Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Roosad prillid e. valetamine tutvumissaidil ...
 
ahzoloog 27. august 2014, kl 11.50
Kui ma kuhugi konto teeks, ma valetaks hoopis end vanemaks ja koledamaks.
 
tšikk 27. august 2014, kl 12.10
Tean 64 a meest, kellele ei paku rohkem kui 40 ja naised kisuvad üksteisel tema pärast kasvõi silmad peast.
Tean 55 a naist, kes näeb välja 40 ja väga kena 40, mitte tavaline ja 35-40 a mehed jooksevad ta jalust. Vanemaid ta ei tahagi.
Tean 50 a meest, kellele pakuks max-lt 35.
Kui kõik need näited paneks tutvumissaitidele oma õige vanuse, siis nad tõmbavad ligi nö vales vanusekategoorias inimesi, sest need näited on igas mõttes oma east tunduvalt nooremad, ka mõttelaadilt, käitumiselt, olekult ehk teisisõnu igavesed noored.
Selliseid on, aga väga vähe.
 
Juuli Litsmetsast 27. august 2014, kl 12.17
Mis sõber see selline on, et sa ei tea isegi, mis tööd ta teeb, küll aga tead, et ta naiste kulul elab?
Huvitav, kas ma tean juhuslikult sama meest? Ütlen kohe ära, et mina tema käevangus ei ole...kahjuks:)
 
punapea 27. august 2014, kl 12.27
tšikk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tean 64 a meest, kellele ei paku rohkem kui 40 ja
> naised kisuvad üksteisel tema pärast kasvõi silmad
> peast.
> Tean 55 a naist, kes näeb välja 40 ja v
> äga kena 40, mitte tavaline ja 35-40 a mehed jooks
> evad ta jalust. Vanemaid ta ei tahagi.
> Tean 50
> a meest, kellele pakuks max-lt 35.
> Kui kõik nee

> d näited paneks tutvumissaitidele oma õige vanuse,
> siis nad tõmbavad ligi nö vales vanusekategoorias
> inimesi, sest need näited on igas mõttes oma east
> tunduvalt nooremad, ka mõttelaadilt, käitumiselt,
> olekult ehk teisisõnu igavesed noored.
> Sellise
> id on, aga väga vähe.
-----------------------

kui nad nii ligitõmbavad ja head on, miks nad üldse tutvumissaitidel tutvuma peavad? kas reaalis jääb väheks, ja tahaks veel ja veel ja veel... :D
valetamine oma ea kohta on tõepoolest rumal. milleks häbeneda elatud aastaid, kui seal pole midagi häbiväärset?:D
aeg, energa, mida kulutad tutvumisele, jookseb ju tühja, kui see valedel põhineb.
 
tšikk 27. august 2014, kl 12.34
....sest netis tutvumine on väga mugav. Sama vahe, kas teha internetipangas ülekandeid või kobida pangakontorisse sabasse seisma.
Valetama peavad ja võivad vaid need, kes tõesti oma east tunduvalt nooremad välja paistavad.
 
Juss 27. august 2014, kl 12.39
Sain netis tuttavaks, pilt oli ok, vanus ka sobiv, jutt klappis ning otsustasin kohtuda. Teades oma kiiksu, et suure ülekaaluga naine on minu jaoks out, olin eelnevalt küsinud, kas temake on saledapoolne, tuli vastus, et loomulikult sale!
Ja mis pilt avanes, kui kohtusime, temake oli vägagi ülekaaluline, ca 30kg kindlasti! Isegi vihastama ei hakkanud, naerma ajas .... Vot, selline juhtum!
 
punapea 27. august 2014, kl 12.45
tšikk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ....sest netis tutvumine on väga mugav. Sama vahe,
> kas teha internetipangas ülekandeid või kobida pa
> ngakontorisse sabasse seisma.
> Valetama peavad j
> a võivad vaid need, kes tõesti oma east tunduvalt
> nooremad välja paistavad.
-----------------------------

valetama ei pea. paned näiteks pildi eilsest või tänasest, aga vanust ei pane. las siis otsustavad ise, kas näed noorem välja või mitte. valedel põhinev tutvus on ette hukule määratud.
 
tšikk 27. august 2014, kl 12.48
Loomulikult vale vanus ja õige pilt, sest kui paneks õige vanuse ja värske pildi, siis mitte keegi ei usu, et see värske pilt on ja edasine jutt on otsas. Pole kerge selliste elu.
 
