Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tahtsin tutvuda normaalse (!!!) mehega...
 
mh 19. juuni 2014, kl 19.59
Tom, tutvumine on liiga valulik protsess lihtsalt. Seetõttu on lihtsam selle üle siin teoretiseerida. Tavaelus siinsed mittetutvujad juba oma hambad ja hinge murdnud.
 
naine 19. juuni 2014, kl 20.01
Teemategija, küsi nüüd endalt, miks sa ise tutvud just niisuguste ohtlike inimestega? Mis on neis sellist, et sa neile panustad tähelepanu ja aega, siis pead jälle pettuma? ON see nende jutt, nende endi tähelepanu sulle, liiga kiire soov tutvuda või mingi muu keskne asi, mis sind just nende meestega tutvuma paneb, kes on kõige hullemad? Kui oled selle üle mõelnud ja välja selgitanud, siis ütle siin ka.
 
to bond 19. juuni 2014, kl 20.03
Täitsa Bond Kirjutas:
----------------------------------------------------
> Iialgi pole ainsamagi
> naisel õigust sellistele rahadele ja isegi siis m
> itte, kui ta sellele mehele öökima ajavat suuseksi
> on pakkunud.

Ära rammi kurku, siis ei aja naist ka öökima. Naine pole süüdi, kui sina ei oska või ei hooli.
 
naine 19. juuni 2014, kl 20.09
Siin paar inimest kirjutab erinevate nimede all, üks pikib kogu aeg erinevaid sõnu suurte tähtedega oma kommentaari, teine püüab iga hinna eest endale mingit naist madratsiks sebida.Saage kokku, üks naine ja teine mees, leppige omavahel sellistena nagu olete.
 
Täitsa Bond 19. juuni 2014, kl 22.11
Et mis moodi mees siis ka peaks aru saama kullakaevajast? Kõige lihtsam ongi ju teha toidupoe test, armastus käis enne ja käib ka nüüd kõhu kaudu. Hea küll, kui mees laseb enda korvitäie toitu ka teisel korral naisel kinni taguda ega tee nägugi, et midagi võiks jagada, osa maksta, osa võtta, võime rääkida ära kasutada püüdmisest. Esimesel korral naise pirtsutamine ja eelarvamused muud aga ei näita, kui et naine ise on koi, kel pole armastust vaid soov meest edaspidi ära kasutada oma heaolu järje parandamiseks.
mansion ghost 19. juuni 2014, kl 22.30
Milleks on üldse naisele üht püsivat meest vaja?
Üks igavene nuhtlus kaelas - kokka, korista, kantselda lapsi ning ole veel voodiski naise eest. Igav ja tüütu. Üks korralik naine vajab ju vaheldust, võtab ikka selle keda parasjagu vaja on :) Pole ju mõtet mõnekümne grammi "vorsti" pärast siga pidada. Või siiski, talutakse seda mõndakümmet grammi mõningase materiaalse heaolu nimel.
 
viimasele 19. juuni 2014, kl 22.40
Vähemalt ei hinda sa oma väärtust üle, loodetavasti.
mansion ghost 19. juuni 2014, kl 22.53
Kummituse väärtus on ümmargune null :D)
Pikemat aega juurdlen, milleks uus naine vajalik peaks olema. Ei ole suutnud välja mõelda, miks olla kasvõi kehvake varjupaik kellegi tormiliselt veedetud elu raugevale poolele. Mis võiks olla see siduv materjal?
 
Täitsa Bond 19. juuni 2014, kl 23.07
Kummitusele: naisele, enamvähem millisele iganes, on eluline ja läbi elu vajadus kedagi enda omaks pidada, teistele naistele keelatuks lugeda. Selle pärast. Loomulikult käib sellega kaasas vajadus lugeda enda omaks kõik mehele kuuluv alates ta hingest ja lõpetades peidetud rahapakkidega. Või siis vastupidi. Kõik selle nimel, et blokkida igasugne ligipääs kõikvõimalikele sookaaslastele mis kavatsustes iganes.
Seega ettepanek, et naised võiks lihtsalt suvaliste poolt läbitõmmatuks saada, pole eesmärgile pühendatud ja niipalju loogikat naistel siiski on, et kõiki neid pannud riistasid nad enda omaks lugema ei hakka:D
 
NäkkDonalds 19. juuni 2014, kl 23.09
Noh, näiteks, et leida varjupaik oma tormiliselt veedetud elu raugevale poolele:)ükteisele asüüli pakkumine:)
mansion ghost 19. juuni 2014, kl 23.18
´NäkkDonalds´, siis leidkugi varjupaik nende juurest kellega elumere laineid murti.
 
