Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
vanadele kaladele
 
m46 04. august 2013, kl 23.06
Kuna mul puudub igasugune kogemus interneti teel sobitatud tutvustega, siis küsimus neile, kel on pisut kogemusi. Kui mitmendal katsel olete leidnud selle õige? Ma ei mõtle üheöösuhet. Ja kuidas olete lahendanud sellele eelnenud viie, kümne või viiekümne mittesobiva kaaslase probleemi, kuidas neile viisakalt ära öelnud, et ei lähe mitte? Päris elus on ju nii, et välimuse põhjal mittesobivale daamile ei hakkagi üldse lähenema. Kui välimus meeldib ja tekib juba silmside jne, siis saab vaikselt edasi liikuda, avanevad ka muud olulised küljed. Internetis tutvumine stiilis "jäta mailiaadress", tundub nagu pimedas metsas sobiliku jõulukuuse otsimine. Parandage, kui eksin.
 
yx47m 04. august 2013, kl 23.20
Kuuske otsis , kuivand kadakaid leiad :D
Kohe-kohe mõni võtab tuld :D
 
n46 04. august 2013, kl 23.20
ei eksi. nii ongi. pimedas metsas ilusat kuuske ei leia. Siin sama lugu - umbes kobades sobivat partnerit ei leia.
 
pihkuritele 04. august 2013, kl 23.23
No kui partner ei sobi, saab ju kohtumise turvakaameraid täis kohta kokju leppida. Algul võib ju teha palju libakontosid siis esimesteks kohtumisteks mingid suvakad kohale saata ja caadata kuifs asi toimima hakkab. Asja juurde käib tõsine jälitistegevus. Kui kahel kohtingu osalejatest midagi omavahel tekkima hakkab, võib ju naist litsiks sõimata. Oht on ainult tõsiselt vastu hella kohta saada kui naine valibki susserdaja asemel jhuslikult kohale saadetud kuti. Õnneks saab katsetada nii sadu või tuhandeid kordi. Ja kui on ikka väga haiglane vajadus naisi litsiks sõimata, saab selliseid kohtinguid veelgi tihedamini korraldada. Häda ainult nende nistega, kes meeldivad, nende kohtingu kaaslaseks tuleb igaks juhuks naine määrata, sest mine tea, muidu võib ta ootamatult kellegagi jalga lasta, sest alati on risk, et asi väljub kontrolli alt.
 
jajaa 05. august 2013, kl 00.11
kui sa tahad alustada nii, et ikka välimus on nr 1 ja edasi tuleb muu tühi-tähi, siis interneti teel on keeruline jah.
aga kujuta nüüd olukorda ette: saad internetis vestlusele naisega, ja tundub, et vestleks nagu vana tuttavaga, vaated on sarnased, huvid ka, ja oled lausa ootamas hetki, kui saad temaga rääkida. aga sa pole teda kunagi näinud. aimdus on vaid sellest, mis vanuses ta on. tead temast peaaegu kõike, tööst, perest, rõõmudest, kordaminekutest, kurbadest hetkedest. ta tundub sulle nii oma. aga sa pole teda kunagi näinud. ta pole sulle oma pilti ka saatnud. ja te olete leppinud kokku kohtumise...
ja ta välimus ei meeldi sulle...
 
eelmisele 05. august 2013, kl 00.23
Aga oletame, et suhtlus klapib ja peale pikemat luurekat meeldib ka temakese välimus sulle.... Aga temale sinu välimus ei meeldi kohe kuidagi. Õnneks või õnnetuseks enamik mehi viimasele lausele ei mõtlegi, pajudele tuleb selline variant suure üllatusena. Edasi saav mehelik ego väga valusa laksu ja hakatakse naises vigu otsima. Valdavalt on naine sel juhul liiga litsakas. Mehes ei ole iial viga, tema on alati pandav isane.
 
jajaa 05. august 2013, kl 00.38
et siis, mida oligi tarvis tõestada. kui sa oled välimuse kummardamise peal väljas, siis internetitutvuse peale väga loota ei saa, st sõelud siin ennast segaseks ja saad maniaki nime külge, enne kui kedagi leiad.
 
näkk 05. august 2013, kl 07.54
siiski tasuks riskida. reaalis ei ristuks teed muidu iial mingi valemiga.
ja on ju olemas portaale, kus fotod juures. päris pime olukord pole.
see, et end kenamaks ning paremaks valetatakse, maksab kätte reaalis kohtumisel. eks sellele tulebki siis viidata, miks suhtlemise lõpetad.
 
reality 05. august 2013, kl 08.59
ühes võite kindlad olla- piltilusaid inimesi on väga vähe ja võimalus läbi netitutvuse sellise otsa komistada on imeväike. sellega tasuks arvata- ei tekiks hilisemaid pettumisi.
 
tibu 05. august 2013, kl 09.27
Mina tean kuidas netis tutvuda, sest minul on 100 aastased kogemused, aga minu loeng on tasuline.
 
