Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
alaväärsuskompleks või mis see on?
 
õde 01. märts 2014, kl 00.30
Jah, nii see tõesti on, alu. Me, naised, tahame uskuda, et meis on midagi enamatki, kui vaid noorus ja ilu.
mansion ghost 01. märts 2014, kl 00.42
On, on teis seda enamat. Mitte küll kõigis aga kui pole noorust ega välimust, on see muugi üsna kahvatu.
 
õde 01. märts 2014, kl 01.08
Mis seal ikka, eks pea siis sellega leppima.
 
alu 01. märts 2014, kl 01.50
olgem optimistlikumad-naises on seda enamat. ja see sõltub temasse ära armumisest. kuidas siis muidu on võimalik, et mõni mees jumaldab mõnd naist taevani, on kaotanud igasuguse väärikuse, samal ajal, kui see naine paljude ylejäänud meeste jaoks on suvaline pihv ja seda täiesti erapooletult/yksmeelselt.
ära armuda aga mõnesse agnesesse või täitsa blondi..on nad ju siin vägeva etteaste kyll teinud, aga mida pole, seda pole. ju nad siis kujutavad endale lohutuseks ette, et armumine meestel neisse käib sama lihtsalt, kui vastupidi. ehk siis armumine armunu enda tundesse. :)
 
tingimusteta armastus 01. märts 2014, kl 02.49
alu, sa sead ju armastusele tingimusi: kui mahub parameetritesse, siis armuksid. kui naine on nii ja naa ja mitte teisiti, siis armuksid.. st oledki manipulaator: niipea kui vanus kukub, saabki armastus otsa vä?
no sellepärast, et sinust peene persssega vana mees sai, ongi armumisvõime sinusse ka naistel otsa saanud. sa pole ju mingi jumalus, keda armastada mitte millegi eest.
 
Ingel, endine Ingel 01. märts 2014, kl 07.41
Jumaluski oma poolehoiuohked auga väljateeninud - kuidagi ikka ja kunagi ikka. Isasi, kas tegu hästiräägitud kuulujutuga tema tegudest ja olemusest või siis armastatu silmanägemisest ja meeleolust lähtuvalt. Aga kuidagi ikka.

Ja kui keegi on totaalselt armastusest ilmajäätu, siis tuleks mõelda mingitele imetegudele - kaasaegses plaanis:
kolme kalaga toita ära linnatäis rahvast - ehk loo MTÜ, mil endal vara ei ole, aga kogu teistelt kokku annetusi ja siis jaga trummide põrinal ja pealtvaatajate silme all see hädasolijaile laiali.
Ja seda ei peaks lugema halvustava tooniga mõttes - tänapäevased imeteod ongi sellised. Ning 500 aastapäeast ei mäleta keegi enam muud, kui sina, ise vaene olles, võtsid enda õlule hädasolijate kõhtude täissöötmise - ning kui jumaluseks ei saa, siis katolikus plaanis mingiks pühakuks ikka (tuuakse vähemalt küünlaid su isiklikule altarile).. ;)
 
ja veel 01. märts 2014, kl 07.52
armastus tekib ju sinu sisse, mitte väljaspoole sind. Seega kui keegi tekitab sinus need tunded, siis see tekitaja ei saa sinna midagi parata ega seda muuta. Sina, nende tunnetega, ei tohiks aga seda tekitajat tüüdata - sa peaks nautima enda seisundit ja seda toitma, et see kestaks. See ongi vist see omanditundeta armastus. See on hea tunne.
Vastuarmastuse nõutamine on hoopis teine teema ja see baseerub vist rohkem saamahimule - kuigi juhul, kui see toimib, on tulemus ilus. Aga vastuarmastuse puudumisel või selle lõppemisel, ei peaks ju sinu sisemised tunded sellest muutuma - liigu eemale ja naudi oma sisemist tunnet, toida seda ise... sest enda heaks olekuks vajad sa eelkõige enda sees olevaid tundeid - ka armastust.
Jutt läks vist liiga keeruliseks..
Ingel olin.
Kaunis päev algab.
 
ja veel veidi 01. märts 2014, kl 08.03
Hommikut Sulle, ilusad sõnad...õiged sõnad...