Tom 20. juuni 2014, kl 00.54
huvitav, kust te neid sendipoolitajaid küll leiate? või siis teise kulul elajaid?
iga normaalne inime püüab ikka ise eelkõige hakkama saada ja kui mingil põhjusel on vaja teisele "välja teha", siis pole see ka mingi probleem, sest sa tead, et kui vaja, siis aitab teine inime sind siis, kui sul seda vaja on. ma tean, et on mingi hulk patoloogilisi isikuid, kes ise kunagi teise eest ei maksa ja võimalusel ei maksa ka enda eest, aa sellised ei ole vähemalt minu tutvusringkonnas ühtegi. vb siis mul lihtsalt vedand või on mul hää nina selliste välja selekteerimiseks :)
 
teemaalgataja naisele kl 20.01 20. juuni 2014, kl 04.39
Ma olen enne ka sellele väga palju mõelnud, Sinu küsimuse peale analüüsisin olukorda veel põhjalikumalt. Mõtlen, et üks võimalikest põhjustest, miks mingite imelikega tutvun, on see, et ma olen vist liiga hea inimene. Nii on mulle öeldud. Ja seepärast püüan inimesi mõista, enne kui hukka mõista. Teine põhjus võib olla see, et ma ei suru ka iseenda elu ja tõekspidamisi ülikitsastesse raamidesse, vaatan elu ja inimesi avaramalt. Selles mõttes ilmselt polegi esimene sõel piisavalt tihe (piltlikult öeldes). Kuid point pole sõelas, vaid selles, et igasugust saasta nii massiliselt üldse on.
mansion ghost 20. juuni 2014, kl 08.06
Oh sa lilleke!
Me saame teatud tasandil suhelda siiski vaid nendega, kes me vastu huvi tunnevad. Kui teistsugused, ehk "normaalsed" mehed huvi ei tunne jääbki mulje, et saadaval on vaid igasugune saast. Mõtlemise koht?
 
Täitsa Bond 20. juuni 2014, kl 08.39
Teemaalgataja kirjutab:1.) Suurepärane haridus, ei joo, ei liideda. Kuid eluaeg üksi elanud, egoist. Suurim puudus, kohutav kooner. Selline sendiveeretaja et lihtsalt uskumatu.

Ehk siis sellist meest peetakse saastaks, kes tunneb huvi naiste vastu, kuid samas ei vasta ühegi naise ootusele, kuna pole teda valmis üle kuldama. Vastupidi, tahab veel kokkuhoidlikult eladagi.
Lugupeetud nii arvajad naised..käige õige sinna, kus päike kunagi ei paista. Pole siis ime, et mehed huvi ei tunne või ei mõtlegi seda teha.
 
no nii 20. juuni 2014, kl 08.40
Ükskõik millisel tasandil suhtlemiseks peab olema kahepoolne huvi.
Ma ka siin imestan, et kuidas te ometi selliseid imelikke leiate ja nendega veel suhtesse satute?
Teine asi, mis paneb imestama, on järelduste tegemine. Isegi kui teil on olnud 10 halba kogemust, ei saa seda kanda tervele vastasoole ega selle põhjal teha üldistusi. Kas te tõesti pole kunagi kohanud toredaid, vahvaid, tarku ja sisukaid inimesi?
 
omg 20. juuni 2014, kl 09.38
Ohoo, tomtalib tundub järjest normaalsem... Eriti mõnede kõrval, kes siin lollusi produtseerivad ja veel küsivad, miks on mehele naist vaja. No vot, selle pärast :)
 
naine 20. juuni 2014, kl 13.25
See on vale, sa eis aa öelda , et oled liiga hea inimene. Isegi head inimest on raske leida aga liiga hea-ks nimetavad mehed naisi põhjusel kui tahavad temast lahti saada, et sa oled minu jaoks liiga hea...Mis tõlkesse panduna tähendab, et tahab sinust lahti saada.

