuta labaseid kirju naist
> ele, vaid sa paned need kirjad siia suisa netti ül
> es kõigile vaatamiseks, nii et iga naine tunneb en
> nast vana, paksu ja mahakantud laste emana
Mis kirju ma veel üles olen pannud?
Ja labaseid kirju ma ei kirjuta.
 
yxikmees 31. oktoober 2012, kl 21.34
H Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> yxikmees Kirjutas:
> ----------------------------
> ---------------------------
> > Siis tuleb mulle
> kirjutada.Mina ei kirjuta kellegi
> > le labaseid
> kirju.Paraku aga ei soovi keegi mulle
> > suhte
> eesmärgil kirjutada.Vähemasti pole ammu-ammu
> >
> kirjavahetust kellegiga.
>
>
> Einoh, kes t
> ahaks sulle vastata kui sa esitad selliseid labase
> id kriteeriume naistele.
Ei ole ju labased kriteeriumid vaid igati põhjendatud.
 
teemasse 31. oktoober 2012, kl 21.35
endale tuleb võtta ilus naine ja temaga seksida vähem kui tahaksid, seksida isegi vähem ka sellest, mida naine tahab. ainult nii jookseb naine sinu järele. seksimiseks saab ka armukese võtta. see kindlasti naisele ei meeldiks, aga ta lihtsalt ei tea, et see on ainuke viis harmooniliseks ja õnnelikuks pereeluks:)
 
Jajah 31. oktoober 2012, kl 22.39
to teemasse...ja pere-elu koosneb ju ainult ja ainult seksist. Nii et lood pere selleks, et oleks üks otsatu seksiorgia..vahepeal ei anna naisele kätte, et ta sul kiiremini sabas jookseks jne...ehh.
 
koguaegsees 31. oktoober 2012, kl 22.47
mul on väga õnnelik elu.
me naisega ei käi kumbki tööl.
võitsime üüratu summa raha ja nüüd ainult sexime.
tehke järgi õnnetud:D
 
teemasse 31. oktoober 2012, kl 22.51
ainuke jama, et ükski ilus naine pole veel mulle kätte andnud. igal pornosaidil mul see-eest omad kindlad pruudid, üks pandavam kui teine. enne praktikat ikka tubli teooria:)
 
Mercy 01. november 2012, kl 08.52
Teen järgmise üldistuse: kõik teemad risustatakse ära! Kas inimestel puudub oskus teemapüstitust lugeda? Siin on ainult paar sõnavõtjat, kes on lugeda osanud. Ülejäänud kirjutavad suvaliselt sellest, mis parasjagu mõttes, pööramata tähelepanu sellele, kas see siia teemasse sobilik on.
 
Pert Vere 01. november 2012, kl 10.46
Mercy Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ... ilusad ja intelligentsed mehed, kellega suhet
> arendada. Üsna kiiresti hakatakse kirjutama labase
> id kirju ning edasine teemaarendus muutub mõtetuks
> . Kahju!



Teemaalgataja, üldiselt paistab probleem olema sinus endas. Kui oledki labane ja lased endaga sellist juttu rääkida, hakkadki saama selliseid kirju. Kui oled kergelt tahakeeratav, suhtutaksegi sinusse niimoodi.

Kui ei oska kohe otse öelda, mis sa sellisest kõnepruugist arvad, kannata edasi ja ära nüüd virise.
 
Lucius 01. november 2012, kl 11.24
Taaskord üks traditsiooniline teemapüstitus vastassugupooles pettunu poolt. Vastuseks seega minu arvamus (teen võimalikult lühidalt)!
1.Väline ilu on suhteline mõiste.
2.Kõikehaarav intelligentsus on ka väljaspool virtuaalmaailma harva esinev.
Naiivne on lootus, et siit võiks leida ideaalse inimese (ideaalne on muidugi kerge liialdus). Ideaalsel inimesel ei ole vajadust otsida tutvuseid internetis, ta on reeglina piisavalt kütkestav ja ligitõmbav, et leida endale kaaslane või uus tuttav ka reaalsest maailmast. Siit võib leida heal juhul ainult keskpäraseid inimesi (nii mees- kui ka naissoost). Ma ei hakka kirjutama kellestki umbisikuliselt, kirjutan parem endast. Kas ma olen „ilus“? Mul on olnud mõned tõsisemad suhted igati kaunite ja toredate neidudega. Nemad tõenäoliselt pidasid mind piisavalt atraktiivseks, vastasel juhul ei oleks nad minuga olnud. Aga ma ei ole piisavalt „ilus“, et minu ümber tiirleks pidevalt kauneid naisterahvaid, kellele suudaksin olla välimuse osas võrdväärne partner. Kas ma olen intelligentne? Enda arvates olen, aga ainult piiratud tasandil. Võin edukalt rääkida kaasa mitmetel teemadel (loodusteadused, poliitika, teatud osa kirjandusest), aga ma ei ole piisavalt teadlik kultuurist (teater, kvaliteetfilmid), keeleline intelligentsus ei ole piisav (valdan rahuldaval tasemel kolme võõrkeelt). Mõne inimese, kellega minu teadmiste suund ühtib, arvates võin olla ma väga intelligentne, mõne teise arvates mitte. Piisav intelligentsus tagab ka piisava majandusliku kindlustatuse. Mul on keskpärane kõrgem haridus, keskpärane töö (Eesti mõistes ehk isegi pisut üle keskmise), keskpärane auto, varsti oman keskpärast kodu. Täpselt selliseid keskpäraseid inimesi, nagu mina, võidki sa siit leida. Tõenäoliselt oled sinagi samamoodi keskpärane, kui sa sellistes foorumites ringi vaatad. Otsides siiski midagi paremat, mata maha lootus leida teda anonüümsest virtuaalmaailmast.
 
Animus28 01. november 2012, kl 15.47
Tegelikult siin foorumis käivad püsikasutajad, kes omavahel suhtlevad. See teemast möödarääkimine on mõeldud teistele püsikirjutajatele. Siinsetele meestele meeldib lööpida omavahel.

Kuidas andestada teise solvangut enda vastu?
 
Ehte 09. november 2012, kl 11.54
See on tavaline, et paari enam vähem viisakat kirja, selgub see , et keerulisemaks kirjasisuks pole suuteline ja kirjaveadki trügivad sisse.Reegel on see,et peale paari napisõnalist tühja kirja,st huumorit, algab labasuse tühermaa.
 
primadonna 09. november 2012, kl 13.43
to Lucius "Siit võib leida heal juhul ainult keskpäraseid inimesi..."

eks keskpärasus tõmbabki keskpärasust ligi, labasus labasust jne.
minu kogemus ütleb, et saab ka naisteka foorumist ideaalse mehe, isegi spetsiaalselt sellist eesmärki püstitamata. oluline, et ta on minu jaoks ideaalne.
veni, vidi, vici:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!