Ei ole ingel.
 
Agnes 01. märts 2014, kl 08.05
alu,

Agnese&Blondisugustesse naistesse ei pea mitte iialgi mitte ükski mees armuma.
Neist võib mööda minna nagu tühjast kohast, nagu oleksid nad nähtamatud ja olematud.
On see nii keeruline? Tundub küll :)

Kas Ingel ja Kurat on üks ja sama..mõlemad toksivad lohisevaid suht arusaamatuid traktaate.

Tingimusteta armastust pole olemas!
 
nujah 01. märts 2014, kl 08.21
See, et sina pole kohanud, ei välista veel tingimusteta armastuse olemasolu.
Hea lugeda arukat blondiini.
 
:) 01. märts 2014, kl 08.25
mis ohid agnes, ära loe, kui tekst arusaamatu. lehekülgede kaupa sinu tekste on tõeline väärtus:)
 
Agnes 01. märts 2014, kl 08.29
Minu "leheküljed" ende üllitiste kõrval? :)
Ano vb tõesti, kui sa näed kõikjal mind ja ainult mind :)
mansion ghost 01. märts 2014, kl 09.13
´tingimusteta armastus´
"...sa pole ju mingi jumalus, keda armastada mitte millegi eest."

"Tingimusteta" armastus ja äkki polegi "mitte millegi eest" armastada/armuda?
Ei ole olemas TINGIMUSTETA armastust, no ei ole.
 
irooniapõõsas 01. märts 2014, kl 10.34
phhh...see teie kemplemine tingimuste ja tingimusetuste üle on nagu mingi jorin stiilis, et kui mina pole vikerkaart näinud, siis seda pole olemas, rääkigu teised, mis tahavad. Seda, kas ja kuidas ja miks oled armastanud ja on sind armastatud selgub alles siis kui oled oma elutee lõpus, kui siis muidugi on üldse piisavalt veel mõistust peas, et meenutada ja selle üle mõelda. Alles oma elu keskel olles on liiga palju taustamüra ja segavaid faktoreid, distantsilt vaadates on kõik palju selgem. Nii et soovin kõigile selget meelt, et vanadekodus kiiktoolis jalgu kõlgutades oleks, mille üle mõelda:D
 
punapea 01. märts 2014, kl 12.38
mõned pole üldse võimelised armastama, sellest tekib ka arusaam, et tingimusteta armastust pole olemas. armastus ongi tingimusteta, ja kui tingimusi sead, pole see armastus, vaid manipuleerimine:P
 
Tom 01. märts 2014, kl 12.39
eks igasugu tingimusi võib ju sääda - suurem auto, suurem emm, suurem maja, suurem sissetulek, suurem ..., mida iganes, aga tegelikult on nii, et kui SEE klõps on ää käinud, siis pole sel enam mingit tähtsust. on vaid SEE tunne ja kõik.

loomulikult on hää kedagi armastada ja loomulikult on veel parem, kui sind armastatakse ja suisa ülim on see, kui need tunded satuvad vastastikused olema, aga elus enamasti nii ei ole ja seepärast on ka nii palju valu ja kannatust me ümber. minul on õnn armastad ja mul on õnn olla armastatud, seega pean ma lihtsalt oskama oma ja oma partneri tunnetega vastutustundlikult ümber käia. ja mis neist tunnetest lõpuks saa, eks see ole vanadekodus kiiktoolis juba näha, aa seniks katsun ma neid tundeid nautida nii palju, kui võimalik :)
 
