Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
mees: kes see viitsib naistega jamada
 
n54 09. veebruar 2014, kl 14.01
asi ei pruugi olla sättumuses. On veel üks tõlgendus.
Nagu teame, nõuab iga endast lugupidav mees ainult kvaliteetkaupa. Naine peab olema täies värskuses, suurepäraste esteetiliste omadustega, ilma väliste ja sisemiste defektideta. Oma soovid, arvamused, hoiakud, eelnev elukogemus ning üldse isikupära on ebasoovitavad.
Nii et meeste valikuvõimalused on üpris piiratud. Ideaalse välimusega naisi leidub küll rohkesti retusheeritud ilupiltidel, reaalsete 3D naiste hulgas aga palju vähem. Pealegi lähevad naised iga aastaga vanemaks, noorte osas valitseb aga karjuv defitsiit.
Tõusva Päikese maal on see probleem lahendatud. Seal toodetakse ammu 3D ilupilte ehk naisesuurusi ja -kujulisi nukke hüper-esteetilise väljanägemisega. Kel huvi ja piisavalt paks rahakott, võib kataloogist meelepärase eksemplari tellida. Osa neist nais-nukkudest sobivad ka seksimiseks, osa on muidu ilusad vaadata. Ja mis kõige huvitavam: nukuga jamada viitsivad mehed küll ja küll...
 
japs 09. veebruar 2014, kl 14.09
Nukk on sada korda etem kui 54 naine.
 
nu vot 09. veebruar 2014, kl 14.11
seepärast ma vihkangi mehi ja ei taha nende lõustasid kuskil kohata.Mainin,et lesbi ise ei ole.Sinusugused,teemataja ,võikisd kaduda siit maamuna pealt.
 
n54 09. veebruar 2014, kl 14.13
vihkamine on sinus tõesti. Pöördu spetsialisti poole, lp. dublant nr.1
 
seesamiseeme 09. veebruar 2014, kl 14.19
Pole midagi uut siin Päikese all - kõik mehed on lapsed, kel vaja ainult mänguasju ja alati uusi ning värskeid, keda siis lahti muukida, katki teha, et näaha, mis nede sees on ja seejärel minema visata.
Selliseid mehi, kes ühest kindlast mänguasjast vaimustuksid ning sellest uusi ideid ja loomingulist puhangut ammutada oskaksid ning lõpptulemusena midagi kaunist luua suudaksid, on vähe. Selleski pole midagi uut :)
 
m50 09. veebruar 2014, kl 14.21
Elan ja olen parem üksi, kui hakkan mingi 54 aastase lehmaga jamama.
 
n54 09. veebruar 2014, kl 14.23
ei taha kedagi solvata, aga 50 ümber on meestel kõige vastikum vanus tõesti. Sestap väldiksin minagi sellevanuseid.
 
seesamiseeme 09. veebruar 2014, kl 14.31
Ka mehed jõuavad keskeakriisi, soovivad nad seda või mitte.
Kõik läheb mööda :)

Aga miks mitte, vastastikusel sobivusel ja kokkuleppel, leida endast mõni aasta noorem partner. Hoolitsetud hinge ja hea välimuse juures on see ka keskeas naiste puhul täiesti võimalik. Iseasi, kas nad kõiki ettepanekuid vastu võtavad, eks neilgi on väärtushinnangud täpselt nii kõrgel kui need on :)
Naistega tegeleda soovivaid mehi siiski veel on.
 
m44 09. veebruar 2014, kl 14.32
Tegelikult tänapäeva edukatel meestel pole enam naisi vaja. No ei ole vaja koju enam vinguvat eite, kes kooks, õmbleks ja küpsetaks. Toitu oskavad paljud mehed naistest isegi paremini teha. Keppi on soodsam osta libudelt kui kodustatud naiselt ja ega elu teises pooles see himu ka enam nii piinavalt suur ole. Kooselu on mõeldav ainult järglaste saamiseks ja sedagi maksimaalselt laste suureks saamiseni. Pole enam ühtegi põhjust, miks oma elu mingi eidega koos elades raskeks teha.
 
n54 to m44 09. veebruar 2014, kl 14.37
meestel on naisi tegelikult vaja, sest kahel teineteisest hoolival inimesel tekib sünergia, vastastikune turva- ja energiaring. Mees suudab korda saata rohkem, sest tagala on kaitstud ja energiad voolavad.
Kes aga suhtuvad naisesse pragmaatiliselt nagu seksivasse kodumasinasse, pole seda nähtavasti kogenud. Ja ei kogeks nähtavasti ka edaspidi, seetõttu ongi hea jätkata olemasolevas vaimus.
 
