Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
otsin teistsugust meest
 
to kõigile 10. veebruar 2014, kl 16.15
üritage rohkem lugeda ridade vahelt!
 
Ingel, endine Ingel 10. veebruar 2014, kl 16.17
Ja mida naistele selga mõeldakse? Jalad kulmudeni?
Ning siis selgub, et raibe, mõtleb ka veel ja erinevalt kui mina! kasutab rohkelt asesõnu ja teeb pikki lauseid! ohh, õudust. :)
Ma tean kindlat lahendust sellistele probleemidele - suhelda jäigalt ja telegrammitüdrukutega - suhtleb teemal "alus, öeldis, sihitis" ja ohtralt punkte - ehk kandvaid pause.
Ainuke viga, et telegrammid saabuvad kõikjale - liiga tihti... ning saamise õhin lõppeb ruttu sealse lühiinfo saamisega ja läbilugedes visatakse minema - isegi probleeme ei tekita selline kolmainus sõnades.
Ja siis oodatakse uut, telegrammi.
;)
 
t.k 10. veebruar 2014, kl 16.22
Minu teades kiputakse naisel kõik olemasolev pigem seljast ära mõtlema, kui huvi tekib...
 
haaa-haaa 10. veebruar 2014, kl 16.30
Look who´s talking!
 
õde 10. veebruar 2014, kl 17.51
Tänan, alu, ma tean, et sa mõtlesid seda hästi. Kusjuures ma arvan, et alu ei ole üldse halb variant, sest ta on perekonnale orienteeritud, intelligentne ja majanduslikult kindlustatud. Aluga on raske toime tulla neil naistel, kes eelistavad nö võrdset suhet, sest alu on minu arvates üsna domineeriv.

Kui ainult internetivestluste põhjal saaks paarid moodustada, siis oleks lihtne. Paraku toimub faasinihe, kui tutvus liigub reaali. Inimene, kellega netis vesteldud ja lausa oma hingesugulane temas leitud, osutub päriselus pahatihti hoopis kelleksi teiseks. Ta on võõras, ta pole sama inimene, kes internetis. Ma olen sellega korra hullult kõrvetada saanud ja edaspidi umbusklik. Internetis on ilus kõik, aga tavaelus..., tjah.

Mis selgitab ka seda, miks püsiasukad siin aastaid tiksuvad. Igatsus nagu oleks kedagi leida, aga hirm kõrvetada saamise ees on suur. Küll nad leiaksid, kui tahaksid. Enamik siinsetest stammkundedest on hea enseseväljendusokusega ja arukad ning see üsksteisele pidev ärapanemine on rohkem nagu perekonnatüli - võib ju tülitseda, aga teine inimene on ikkagi tuttav ja omamoodi armas.
 
Hülgehall kuub 10. veebruar 2014, kl 17.55
Kuna mind hankest nö. diskvalifitseeriti (nõuetele mittevastavuse tõttu), siis võin kergemalt hingata ja oma arvamust avaldada..selline huvitav tähelepanek enda harjumustest, et pigem vaatan järgi tütarlapsele, kes kannab mõnda huvitavama ja nac julgema lõikega seelikut kui bikiinides uitavale blondiinile, s.t. mida rohkem on aimata ja oletada/ette kujutada, seda suurema tõenäosusega ka järele vaatad,
 
IEI 10. veebruar 2014, kl 17.57
Hammasrattad, mis koos eksisteerivad ja midagi (juttu) ringi veavad, käivad sügavamale teineteisele sisse..
kui võrrelda neid tavaliste ratastega, mis mööda maad vuravad - kui kõik me oleks rattalised moodustised.
Et kui ühe pere lapsed omavahel kaklevad, siis hoidku jumal väljast teistel lastel neid lahutada püüdmast - siis saad kogu krempli endale koos vasturünnakule? momentaalselt.
 