punapea 01. märts 2014, kl 12.47
...mina olen ses suhtes jäärapäine ja väidan, et armastus on illusioon, kui ta on ühepoolne. minu meelest ei saa olla armastust seal, kus puudub teise poole vastuarmastus. inimene on oma olemuselt nõrk ja kui ta pole võimeline sügavateks tunneteks, mõtleb ta selle tunde välja, ise sellesse siiralt uskudes ja tekitades ka vastaspooles selle illusiooni. aja möödudes see muidugi pudeneb laiali, kuid mingi aeg annab see udusse uskumine jõudu:D teine variant on manipuleerimine - teadlikult petmine, vastaspoole mõjutamine mingil kindlal eesmärgil - see kõik on tingimustega armastamine. tingimusteta armastama on võimeline tugev inimene. nõrk nõrkeb esimeste tagasilöökide juures ja vajub kokku kui tühi kott:P
 
täitsa blond 01. märts 2014, kl 13.03
alu Kirjutas:
------------------------------------------------------
> ära armuda aga mõnesse agnesesse või täits
> a blondi..on nad ju siin vägeva etteaste kyll tein
> ud, aga mida pole, seda pole. ju nad siis kujutava
> d endale lohutuseks ette, et armumine meestel neis
> se käib sama lihtsalt, kui vastupidi. ehk siis arm
> umine armunu enda tundesse. :)

Kell kaks öösel kinnitada endale, et Agnesesse või täitsa blondi pole võimalik ega põhjust ära armuda...kle, alu, seda saab võtta ainult komplimendina:D
Ma saan aru küll, et jutt käib siiski Agnesest, aga ma olen lausa uhke, et sa mind temaga ühele pulgale oled seadnud:D
Tõde on aga see, et vähemalt minusse pole hetkel keegi armunud (enda teada) ja mina pole kellessegi hetkel armunud, nii et...ei käi see lihtsalt, ei käi.

Ps. Libablond on vahepeal õigekirjatunde võtnud, tubli:)
 
Tom 01. märts 2014, kl 13.06
punapea Kirjutas:
-------------------------------------------------------
inimene on oma olemuselt nõr
> k ja kui ta pole võimeline sügavateks tunneteks, m
> õtleb ta selle tunde välja, ise sellesse siiralt u
> skudes ja tekitades ka vastaspooles selle illusioo
> ni. aja möödudes see muidugi pudeneb laiali, kuid
> mingi aeg annab see udusse uskumine jõudu:D

nõrk inimene ei suudagi tugevalt armastada, ta vajab igas asjas, ka oma tunnetes, välist tuge. seepärast ongi suured ja tugevad tunded tugevate inimeste pärusmaa.
enamasti on aga seotud just tugev ja nõrk pool. kusjuures see tugevam pool ei pruugi üldse meespool olla.
 
punapea 01. märts 2014, kl 13.11
ei ole sellist asja nagu tugevalt või nõrgalt armastamine. sa kas armastad või mitte. ei ole ju nii et oled natuke rase:P tugevus ja nõrkus võib jutuks tulla siis, kui armastajad on inimestena ja oma olemuselt kas siis milleski tugevamad või nõrgemad. on ju nii et naist peetakse õrnemaks pooleks. mees aga tugevam ja vastupidi, oleneb, milles üks või teine tugev on. ja nad ongi koos tugevad, kuid eelduseks on vastastikune armastus:P
 
täitsa blond 01. märts 2014, kl 13.15
Ma kardaksin sellist meest, kes armastaks mind tingimusteta...see pole mees, vaid kalts, kel puudub "selgroog" või on see pohhuism (loe: ükskõiksus), mitte tingimusteta armastus.
Üks näide tingimusteta armastusest: "Kallis, mul on täna plaanis veeta ühe telfimehega tormiline öö.....ega sul selle vastu midagi ei ole? Ohh ei, kallis....peaasi, et sul hea on:)"

Ühepoolne armumine on loomulik, aga ühepoolne armastus pole armastus, vaid kinnisidee.
 
