Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Miks sa tahaksid tutvuda 50-aastase mehega?
 
Peletis 24. märts 2014, kl 09.41
Täiesti võimalki on suhe, mis põhineb tunnetel. Tunded vanust ei küsi. Kes kogenud pole, see jääbki otsima materiaalseid ja psüühilisi põhjuseid.
 
viimasele 24. märts 2014, kl 10.20
Viimane lause su kommentaaris oleks võinud olemata jääda.
 
hm 24. märts 2014, kl 10.27
Mis sel lausel viga on?
 
õde 24. märts 2014, kl 10.54
No 40-aastane ja 50-aastane saavad omavahel hakkama veel küll, see pole eriline vanusevahe ja ollakse enamvähem võrdselt sotsiaalselt küpsed. Aga 30-aastane ja 50-aastane on täiesti erinevatest põlvkondadest. Kui ühe noorus möödus nõukaajal ja teisel uue vabariigi ajal, siis ikka saadakse elust-olust kardinaalselt erinevalt aru. Kui on tunded, siis püütakse alguses kohaneda ja suhetel nurgad maha lihvida, aga milleks kogu seda jama vaja on? Keha on kaduv, hing jääb. Pole mõtet keha ületähtsustada, juba homme võib see olla rängast tõvest laastatud ja küll on hea, kui su kõrval on siis inimene, kes ei hooli sinust mitte raha ja ilu pärast, vaid selle tõttu, kes sa inimesena oled.
 
irooniapõõsas 24. märts 2014, kl 11.39
õde Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No 40-aastane ja 50-aastane saavad omavahel hakkam
> a veel küll, see pole eriline vanusevahe ja ollaks
> e enamvähem võrdselt sotsiaalselt küpsed. Aga 30-a
> astane ja 50-aastane on täiesti erinevatest põlvko
> ndadest. Kui ühe noorus möödus nõukaajal ja teisel
> uue vabariigi ajal, siis ikka saadakse elust-olus
> t kardinaalselt erinevalt aru. Kui on tunded, siis
> püütakse alguses kohaneda ja suhetel nurgad maha
> lihvida, aga milleks kogu seda jama vaja on? Keha
> on kaduv, hing jääb. Pole mõtet keha ületähtsustad
> a, juba homme võib see olla rängast tõvest laastat
> ud ja küll on hea, kui su kõrval on siis inimene,
> kes ei hooli sinust mitte raha ja ilu pärast, vaid
> selle tõttu, kes sa inimesena oled.


No kuule.....Sa siis väidad, et kõik paarid kellel vanuse vahe suurem, kui 10 aastat, ongi koos ainult raha ja välimuse pärast? Phh, lollus. Erinevatest põlvkondadest pärinemine on ainult üks aspekt, mis võib, aga ei pruugi suhtes mingisugust rolli mängida. Elus-olust arusaamine ei ole ka samast põlvkonnast pärit inimestel tihtilugu sarnane. Päris palju on inimesi, keda võiks nimetada põlvkonnaüleseks, ses mõttes, et nende silmaring ja maailmavaade ongi laiahaardelisem, paindlikum ja dogmadest prii. Mingeid kuivikud, kes on ainult selles kinni, mis nende lapsepõlves juhtus ja muust rääkida ei oska, ei vaadata niikuinii.
Ja siis peaks võimatu ju olema ka sõprussuhe erinevatest põlvkondadest inimeste vahel. Või ongi teil kõigil ainult endavanused sõbrad?
 
n54 to: alu 24. märts 2014, kl 11.40
alu:
"
ja meie n54. ega tema ju teiste nimede alt ei kirjuta eiteamida, eksole-muidugi mitte. irw
"
Tõesti kedagi libanud ma pole. Paar korda olen (täitsa kogemata!) trükkinud n45 ja paar korda autoriks ka midagi suvalist (nt "jõuluvana"). Tegelikult ma muidugi ei soovi, et minu seltskonnas pepu paljaks võtaksid. Brrrr
 
n54 24. märts 2014, kl 11.51
aga vaimuvaesust 20:48 naersin ma tõesti. Kokkuhoid milline vaesel ajal. Endal ikka õnneks kodus paar normaalset peeglit veel.
 
