Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kurb lugeda
 
Mees 30+ 27. juuli 2013, kl 12.58
Olen abielus, igati normaalne 35 aastane mees. Oleme naisega koos elanud 10 aastat ning majanduslikult heal järjel. Meil on iseenesest suhtes kõik hästi, välja arvatud seks. Meie vajadused on lihtsalt üsna erinevad. Mina olen vabameelsem, kuid abikaasa nendes asjades konservatiivne.
Olen alati mõelnud, et mina ei läheks kunagi pere juurest ära ainuüksi ühiste laste pärast. Paraku on mu mõtted muutunud ning tunnen, et pole õige ennast selliselt ohverdada.
Seepärast olen huvipärast uurinud, millised võiksid olla minu võimalused nii öelda teisel ringil. Kahjuks on masendav lugeda Perekooli ja Delfi Naisteka foorumeid ja tutvumiskuulutusi. Jääb mulje, et suurem osa kommentaatoritest on põhiharidusega, kui sedagi. Milleks ilkuda ja nõmetseda? Olen kahjuks jõudnud järeldusele, et minu vanusel "teise ringi" mehel oleks väga raske kedagi enda kõrvale leida. Elu lõpuni üksik olla nagu ka ei tahaks. Samuti ei peibuta mind olla naisele ainult rahakott ega sattuda sarnasesse aseksuaalsesse suhtesse. Lugedes erinevaid foorumi teemasid, peegeldub tõsiasi, et enamus naisi ei huvitu seksist või on selles osas väga konservatiivsed.
Kahju, et loodus on loonud naised ja mehed niivõrd erinevaks...
 
Maili 27. juuli 2013, kl 13.24
See, kas sul oleks minekut sõltub hoolitsetusest ja käitumisest, eelkõige. Vähemalt minu jaoks on need asjad kõige olulisemad ja samas pole need ühelegi mehele kättesaamatud väärtused.

Aga kindlasti soovitan vana asi ära lõpetada enne kui uut alustad...
 
oh 27. juuli 2013, kl 13.27
oleks sa naine, siis alles oleks see probleem :)
 
kas 27. juuli 2013, kl 13.29
...peegeldub tõsiasi, et enamus naisi ei huvitu seksist või on selles osas väga konservatiivsed.


sellest peab aru saama, et otsid anaalseksi?
 
ah 27. juuli 2013, kl 13.33
sa ise pole ju ka nii vabameelne, et laseks mõnel mehel endale pepusse seksida või imeksid teda? või oled?
 
Mees 30+ 27. juuli 2013, kl 13.38
Vabameelsus ei võrdu anaalseksiga...
 
beib 27. juuli 2013, kl 13.41
Arvan, et härral on keskmisest suurem (gigant) mu*nnu
 
Erand 27. juuli 2013, kl 13.45
Looduses on ka erandeid...
 
ära nuta 27. juuli 2013, kl 13.47
Mees 30+ Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vabameelsus ei võrdu anaalseksiga...


siis sul küll ei tohiks probleeme olla!
 
mutt 27. juuli 2013, kl 13.47
Raha eest saad teenust juurde osta igal ajal, head uut suhet leida on palju raskem. Naine ikka teab, et sul sellised mured seksiga?
Aja jooksul inimese seisukohad nagunii muutuvad, kunagi tundus mulle ka mõte abieluvälisest seksist tülgastav, aga kui muidu on suhe hea siis peaks veel mõtlema ja variante kaaluma. 10 aasta pärast nagunii on mõtted jälle muutunud, seks võibolla ei olegi enam nii tähtis, vajadus kahaneb niikuinii, aga hea suhe on kindlasti veel olulisem kui praegu.
Äkki aitaks seksuoloogi konsultatsioon, koos naisega, vähemalt variant olemasolevat suhet parandada?
 
odav mees 27. juuli 2013, kl 13.55
olenemata sissetulekutest, on see mees miinusega, kuna tal tuleb lastele elatusrahasid maksta, ja oma aega jagada nii exiga, lastega, uee naisega ja uue naise lastega.. .alati jääb selle mehega koos eksisteerima tema lapsed ja laste ema. Kindlasti toredad inimesed, aga
ühesõnaga, sellised mehed lihtsalt ei paku pinget.
 
see kepp pole seda väärt 27. juuli 2013, kl 13.56
see pakutav kepp pole seda vaeva väärt, kulla mees.
 
kutt 27. juuli 2013, kl 13.57
ei taha suhet parandada, tahaks teisi naisi.
 
korralik sexikas naine 27. juuli 2013, kl 14.01
korralik, sexikas naine ei huvitugi lastega lahutatud st pagasiga mehest. Ei sexiga, ei sexita. Nii väärt see kepp ju ka pole, et vaba naine oma elu keeruliseks peaks elama.
 
Teadja 27. juuli 2013, kl 14.12
Sulle sobiks üksik endaga hästi toimetulev vanem naine, kellel lapsed juba iseseisvad, kelle mees on nooremate jahile läinud, kuid kes vaatamata oma vanusele on ikka veel nooruslik ja atraktiivne.
 
