Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mu Daamid ja Härrad - täna õhtuuuul...
 
Senza la Donna 26. mai 2014, kl 22.39
See foorum siin on nagu pisike näitelava. Isegi mitte teater, sest see eeldab professionaalsust, vaid selline harrastusteatri näitelava. Nagu selliste teatrite puhul ikka, on ambitsiooni rohkem, kui näitlejameisterlikus välja veab, aga entusiastidena ei tee keegi sellest suuremat numbrit. Kuna foorumi esmane suunitlus on siiski omavahel tutvuda, siis ühise näitlemise käigus on siin nii mõnigi paar tekkinud. Mõni paar on küll vaid lavalaudadele jäänud, aga ilmselt ei saa ka välistada, et mõni paar on teineteisel käest kinni võtnud ja kulisside taha oma elu elama läinud. Suur hulk on aga inimesi, kel näitlemise pisik on nii sügaval sees, et ei taha kuidagi sellelt püünelt lahkuda. Nagu korralikule külateatrile kohane, on siin omad staarid. Staaride elu on lihtne, nad tulevad, lausuvad oma repliigi, võtavad kostüümi seljast, riputavad selle lava kõrvale ja lahkuvad jälle lava taha. See, kas nad publikule meeldivad või ei, see neid ei loksuta, tähelepanu pälvivad nii või teisiti. Staaride kõrval on kandvad tegelaskujud, reeglina on nad oma rolli hästi ära õppinud ja ei lange alla oma tavalist taset. Kostüümi kannavad nad kaasas ja peavad ise selle eest hoolt, et keegi seda ära ei mäkerdaks. Ükski näitemäng ei saa läbi ka ilma kõrvaltegelasteta. Neid jagub lavale hulgi ja vahest ei suuda mõni aktiivne tegelane publiku hulgast end tagasi hoida ning tormab lavale oma elutõde kuulutama. Peale kogu selle kirju seltskonna on veel üks statist. Ta on näitleja jaoks natuke andetu, aga sellevõrra on tal soov suurem ennast tähtsaks teha. Ta on selline külje alla pugeja tüüp, kellel aga hingeõhk vastikult haiseb ja seepärast püüavad kõik tast eemale hoida. Eks selline tõrjutus sunnib teda ka vahel alatusi tegema. Ta rabab lava tagant mõne staari kostüümi ja tormab lavale, et mõni salvav repliik öelda, vaht pole, kelle kostüüm talle näppu sattub, kas tikk-kontsadel klõbistava blondiini või turjaka maamehe kostüüm, ta püüab oma häält moonutades ikka ennast nähtavaks teha. Õnnetuseks ei ole ta aga kuigi hea parodist – ei suuda ta piisavalt peenikest häält teha, et usutavalt blondiini mängida, ei suuda ta ka piisavalt jõulist bassi endast välja pigistada. Isegi üdini võltsi „valvepede“ mängimine käib talle üle jõu, ka see nõuab mõningast näitlemisoskust. Vahel, kui staarid puhkavad ja mängivad garderoobis omavahel malet, rüüpavad klaasikese veini või tunnevad end muidu hästi, jookseb statist palavikuliselt mööda lava ringi ja etendab erinevaid rolle, vahel higi pühkides ja siis jälle rahva ette tormates. Neid õnnehetki tal palju ei ole, sest ka publik peab kantud pausist rohkem lugu, kui võltsilt kriiskavast statistist.
Lisaks kogu näitetrupile on teatris veel üks tähtis tegelane – lavatööline. Teda küll näha ei ole, aga tema võimuses on eesriiet tõsta ja langetada, või tulesid kustutada, vastavalt oma suvale. Ka tal on vahetevahel igav ja siis pistab ta suflööri kastist oma nina välja ja piuksub ka natuke saali poole. Reeglina meeldib tal küll lava taga nööre sikutada ja seda ta võikski teha, aga eks temagi taha jumalana maailma asjade käiku mõjutada.
 
Senza la Donna 26. mai 2014, kl 22.42
Ja et ei oleks model mölisemist, kõik võivad minuga tutvuda. Vanusepiirangud oleks 35 kuni 50. Kindalsti ei soovi näha siin teemas ühtegi M50+ ja muidu ilma kindla nimeta tegelast. Libad võivad olla, sest see teema ju teile pühendatud ongi.
 
tešavuu 26. mai 2014, kl 22.43
Kas see teema mitte siin polnud juba korra? Ja kas nende staaride all on silmas peetud neid kodanikke, kes siia neid youtube videosid üksteisele postitavad ning oma õhtust alkoholivalikut reklaamivad?
 