n54 to: 24. märts 2014, kl 12.04
õde & irooniapõõsas
mingi põlvkonna-vahe eksisteerib. Oleks tõesti ränk, kui elukaaslane ei saa aru su naljadest. Kuid on ka eakaaslasi, kes ei saa. Ilmselt eksisteerib mingi vaimne vanus sõltumatult matemaatilisest v bioloogilisest vanusest. Kui uskuda hingede taassündi (mida mina taaskasutuseks nimetan), seostatakse vaimset vanust sellega.
kui mitte uskuda, siis... ei oskagi ma seda seletada.
 
n54 24. märts 2014, kl 12.16
ma arvan, et minu põlvkond lõpeb nendega, kes EV enam-vähem teadlike inimestena vastu võtsid ning ka nõuka-värgist mäletavad rohkemat kui täpilisi jahupurke. Kus on ülemine piir, ma ei tea. Veider, et mul pole olnud praktiliselt ühtki endast vanemat meest või kallimat: mõõdukalt vanemad mehed miskipärast ei tundnud huvi. Tõsi küll, tollal mindigi paari nii vara, et kaaslasi otsiti omaealiste, kui passima jäid, siis juba nooremate seast.
Ühesõnaga, olen teadlik, et käärid tõmbavad kokku. Rääkimata siis omaealistest või vanematest: vaatad, et juba 10 a nooremad mehed kipuvad halliks tõmbama, kõhukest kasvatama ning viimaseid potentsi jääke hoiavad nähtavasti neidude tarbeks. See on muidugi nali, kui keegi kavatses solvuda.
 
punapea 24. märts 2014, kl 13.21
irooniapõõsas 24. märts 2014, kl 11.39

"Või ongi teil kõigil ainult endavanused sõbrad?"
---------------------

sõpruse puhul pole vanusel mingit tähtsust. siin peetakse ikka silmas vana ja noore liha kokkusulamist:D see on perversne. lihtsalt on, räägitagu mida tahes, õigustatagu end palju tahes. üle kümne aastane vanusevahe on liig mis liig. ja viiekümpine mees ei sobi neljakümpisele. viiekümpine on oma seksuaalses elus eluõhtul, neljakümpine on täielikus tipus. ainult omavanune on viiekümpisele sobiv, juba füsioloogiliselt. noorele naisele ja elujõus neljakümpisele naisele on viiekümpine mees poolpehme ja ei mingit rõõmu:D nii ta on, vaielge pallju tahate vastu:P
 
õde 24. märts 2014, kl 14.05
Ei, ma ei väida, et sõbrustada ja suhtes olla saavad ainult enamvähem omaealised inimesed. Elu on palju kirjum, pole mustvalge. Mu kommentaar on suunatud pigem 50-aastastele suar-daddydele, kes leiavad, et ainuõige kaaslane on 20-30 aastane. Siin pole ju midagi pistmist hingelise sobivusega vms, puhas äritehing sageli - temalt raha, temakeselt prink ihu. Erandeid kindlasti on. Need kinnitavad ju reeglit.
 
irooniapõõsas 24. märts 2014, kl 14.20
üle kümne aastane vanusevahe on lii
> g mis liig. ja viiekümpine mees ei sobi neljakümpi
> sele. viiekümpine on oma seksuaalses elus eluõhtul
> , neljakümpine on täielikus tipus. ainult omavanun
> e on viiekümpisele sobiv, juba füsioloogiliselt. n
> oorele naisele ja elujõus neljakümpisele naisele o
> n viiekümpine mees poolpehme ja ei mingit rõõmu:D
> nii ta on, vaielge pallju tahate vastu:P

ee...mis vanuses paaride puhul siis see mitteperversne kuni kümneaastane vaneusevahe veel sobilik on? Niipalju, kui ma tean, siis 40+10 on 50, seega neljakümneviiesele peaks viiekümneviiene sobima küll..
 
õde 24. märts 2014, kl 14.37
Ja üheks erandiks on õnnest särava näoga, noor pruut käevangus altari poole jalutav Yxikmees.
 
Peletis 24. märts 2014, kl 15.00
Kahe keha kokkusulamist (vanusest sõltumata) saab kogeda ka täiuslikkusena.

Kui neljakümpine naine on elujõuliselt täielikus tipus, miks siis neid siin nii ohtralt ripakil on ilma, et keegi suuremat huvi ilmutaks pärlite korjamiseks?

