Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tasakaalukas ja rahulik mees ei ole kadunud väärtus, temaga tuleb osata suhelda esimesest hetkest alates.
 
õige 21. veebruar 2014, kl 22.31
olgu naine eelnevas elus kui suur L tahes, õiget meest erutab ainult tema ilu ja paugu lahti saamine. ennast unarusse jätnud naised võivad ainult elamispinda pakkuda:)
 
Domina 21. veebruar 2014, kl 22.32
Mehe mõte on ühtlasi nii primitiivne kui ka eluline. Nii need asjad tegelikult käivadki ju, härrad ja prouad primaadid.
 
viktoria 21. veebruar 2014, kl 22.37
jah, kui mees teeb tutvumisteema, naine vastab, siis saadab talle endast pildi. kui naine teeb tutvumisteema, ja mees kirjutab talle endast, siis saadab kohe koos enesetutvustusega endast pildi. kõik on õige.
tekstiga võib tutvuda ainult foorumis, kuid privaatselt pole kirjutamisel mingit mõtet, kui kuulutusele vastaja ja/või meilile kirjutav tutvuda soovija endast pilti ei esita. onju?:D
 
miis 21. veebruar 2014, kl 22.51
mis sa kohitsed siin, tee enda meiliga tutvumisteema ja tutvu, pilt olgu kliki kaugusel?:) pole ammu näinud ühegi pifi tutvumisteemat koos meiliga.
mis sellest rääkida tegelikult... naised kes juhtuvad mõne mehe tutvulisteemat lugema, võiksid ka pildi valmis panna, kes see ikka pleteisega tutvub:P
 
viktoria 21. veebruar 2014, kl 22.53
mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kas teile pole veel arusaadav kuidas toimub tutvum
> ine: mees teeb viisaka tutvumisteema, naine vastab
> sellele, soovitavalt koos pildiga, vähemalt ei ha
> kka ta heietama kui mees pilti küsib. kui naine on
> välimuselt mehele vastuvõetav ja vastupidi, toimu
> b kohting jne.
> kui mõni naine sellest aru ei s
> aanud, siis tuleb järelaitamis tunde võtta:)
> k
> õige olumisem on et mehel läheks pauk lahti kui ta
> naist paneb igal õhtul...muidu hakkab mees kõrval
> t otsima:)
-------------------------

jah, kui mees teeb tutvumisteema, naine vastab, siis saadab talle endast pildi. kui naine teeb tutvumisteema, ja mees kirjutab talle endast, siis saadab kohe koos enesetutvustusega endast pildi. kõik on õige.
tekstiga võib tutvuda ainult foorumis, kuid privaatselt pole kirjutamisel mingit mõtet, kui kuulutusele vastaja ja/või meilile kirjutav tutvuda soovija endast pilti ei esita. onju?:D
 
n54 to: 23. veebruar 2014, kl 00.45
jah, mis teha. Keegi käib minu nimel rõvetsemas, minul jääb üle ainult tema jutu pärast vabandada. Kahju on sellest, et mõni inimene ei ela omaenese elu, vaid kulutab selle teiste inimeste elude reostamiseks.
Mis pedaaliddega taburetti puutub, seda ei leiutanud mina. See asi on leiutatud enne mind ning selle nimi on trenazhöör.
Ja yx47m, seda, et sa kiuslik oled, ma teadsin. Rumal ka, paraku.
 
Ingel, endine Ingel 24. veebruar 2014, kl 00.43
Kas te ei ole veel aru saanud, et need pidevad näägutamised, et naised ei oska tutvuda jne ja need ettekirjutused, kuidas naised peavad end rtta võtman ja kuis astuma ja istuma, on imelikud? Et miks te arvate, et üks normaalne ja ikkagi normaalne naine neid lugedes nii teebki? No ega ikka ei tee küll... Ja ei mõtlegi end niimoodi mingitesse pappraamidesse toppida - milleks? Enne olen üksi, kui et mehega, kellele o n tähtis mingid raamid, mis mitte midagi ei määra ja ei sisalda...
Miks arvavad mehed, et nad on taevamanna, kui otsustavad siia ilma surelike sekka tulla ja end ilmutada?
ah, mõelge uuesti! Ehk siis saate ka mida otsite..
 
tiibadega kurat 24. veebruar 2014, kl 07.10
***



Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 02.03.2014 08.53.
mansion ghost 24. veebruar 2014, kl 10.15
Igaühel oma ettekujutus, millist kaaslast oma kõrvale soovib. Siinjuures ei tohiks küll otsijale/valijale midagi ette heita. Parimal juhul jääbki üksi.
 