:) 26. mai 2014, kl 22.48
Tutvume, täna on piduuuu:)
 
Tom 26. mai 2014, kl 22.50
Staar - see olen MINA !
 
muidu ilma kindla nimeta tegelane 26. mai 2014, kl 22.56
no ja mina oleksin soovinud just Sinuga tutvuda, tundud sõnaosav ja vaimukas, just sellised inimesed mulle meeldivad. ma küll pole mees, teema on eeskätt vist meestele suunatud (?), oleksin sõbrannana meelsasti tutvunud.
 
Senza la Donna 26. mai 2014, kl 23.07
muidu ilma kindla nimeta tegelane Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> no ja mina oleksin soovinud just Sinuga tutvuda, t
> undud sõnaosav ja vaimukas, just sellised inimesed
> mulle meeldivad. ma küll pole mees, teema on eesk
> ätt vist meestele suunatud (?), oleksin sõbrannana
> meelsasti tutvunud.

Sool ei ole tähtsust, ei pea olema mees, ei pea olema naine, lihtsalt arukas ja intelligentne peab olema. Kahjuks on täna aga kõik teemad seda lämisevat liba täis (no kuidas ta küll jaksab päevad ja ööd läbi siin olla?) ja seepärast las ta röögib siin ennast tühjaks ja sii võib tutvumise juurde jälle tagasi tulla. :)
PS. Liba tunneb ära lühi- ja lihtlausetest. Neidki harva üle kahe. Kirjavahemärke ta kasutada ju ei oska.
 
Nelly 26. mai 2014, kl 23.20
Minumeelest on see natuke kahtlane, et libaja ja mõne registreeritud püsitegelase ajad siin juhuslikult niiviisi kattuvad... . Ei saa ju olla nii et on üks konkreetne inimene, kes non stop lihtsalt libab ja ootab päevad läbi oma ohvreid. Ikka on nii et kui ilmub välja üks, nii ka teine...
 
Tom 26. mai 2014, kl 23.24
Liba kiituseks tuleb tunnistada, et ta on siiski käinud logopeedi juures ning viimasel ajal ka nii mõnegi täislausega hakkama saanud ja ka komad oma klaviatuuril üles leidnud. Nii on mul tihti juba raskusi eristada reaalset ebareaalsest.
 
hm 26. mai 2014, kl 23.28
Millise püsikaga samal ajal libatakse?
 
irooniapõõsas 26. mai 2014, kl 23.51
no mis siis nüüd jälle juhtus ja millest ma ilma jäin?
 
saba kergitav staar 26. mai 2014, kl 23.53
Tõesti arvab siin mõni "staar" end lavakõlbulikuks ja püüab originaalsust kaitsta regamisega? irwwwwwww. Keerake oma raseeritud tagumikud või mokad jumala poole ja paluge abi..

Päikest!
 
tarkuse ema 27. mai 2014, kl 00.01
Ja ma ei väsi kordamast - libaja on oma eesmärgi kordades täitnud, seda enam, et kellegile see asi ikka üldse kohe rahu ei anna ning ta kustutatud teema asemel libast uue samasuguse teema pidi tegema.
 
tiibadega kurat 27. mai 2014, kl 06.33
***



Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 24.06.2014 22.51.
 
n54 27. mai 2014, kl 08.57
Paar kuud mind ka libati ja seda jubedalt,et isegi tekkisid mul südame rütmihäired.Aitas validool ka kõige tähtsama kehaosa korda tegemine ning ma leidsin reaalsest elust tõelise gentelmani.
 
to n54 27. mai 2014, kl 09.02
Auguga tabureti jätsid maha?
 
n54 27. mai 2014, kl 09.05
Auguga taburet on ikka olemas juhul kui gentelmani vembo lakkab toimimast.Tänan küsimast.
 
Täitsa Blond 27. mai 2014, kl 13.28
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.04.2015 21.07.
 
punapea 27. mai 2014, kl 13.54
blond, mis sa seda liba ikka tümitad, õel vanamoor:P igal tegelasel siin on oma koht. ka libal, kes totraid vanamehi ja -moore siin utsitavad. mind see liba üldse ei häiri, sest kuidas saab punapead libada? väga lihtsalt - värvid enda pea punaseks, kui alaliselt ilma oled, ja oledki libapunapea. las ta olla. õidne ju, kui täitsa blondid siin laiutama hakkavad - iq tase langeb kolinal:D
 
punapea 27. mai 2014, kl 13.57
saladuskatte all ütlen,et ka mina olin ennem blond.nüüd juba paar kuud punapea ja aru on ka rohkem peas.liba seda ei tea ja arvatavasti on ta ka blond.
 
eelmisele 27. mai 2014, kl 14.38
millest või kellest on sinusugusel puudus?imelik elu siin.ah-aa olen liba.
 
to eelmisele 27. mai 2014, kl 15.15
Muidugi oled liba, juba su lauseehitus reedab seda.
 