Kuidas saab kõrvalolija hinnata, kas on tegemist hingelise seotusega või mitte?
 
täitsa blond 24. märts 2014, kl 15.07
Peletis
Ma ei suuda sinu sugu tuvastada, aga kui sa oleksid naine, siis teaksid, et selles vanuses naised igat tölli enam ei taha.
 
Peletis 24. märts 2014, kl 15.15
Ohoo, kas enne seda vanust läksid töllid loosi ja nüüd tahetakse Õiget? Ja mõni isend räägib kõigi suguõdede eest? Blond värk...
 
täitsa blond 24. märts 2014, kl 15.20
Sorry, kui miskit riivasin, Peletis. Mina olen alati Õigle panustanud, aga paljud suguõed on igasuguseid tölle altari ette vedanud...ise nad siin ju kirjutavad.
 
soo 24. märts 2014, kl 17.09
Kummaline, et naised lähevad vananedes paremaks aga mehed sitemaks.
 
Peletis 24. märts 2014, kl 17.27
Vananedes minnakse kas sitemaks või sitkemaks. Minu arvates täiesti personaalne lugu, kus sugu ei mängi rolli.

Alati Õigele panustanud ja alati tühja loosi saanud? Blond värk...
mansion ghost 24. märts 2014, kl 21.25
"Alati Õigele panustanud" see polegi nii õhust võetud...
Täiesti võimalik ja mitmeti tõlgendatav - ühel juhul jäädki pikalt ja lootustkaotavalt seda päris Õiget otsima või siis iga järgmine on Õige (selleks hetkeks)
 
alu 24. märts 2014, kl 21.43
tekib kyssa, et paljude meeste riistu siin naised siis käes ja suus on ka hoidnud, kui on selline ylevaade 10a vanusevahe kaupa? 40a naine seksuaalsuse tipul-jaah, nad on tyytud, pealekäivad ja vastumeelne on isegi mõelda nendega seksimisele..
 
:) 24. märts 2014, kl 22.00
vaene alu, hapud, kibehapud on need viinamarjad:)
mansion ghost 24. märts 2014, kl 22.06
alu, siinsed eksperdid meeste alal on oma ala tunnustamata profid :D Tõenäoliselt nad siiski teavad millest räägivad.
Jääb muidugi võimalus, et tegu on kavala õngitsemistrikiga "tule ja tõesta"
 
alu 24. märts 2014, kl 22.08
õige vahemärkus-4kymbine naine on tõesti kibehapu. nahk ei lõhna enam hästi, lõhn, mida kasutab, on juba vänge seoses lõhnataju vähenemisega ja endise sarisutsetaja suust tulev veinihais..no on jah kibehapud:DDD
 
hm 24. märts 2014, kl 22.17
Oleks mees, annaks sulle molli alu. Annaks ka naisena, silma pilgutamata, kui seisaksid mu ees. Nässakas oled, määriksid mu käed..
 
alu 24. märts 2014, kl 22.17
mansion,

tunnustamata profid:DDD või siis mõnda aega läbitõmbamata tigedikud, kes lihtsalt kasutavad iga võimalust maha teha neid mehi, kes neid lihtsalt ei taha ja julgevad seda veel näkku öelda:)
 
hm 24. märts 2014, kl 22.21
Oleksid mees, julgeksid ise oma urkast välja ilmuda, mees ei pea peitust mängima.
 
õde 24. märts 2014, kl 22.25
Parem kypsetar peos kui naiivitar katusel vms
 
punapea 24. märts 2014, kl 22.35
irooniapõõsas Kirjutas:
>
> ee...mis vanuses paaride
> puhul siis see mitteperversne kuni kümneaastane va
> neusevahe veel sobilik on? Niipalju, kui ma tean,
> siis 40+10 on 50, seega neljakümneviiesele peaks v
> iiekümneviiene sobima küll..
------------------------------

kui oled nelja-viiekümpisena üksik ja otsid kaaslast, pole mingit vahet, kui suur vanusevahe on. tuleb võtta see, mida pakutakse - muidu jäädki valima ja üksikuks:P
 
alu 24. märts 2014, kl 23.17
hm,

novaata, kui sul on komme oma urkast või kardina tagant välja käia ja kõigile molli taguda, kelle arvamus ei meeldi, siis oled muidugi kõva tegija. kui on. tõenäoliselt oled aga hale könn, kes topib omi rusikaid sygavale tasku ja ähvardab neti teel. niiet ärple edasi oma oleksitega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!