Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
üksi ja rase :(
 
õnnetu :( 27. november 2012, kl 09.10
juhtus nii et jäin mehest kellega 2 aastat olin koos olin suhtes olnud rasedaks.mees tahtis nii väga last ,et lasknud aborti tegema minna :( kui 12 nädalat oli täis saanud lasi ta jalga.enam ei taha minust midagi teada! rasedus on nüüdseks poole peale jõudnud. ma tunnen meeletult puudust lähedusest ja seksist.minu küsimus siis selline .kas on olemas mõni meesterahvas kellele ei ole probleemiks minu rasedus ja on nõus minuga nö. sekspartnerite suhtes olema ? :) ei mingeid kohustusi,lihtsalt seks!
 
Mees 27. november 2012, kl 09.12
Kindlasti on, jäta oma meil ja kirjutavad selle sul umbe :)!
 
Jeessake 27. november 2012, kl 09.33
No sa oled ikka eriti haige!
 
jeerum 27. november 2012, kl 09.36
Ma ei saa aru, sa otsid meest kes annaks seksi, ise oled rase teisest mehest ja tulevane üksikema. Ma tegeleksin sinu asemel väga aktiivselt oma tuleviku võimaluste, ala et lapsel oleks perekond jne loomisega, mitte ei otsiks mingit suvalist polti, kes seksi annaks. Need mehed, kes alustavad raseda naisega sekssuhet on debiilikud. Aga nagu ütleb eluseadus, kõik mis inimeses on, seda tõmbab ta ligi...
 
ka naine 27. november 2012, kl 09.47
ma rvan samamoodi nagu eelnevad.
olen ise ka seksisõber aga rasedana nii ei teeks iialgi.
Osta mingi vidin, kui muudmoodi ei saa, aga peale suvalise mehega seksimist tuleb sul tõenäoliselt hullemast hullem masendus.
 
teemaalgataja 27. november 2012, kl 09.57
issakene,kas mina olen süüdi et üks tropp teeb selliste asjadega nalja ja kõnnib lihtsalt minema? kas nüüd peabki minu elu läbi olema?! kui lastega üksikema otsib lihtsalt lähedust ,siis on see normaalne aga rasedale naisele polegi midagi vaja ,las nutab kodus? ei no väga hea! ja millise perekonna loomisega ,kui ma isegi lihtsalt sekspartneriks ei kõlba?
 
to:aia kui valus 27. november 2012, kl 10.13
sul endal on amööbi aju kui sa sellist teksti kirjutad! :D teema algatajale nii palju ,et inimesena saan aru sinust ja vägagi hästi! ennast ka rasedana üksi jäänud.ma läksin ise ära selle mehe juurest.alguses tundsin mina ka igatsust läheduse järele aga elu loksus ise paika ja beebiga nii palju tegemist ka ,et ei mõtlegi enam sellistele asjadele! küll ka sinu ellu tuleb keegi aga katsu tugev olla. kui mees suudab niimoodi teha naisele ,siis ei ole ta mingi mees! :) tunne rõõmu ,et lahti said sellisest.
 
aia kui valus 27. november 2012, kl 10.18
eelmisele
oledki samasugune nagu teemaalgataja, miks ma ei imesta. milline ajuga naine sünnitab lapse mehele, kes sinu sõnade järgi pole mingi mees? ajuga naine selgitab selle enne välja, kui ahvo moodi sigib. jube seltskond ikka, eesti rämpsrahvas. oleks teiesugustel seda aju amöööbi võrragi :(
 
eelmisele 27. november 2012, kl 10.27
kle ela ennast kusagil mujal välja! sul endal mingi viga küljes ,kui ei suuda ennast vaos hoida :D arvad ,et see teeb sinust kuidagi parema inimese kui siin solvanguid lahmid? vaevalt küll!
 
to:aia kui valus 27. november 2012, kl 10.33
ma ei sünnitanud last mehele,vaid endale .olen olnud uhke üksikema ja seda juba 8 aastat! tolle mehega mingit suhtlemist ei ole olnud ja ei tahagi teda oma ellu! ma tean,et mõned arvavad siin ,et üksikema olla on kuidagi halb ja häbiväärne! ma ei ole isegi mite üksikema,vaid VALLASEMA! :D ei kahetse kunagi oma otsust laps sünnitada! noh ela ennast veel välja nüüd .sul kindlasti on minusugusele "rämpsule" midagi öelda! :D
 
feikkk 27. november 2012, kl 11.07
Artikkel on arvatavasti Delfi naisajakirjaniku poolt tehtud, et hiljem avaldada mehi kiruv artikkel. Seda on ennegi tehtud.
Yksikmees 27. november 2012, kl 11.14
Kui oled kuni 33,rohkem lapsi pole,mittesuitsetav ja ülekaaluta,siis kirjuta ardi.s@neti.ee ja ma pakun enamat kui lihtsalt seks.
 
Kala_mees 27. november 2012, kl 11.35
Neelasite konksu alla totakad?
 
moderneklassika 27. november 2012, kl 11.47
See peab liba olema, sest pole võimalik, et nii primitiivseid indiviide leiab me väikselt kodumaalt.
 
uio 27. november 2012, kl 11.55
Näedsa yksikmees nagu porilane kohe kohal pasandamas(((
 
liba 27. november 2012, kl 11.57
Siin on kõik liba, pole te hullud, aru saanud veel?
 
nõuanne 27. november 2012, kl 11.59
Rasedana meestele end pähe määrima, no on alles ülbus, kiukiukiu olen õnnetu, kas mees abiellus sinuga, et last tahtsite või? Ei abiellunud ju, siis mille pärast sa lasid tal otsustada, saad sina üksikemana lapse või ei saa. Igal juhul on varsti jälle üks õnnetu isatu laps juures ja milline saatus nii tölli emaga tal olema saab olema, igal juhul ei mdiagi rõõmsat.