IEI 10. veebruar 2014, kl 17.59
Sulle meeldib varjuteater?
Ja raadiokuuldemäng?
 
alu 10. veebruar 2014, kl 18.46
vot siis. naistekas ja faasinihe irl. yhesõnaga argiharjumuse mõjul võetakse endalt lihtsalt võimalus kuulda neid kolme sõna, kuna on olemas kogemus (kellegiga), kellelt poleks neid peale nägemist kuulda tahtnudki enam.
eks ise tead, õeke:)

täitsa blond,

sulle sobiks nt Tom. temagi tegutses mitmel rindel ja koos yhe nyydseks lahkunud õnnepyydjaga siit. ei, olen naistekast kohtunud siiski vaid yhega. ja päris mõnele juba enne kohtumist ära öelnud. yks neist oled sina.
 
finito 10. veebruar 2014, kl 19.01
Sedamoodi arad selles teemas olevad mehed küll ei tundu, et isegi minu kujuteldava mõistaandmise peale hirmunult eemale tõmbuda. Kujuteldava sellepärast, et ma pole kusagil öelnud, et mehel ei tohi olla oma arvamust. Tõsi tundub olevat, et eelmise suhte pagasiga mees või naine on jube raske väljakutse. Väga kaua tuleb enne vaagida, kas asi on seda vaeva väärt, kuigi annan endale aru, et puhast ja puutumatut otsida ja oodata on selge fiktsioon.

Hülgehall kuub, mina võin nüüd endale ka vabadust lubada arvamuseks, et üle neljakümneste meeste suust kõlab sõna "tütarlaps" kuidagi perversselt. Toob meelde filmi "American Beauty". Selles eas võib juba vabalt naistest rääkida ja neile järele vaadata.
 
:) 10. veebruar 2014, kl 19.06
alu, siis oli see teiseks teadjaks ju su oma eks :)
 
õde 10. veebruar 2014, kl 19.07
alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> vot siis. naistekas ja faasinihe irl. yhesõnaga ar
> giharjumuse mõjul võetakse endalt lihtsalt võimalu
> s kuulda neid kolme sõna, kuna on olemas kogemus (
> kellegiga), kellelt poleks neid peale nägemist kuu
> lda tahtnudki enam.


Mkmm, nii lihtne see nüüd ka pole. Mina olin see, keda ei valitud. Ja muud juttu ma rääkisin oma eelmises postituses üldiselt, mitte isiklikult kellegi pihta.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati õde 10.02.2014 19.19.
 
täitsa blond 10. veebruar 2014, kl 19.32
tead, alu, sõida krt oma Tomiga...puhta segane.
krt, ma küsisin tõsiselt! Mina ei kutsu tervet telfi meeskonda kohtingule ja MA EI TEGUTSE MITMEL RINDEL!

Kes on õnnepüüdja? Ma alati imestan, kui tutvumiskuulutustes on nõue, et õnneotsijatel palun mitte tülitada. Mida küsivad, seda saavadki...seega õnnetuse.
Mina ootan küll oma ellu meest, kes Õnne otsib.
 
naine 10. veebruar 2014, kl 19.35
"Suuri sõnameistreid siin jagub, välja kohvitama tulijaid ka mõne leiab, aga muuks otstarbeks siit kaaslast otsida eriti ei tasu. Valik on väga kesine. Pealegi, mida sa teed inimesega, kes viimased kümme aastat on siin vaid tutvunud?"

Kangesti tahaks küsida, et kas kirjutatud sõnade autor räägib iseendast, aga targu jätan küsimata:)
Ikka ja ainult eelarvamused, ei midagi muud. Selle lobisemise asemel tasuks tegutseda, et esimesest kümnest järgmist kümmet ei saaks.
Et oled absoluutselt kindel, et siit ei leia ühtegi nö normaalset naist?
Mina väidan vastupidist - siin on liikunud päris kompusid mehi. Olen paariga neist kohtunud ja pettuma pole pidanud.
 
alu 10. veebruar 2014, kl 20.03
õeke,

aga oled sa mõelnud, et miks sind ei valitud? su mõte on ilus ja jutt loetav, arutlemine arusaadav, mõistmine mõistetav..võis see olla välimus? sattusid mõne pärlipyydja peale, kes ei osanud näha, oli pimestatud ööklubi blingblingidest?

niisama, yritan kaasa mõelda.

täitsa blond,

sa ei jäta oma raudse leedi mängimisega täna yldse mitte veenvat muljet. mul on hea mälu muide.
 
Hülgehall kuub 10. veebruar 2014, kl 20.42
naine saab naiseks alles peale esimese lapse sündi, enne seda on ta tütarlaps,
 
alu 10. veebruar 2014, kl 20.53
kindlsti pole tytarlaps keegi lastetu või viljatu keegi n50+, kelle nina tungib lolli järjekindluse ja veendumusega kõigi eraellu..
 
