Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
siin me oleme

dr Aadu Kadakas, psihhiaater 06. juuli 2014, kl 00.47
Siin me oleme nüüd.

:) 06. juuli 2014, kl 06.59
Jajah, Tallinnast oleme :)

jua 06. juuli 2014, kl 08.01

maalt 06. juuli 2014, kl 08.33
ei lähe kuhugi, kas kolhoosis tööd vähe on

dr Aadu Kadakas, psihhiaater 06. juuli 2014, kl 17.25
Kui lakast ise alla ei tule, siis panen sulle ussi püksi.

Nii tore oleks keerutada koos tantsupõrandal, kui sa keskelt nii jäme ei oleks.

kohviveski 06. juuli 2014, kl 18.17
loomad elutoas? fui, õudne!

dr Aadu Kadakas, psihhiaater 06. juuli 2014, kl 22.56
Tutvun kena nejuga, kellel on örn süda ja aus meel.
Kohvikus maksame fifty-fifty.

lehviv linalakk 06. juuli 2014, kl 23.07
aadu, vanakoolimees ei aja sellist möla, kohviku ja loomaaia teed sina välja, muidu ma pistan sulle kadaka püksi ja mu õrn süda ei liigahtagi selle peale, usu.

Täitsa Blond 06. juuli 2014, kl 23.14
...nad otsivad palju nooremaid!

dr Aadu Kadakas, psihhiaater 06. juuli 2014, kl 23.16
Ok.
Aga saarlased käivadki koguaeg kadakas püksis.
Karastab keha ja teritab vaimu.

lehviv linalakk 06. juuli 2014, kl 23.21
käivad või? krt, siis ma pean mingi uue sanktsiooni välja mõtlema, et sind korrale kutsuda. kuidas selle kohvari ja loomaaiaga jääb, ah? käristad ikka välja või, koos püksis oleva kadakaga (ma püksi ei vaata, ausalt) ja volgat pole vaja, võime jalutada kah.

dr Aadu Kadakas, psihhiaater 06. juuli 2014, kl 23.26
Mul pole aiga linna tulla nüüd, meil on kolhoosis kiired ajad praegust.
Aga kui sulle sobib, siis võime minnna kolhoosi sööklasse ,, Uus elu ,,.
Istume seal, joome teed ja närime barankasid.

dr Aadu Kadakas, psihhiaater 06. juuli 2014, kl 23.28
Ja mis loomaaeda puutub, siis otse kolhoosi söökla taga on lehmade karjamaa, võime seal kookide vahel jalutada ja meelespea e. ,, mäleta mind ,, lilli otsida.

dr Aadu Kadakas, psihhiaater 06. juuli 2014, kl 23.29
Noh, kas minu ettepanek võttis sind romantiliselt õhkama?

lehviv linalakk 06. juuli 2014, kl 23.35
jaa, aga ma tuletan sulle reaalsust meelde ja ütlen, et lehmakookide vahel meelespead ei õitse, sa linnamiis ei tea toda vist. jalutame siis lehmasita ja muude kõrreliste vahel,eks. barankad ei meeldi mulle, joome teed niisamuti, tükksuhlruga, mis kah mulle ei meeldi. no kui sul need kiired ajad mööda saavad loomulikult. heinategu ja silo ja söödapeet ja...kuule, aga kuidas ja kes su patsientide järele vaatab seni?

dr Aadu Kadakas, psihhiaater 06. juuli 2014, kl 23.43
Meil on mtü loodud, liikmed käivad mööda linna ja kirjutavad seintele, et haiguste ravi on garanteeritud.

lehviv linalakk 06. juuli 2014, kl 23.56
mis sellest te ühingust praegu kasu on või siis karjamaal jalutades? mispärast neid seinu määrida, ah?
nõnna palju küsimusi tuli kohe, aga psihhiaater ongi üks keerukas olevus ju...
sa tule ja võta mo kaasa siis, kuulame kuidas tuul kadakates vihiseb... ja vahest võtame selle sinu püksis oleva kah ära, mes arvad?

dr Aadu Kadakas, psihhiaater 07. juuli 2014, kl 00.12
Ei ole aega.
Pean tööd ka tegema, et õndsaks saada.

lehviv linalakk 07. juuli 2014, kl 00.18
vai kui igav sa aadu oled, tüü ja tüü, see on lollide lohutus õndsakssaamisel, puha petuvärk. eip saa nad kuskile, aga arvavad saavat. suga pole siis sittagi pääle hakata, ma kooserdan sääl lehmapasa sees omaette siis, meelespäälilli nigunii põle.. :(.

dr Aadu Kadakas, psihhiaater 07. juuli 2014, kl 00.29
Soovitan sul paljajalu käia soojade lehmakookide sees, nii, et ikka pritseb varbavahelt üles ka.
Pidi mõjuma kasulikult ja organismi üldtugevdavalt. Sellel liikumisel on juba tuhandeid järgijaid.

lehviv linalakk 07. juuli 2014, kl 00.35
aadu, tuuperast ma siin ei kõlla. sedasorti teraapia võib su patsentidele sobida, mina taht ikki kohvet ja loomi kaeda.

dr Aadu Kadakas, psihhiaater 07. juuli 2014, kl 00.46
Mina kerin nüüd magama ära.
Sinuga vaidlemine on niikui vasikaga võidujooks.

lehviv linalakk 07. juuli 2014, kl 00.55
aadu, seda ma arvasingi, et sa säänne kehkenpüks oled, kui asjaks lääb. eks ma siis karglen omasoodu sääl heinamaal ja...hääd und.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!