Triin 24. veebruar 2014, kl 13.21
Keegi kirjutas siin väga kenasti. Kui me armastame iseennast, oleme muutnud ennast just selliseks, et iseendale meeldida, siis me meeldime ka teistele. Enesekindlus- nr.1.
Me peame olema rahul iseendaga, oma tööga , hobidega, kehaga, arenguga, sõpradega jne. Kui on pidev rahulolematus, siis tuleb astuda mugavustsoonist välja. Iga uus olukord on meile hirmutav, kuid varsti tagasivaadates tundub, et just seda me ihkasime, tahtsime- oleme õnnelikud iseenda võidu üle.
 
:) 24. veebruar 2014, kl 13.58
Triin, lubasid siit ju kaduda seoses keha arenguga:)
 
Triin 24. veebruar 2014, kl 14.37
Iga võõrutusravi ei teki päevapealt, tasahilju. Olen juba tegemas edusamme. Aina harvem kiikan siia:)
 
:) 24. veebruar 2014, kl 15.10
Kasvata endas julgust avaldada oma treeningu sisu:)
 
väga kurb 25. veebruar 2014, kl 00.31
Lugesin teema läbi ja veendusin jälle, et minul pole mõtet internetist omale kaaslast otsida. Trofeeks ma ei kõlba, sest modelliümbermõõtu pole.

Mingi aeg otsisin kaaslast internetist, kuid see, et saadad pildi, ja mees selle peale kohe kaob, võttis ikka tükke minust. Nüüdseks olen juba enda lõhkumise niiviisi lõpetanud. Olen reaalis nagu olen, kuid millegipärast pildid minust ei tule kohe üldse välja.
Samas pole võimalik ka pidevalt käia üritustel, kus võiks kohata mõnda toredat meesinimest - seega tundub, et minusugused peavadki leppima tõsiasjaga "üksi on parem" (aga ma ei ole selles ikka veendunud, sest olen pigem karjaloom, kui üksikhunt).
Lihtsalt väga kahju, et väärikad mehed internetis otsivad ainult ühtesid kehasid ....
 
väga kurvale/natuke kurb 41 (vaba) 25. veebruar 2014, kl 01.47
Et pildid tulevad välja teisiti, kui oled tegelikult, pole ju haruldus. Väidetakse isegi, et peegel valetavat. Ükskõik palju me sinna vahime, ja ometi saame seda tõeks pidada. Fotol näeb aga välja täitsa teine...
Iga mees ehk ära ei kao. Räägin endast muidugi. Võiksid siia märku anda, mis vanuseklassis mees on soovitav ja mis vanuses ise.
 
nii 25. veebruar 2014, kl 06.34
Kas kusagil on ka mõni vaba üle 45 aastane mees, kes sooviks eakaaslasega tutvuda?
 
õde 25. veebruar 2014, kl 09.31
väga kurb Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mingi aeg otsisin kaaslast internetist, kuid see
> , et saadad pildi, ja mees selle peale kohe kaob,
> võttis ikka tükke minust. Nüüdseks olen juba enda
> lõhkumise niiviisi lõpetanud. Olen reaalis nagu ol
> en, kuid millegipärast pildid minust ei tule kohe
> üldse välja.


Sellele murele on 2 lahendust:
1. Tee pildiga konto tutvumisportaali. Siis tulevad mehed ise kohale, pole vaja neile kirjutada, pilte saata ega nende eest kogu töö ära teha. Las mehed olla mehed ja ajagu ise naist taga, kui tahavad. Kui ei taha, nende kaotus.

2. Kui kontot ei taha teha ega pilti saata, siis vaheta mehega paar lühemat sorti kirja (hinge pole mõtete võõra inimese ees pahupidi pöörata, lihtsalt olulisemad faktid teada saada), kui jutt sobib ja mees tundub enam-vähem, siis korraldada kiirkohting kuskil, näiteks lõuna ajal 15-20 minutit, et teine inimene üle vaadata. Palju informatiivsem, kui mingi foto saatmine.
 
TT 25. veebruar 2014, kl 09.41
rääkigu mehed mida tahavad, aga nemad on siiski valdavalt need, kes pärast avalikult kasvõi siingi naist saadetud pildi järgi arvustavad ja irvitavad.
mis see nende koduse kasvatuse ja väärikuse kohta ütleb, neid ju ei huvita, enamus siin tutvujatest tuleb nõukogude kasvatuse viljastavatest tingimustest, kus igasugune kasvatus ja kultuur puudus: mida jõhkramalt naisega käitusid seda kõvem mees olid.pole see suhtumine praegugi veel täiesti kadunud.
 