n54 to seesamiseeme 09. veebruar 2014, kl 14.44
kõiki ettepanekuid ei saagi naine vastu võtta, eriti mitte kohalikus Mornas, kus kõik kõiki tunnevad. Eks kõigil ole maksimum- ja miinimumprogramm, nii naistel kui meestel. Põhimõte: taotleda suurimat, et saavutada suuremat, on muidugi uhke, aga tutvusturul võib pilli lõhki ajada.
 
yx47m 09. veebruar 2014, kl 14.45
"Kooselu on mõeldav ainult järglaste saamiseks ja sedagi maksimaalselt laste suureks saamiseni. Pole enam ühtegi põhjust, miks oma elu mingi eidega koos elades raskeks teha."

Isegi järglaste saamine on mõttetu, kui neile pole jätta midagi peale võlgade.
 
n54 to: 09. veebruar 2014, kl 14.49
lapsi peaks tegema suures sõgedas armastuses, muidu tunned süümepiinu nagunii. Võlad võlgadeks, aga jätta neile reostatud & lagastatud planeet...
 
teemaalgatajatest mutile 09. veebruar 2014, kl 15.03
Mis sa kiunud siin, saa juba aru, et oled eluõhtusse jõudnud. Normaalset meest ei saa sa enam iial!
 
kuki-muki 09. veebruar 2014, kl 15.05
n54 to m44 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> meestel on naisi tegelikult vaja, sest kahel teine
> teisest hoolival inimesel tekib sünergia, vastasti
> kune turva- ja energiaring. Mees suudab korda saat
> a rohkem, sest tagala on kaitstud ja energiad vool
> avad.
> Kes aga suhtuvad naisesse pragmaatiliselt
> nagu seksivasse kodumasinasse, pole seda nähtavas
> ti kogenud. Ja ei kogeks nähtavasti ka edaspidi, s
> eetõttu ongi hea jätkata olemasolevas vaimus.

Jah, selline kooslus on tõesti võimalik, kui naine ikka 10-15 aastat noorem on ning on tegemist perekonnas veel laste kasvatamisega. Edaspidi, kui lapsed suured, siis pole seda vananevat naist enam vaja, nii on meeste maailm kord seatud. Paraku saab mees lubada endale uue pere loomist ja uute laste saamist noorema naisega, aga vanem naine ehk saab lubada endale nii õelda mingi perioodi kooselu endast noorema mehega või mehega, kes ei viitsi enam lastetamisega tegeleda ning ootab, et see sama omavanune naine teda ümardama hakkab, kui ei, siis minnakse laiali ning mehed saavad ikka hakkama ka ilma naiseta, aga kas naine ilma meheta, see on juba küsimus
 
yx47m 09. veebruar 2014, kl 15.09
Kui teema algatanud n54 mõistnuks õigel ajal leida normaalse partneri, ei peaks täna siin rahuldamatusest erinevaid teemasid püstitama. Veider vanainimene.
 
eelmisele 09. veebruar 2014, kl 15.14
palju sa ise temast nii väga noorem oled? enne kui arugi saad oled ka 54, veider vanainimene ja hea, kui ainult veider.
 
tead n54 09. veebruar 2014, kl 15.18
milles asi, miks sa siin jälle plähmerdad ja paanitsed. kui sa oleksid kvaliteetkaup, siis sa ei vaatakski selliste poole, kes ise kvaliteet ei ole. ammugi ei tuleks nendega tingima või kauplema. küll igaüks saab omasuguseid.
 
n54 to: 09. veebruar 2014, kl 15.23
sellest kogemusest, et mina omal kunagi meestega ämbrisse astusin, võiks abi olla mõnelgi, kes pole astunud veel.
Lp yx47m. Mina sind endale ei taha, sest pahurat podinat ja kurja kiunu kostab niigi igast august. Sa oled energiast tühi, sest sinu elus puudub armastus. Energiavoog on soikunud, oled tühi ja vegeteerid ilma erilise elumõtteta. Kuuldavasti on sul koht ja kodu, kuhu naine tuua. Võta eeskuju Ericust, tee otsing n39-49 ja kedagi sobivat kindlasti leiad. Minu sorkimisega demonstreerid oma soovi kellesti üle olla, aga naistele see üldjuhul seksapiilselt ei mõoju.
 