Täitsa Bond 27. august 2014, kl 13.33
Ja mis Siis edasi saab, kui pilt On ok ja tutvutav nö söödav? Minnakse viisakusavalduste ja edasiste kohtumiste lummavas ootuses laiali, edasi tutvuma, internetti, kardinate taha tagasi, tuttavasse keskkonda?:-)
 
arvaja 27. august 2014, kl 13.55
Täitsa Bond, ega kõik alusugused pole.
 
teadja 27. august 2014, kl 13.58
edasi võetakse käest kinni ja siirdutakse magamistoa poole:)
 
punapea 27. august 2014, kl 14.02
Täitsa Bond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ja mis Siis edasi saab, kui pilt On ok ja tutvutav
> nö söödav? Minnakse viisakusavalduste ja edasiste
> kohtumiste lummavas ootuses laiali, edasi tutvuma
> , internetti, kardinate taha tagasi, tuttavasse ke
> skkonda?:-)
--------------

minnakse teiste samasugustega tutvuma. sõltlane sõltlasega:D (eriti rumal on arvata, et see internetitutvustejada lõpeb just sinuga (see oli sümboolne mitte otseselt sulle):P/
kala otsib puhast vett
inimene inimest
mis me järeldame sest
häda, häda igavest:D
/oli vist autoriks kadunud R.Rimmel, täpselt ei mäleta/
 
Hurmur Urmas 27. august 2014, kl 14.30
Netis tutvumisel valetamine on üks arusaamatu asi tegelikult. Hetkel on mul selle sama tekstiakna all lahti 4 Delfi Date pilti, millest 2 on blondid kaunitarid (Katrina ja Blondye). Kui ma aga teen pildil paremkliki ja lasen Tineye-ga otsida, siis esimese pildi vasteks saan Nicole Kidmani ja teise pildi vasteks mingi New Yorgi blogija. Kui aga kohtuda nende naistega sooviks, siis kohale ilmuks ilmselt samasugune koletis, nagu mulle kunagi Marilyn Monroe pildiga kasutaja poolt osaks sai. Kahjuks ei olnud sel ajal veel pildiotsing võimalik ja seepärast ma alt läksingi.
 
Juuli Litsmetsast 27. august 2014, kl 15.40
Isegi meie küla viimane traktorist tunneb Nicole Kidmani ja Marilyn Monroed:)Kui sa nii loll oled, siis peadki leppima kohaletulnud Mari Monroo jms-ga:)
 
N-53 27. august 2014, kl 16.05
tšikk kirjutas:

Tean 64 a meest, kellele ei paku rohkem kui 40 ja naised kisuvad üksteisel tema pärast kasvõi silmad peast.
Tean 55 a naist, kes näeb välja 40 ja väga kena 40, mitte tavaline ja 35-40 a mehed jooksevad ta jalust. Vanemaid ta ei tahagi.
Tean 50 a meest, kellele pakuks max-lt 35.
Kui kõik need näited paneks tutvumissaitidele oma õige vanuse, siis nad tõmbavad ligi nö vales vanusekategoorias inimesi, sest need näited on igas mõttes oma east tunduvalt nooremad, ka mõttelaadilt, käitumiselt, olekult ehk teisisõnu igavesed noored.
Selliseid on, aga väga vähe.