Nii, et oled kõikidega valmis suhtlema ja kohe ja ei mingit selekteerimist. No aga miks sa siis rahul pole. Pead ennast väga heaks inimeseks ja ikka pole rahul. Ju siis need mehed näevad sinus vaid kergemeelset naist, kellega saab vähe voodimaratoni tekitada ja siis oma teed edasi minna.

Mõtle, kas muudad oma suhtumisi ja hakkad ka EI ütlema või ei muuda sa midagi ja püüad endiselt igasuguseid. Aga...hea mees ei taha naist, ei lähene naisele,kes on liiga hea kõikide meeste vastu.Mõtle edasi.
 
normaalne mees 20. juuni 2014, kl 13.30
Jah, teil on õigus, meid on tõesti vähe ja kõigile ei jagu.
 
to naine 20. juuni 2014, kl 14.03
Tõesti või? Võibki olla see naine mingi rõve madrats, nakkuste kandja ja kilomeetreid lahti imenu, kes südames on tegelt väga hea inimene, kelle sarnast omale ei leia?
 
naine 20. juuni 2014, kl 14.59
Mina ei ole mingeid kilomeetreid lahti imenud,ikka vaginaal on elus primaarne.
 
normaalne mees 20. juuni 2014, kl 15.06
kilomeetrit mitte, aga mitu meetrit siis?
 
naine 20. juuni 2014, kl 15.08
sa ei ole normaalne mees.tundub,et sa pole ise suhu võtnud ega ise sa ka ei ole imenud.kahju.
 
normaalne mees 20. juuni 2014, kl 15.12
õige. ei ole suhu võtt ega imnend. ega ma mingi pederast ole. olen normaalne.
 
kahju 20. juuni 2014, kl 15.13
on tavaliselt õelatel vanamuttidel, kes kõike oma näilise üleolekuga haletseda püüavad:D
 
naine 20. juuni 2014, kl 15.19
ega ainult peded suhu ei võta,minu mees imeb mind nii,et vaakum on alakehas.proovi ise endalt kõige pealt suhu võtta ja siis mine alles küla peale.
 
miks 20. juuni 2014, kl 15.23
sellised kibestunud ja targutavad nõuanded hästi rahuldatud naiselt?
 
naissoost tutvuja 20. juuni 2014, kl 15.29
Inimesi on igasuguseid, tõepoolest. Kole lugeda, et mõni naine peab teist naist automaatselt madratsiks ja l*itsiks, teadmata üldse mingeid tagamaid. Aga ju see naine on seesmiselt kibestunud ja see valu väljendub põlgusena teiste naiste vastu. Inimene, kes teisele (ka sõnadega) valu põhjustab, on ise hingelt väga katki. Kui ta seda enesele tunnistaks, oleks tal veelgi valusam, seepärast ei tunnista. Samas... põhjust teades on võimalik hakata enda haavu parandama.

Õnnelik inimene, kes mõistab iseennast, on ka teiste inimeste suhtes mõistev.

Novot, aga selliste katkiste hingedega mehi on tutvujate seas nukrakstegevalt palju. Igaüks neist elab seda omamoodi välja - alkoholismina, egoismina (ennasttäis "lotovõit"), kibestumisena (kunagine nö. "hea poiss", kes on "pahade poiste" tõttu tüdrukutest ilma jäänud) vms.

Kahjuks pole ühegi naise võimuses mehe katkist hinge ravida, kui mees ISE seda teha ei soovi.
Sest need, kes soovivad, on sellega ammu algust teinud ja neid ma julgeksin nimetada normaalseteks meesteks. Neid on vabade meeste seas väga vähe. Aga neid siiski on :)
 
Ebanormaalne mees 20. juuni 2014, kl 15.31
Ei ole see ebanormaalse, keskmisest erineva mehe elu üldse lihtne.

Mina olen keskmisest mehest veidi rohkem haritud ja saan keskmisest mehest paremat palka ning istun keskmisest mehest tunduvalt harvemini rohelise aia taga aga kolmekümnendates keskmisest naisest erinevat naist kohe kuidagi ei leia.

On kas sellised keskmised hoolitsemata tädid, kellel elus ainult lollide meestega kogemusi olnud või siis sellised keskmised tibid, kelle esimene küsimus on "kui palju sa palka saad" ja Paolo Coelhot peavad vähetuntud portugali räppariks...
 
naine 20. juuni 2014, kl 15.31
ma ei ole rahuldatud.ainult imeks:)))))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!