punapea 01. märts 2014, kl 13.21
blondi näite puhul võib olla tegu samuti kinnisideega. kui blond tahab ringi aeleda ja mees sellega nõustub, on tegu manipuleerimisega blondi poolt. sel juhul ju nad väärivad teineteist, sest siin pole tegu tingimusteta armastusega vaid kahe kaltsu koos vegeteerimisega:P armastav inimene ei lähe selliseid tegusi tegema, sest tal puudub selleks vajadus ja armastus ei vaja aseaineid/alternatiive:P
 
täitsa blond 01. märts 2014, kl 13.27
punapea
Ei taha blond ringi aeleda... ära pööra näidet isiklikuks, kui see sulle ei meeldi. See on justnimelt tingimusteta armastus, kui ei sea mitte mingeid tingimusi.
Tingimusteta armastus on võimalik vaid ema-isa ja laste vahel, aga isegi siis alati mitte.
 
tiibadega kurat 01. märts 2014, kl 13.28
***



Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 02.03.2014 08.51.
 
õde 01. märts 2014, kl 13.37
täitsa blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ühepoolne armumine on loomulik,
> aga ühepoolne armastus pole armastus, vaid kinn
> isidee.

Sellega olen täiesti nõus.
 
Tom 01. märts 2014, kl 15.04
täitsa blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma kardaksin sellist meest, kes armastaks mind tin
> gimusteta...see pole mees, vaid kalts, kel puudub
> "selgroog" või on see pohhuism (loe: ükskõiksus),
> mitte tingimusteta armastus.
> Üks näide tingimus
> teta armastusest: "Kallis, mul on täna plaanis vee
> ta ühe telfimehega tormiline öö.....ega sul selle
> vastu midagi ei ole? Ohh ei, kallis....peaasi, et
> sul hea on:)"
>
> Ühepoolne armumine on loomuli
> k, aga ühepoolne armastus pole armastus, vaid kinn
> isidee.

tb, su näide on sutsu vale, sinu näide on tõesti mingi kinnisidee või manipuleerimise kohta, tunnetega sääl pistmist pole. kui tegu oleks tundega, siis oleks vastus midagi sellist: "Ohh ei, kallis mine ja jäägi sinna, kui sa seda tahad, peaasi, et sul hea on:)" :D
armastus tähendab ka oskust oma armastatu lahti lasta, kui sa nääd, et koormaks oled :)
sinu puhul, tb, vast selles ongi point, et sa ei suuda veel vabaks lasta ja sa lihtsalt käid oma ängi siin välja elamas. võta rahulikult ja kõik loksub ise paika.
 
õde 01. märts 2014, kl 15.10
Tervendame siin oma murtud südameid läbi alu mõnituste puhastustule...
 
Agnes 01. märts 2014, kl 15.23
"sinu puhul, tb, vast selles ongi point, et sa ei suuda veel vabaks lasta ja sa lihtsalt käid oma ängi siin välja elamas"

Ole kena, palun ära arva midagi..lihtsalt mittekuimidagi.
Veel parem, hoia eemale, nagu lubasid.
Mida siis teha mehega, kes lubadusest kinni ei pea? :)
Keskajal topiti valelikule mehele redis tagumikku.
 
õde 01. märts 2014, kl 15.31
Niimoodi võib saada sõna redis Delfi poolt ropuks kuulutatud, nagu omal ajal kaalikaga oli. Ja mida siis kööginurgakese naised peale hakkavad, kui ei saa enam toiduretseptegi ilma roppusi rääkimata üles riputada?
 
Tom 01. märts 2014, kl 15.31
Agnes,

nii harva ja nii vähe, kui ma siia sattun, siis ikka oled sina siin õiendamas. katsu parem oma elu elada ja ää ole nii pääletükkiv. tegele oma elu ja asjadega ja ää tee must väljagi, eks :)
muidu ma tõepoolest jäängi arvama, et sa kuulud nüüd ihu ja hingega telhvile ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!