õde 25. veebruar 2014, kl 09.46
Just seetõttu polegi mõtet oma pilte laiali jagada.
 
mees 25. veebruar 2014, kl 10.56
1. Kui mehel on kuulutuses, et soovib tutvuda kena naisterahvaga, siis naine, kes sellele kuulutusele vastab, peaks arvestama sellega et soovitakse tutvuda ilusa naisterahvaga. See omakorda tähendab, et peab olema valmis pildi saatmiseks. Kui te tahate iseennast petta ja ikkagi kirjutate sellise kuulutuse peale, siis pole hiljem mõtet halada, et ma ei meeldinudki talle või ta ei vastanud enam.

Naine kes ütles, et temast ei tule pildid üldse kohe välja...ha ha ha, kui inimesele pole ikka looduslikku ilu antud, siis ei aita ükskõik milline tuuning.
 
Pert Vere 25. veebruar 2014, kl 11.16
TT Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> rääkigu mehed mida tahavad, aga nemad on siiski v
> aldavalt need, kes pärast avalikult kasvõi siingi
> naist saadetud pildi järgi arvustavad ja irvitavad


No tegelikult see nii ei ole.
Enamik siin käivaid mehi on ikkagi piisavalt viisakuse-, mehelikkuse- ja intelligentsitasemega, et kui keegi ei meeldi, ei pea tema pildi üle ka ilkuma ja seljataga mõnitama hakkama.
Siin on vaid ÜKS selline, kes nii teeb, et toob pildilisi näiteid oma teooriatele.



-------
To mees
25. veebruar 2014, kl 10.56
"Naine kes ütles, et temast ei tule pildid üldse kohe välja...ha ha ha, kui inimesele pole ikka looduslikku ilu antud, siis ei aita ükskõik milline tuuning."
-------

Tegelikult see nii ikka ei ole.
Suhtlen palju ja näen inimeste pilte, ning neid ka reaalis. Samuti ka inimesi live-videos ja ka reaalis.

Tegelikult on ikkagi nii, et nn fotogeenilisus on täiesti olemas.
On inimesi, kes on kaameras ilusamad kui reaalis ja vastupidi. On ka inimesi, kes fotol ilusamad kui reaalis ja samuti vastupidi.

Kui mees kirjutab, et soovib tutvuda "kena" naisterahvaga, siis on see kõige rohkem eksitusseajav. Ainult sõna "ilus" kohta on olemas ehk mingi kirjutamata standard, mida võiks kuidagimoodi formuleerida, mida ma aga tegema parem ei hakkaks :)

Kenad oleme me aga kellegi silmis kõik, just kenadus ongi vaataja silmades... ja siis ärgu kuulutaja imestagu, et saab sahmaka kirju kenadelt inimestelt.


Kogemustest lähtuvalt on ka minu soovitus sama mis "Õde" p2 - vahetage mõned kirjad ja saage kokku.
Siis on reaalne pilt silme ees, ei mingit "tuuningut".
 
punapea 25. veebruar 2014, kl 12.20
Pert Vere 25. veebruar 2014, kl 11.16
Enamik siin käivaid mehi on ikkagi piisavalt viisakuse-, mehelikkuse- ja intelligentsitasemega, et kui keegi ei meeldi, ei pea tema pildi üle ka ilkuma ja seljataga mõnitama hakkama
Siin on vaid ÜKS selline, kes nii teeb, et toob pildilisi näiteid oma teooriatele.

------------------
sa pervert ära vääna siin tõde. illustratiivsed näited pole kunagi pahad. igalühel võiks olla jutu taga pilt, saaks kõik tõe jälile. see et üks siin julgelt oma arvamust avaldab, tuues näiteks avalikult rippuvad pildid, pole mingi ebaintelligentsus vaid otse kümnesse tulistamine. kui sina pugejalikult iga eide kintsu kaabid, ei näita mitte intelligentsust ja mehelikkust vaid pugejalikkust, tõe väänamist ja ebareaalsete ootuste tekkimist nimetatud piltide omanikele. katsu üle saada, et erinevalt sinust on siin mõni mees ka n-ö munadega:D
 
irw 25. veebruar 2014, kl 12.23
Pert on unustanud punapea kintsu kaapida...
 
Pert Vere 25. veebruar 2014, kl 12.26
punapea Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pert Vere 25. veebruar 2014, kl 11.16


Ja kohalik pooletoobal kohe ründas :)
Ära nüüd ähmitse, eksju. sinu lemmik kirjutab siin edasi, lihtsalt erinevate nimede alt.

