Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
kas k6ik eesti kutid on pealiskaudsed v22rakad?
 
Karsklasest noormees 04. detsember 2013, kl 20.54
Kui noor on tydruk ja kus kandis ta elab?
 
Karsklasest noormees 04. detsember 2013, kl 21.16
Saada mulle meil.

konto591@outlook.com
 
alu 04. detsember 2013, kl 22.44
ilmselt haakub teemaalgataja välimus ka sisemusega. nii põlgavale ja kibestunud yldistava suhtumisega meestesse...muidugi mängivad ka need vähesed suga jalgpalli, kellega yldse kokku puutud.
 
' 04. detsember 2013, kl 23.43
tore kui saastmeestel igale küsimusele vastus olemas.
 
kle 05. detsember 2013, kl 06.35
Tõepoolest , temaalgataja suhtumine ja liigitamine ajab igasuguse huvi tema vastu ära. Samuti on väga häiriv see , et ta ei oska/ei taha kasutada täpitähti tekstis ja kasutades inglise keelt paneb siin nö. tarka. Paistab , et sa oled selline inimene kes ise tõukab endast mehed eemale ja siis halab siin , et keegi teda ei taha. Ei taha jah!!
 
konstateerin 05. detsember 2013, kl 07.40
naissoost yxikmees on ilmunud meie segasesse perre
 
Urr 05. detsember 2013, kl 15.59
tydruk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> the estonian language sucks *** :):)
>
> vene m
> eestest olen kuulnud nii palju, et vihma k2est r22
> sta alla, kuigi suhtlemisoskus on neil 100% parem.
> loodaksin pigem l22ne ja skandinaavia peale. root
> si n2iteks. aga kui ainus avenyy nendega tutvumise
> ks on internet siis ei saa mingitest sygavatest tu
> nnetest ju r22kida :(



Tõelisele Eesti Mehele on juba sinu postituse esimene lause eemaletõukav.
 
Selgitame 05. detsember 2013, kl 17.23
No eks eesti keel korvab seda, mille oskusest tydrukul puudu jääb.
 
tydrukule 05. detsember 2013, kl 21.16
Kui alu sõnad teistpidi pöörata, siis saad sa ka aru, mida muutma pead. Seestpoolt ilus ja hea inimene mõjub ka väliselt kenana, isegi kui loomulikku ilu pole palju kaasa antud. Alusta sellest, et lõpetad iseenda halvustamise. Ja siis õpi ka ennast ümbritsevasse paremini suhtuma, selles on probleem. Sul on väga negatiivne hoiak paljude asjade suhtes. Meestes üldiselt pole asi ja ei imesta, et sind hästi ei kohelda, sry. Ilma sind nägematagi on praegu arusaadav, miks sa kelleski huvi ega lugupidamist ei ärata. Kui "välismaaelu" nii kiidad, siis mine elagi mõnda aega kuskil mujal, avardad oma maailmapilti, õpid, saad kogemusi ja enesekindlust juurde jne. Eesti võib sulle ka siis armsamaks saada. Aga kui "välismaamehi" ülistad, siis arvesta, et sinna alla kuuluvad ka harimatud india grupivägistajad, kahesajakilosed juhmi näoga usakad jne. Rohkem näiteid igaks juhuks ei too, läheks rassistlikuks. Baaridele ja raamatukogule lisaks on olemas nt laulukoorid, spordiklubid ja veel paljud kohad, kus võid meestega tutvuda. Aga alustama pead iseendast.
 
m32 06. detsember 2013, kl 03.34
pmst, kui on tunda et oled n.ö "meeleheitel suhteotsija" siis meelitatki ligi igasugust inimrämpsu. Sa ju annad ise mõista et oled nõus leppima madalama latiga, peaasi et oleks keegi.
Kui sul on selg sirgus ja esimese sitema suhtumise korral annad mõista et "kord veel ja astu minema" siis on lootust ka selleks et satud normaalsemate meeste otsa.

See on veidi nagu koolikiusamisega, kui vastu ei hakka siis kiusataksegi ja istutakse pähe. Aga kui kiusajad ise hakkavad vastu haiget saama siis jäetakse pikapeale rahule. Kehtesta ennast ja see peegeldub sinu suhetes. Praegu sa põed jubedalt oma välimuse pärast ja see muudab sind haavatavaks ning ebakindlaks. Ning rämps kes on ahistavat tüüpi on piisavalt head psühholoogid et seda ära tabada ja siis sind "ette võtta", lihtsalt et lubada endale seda mida teised naised eal ei laseks teha. Ja sa imestad kuidas jälle sattusid sitapea otsa.
 