Agnes 27. mai 2014, kl 16.21
See II korda siia pandud üllitis on tegelikult puhas välja imetud jama..peaosalised, kõrvalosatäitjad ehk libad ehk taustakeppijad..
Näitlejad on ju kehvad ja etendus tapvalt igav!
 
Tom 27. mai 2014, kl 16.47
Ma ei ole oma elu jooksul sellist sõna nagu taustkeppija kuulnud.Ah-aa selleks on ka näitlejad ehk siis pornofilm.
 
erx 27. mai 2014, kl 16.49
Eks see teistkordne üles panek näitab, et kellegi väike ego on liba käest kriipida saanud, kuigi siin pidevalt vastupidist väita üritatakse...
 
taustkeppija 27. mai 2014, kl 17.22
Kas see võib olla keegi, kes pikalt ilma on ja joogaga seksi asemel tegeleb?
 
tiibadega kurat 27. mai 2014, kl 17.23
***



Toimetatud 2 kord(a). Viimati tiibadega kurat 24.06.2014 22.52.
 
Senza la Donna 27. mai 2014, kl 17.36
erx Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Eks see teistkordne üles panek näitab, et kellegi
> väike ego on liba käest kriipida saanud, kuigi siin
> pidevalt vastupidist väita üritatakse...


Asi ei ole libades, neid on siin alati olnud ja ilmselt nad enne ei kao ka, kui ei muudetata registreerimist kohustuslikuks. Asi on tegelikult siinses moderaatoris, kes ei suuda end siit foorumist eemale hoida ja käib ka kommenteerimas. Tema võim on aga niipalju suurem, et kui midagi nihu läheb, koristab ta enda jäljed siit ära. Ka selle teema esimeses versioonis käis ta kommenteerimas, aga saades aru, et teda läbi nähti, korjas ta kõigepealt ära enda kommentaarid ja sellele viitavad kommentaarid, seejärel aga mingi seletamatul põhjusel ka kogu teema.
Moderaator arvab, et tema on selle foorumi kuningas, ka liba peab end selleks, aga tegelikult on siinse foorumi väärtuslikum osa hoopis need nn. püsikad.
Kui inimene otsib tutvust seksi pärast, läheb ta Ihasse, kui soovib leida sobiva välimusega tuttavat, läheb Flirtic/Delfi Datesse, kui ta aga otsib sobiva mõistusega inimest, tuleb ta siia. Loomulikult ei tähenda see seda, et siit kena välimust ja seksi ei leia, aga põhiline on ikkagi ühine mõttemaailm. Seda saab aga välja peilida pikema kooskirjutamise teel. Seepärast on ka iga arutlev teema tutvumiseks. Ei ole nii, et kui keegi sõnaselgelt ei ütle, et ta tutvub, siis see teema ei ole tutvumisteema – on küll. Me saame teada, mida üks või teine inimene mõtleb. Moderaator aga sedasi ei arva ja kui keegi pole teemas teatanud, et ta tutvub, siis võivad nad ilma põhjendamata teema kustutada, või paremal juhul mõnda teise rubriiki suunata. Seepärast ma selles teemas tutvungi, aga vaid intelligentset inimestega. Kirjaoskamatud ning muidu libad võivad loomulikult ka sõna võtta, aga nendega ma ei tutvu. :)
 
irooniapõõsas 27. mai 2014, kl 17.54
Ma pole küll tähele pannud, et ainult mittetutvumisteemad kaoksid. Aga üsna kummaliselt kaovad mõned teemad tõesti, krt seda teab siis, miks. Aga, mis teha, pole siin ilmas miskit püsivat, kõik kaob igavikku hõlma....
Eitea, kas see mode on keegi siinsetest püsikatest v?:)
 
Hülgehall kuub 27. mai 2014, kl 19.17
Kuule, Senza la Donna, kas sa n.i.k.u.d ka? Räägivad, et oled kunksmoori näoga ja laia muiguvahega..irwadi irw
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!