Sinusugusega vaidlus on suht mõttetu - sa niikuinii ei saa ju argumenteeritud kõnest aru.
Loe parem enda postitusi, kuidas sa ühele siin kiidulaulu laulad. Ja katsu vähem juua.
 
Senza la Donna 25. veebruar 2014, kl 12.26
punapea Kirjutas:
-------------------------------------------------------
erinevalt sinust on si
> in mõni mees ka n-ö munadega:D


Emotsinaalse intelligentsuse puudumine ei tähend koheselt munade olemasolu.

See aga, et sa alule pugeda tahad, kumab su kirjutistest aga igal sammul välja ;) Edu sulle muidugi ses raskes töös, sest tõesti oleks kena teid koos, käest kinni hoides, kuskil metsaserval lehtedes sahistamas näha (ilma irooniata, kusjuures)
 
Ingel, endine Ingel 25. veebruar 2014, kl 12.57
Senza, sa oled piilur? Või arendad seda teemad virtuaalselt?.... nali, nali...

Ei usu ma, et Pert oleks munatu või Senza emotsioonitu ja mõlemad int-vaesed... Vastupidi. Mõlemast õhkub haritust ja elutarkust - selliseid inimesi enda tutvusringkonnas, ka lähemas, omada oleks ju väga hea - saab suhelda, (sh kindlasti ka kromosoomide väliselt ja spermapanuseta).
:)

Ja jutt fotogeenilisusest on õige - ka meeste puhul.. Ka aparaadist olenevalt muudab osa jäädvustavaid esemeid meid tohutult... tahtmatult, sest nad paremini ei olegi komplekteeritud.. muudab su näo kahemõõtmeliseks ja venitatuks... peeglitega asjad on ehedamad, kuid seal oleneb jälle hetkest, mil asine on nuppu vajutanud... suhteline.

Kuulge, kevad on saabumas!!!! Eile nägin parve lõokesi oma puuladvas akanast vaadates: aru sai nende lõokeselisusest alles parve lendu tõusmisel...

Ja esimesed kevadlilled on juba kingiks saadud, sambaselt pinnalt!!!
Mehed, korjele! sest ükskõik, millise iroonia ja mustA SÜDAMETUNNISTUSEGA KEEGI FEMINIST END KA EI KATAKS, lilli tahab ta sisimas ikka saada... See teeb nad relvituks, sisemiselt... kui just lesbid ei ole...
:)
 
Ingel, endine Ingel 25. veebruar 2014, kl 12.59
... ei rünnet laebidele või muudele omasooiharatele - elage rahus. Minu kontekstist lähtudes pidi see olema lilledele kiidulaul, et siis vaatavad nad isegi meestele hardamalt otsa, lesbid siis...
 
Pert Vere 25. veebruar 2014, kl 13.08
Ennäe, midagi positiivset ka siia kirjutet... ma juba arvasin, et mu nimi tekitabki vahtu ja vaenu.
Ja veel üks sosistab õla varjus, et ei julge avalikult toetada, muidu üks mees pidavat päris hulluks minema.
Julgust tüdrukud. Siin oleme siiski anonüümsed. Kui sa siin ei julge otse öelda, kus siis veel?


Eile hommikul avastasin just lumikellukesed maja taga.
Mingi kolm tuustakat olid näod välja pistnud juba. Õied ja puha. Kinkima aga neid ei hakka. Las olla endale silmailuks.

Muide, soovitan - äärmiselt hea kevadet tajuda - võta seesama lumikelluke, pane nina juurde ja tõmba sügavale-sügavale endasse seda lõhna. Sulge silmad ja naudi seda tunnet mõni hetk.
Mulle mõjuvad nii veel ka jasmiinid.
 
punapea 25. veebruar 2014, kl 13.09
irw... alule pugeda. maga kaineks! kui mulle alu kirjutised meeldivad ja tema suhtumine, siis on see pugemine kui ma otse seda tunnustan?? ei ole, see on tõe tunnustamine:DDD to senza, või mis haigus sul oligi:DD
 
Ingel, endine Ingel 25. veebruar 2014, kl 13.19
No eks mu põsed on näinud nii virtuaalseid kui elulisi lopse - aga ega ma lõpeta, ikka räägin mida mõtlen... ise mõtlen.. ja meeldib see või mitte - see on "kuulajas" kinni. Tema hirmudes või tema armudes...

Aga kingi ikka neid lilli - maailm saab rõõmsam ja taevas kõrgem. Proovi. mina võtaks vastu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!