Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
40+ vabad naised
mansion ghost 15. mai 2014, kl 00.40
Muidugi, ikka need eelarvamused ;)
On, mille varju pugeda.
 
Mees 40+ 15. mai 2014, kl 09.25
Minu tänahommikused mõtted on, et kui mu praegune suhe peaks ää lõppema, siis ma olen vist omapäi kuni 60 eluaastani. Siis peaks libiido juba selline olema, et ei ole seda va lähedust vaja, piisab käe hoidmisest.
Jama värk ikka, kuidas ebarahuldav seksuaalelu inimese enesetunnet ja enesehinnangut muudab.
 
naljanaine 15. mai 2014, kl 11.44
Suhtes olemine ei tähenda veel rahuldavat seksuaalelu, võib ka vastupidi olla.
 
punapea 15. mai 2014, kl 11.48
suhe on ju ka sekssuhe. seega ikkagi suhtes:P
 
naljanaine 15. mai 2014, kl 12.32
Päris hea märkus! Muudan oma sõnu. Kooselamine ei tähenda veel rahuldavat seksuaalelu. Samas võib mõni selline mees, kes tahabki vaid vahel voodist läbi käia, öelda, et see pole mingi suhe, eriti veel, kui tal on omal naine kodus olemas. Me naised näeme suhet ka seal, kus mehed ei näe.
 
tookes 15. mai 2014, kl 18.34
küsimuse seletus on lihtne. Kui juba meest tahad, siis ikkagi kohe, mitte et pead teda veel otsima, lantima, sebima ja mis peaasi, proovima ja katsetama hakkama. Seda enam, et katsetuse tulemused võivad äraarvamatud olla.
40+ naiste närvid on juba piisavalt kulunud, et eelistada äraproovitut üllatustele. Lisaks on pidev meeste vahtimine ja otsimine naisele piisavalt piinlik tegevus ja äratab ka tähelepanu.
 
sexisuhte kvaliteet 15. mai 2014, kl 19.16
no haritumad inimesed panevad rõhku kvaliteedile ja ei oota voodis teenindamist, nagu siin üks 40 + mees undab.. ja kõik ei peagi peaajus ümber pulgamängude keerlema, energiat võib ka muudele asjadele kulutada.
 
lihtsalt mõtlen siin 15. mai 2014, kl 21.21
kas on teada, see onkel, kes siin pidevalt oma sexielu ja voodirõõme käib esitlemas, on tal mingi hälve? vähemalt siin foorumis kui lugeda, tundub kuidagi eriti eidelik oma sexijutu ja orgasmide numbritega siin käiä vehkimas.. ma ikka mõtlen kui loen, et juuusiis sel onklil midagi vist kupli alla päris korras pole, ja ilmselt see tema niinimetatud silmarõõm kedas iin suuresti reklaamitakse, lihtsalt kasutab seda onklit ära või pole seda silmarõõmu olemaski, sest mis asi kisub siia foorumisse enda sexielust rääkima, suht sürr ju
 
Hülgehall kuub 15. mai 2014, kl 21.49
Siin on õnneks rahulikum,
Iga tõeline suhe on selline, kus annad midagi endast ära ja saad kaaslaselt ka vastu, kas samapalju või siis rohkem/vähem..ikka selleks, et teineteisest lahkudes tasakaalu ei kaotaks..40+ naiste/ja ka meeste/ puhul on enamasti kas saadud suhe(te)st liiga vähe või antud ära liiga palju endast..ja siis ongi nad äärmusest äärmusesse, kellel ajavad positiivsed elukogemused üle ääre, kellel aga napib empaatiat ja närib kõige kallal, hirmust kaotada seegi vähene, mis alles jäänud..ja ole siis see arusaaja,
nagu mu elumehest sõber ikka aeg-ajalt mõne pekkiläinud suhte kohta öelda armastas - ma saan kõigest aru, aga ma ei saa sellest aru, miks just mina pean kõigest aru saama..
 
Eeva to mansion ghost 15. mai 2014, kl 22.05
No minul pole küll põhjust millegi varju pugeda.
mansion ghost 16. mai 2014, kl 00.07
"No minul pole küll põhjust millegi varju pugeda."

Ei olegi? Huvitav :D)
No mis silmamoondus see peaks siis nüüd olema.
Aga äkki tõepoolest...
 
Pets 04. jaanuar 2018, kl 17.24
/kirjuta mulle
jeterrrii31 07. november 2021, kl 13.10
Seksi tutvumissaidid - http://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!