Sa mõtle parem millega end ja oma soovimatut last üleval pidama hakkad ja millisele tööle veel viimasel momendil saad end sokutada, et dekreetraha saada ja muid toetusi, mitte ära mõtle enda kiimlemisele, häbematu.
 
Hei,nõuanne! 27. november 2012, kl 12.14
Sulle ka nõuanne - pane arsti juurde aeg kinni!
 
:D 27. november 2012, kl 12.19
see sama vist :D tundub küll seda moodi :)


http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?31,11952071
 
nõuanne 27. november 2012, kl 12.25
Harimatud noored ,kellel pole tööd ega haridust, on kahjuks need, kes sigivad ja toodavad meie riigis õnnetuid lapsukesi,kel pole normaalseid vanemaid.Soovitaksin sul endal arstile, naistearstile, number kinni panna ja käia regulaarselt oma rasedust kontrollimas ning ühendust võtta piirkonna sotsiaaltöötajaga,kus elad. Sul tuleb täisvastutus enda peale võtta kui laps sünnib ja end tema kasvatamisele ja arendamisele pühendada, mehed unusta järgmiseks 16 aastaks ära.
 
nõuanne 27. november 2012, kl 12.29
Rasedaks jäämine ei juhtu, rasedaks jäädakse planeeritult, kui abielus ja perekonna loonud mees ja naine planeerivad, kui majanduslik baas on olemas, et nüüd võivad lapse soetada, sest rahadega tuleb välja, kummalgi on hea haridus ja kindel töökoht olemas, kindel kodu ka olemas, kus tulevasel lapsel on hea kasvada ema ja isa toetava pilgu all ja kus valitseb soe ja südamlik üksteisemõistmine ja armastus. Nii käib see asi, kui planeeritakse last, mitte, et jäin kogemata rasedaks ja poiss jooksis ära- see on abs urd, nii ei tee normaalsed inimesed.
 
Hei,nõuanne! 27. november 2012, kl 12.37
Kas paneme kohe hullusärgi selga? :P
 
nõuanne 27. november 2012, kl 12.51
Kas sinu arust on lapsetegu nii vastutustunedetu asi, et laps võib kohe valmis vorpida ja siis välja sünnitada, et pole vaja ei majanduslikku baasi ega katust pea kohale ega abielu ega meest, et koos laps üles kasvatada??? Et minule vaja hullusärki ja sina raseda töllina otsid suvalist jorssi ja mina ,kes ma pereplaneeringust tean ja selle järgi ka ise elan, et minu arvamus on vale ja sinu tölli arvamus on õige: suvalisega, harituna, koduta, tööta ja ilma milletagi võtta vastutus ilma vastutuseta jääda rasedaks ja otsida siis haledaks tehes vaid järgmist meest, kes sind koos su kõhuga üleval peaks, marss arstile töll!!! lase rasedust kontrollida, ullike.
 
mderneklassika 27. november 2012, kl 12.54
Ma sooviks hoopis nõuandelt küsida, mis kindluse annab abielu, et mees ei jäta oma rasedat naist? Kõiges muus, mis puutub pereplaneerimisse, olen nõus. Üks hea tuttav ütles kunagi hästi, et tänased abielud sõlmitakse notaris, kui võetakse ühised laenud ning kohustused.
Abielu on pigem tänapäeval lihtsalt traditsioon ja mõnele emotsionaalselt tähtis. Lapse sünnitunnistusele ei märgita, kas ollakse lapse isaga abielus või mitte, sest see ei muuda isaks olemise fakti.
 
K 27. november 2012, kl 13.07
Kusjuures seks rasedaga on isegi täitsa mõeldav variant, selle prooviks küll ära. Kui see ikka on nüüd täiesti reaalne pakkumine, siis kirjuta julgesti sellele aadressile:

elhand@hot.ee
 
kiirs 27. november 2012, kl 22.18
hea mõte !võta sexi eest raha, saab isu täis ja lapse tulevik ka kindlustatud.
 
anna haava 27. november 2012, kl 22.39
tyra teeb tööd ja pu-tsil püha
si-taaugul läkaköha
 
õnnetu :( 27. november 2012, kl 22.45
K Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kusjuures seks rasedaga on isegi täitsa mõeldav va
> riant, selle prooviks küll ära. Kui see ikka on nü
> üd täiesti reaalne pakkumine, siis kirjuta julgest
> i sellele aadressile:
>
> elhand@hot.ee
anaali teed või endale lased teha?
 
tibu 28. november 2012, kl 00.55
Ja siit need mammad tulevad... : 6 lapsega ja halavad tv-s, et raha pole. Laps saadakse siis kui selleks on VÕIMALUSED. Mees lasi jalga? Ennem peab ikka mehes kindel ka olema...mitte igayhega vallatleda. Ja ennem sünnita, saa lapsega hakkama. Kõik, me üksikud tahame lähedust, see aga ei tähenda, et oma kohustustest loobume..))
 
kahjuks 28. november 2012, kl 01.06
Jummal kas neiu palub teilt raha w? Või toetust?? Ta tahab lihtsalt keppi saada nagu iga normaalne. Jah, raskem on leida meest kes tahab rasedat, aga see kuidas te seakari siin kisandate on nõme. Ta ei ürita last riputada teie kaela!!!! Seks on see mida vajab igaüks naine ja mees. Olge mõistlikud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!