Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mees 42-...

40+ 19. detsember 2013, kl 14.37
Paku seda igakuist ;)

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 14.38
No kes meist siin siis eelarvamuste kütkes on?

Ja millisest väljakujunenud elust ja reeglitest on jutt? Kuule Mees 4+ - 400+, lase oma hirmudel endast eemaldada - sa oled nagu kohtunik Lintsh, kelle järgi tuli käibele sõna litsimine...
Lase end oma piiridest ja raamidest vabaks! EWhk tuleb siis ka õnn sinu õuele? J amiks arvad, et 60+ on naised vabamad ja ei püüa sind suruda kuhugi prakku kuhu sa ei mahu?

jummel küll - laske oma deemonid vabakäigule... ärge materdage nendega kõike, mis saatus teile teele puistab....

t.k 19. detsember 2013, kl 14.41
Ingel andis tormihoiatuse, mehed pugege nüüd siva peitu :)

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 14.45
No siis saab iga pragu tihedamaks!
;)

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 14.47
Ingel , ma ei lintchi ju kedagi, ma lihtsalt räägin et mis moodi mul mugav on. :) Mugav on, mõistad, lihtsalt hea, turvaline ja mugav on olla.

40+, et nagu korra kuus või nii? Kas ma kalendrist võin hakata lehti kiiremini ära rebima? :D

t.k 19. detsember 2013, kl 14.48
Just, nagu soojem hakkaks, tuule ei vihise enam :)

40+ 19. detsember 2013, kl 14.50
Ära detsembrit veel minema viska ;)

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 14.51
Seletage nüüd mulle, mis füsioloogilised protsessid selle taga on, et pragu nagu tihedamaks läks või nii :)

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 14.52
40+, mul peaks veel hulk vanu kalendreid kusagil vedelema ;))

40+ 19. detsember 2013, kl 14.52
Kuulõpp lähedal, aasta lõpp ka.

yx47m 19. detsember 2013, kl 14.53
ma vaatan kah, et ingel, see endine, ajab mingit imelikku juttu :D
Võibolla on enamus mehi lihtsalt pisut ratsionaalsemad kui "võiks". Suur hulk mehi on suhtega hõivatud, mingi osa käib külakorda rahuldades jõudumööda vabu(ja mitte nii vabu) naisi ja ülejäänud "lakuvad haavu" kusagil varjulises kohas. Sa ingel kutsud välja, et veel paar korda molli anda?

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 14.56
Mees 40+ Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Seletage nüüd mulle, mis füsioloogilised protsessi
> d selle taga on, et pragu nagu tihedamaks läks või
> nii :)

Sorry, kui teil mingist muust praost jutt käib....aga üks meeste lemmikpragu võib tihedamaks minna küll, kui selle omanik regulaarselt t.lihaste trenni teeb.
Soovitan:)

Ülla-ülla 19. detsember 2013, kl 15.08
Nii nad räägivad jah, et teatud lihaste treenimiseks pannakse omale kanamuna sisse ja siis tõmmatakse lihased kokku, et muna välja ei kukuks...
Lõpuks viisin niidiotsad kokku ja sain aru, miks osasid naisi kanaemadeks kutsutakse.

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 15.08
Nonii... meetod on selge, nüüd tuleb vaid leida isend, kellel see lihasgrupp looduse poolt antud on ja - marss-marss trennima :D

täitsa blond Kirjutas:
--
> Sorry, kui teil mingist muust praost jut
> t käib....aga üks meeste lemmikpragu võib tihedama
> ks minna küll, kui selle omanik regulaarselt t.lih
> aste trenni teeb.
> Soovitan:)

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 15.14
40+ ... mida sa siis kuu lõpupoole ette võtad?

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 15.18
Ülla-ülla Kirjutas:
> Nii nad räägivad jah, et teatud lihaste treenimise
> ks pannakse omale kanamuna sisse ja siis tõmmataks
> e lihased kokku, et muna välja ei kukuks...
> Lõp
> uks viisin niidiotsad kokku ja sain aru, miks osas
> id naisi kanaemadeks kutsutakse.