alu 06. detsember 2013, kl 09.31
kui siia mõni mees kirjutaks nt teema, et eesti keel ja naised imevad, oleks kohe platsis sada mutti ennast ja kogu maad kiitmas. ja loomulikult mehi sõimamas, kes on matsid ega oska olla ja käituda:)

aga mis ikka, kylvame vaenu ja kyll kord kõik laheneb kõige valusamal moel. saab jälle hädaldada:)
 
täitsa blond 06. detsember 2013, kl 11.26
kle tydruk, pole see kaunitaride elu ka teabmis meelakkumine. Naised õelutsevad ja kui igale mehele end kätte ei anna, siis sõimatakse litsiks.
Aga sa võid mulle oma pildi saata, vb oled lihtsalt üks inetu pardipoeg, kes on kõik endast oleneva teinud, et võimalikult "kole" välja näha:)
 
mnjah 06. detsember 2013, kl 16.28
to m32

Väga hästi kirjutatud.
Nii tegelikult ongi.
 
tydruk 06. detsember 2013, kl 18.02
tore lugeda et idioodid teema leidnud aga pihta ei saa et sitt kohtemine tuli enne suhtumist mitte p2rast.

kahju pettumust valmistada aga mu meik on ilmselt parem kui teistel naistel.

ja imelik kyll kuidas ilusad tydrukud kohtlevad mehi nagu jalamatte ja tasuta joogimasinaid ja keegi ei k6hi aga minu vastu on hukkam6istmist nii palju kuigi ma ei TEE ju midagi halvasti peale foorumis oma m6tete v2ljendamise ja j2rsku olen mina halb inimene :D:D:D:D sest bimbodele eesti argpyksid n2kku k6hida ei julge - poisss6brad annavad peksa ju - aga mina olen hea ohutu sihtm2rk TEIE kibestumuse v2ljendamiseks aga jumal hoidku et naine kibestunud on!!

ja mitte et see teie asi on aga minu k2itumine on sada protsenti kenam olnud kui teiste tydrukute oma nende sittmeeste vastu siin riigis kes ei v22ri seda ka et neile n2kku sylitada.

ja mehed ise ytlevad mulle et ma kole olen ka meigiga ja ka naeratusega ka positiivses tujus ka yksk6ikses tujus aga eesti imbetsillidele ei anna ju seletada et ei n2o kondistruktuur ei rekonfigureeri end selle p6hjal mida inimene sees tunneb.
 
omg 06. detsember 2013, kl 18.48
Võtab tegelikult sõnatuks...

Meie muidugi oleme siin kõik kibestunud idioodid, kes millelegi pihta ei saa. Ela selle teadmisega rahus edasi, noor teistest sada protsenti kenama käitumisega neiu.
 
tydruk 06. detsember 2013, kl 19.44
http://noortehaal.delfi.ee/news/drnoormann/teen-teistele-haiget-ja-olen-nuud-ilma-jaamas-oma-elu-koige-olulisematest-inimestest.d?id=67396554

miks sellistel tydrukutel on poisid aga minul mitte, k6iketeadvad t2iusliku suhtumisega tarkpead?
 
omg 06. detsember 2013, kl 19.46
Miks, miks... Siinsetelt idiootidelt ootad arukaid vastuseid?
 
tydruk 06. detsember 2013, kl 20.54
ma ei oota kellegilt vastuseid.

sellel tydrukul on poisse keda jalamatina kohelda sest ta on ilusa n2oga.

mul pole sest mul ei ole ylbamiseks sobivat kondistruktuuri.

ma juba tean et mul on 6igus, aga ma tahan teada miks idioodid nii veendunud on et nad paremini teavad:D sisemine ilu :D :D :D
 
täitsa blond 06. detsember 2013, kl 21.08
Sisemise iluga võib imet teha, eeldusel muidugi, et see olemas on.
 
mjah 06. detsember 2013, kl 21.11
täitsa blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sisemise iluga võib imet teha, eeldusel muidugi, et
> see olemas on.


Mitte teismeliste ja 20-aastaste maailmas.
 
täitsa blond 06. detsember 2013, kl 21.21
Õigus, aga aastakesed lendavad kiiresti....ja miks mitte panustada vanematele meestele, kelle prioriteediks on vaid noor keha.
tydruk, sa võid siiski oma pildi saata, tõsiselt... vaatan ja hindan ära:) Üldiselt kohtab üliharva noori, kes end meikida oskavad...pigem on tegu ülemeikimise ehk grimmiga.
 
Pert Vere 06. detsember 2013, kl 22.13
Mnjah.
Lugedes meenus aastaid tagasi ühe jutuka pidudel kohatud noorem daam. Inetuse etalon. Ausalt. Ei nägu, ei tegu. Ma ei taha kirjeldada teda nii, nagu enamasti mehi halvustatakse: ilmtingimata vana, kortsus, kiilaspeaga, ... irw... aga naisterahvana ei olnud ta mitte kuidagi .. arvestatav... kuni...


Tead, millega ta pälvis meie lõpmatu austuse?
Stiiliga - ta oli alati riides, kui Naine. Isegi veidi ekstravagantselt riides. Huvitav oli vaadata.

Teiseks: Suhtumisega. Ta oli neetult positiivne. Olgugi naeratus pani mõnegi veidi võpatama, tuli see siiski alati südamest. Hoolimine on tema.. ilmselt teine nimi.