Senza la Donna 10. veebruar 2014, kl 21.00
Finito ancora prima di iniziare, lihtsamalt siis ette läbikukkunud üritus oli see su tutvumine, finito. Siin on juba õed-naised sellele tähelepanu juhtinud, aga ma ütlen veelkorra, et tõsist tutvumist sellest kuulutusest välja ei loe. Seega ei maksa ka mehi süüdistada, et keegi siia oma nahka turule ei toonud. Vestlemas käib siin ju vaid paar-kolm meest ja midagi muud oodata-loota pole nagu põhjust. Vaid lisatud meiliaadress oleks lasknud asja ka sisuliseks muutuda, nüüd aga jääb sulle vaid rõõm takkajärgi rusikatega vehkida ja viinamarju hapudeks sõimata.
 
alu 10. veebruar 2014, kl 21.06
siin võis ettenägematuks takistuseks tutvumisel saada ka asjaolu, et meeste lausutu oli 3sõnaga harjunule liiga harjumatu. sestap ka põiklemine ja arvustused ning teadmatus, et mida ja kuidas yldse edasi. naine segadusse aetud, mehesõna öeldud ja ikka pole hää.
 
õde 10. veebruar 2014, kl 21.33
No midagi sinnapoole jah. Liiga vähe meiki ja pole solaariumipäevitust. Ah, tegelikult rumalus, mida ei tasuks üldse südamesse võtta. Igaühel on erinev arusaam ilust. Olen tegelikult alati imetlenud naisi, kes oskavad pikkade geelküüntega teha ära kõik majapidamis- ja aiatööd ning sokid-sallid valmis kududa (ilma irooniata).
 
Senza la Donna 10. veebruar 2014, kl 21.42
õde, üks teemaga seotud küsimus ka, kui tohib?
Sul on meiliaadress profiilis avalik, kui paljud mehed on sulle selle peale juba kirjutanud?
(lihtsalt võrdluseks finitoga, kes ennast varjab)
 
irw to hülgehall kuub 10. veebruar 2014, kl 21.46
Töökaaslane 46 aastane, pole abielus olnud, lastetu, peaksin teda tütarlapseks nimetama???
 
irwile 10. veebruar 2014, kl 21.51
Hüljes saab mööd aminnes seeliku pikkuse järgi aru, et tegemist on sünnitamata tütarlapsega, mitte näiteks naisega, kes on juba 13-aastaselt emaks saanud.
 
Hülgehall kuub 10. veebruar 2014, kl 21.54
Otse loomulikult, kusjuures see oli juba Eesti Wabariigi ajal, et vallalisi 40-ndates naisi preilideks kutsuti...niipalju kui neid muidugi leidus sest see oli tol ajal tõeline ilmaime...
 
õde 10. veebruar 2014, kl 22.01
Senza la Donna Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> õde, üks teemaga seotud küsimus ka, kui tohib?
> Sul on meiliaadress profiilis avalik, kui paljud m
> ehed on sulle selle peale juba kirjutanud?


zero, nothing, nada, zilch :))

Keegi oli mulle küll saatnud fotod ühe daami büstist, aga ma ei osanud midagi targemat teha, kui need pildid lihtsalt ära kustutada.
 
Senza la Donna 10. veebruar 2014, kl 22.06
:D Tänud, lihtsalt tuli uitmõte, et kas tullakse ka selle peale, et läbi profiili tutvuda, või peab oma meili ikka kõigile nähtavaks panema.

Aga tänaseks aitab, ma nüüd magama :)
 
tõehetk 10. veebruar 2014, kl 22.10
 
mott jah 10. veebruar 2014, kl 22.16
Ei maksa jah enneaegu kraaksuda kui fakte pole.Senza
viskas autorile nina peale, et too meilikat ei anna, aga vaevalt sellestki siinsete nurgataguste kõvatajate juures abi oleks.
 
alu 10. veebruar 2014, kl 22.19
mul oleks ka õekesele kyssa-kas minu kiri oleks yldse oodatud? kui jah, siis kirjutan kindlasti.
 
Saritutvuja 10. veebruar 2014, kl 23.30
Ei julge sõnu seada, pannakse tähele ja pärast pannakse talla alla :-)

Aga head õnne ikka soovin elukaaslase valimisel :-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!