Totakas, meeste saunas kuulsid we? See on sama, nagu mees teeks õhupallidega musklitele trenni:D
Kellele juba kanamuna sisse mahub, selle võib maha kanda. Õiged tupekuulid on libedad, rasked ja väikesed... neid ikka annab sees hoida.
Aga mida mina elust ka tean:)

Mees 40+
Nonii... meetod on selge, nüüd tuleb vaid leida isend, kellel see lihasgrupp looduse poolt antud on ja - marss-marss trennima :D
----------------------------------------
Tead, enamus naisi ei viitsi oma tagumikkugi liigutada, veel vähem tupelihastetrenni teha:)

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 15.20
Täitsa blond, sellega olen nõus, pole näinud (loe: tihedalt suhelnud) naisega kes oleks nende lihaste trenniga tegelenud. Muide, lubasid oma pepu pilti saata, et ma ennast haigeks unistaks... kus pilt on???

punapea 19. detsember 2013, kl 15.31
no need kuulid on ikka... lubage naerda:D regulaarne seks mehega on parim lihastreenija:P milleks mulle mingid kuulid ja munad ja kes teab mis sodi te endale sisse veel topite:D kasutage ikka naturaalset treenijat, mitte tehisintellekti:DDD
või kui ei ole võtta, siis saan aru, et vaja aseainet. minu jaoks on suht nilbe endale midagi sisse toppida või lasta toppida (peale günekoloogi riistade muidugi:D) või olete te elukutselised, et lisavahendeid vajate?:P ausalt, nilbe on lugeda naiste labasust. väk!

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 15.35
Punapea, kas sa käid veel 6B klassis, et teisi nende kommete ja harjumuste pärast halvustad? Ma miskipärast arvasin, et oled nagu küpsem :)

hallpea mees punapeale 19. detsember 2013, kl 15.37
Kust sa võtad selle naturaalse augu, kui pole kuskilt võtta ja pealegi, naised üheöösuhteid ju ei harrasta?

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 15.38
punapea, seekord annan ma sulle su rumaluse andeks:)

punapea 19. detsember 2013, kl 15.43
ei, 5A:D ja ma ei halvusta vaid pean nilbeks sellist iba, kui ta pole "teki all" alafoorumis - seal peaks elukutseliste ja muidu ilmaolijatele see spetsiifika eriliselt armas olema:P
hallpea, sinagi võid sinna kiigata:D

punapea 19. detsember 2013, kl 15.45
täitsa blond, mina sulle su nilbust enam andeks ei anna:P liiga labane oled.

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 15.45
Mees 40+ Kirjutas:
> Täitsa blond, sellega olen nõus, pole näinud (loe:
> tihedalt suhelnud) naisega kes oleks nende lihast
> e trenniga tegelenud. Muide, lubasid oma pepu pilt
> i saata, et ma ennast haigeks unistaks... kus pilt
> on???

Sorry, pilti ei saada, vaid näitan päriselt, kui leian kellegi, kes seda väärt on:) Ja väärt on see mees, kes MIND väärtuslikuks peab.

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 15.46
No kuule, tupekuulid on vähemalt spetsialiseeritud poest ostetud,... sa ei taha teada, mida selleks otstarbeks köögivilja poest ostetakse ;)) See on jah veidi nagu imelik. Aga kes ütles, et elu ei pea imelik või imeline olema.

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 15.52
punapea Kirjutas:
> täitsa blond, mina sulle su nilbust enam andeks ei
> anna:P liiga labane oled.

punapea, ilmselt tegid sa nalja:D
Nilbus? Siis on meie arstkond labane, sest nemad soovitavad seda, et vanemas eas näiteks yxikmehe "kosimise" peale suurest naerust tilgad püksi ei tuleks ja et püksid kuivaks jääksid, kui keegi aluga sügislehtesse sahistama läheb (sry, see oli mingis teemas alu suur mure:D)
Boonusena saab Mees ka tagasihoidlikuma riistvara juures end gigandina tunda:D
Veelkord vabandan teema solkimse pärast:)

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 15.52
Mina, Minu, Mind ja nii edasi "in capital letters" ..hmm kas veel tekib küsimusi, miks ma oma tasase lapikesega elan ja mingile II-le ringile ei lähe ?

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 15.53
ahhjaaa...nõudke neid hästivarustatud apteekidest ja sekspoodidest!:D

punapea 19. detsember 2013, kl 15.55
minu jaoks on nüüd lisaks Tom-Talibile vastunäidustatud ka täitsa blond. rohkem ma teiega sõnagi ei vaheta, nilbikud:P

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 15.56
Nonii... täitsa blondile teadmiseks, et viimased 4 "katsetajad" on mu "riisvara" vägagi korralikuks tunnistatud.
Ega sa ju ometi ei taha jälle 40-ste naiste kohta üldistusi kuulda, et püüad kedagi siin kehaosa halvustades solvata? ;D Minul peab see ka kõige kriitilisema muti ülevaatuse vastu :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!