Saame tuttavaks
Mees 42-...
Talib 18. detsember 2013, kl 17.08 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 444 |
punapea 18. detsember 2013, kl 17.20 |
punapea 18. detsember 2013, kl 17.23 |
1+1 18. detsember 2013, kl 17.25 |
1+1 18. detsember 2013, kl 17.26 |
Talib 18. detsember 2013, kl 17.34 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 444 |
punapea, loodetavasti seda kaunitari siin tõepoolest ei ole, muidu ma kahtleks ta ilusas iseloomus :D
Ma olen alati eelistanud endavanuseid naisi, kui olen ühes või teises suunas siiski vääratanud, siis lõpuks olen ma ikka aru saanud, et mu eelistus on paganama õige. Vahest lihtsalt ei suuda kõiki oma tundeid piisavalt kontrollida ja sellest need vääratused :)
Ma olen alati eelistanud endavanuseid naisi, kui olen ühes või teises suunas siiski vääratanud, siis lõpuks olen ma ikka aru saanud, et mu eelistus on paganama õige. Vahest lihtsalt ei suuda kõiki oma tundeid piisavalt kontrollida ja sellest need vääratused :)
täitsa blond 18. detsember 2013, kl 19.00 |
Tundub, et kõik tunnevad siin kõiki ja kõik on maganud kõigiga ja mina ei tea midagi.
Aga tore, et siin vaalameres vähemalt üks hea südamega kaunitar pidavat olema, siis on lootust, et ehk on loodus tasakaaluks ka ühe samaväärse mehe siia saatnud. Kes ennast ära tundis, võib endast märku anda....mulle muidugi:)
Aga tore, et siin vaalameres vähemalt üks hea südamega kaunitar pidavat olema, siis on lootust, et ehk on loodus tasakaaluks ka ühe samaväärse mehe siia saatnud. Kes ennast ära tundis, võib endast märku anda....mulle muidugi:)
Tom 18. detsember 2013, kl 19.12 |
täitsa blond 18. detsember 2013, kl 19.23 |
Tom 18. detsember 2013, kl 19.26 |
1+1 18. detsember 2013, kl 20.36 |
"Tundub, et kõik tunnevad siin kõiki ja kõik on maganud kõigiga ja mina ei tea midagi."
täitsa blond,
on sul ikka rikutud mõtlemine,:D vahel piisab täiesti erinevast muusikamaitsest, et inimene hakkab närvidele käima.:D
usu mind, isegi täis peaga ei satu erineva muusikamaitsega inimesed ühte voodisse, sest see rütm on absoluutselt võimatu.:D
ja mina tuttavate mehi ei puutu.:D
täitsa blond,
on sul ikka rikutud mõtlemine,:D vahel piisab täiesti erinevast muusikamaitsest, et inimene hakkab närvidele käima.:D
usu mind, isegi täis peaga ei satu erineva muusikamaitsega inimesed ühte voodisse, sest see rütm on absoluutselt võimatu.:D
ja mina tuttavate mehi ei puutu.:D
** 18. detsember 2013, kl 20.54 |
1+1 18. detsember 2013, kl 21.16 |
** 18. detsember 2013, kl 21.21 |
1+1 18. detsember 2013, kl 21.47 |
Talib 18. detsember 2013, kl 22.22 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 444 |
Erinev muusikamaitse võib voodisse jõudmisel takistuseks olla vaid siis, kui see suhe on mõeldud pikemaks, kui üheks-kaheks ööks.
Rütmide sobitamine on aga hoopis keerulisem töö, sest lisaks südame- ja hingamisrütmidele on veel vaja ka teist inimest üleni tunnetada. Mõnega see õnnestub, mõnega mitte ja sealt need sobivused tulevadki.
Rütmide sobitamine on aga hoopis keerulisem töö, sest lisaks südame- ja hingamisrütmidele on veel vaja ka teist inimest üleni tunnetada. Mõnega see õnnestub, mõnega mitte ja sealt need sobivused tulevadki.
** 18. detsember 2013, kl 22.41 |
täitsa blond 18. detsember 2013, kl 22.43 |
googel 18. detsember 2013, kl 22.47 |
täitsa blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sama muusikamaitse on siiski lähendav faktor küll,
> see on natuke peenem asi, kui arvatakse.
> Ma t
> ean, et mul pole ka midagi muud ühist mehega, kes
> kuulab Elmarit:)
Hallo, tule taevas appi...ka Elmaris lastakse vahest sama lugu, mis Sky+ või DFM-s...selles suhtes ei tasu liialdada ja võrdlusi tuua...see on väheke vale sidususpunkt
> Sama muusikamaitse on siiski lähendav faktor küll,
> see on natuke peenem asi, kui arvatakse.
> Ma t
> ean, et mul pole ka midagi muud ühist mehega, kes
> kuulab Elmarit:)
Hallo, tule taevas appi...ka Elmaris lastakse vahest sama lugu, mis Sky+ või DFM-s...selles suhtes ei tasu liialdada ja võrdlusi tuua...see on väheke vale sidususpunkt
täitsa blond 18. detsember 2013, kl 22.56 |
alu 18. detsember 2013, kl 23.02 |
Inbgel, endine Ingel 18. detsember 2013, kl 23.03 |
yx47m 18. detsember 2013, kl 23.07 |
täitsa blond 18. detsember 2013, kl 23.08 |
alu Kirjutas:
> kõik kõigiga maganud siin..keegi või mõned vist ki
> rjutavad siia märja kohaga:)
> ei, ei ole siit k
> õigiga maganud ega tee ka seda kunagi.
Ma mõtlesin küll oma lolli peaga, et kuna sa tead alati täpselt, milline iga telfitädi välja näeb, siis oled järelikult maganud:)
Ega teisedki mehed sinust viletsamad pole.
> kõik kõigiga maganud siin..keegi või mõned vist ki
> rjutavad siia märja kohaga:)
> ei, ei ole siit k
> õigiga maganud ega tee ka seda kunagi.
Ma mõtlesin küll oma lolli peaga, et kuna sa tead alati täpselt, milline iga telfitädi välja näeb, siis oled järelikult maganud:)
Ega teisedki mehed sinust viletsamad pole.
Lisa postitus