Täiesti nõus, sest kuulun ka ise nende väheste hulka ja olen väga tänulik headele geenidele!
 
to teine mees 27. august 2014, kl 16.34
Sa üldse oma elus Tallinna linnas oled ikka käinud?IRW!
 
naine 27. august 2014, kl 16.36
Teadjad

Mitte midagi teie ei tea! Jutt on sama vana kui maakera loomine, tean Vanjat, eks teab Manjat ja see omakorda Saanjat...Nagu ütlesin mehed ei seosta vanust välimusega , neil puudub silm selle kohta.
 
naine 27. august 2014, kl 16.54
Tutvumislehtedel ei otsita mitte vanuse järgi vaid soovide järgi ja need peavad vaid enda oma enda omaga klappima aga naine olgu noorem ,kuid välja nähku nagu monroe ja vanuses 22. Kes leiab tutvuslehel sobivamaid kandidaate, need teevad ka eeltööd selle nimel. Eeltöö: mida ta tahab, vanus, kus elab, välimus ja profiili sisu. Kui sealt klapib enda omaga vähemalt viis kuni kolm asja, siis läheb see profiil nimekirja.See eeltöö võtab aega aga nii on võimalik välistada enamuse ,kes ei sobi. Välistada saab ka sulle kirjutanute hulgast nii, et esitad vaid küsimuse: miks minu profiil sulle huvi pakub, mis selles sulle nii meeldis, et otsustasid mulle kirjutada? Enamus sellele küsimusele ei vasta aga mõni üksik vastab ja sealt võib edasi vähehaaval juttu arendada. Kui ka need langevad peale nelja viite kirja välja, st enam ei ole nagu millestki kirjutada või nad ei vasta, siis pole vaja püssi põõsasse visata.Kui aga on fotosid vahetatud ja meeldivus huvi on olemas, siis võib juba reaalis kohtuda. Kui ka see läheb nässu, reaalis pole millestki rääkida ja pildil olnud inimene käitub halvasti või näitab üles ebameeldivust...Pole viga midagi. Pole mõtet halada. Vaid otsast peale hakata selekteerima välistamise meetodil.Et leida teise inimese klappi ja meeldivust, armumist, see ei teki üleöö, see võtab ikka aega, mille käigus on vaja tihedalt suhelda, rääkida,kohtuda, külastada erinevaid kohti, et õppida üksteist tundma erinevates olukordades, arutada tähtsamatel teemadel, mis elus olulised: töö, raha, perekond, majandusasjad üldse, huvid ja muu temaatika.Kui mingis asjas tulevad juba läbirääkimiste käigus suured erinevused esile, siis on võimatu, et kunagises kosoelus see just põhiriiuküsimuseks ei saa, siis on etem juba eos laiali minna( näide; naine arvab, et mees peab peret üleval pidama, tema tööks on vaid tema lapsed ja kodune elu, isegi kõik tema maksud maksksu mees.Armunud mees ehk mõtleb, et pöörab naise ümber kui kokku jäävad, ooo ei, see asi neid ka kummitama hakkab kui kõik mehe rahad omateed lähevad). Ainult rumal ronib suhtesse kiiresti teist inimest tundmata ja see lõppeb tavaliselt krahhiga. Kui kõik on korras, miks siis kokkuelamisega nii väga kiiret on, ei ole.
 
naine 27. august 2014, kl 17.06
Kas sa küsisid eelnevalt naise käest tema kaalunumbrit, ilusti viisakalt ja vastu kirjutades ka enda kaalunumbri, nii käib see asi. Sina enda kohta selle numbri vaiksid aga naise kohta lihtsalt küsisid, mitte ei konkretiseerinud. Ok kui naine oleks öelnud et ta on 80 kilo ja sina ise oled 120 kilo. Oskad sa määratleda, on see naine sale või paras.Kahjuks ei kirjutanud sa siin naise vanust,ega ka pikkust. Numbrite järgi seda teades saab öelda, on tegemist ülekaaluga või mitte, nii mehe kui naise puhul on mõlemad numbrid neile, kes hindavad saledust muidugi vastumeelsed. Kui mees ise on sale, tahab ta ka, et naine oleks sale. Kui aga mees on raskelt ülekaaluline on naljaks, et ta nõuab nasielt saledust ise olles tüse.See pole nii lihtne, kui mees paneb profiili kirja pikkus 175 cm aga kaal 90kg, on tegemist ülekaalulise mehega.Kui naine otsib saledat sportlikku meest ta välistab selle paksukese.Küll aga tüse naine, kes ise ei hooli endast läheb selle mehega meeleldi välja kohtuma...Kui raske oled Juss? Inimene ei tohiks teiselt nõuda seda, mida ta ise ei ole.
 