Olen naine 27. juuli 2013, kl 18.30
Kui teemaalgataja jätaks oma kontakti, siis ma annaks märku sellest, et siin on olemas naine, kes ei ole aseksuaalne ning kellel on rohkem kui gümnaasiumi lõputunnistus:)
 
kenake 27. juuli 2013, kl 20.42
Kirjuta mulle :)
 
Säde 27. juuli 2013, kl 21.05
Teemaalgataja, samad mõtted ning soovid ka minul. Loodan, et jätad kontakti.
 
till till till 27. juuli 2013, kl 21.33
teemaalgataja otsibki vaid seksi..kas till tõesti nii hirmsasti sügeleb, et jätad oma naise ja lapsed lihtsalt maha, kuna sul on vaja minna tilli hõõruma? kümne aasta pärast saad sa mees aru, millest sa ilma oled jäänud. sa võid praegu ringi hoorata nii pajudega kui jäksad, aga lõpuks oled ikkagi üksi. vat see ongi sinu tulevik, sest suudad mõelda vaid tilliga ja peale seksi ei väärtusta sa elus mitte midagi. ja vaata kümne aasta pärast ei taheta sind ka mitte seksi pärast enam.
 
Teadjast inspireeritud 27. juuli 2013, kl 23.46
Kui seda võimalikuks pead, siis kirjuta.
 
nehh 28. juuli 2013, kl 00.03
vanamutt ka jaol:)
 
kuule autor 28. juuli 2013, kl 00.07
vaata peeglisse, mees kasvatab naise voodis oma käe järgi, oled ikka kusagil väga viltu pannud, et naine pole sinuga ühte sammu käinud. jutt erinevusest on möga! heas suhtes arenetakse koos ja jõutakse kuhugi välja! kui sina oled oma arengutega tegelenud väljaspool kodu ja naise jätnud unarusse, pole sa ka mees.
nüüd loodad delfist abi leida? reaalses elus tuleb elada, mitte siin nutta!
 
kle 28. juuli 2013, kl 08.36
Sa ära aja ise siin paska,pole see elu midagi nii lihtne et muudkui kasvatad keda milliseks tahad.Ainult nõrga inimesed saab niimoodi ära "voolida",tugevat isiksust ikka ei saa nii lihtsalt,paljusid kohe üldse ei saa.
 
Mees 30+ 28. juuli 2013, kl 22.21
Kuna olen hetkel abielus, siis uut suhet luua on minu meelest veel vara, kuid olen valmis toredate inimestega suhtlema. Jätan oma e-posti aadressi

delfi.naistekas@mail.ee
 
n54 29. juuli 2013, kl 00.55
Küsimus on selles, et Sa pole osanud (v taibanud) oma naisele seksi huvitavaks teha, sellel kui ta seksimisest veel huvitatud oli. Ju see seks, mida pakkusid, ei täitnud tema ootusi. Temal polnud nii tore kui Sinul.
 
mhhh 29. juuli 2013, kl 07.03
1. naine kaotab huvi seksi vastu siis, kui ta tunneb, et ta ongi sinu jaoks ainult seksivahend - et sa ei armasta, vaid lihtsalt kasutad teda.
2. "uute tutvuste otsimine" abikaasa eest salajas on juba petmine.
3. reeturist isa jäetakse laste poolt vanadekodusse mädanema.

soovitan alustada avameelsest vestlusest abikaasaga: mida tema tunneb, mida naudib, mida mitte, millest unistab, mille pärast muretseb, millega on valmis leppima, mida on valmis panustama jne.
 
sa 29. juuli 2013, kl 08.25
nehh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> vanamutt ka jaol:)


delfimutt?
 
Vabameelne naine 29. juuli 2013, kl 08.57
Seda tüüpi meeste probleeme lahendaks väga palju see, kui õpitaks ise ennast rahuldama. Täiskasvanud ja ennast vabameelseks nimetav mees peaks sellega hakkama saama. Ma eeldan, et teemaalgataja näol ei ole tegu "naine on mehele rahuldamiseks"-liiki äpuga?
Meil toimib selline väga hästi, mina ei käi mehele pinda igal õhtul vaid rahuldan ennast ise kord-paar päevas. Mehe käest saab paar korda nädalas ja kõik on rahul. Ma isegi ei kujutaks ette, et ma hakkan mehe kallal irisema, vinguma ja tänitama, sest tema ei soovi nii palju kui mina. Ma armastan oma partnerit, mitte ei kavatse ta elu põrguks teha.
Aga hakata kiunuma, et partner PEAB ja mulle ON VAJA ja MINA TAHAN... see peletab viimasegi seksisoovi ja mõnust saab värdjalik kohustus.
 
noh 29. juuli 2013, kl 09.14
To vabameelne naine:
kord nädalas on veel suht okei. aga kui sa saaks kord kuus? :(
 
Vabameelne naine 29. juuli 2013, kl 09.15
Tead, parem kord aastas ja naudinguga kui kord päevas ja vägisi.
Taas: kõik taandub armastusele ja enda võimekusele ning sotsiaalsele küpsusele. Veel kord: MA ARMASTAN OMA PARTNERIT. Sellega on kõik öeldud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!