Egas me keegi tema sisemusse muidugi näinud, tean et ta elas omaette. Aga samas oli tema see, keda alati kutsuti ka olengutele, pidudele.

Huvitav et tema ei öelnud iial, et eesti keel imeb, ei nimetanud lahmivalt teisi idiootideks ega leidnud, et eesti mehed on pealiskaudsed väärakad ja et vaid seal, kus teda ei ole (ehk siis välismaal), on kõik ilus ja kena.
Ta oli.. positiivne, südamlik ja talle ei öeldud iial halvasti.


Kas Sina saad seda kõike enda kohta öelda?


Siia püstitasid lahmiva ja sõimleva teksti. Rääkijaid sildistad idiootideks. Enamasti kipub nii olema, et mida küsid, seda ka saad. Aga näe, siingi on idiootide seas veel neid idioote, kes sinu halvustuse peale kohe lõikavalt ei vasta vaid veel püüavad.
Ka sina võiks püüda. Püüda olla. Inimene.

Kibestumus ja viha on muidugi mõistetav. Aga lubaksin enda suunas lahmida vaid siis, kui elad end siin tühjaks, ning seejärel vaatad maailma jälle lahkema pilguga. Lase aga siis tulla... kui see vaid aitaks.
 
mnjah 06. detsember 2013, kl 22.42
Ma saan aru, et sinu tekst oli suunatud teemaalgatuse teinud tüdrukule. Aga siiski... sa ju ei tahtnud sellele enda poolt kirjeldatud stiilsele, kuid paraku inetuse etalonile kosja minna? Sa vist ei armunud temasse? Ei? Seda võiski arvata.

Jutustada oskame me kõik. Ilusaid lugusid. Tahaks ju, et maailmas valitseks jumalik õiglus. Ilutud, kuid hea südamega inimesed peaks ju olema armastuse ometi ära teeninud.

Ausalt, ma pean Sinust lugu, Pert Vere, aga siin on jälle see teema, et küll õige mees tuleb... ja leiab üles... ja võtab...koleda tüdruku naiseks jne. Ainult et ükski nii rääkivatest meestest ei taha ise see mees olla, kes inetuse etaloni endale võtaks.

Kusjuures ma ei arva, et teemaalgataja on inetu. Paljud väga kenad inimesed peavad ennast inetuks, see on lihtsalt enesehinnangu teema, põhjused on mujal, kui välimuses. Aga jutt, mida tydruk räägib, on ju õige, paraku.
 
täitsa blond 06. detsember 2013, kl 22.51
Vaadake tänaval, poes jne ringi...palju neid iludusi ikka meeste käevangus on, enamus ikka tavalised, osa lausa inetud ja ometi on keegi neid tahtnud.
 
Pert Vere 06. detsember 2013, kl 23.01
, et k
> üll õige mees tuleb... ja leiab üles... ja võtab..
> .koleda tüdruku naiseks jne. Ainult et ükski nii
> rääkivatest meestest ei taha ise see mees olla, ke
> s inetuse etaloni endale võtaks.


--------

Vata jutt võib ilus olla, paraku on nii, et sageli see nii ikka ka lõpuks juhtubki. Tüdruk, kellest ma rääkisin, on hetkel kolme lapse ema.

Point on milleski muus - teemaalgataja (kellele jah oli minu postitus mõeldud) sajatab mehi, kes kõik on tema hädas süüdi. Ka mina aga väidan, et peale füüsilise peegli peaks ta vaatama veidigi rohkem endasse ja mitte lajatama kõige täiega kõigile.
 
targutav punapea 06. detsember 2013, kl 23.28
no kui tal selline isa on, nagu ta väidab, pole midagi imestada. isad peaksid tütreid oma väikeste printsessidena kohtlema.
ja minu meelest ei saa naine end hinnata, on ta ilus või kole, seda hindab vaataja, ja kui vaataja on ise inetu, siis näeb ta seda ka vaadatavas. isa on tal ikka paras mõlakas, tütart ei poputa.
 
alu 06. detsember 2013, kl 23.30
"miks sellistel tydrukutel on poisid aga minul mitte, k6iketeadvad t2iusliku suhtumisega tarkpead?"

äkki on looduse valik, et ilma jättis?

päikest!
 
mnjah 06. detsember 2013, kl 23.49
Vähemalt on siin ilmas kindlad 3 asja: surm, maksud ja alu muutumatu õelus.
 
olavsu1 06. detsember 2013, kl 23.50
täitsa blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vaadake tänaval, poes jne ringi...palju neid iludu
> si ikka meeste käevangus on, enamus ikka tavalised
> , osa lausa inetud ja ometi on keegi neid tahtnud.

kuidas sa saad näha neid kes autoga mööda vuhisevad?
 
täitsa blond 06. detsember 2013, kl 23.57
Ma sõidan autoga nende kõrval:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!