Mees nimega ..... 27. august 2014, kl 17.29
Heakene küll! Olen suhelnud meeldivate naistega,ning olen täheldanud,et naised mõtlevad üle?!Peale põgusat suhtlust-kirjutamist hakkavad nad ettekujutama-illusioone looma.Ilma et tutvuda päris inimesega... luuakse endale kuvand ja armutakse ära.Ja siis näritakse küüni miks vastust(sms-kiri)ei saabu nii ruttu kui loodetakse. Selline kärsitu olek on OUT.
Ja ausalt tunnistades loobun ma sujuvalt sellistest naistest.
 
ahzooloog 27. august 2014, kl 17.44
Ah et sina oled teinud omast arust suure avastuse, et naised mõtlevad üle? Lubage naerda: haa-haa-haa:D Kõik naised mõtlevad üle, seda tuleb võtta kui paratamatust, samasugust, kui et hommikuti läheb valgeks ja õhtul pimedaks. Muidugi, ülemõtlemise kabariidid ja väljaelamise viisid võivad naiseti vägagi erineda, see oleneb nende närvikavast, iseloomust, hormoonide tasemest, tähtede seisust ja paarikümnest muust pisiasjast, aga uskuge mind, absoluutselt kõik naised mõtlevad üle. Isegi kõige mõistlikumad neist, aegajalt:)
 
Näpuga ei näita.. 27. august 2014, kl 17.47
..ja nimesid ei nimeta, aga mõni võiks tuure natukene maha võtta!
 
:/ 27. august 2014, kl 17.50
 
naine 27. august 2014, kl 17.56
See pole ülemõtlemine, see on ettemõtlemine. Kus naine teeb kahe eest plaane juba 20-ks aastaks ette. Millise aja vältel , nädal,kuu ,kaks, pool aastat läks sula ega selle naisega magades, et ta hakaks kahe eest plaane tegema? See ajavahemik on oluline teada. Kuid need mehed, kes kolmekuu kaupa naisi magatavad, jooksevad jah tulevikuplaane pidava naise juurest ära. Või sa mees arvad, et sina käid naist magatamas , sul on seksisuhe ja sa ise pole küsinudki, tahab see naine sinuga seksisuhet või perekonda? Aga jah,paljud mehed, kes otsivad vaid magamise rõõmu , on lüüa saanud ja haiget saanud naiste käest, keda nad on oma võrku pettusega saanud ja nii on elu neid õpetanud, naisele valetama või sellel teemal üldse vaikima, nagu tulevikuplaanid. Kui naine hakkab sel teemal sõna võtma, jooksevad mehed minema,neil oli vaid voodirõõmuks vaja naist. Nii, et , 17.29, naine ei teinud midagi valesti, sina tegid valesti pettes naist suhtesse, kes ei soovinud seksisuhet vaid pikaaegset kooselu.
 
To ahzooloog 27. august 2014, kl 17.58
8 lauses tervelt 12 koma? Samuti OUT.
 
ahzooloog 27. august 2014, kl 18.01
Mu kõrvaleriala on komaloog.
 
sobivusetestija 27. august 2014, kl 18.03
tere, mina, soovik, tutvuda, samuti.

kas, sobin?
 
Näpuga ei näita.. 27. august 2014, kl 18.07
..küll tunneb ära ennast siin naine, kes nooremaks ja saledamaks valetab. irw.
 
naine 27. august 2014, kl 18.09
moosimadu 27. august 2014, kl 18.12
Keeruliseks elate oma elu, keeruliseks.
Kui lähete kohtama kellegiga, kes on enda kohta pada ajanud ja särtsaka piiga või krapsaka poisi asemel tuleb pensionil seemendaja-Maali või puujalaga esimese ilmasõja veteran, siis kelle probleem see on? Teie? Ei! Teie jaoks jääb see kohtumine tolle inimesega lihtsalt viimaseks. Probleem võib olla valetajal, ta jääb suhtest ilma nagu peni pehmest leivast.
On siis vaja mingil valevorstil lasta oma päeva rikkuda :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!