Minna 05. august 2013, kl 09.28
Kui ikka olen tropimagnet siis ei ole vahet,kas reaalis või virtuaalis. Täitsa õudne ikka.
 
tropimagnetile 05. august 2013, kl 09.30
ju siis sinus endas on samuti miskit viga mida sa tunnistada ei taha
 
Minna 05. august 2013, kl 09.34
Noo kui sügavamalt mõelda siis kõik ka pole tropid olnud. Kuigi ega seda karjääri selles vallas ka tea mis palju pole. Aga viimane aeg on küll kuidagi kahtlane olnud.:)
 
tropimagnetile 05. august 2013, kl 09.36
järelikult sinu tase ongi tropid ainult et sa ei taha seda endale tunnistada
 
Minna 05. august 2013, kl 09.38
Ja kes selle taseme määrab,kui küsida tohib?
 
tropimagnetile 05. august 2013, kl 09.39
ise määrad
 
Minna 05. august 2013, kl 09.42
Ei usu. Võib olla.Pigem ikka nii ja naa. Enam ei tohi vist otsa ka vaadata kellegile. Mõni m ise ka arvab,et igasugune käitumine lubatud. Kiirrongiga lastetoast läbi sõitnud.
 
tropimagnetile 05. august 2013, kl 09.46
loomulikult on süüdi neli aastaaega ja rahvusvaheline imperialism mitte sina ise
 
Minna 05. august 2013, kl 09.47
Kui on mingi jama siis on ikka 2 osapoolt ju.:)
 
tropimagnetile 05. august 2013, kl 09.49
kui sa viskad kiviga akna sisse siis on lausa kolm süüdi olevat osapoolt
 
Minna 05. august 2013, kl 09.51
see võrdlus nüüd küll siia ei sobi

aga võib olla polegi tropid,lihtsalt ei sobi üks ühele ja teine teisele,mingi arusaamad ja mõtted ja soovid on nagu elujooksul välja ju kujunenud

Sa oled vist ka meesterahvas?
 
Lihtsalt naine 05. august 2013, kl 11.26
Armas m46!

Siin toimiv, st üldse virtuaalis, on täpselt vastupidine reaalis toimuvale. Reaalis näed esmalt välist ilu, tekib tõmme ja pärast avastad....mõrd, mis mõrd.
Virtuaalis avastad kõigepealt sisemise ilu, tekib meeletu tõmme ja siis on vene rulett...kas sisemine ilu klapib välisega.
Mulle isiklikult meeldib teine variant rohkem, sest mulle on sisemus tähtsam, kui välimus.
Usu mind, sa eraldad tera sõkaldest üsna kiiresti:)
 
n40 05. august 2013, kl 11.43
kui mina kunagi netis tutvusi lõin siis andsin mehele kohe teada, et tegemist on koleda delfivaalaga. See kes selle kokkuvõtte üle elas ja pärast kohtuma tuli ei pidanud pettuma kuna ootused ei saanudki kõrged olla :)))
 
m 46-le 05. august 2013, kl 13.19
Mulle tundub, et see pole mehe kirjutatud, nemad kasutavad teist sõnastust ja teismeliste küsimused ei tule enam nii vanale mehele küll pähe.
 
m46 05. august 2013, kl 19.57
Absoluutselt. Mees, kes oskab kaks sõna normaalselt ritta panna, on kindlasti hoopis naine :-) "Jajaa" ennustus sellest, et internetis sõelud ennast segaseks ja saad maniaki nime külge, tundub tõenäolisem variant kui (kiire) positiivne tulemus. Mis puudutab välimust, siis eks see ole rubriigist üks asi viib teiseni. Mehed armastavad - eeskätt ja kindlasti - ikka silmadega ja seejärel "näevad" alles muud. Küsimus pole selles, et me kõik otsime ilmtingimata miss universumit, aga see seletamatu miski peab igal juhul olema, mis tõmbab endale tähelepanu ja tekitab tahtmise läheneda ka kaine peaga. Kui see on olemas, siis muutuvad mõned ülekilod vms täiesti tähtsusetuks. Aga "mõned" ei tähenda muidugi 15 või 20 kilo :-)
 
ehh 05. august 2013, kl 20.04
Mis vaevad ennast oletustega? Pane kuulutus ja saad teada.
 
to ehh 05. august 2013, kl 20.09
targutada on kordades mõnusam kui reaalselt tutvuda
 
n46 05. august 2013, kl 20.15
Absoluutselt. Mina, kui sõnaosav mees võin tundide kaupa kirjutada või vestelda. Kahjuks ei mõistnud minu sõnaosavust mu endine kaasa, kes jäi tukkuma pärast minu kolmetunnist monoloogi.
 
Samalaadne 05. august 2013, kl 20.36
Mul sama - peale mehe 8 tunnist vaikimist, kui ma ta armukesega meie abieluvoodist leidsin, lasin neil sealt välja tulla.. Ja ma üldse ei viitsinud rääkida, mitte sõnakestki...
Hiljuti kuulsin, et mu eksabikaasa peab seda toimunud vaikust oma kõige õudsemaks eluhetkeks... :DDD
 
n54 06. august 2013, kl 00.26
Kunagi kedagi leidsin, ehkki mitte elukaaslaseks. Eks see kiusatus aegajalt foorumisse toob. Kuid välimusele panevad mehed niipalju rõhku (kehaosade kaupa kohe), et naise pilguga vaadates on see lihtsalt koomiline.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!