helje 09. veebruar 2014, kl 15.23
mind ajab alati naerma, kuidas mehed selliste teemaalgatuste peale raevu lähevad.
ja eriti see m47, kes seksi libude käest ostab. tal pole isegi piinlik tunnistada, et on nii väärakas, et peab seksi raha eest ostma:))
jumal tänatud, et ise enam mehi jahtima ei pea. kui peaks selliste hulgast valima.
masendav!
 
n54 to tead n54... 09. veebruar 2014, kl 15.26
...aga omasugust ma otsingi! Nikita-ajal sündinud meest, mitmekülgsete huvide, vaba vaimu. omakasupüüdmatu ja laheda loomuga...
Tänud, et mulle lootust andsid! Kui lubatud, siis leitud!
 
n54 to teemaalgatajast mutile kl 15:03 09. veebruar 2014, kl 15.32
Ja mis sina kiunud siin? Tegelikult ei tea me keegi, millal eluõhtu tuleb, elame hapras maailmas, kus homne on murelikum tänasest. Hooli, ela ja armasta JUBA TÄNA!
 
yx47m 09. veebruar 2014, kl 15.39
helje
"ja eriti see m47, kes seksi libude käest ostab. tal pole isegi piinlik tunnistada, et on nii väärakas, et peab seksi raha eest ostma:))"

Kas me tunneme üksteist, et nii kursis näid olevat yx47m seksuaaleluga? Pole sentigi libudesse panustanud ega ühtki pruukinud. Aga eks libu mõte käib radu, mida ta kõige paremini tunneb.
 
Irw 09. veebruar 2014, kl 15.40
Tahaks näha meest, kes vajaks mingist armastuse energiast soiguvat 54 aastast mära.
 
jeerum 09. veebruar 2014, kl 15.47
võtke, aga muidugi kõike isiklikult:D yx47m, mis sul on pohmell või mis, muidu oleksid ehk aru saanud, et heljel oli väike näpukas ja pidas silmas m44 postitust....tolakari olete tõesti:D:D on naisi, kes ei oska ilma meheta elada ja on mehi, kes kardavad paaniliselt üksindust. Ja on nii naisi kui mehi, kes saavad suurepäraselt üksi hakkama, mis aga ei tähenda, et vastasugupoole lähedust, tuge ja hellust elus kasvõi natukenegi olla ei võiks.
 
jessas 09. veebruar 2014, kl 16.31
Vett, vett, kus siin vett leidub, sest mõnele, kel päris kuumaks küttis, kuluks üks hea sahmakas.

Andke andeks, aga kangesti kisub kevadiseks, mis ju tore. Kostub kõutside armulaulu, olgugi, et igaüks omal viisil.
Nautige head seksi ja tundke elust mõnu, on endal hea ja teistelgi teiega mõnus olla.
Jube, kui muutun selliseks nagu mõni mees 47 või 50.
Hoidku selle eest :)))
 
õde 09. veebruar 2014, kl 16.33
Ma ei näe põhjust, milleks õelutseda. Mul mitmed töökaaslased 40.-50. eluaastates uuesti mehele läinud, tõsi küll, välismaa mehele. Põhjamaadesse - Norra, Rootsi, Soome.
Aga Jaapani sexdollid on tõesti kaunid ja paljudes postimüügifirmades soodushinnaga müügil, isegi alla 100 dollari. Googeldades "japanese authentic sexdoll" leiab üles küll.
 
lugeja 09. veebruar 2014, kl 17.29
"Ei viitsi naisega jamada"
Misasja?
Ükski naine ei tahagi, et temaga jamatakse. Ikka armastust otsitakse.
 
yx47m 09. veebruar 2014, kl 17.36
"Ükski naine ei tahagi, et temaga jamatakse. Ikka armastust otsitakse."

See "armastus" on kärme otsa saama, kui mõni siledam ja järgiproovimata isane silmapiirile ilmub :)
 
poole noorem naine 09. veebruar 2014, kl 17.57
Kole teada, et teismeeast saati pole mõni inimene üldse arenenud. Nii jälgilt pinnapealset ja kibestunud suhtumist, nagu näiteks yx47m viljeleb, on lausa piinlik lugeda. Tüüp ise juba selles vanuses, et võiks vanaisa olla, aga räägib nii haiget juttu :(

Ilmselt see on nende inimeste nukker saatus, kes pole elus armastust kogenud ega oska ka ise armastada.
Armastus ei saa otsa, aga armumine ja kirg saab, sest on seotud kehakeemiaga, aju poolt toodetud hormoonidega. Nii palju võiks nii vana inimene ikka teada!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!