Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mida ja keda naine tegelikult vajab
 
Senza la Donna 14. september 2014, kl 09.40
moosimadu Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Teekond on ikkagi oluline, arvake mida tahate.
> Mõni ei jõuagi kohale. Ja mis sellest?

Ma olen ka endale otsinud alati teekaaslast, kellega läbi elu sammuda. Mitte sellist, keda peab järel lohistama, või sellist, kelle tempos püsida ei suuda. Õnneks tundub, et selline inimene on täitsa olemas, kuigi ta ei olnud üldse seal, kus mina teda otsisin ja ta polnud päris selline, nagu ma oma vaimusilmas oodanud olin. Aga me samm on sama pikk ja seepärast me püsime kenasti tempos. See, et me kokku sobime, selgus juba me esimese kohtumise esimestel sekunditel ja selliseks on see sobivus siiani jäänud.
 
nohh 14. september 2014, kl 10.24
Kust sa ta leidsid?
 
Senza la Donna 14. september 2014, kl 10.30
Viisin taarat ja sattusime koos minema. Tema pika sammuga ees, mina pingutasin ja järel püsisin.
Putka juures tegin juttu - uskumatu küll kus kõik võimalik oma õnn leida on võimalik.
 
:))) 14. september 2014, kl 10.35
Tubli, DD:)))
 
Täitsa Bond 14. september 2014, kl 11.33
Willis ja Hunt peaosas, mida naine tahab. Kui sattus keegi vaatama, hea ja ilus õppefilm. Jäi mulje, et naine soovib ilusaid valesid kuid ausaid ülestunnistusi. Et ise ikka maailma valitseda, vähemasti enda oma:-)
 
to Bond ehk Mansion Chost 14. september 2014, kl 12.17
Sina oldi sel ajal vist vangimajas kui see vana film juba ekraanidel jooksis, et alles nüüd avastasid.
 
Täitsa Bond 14. september 2014, kl 12.34
Eelmisele.

Rohkem optimismi-on üks mees ja teinegi veel ja siis need, kelle türmist kirjutatud kirjade lummusse oled langenud:-)
 
vapsik 14. september 2014, kl 15.27
Paistab, et meestel 55+ (ja isegi juba nooremalt) on naistele pakkuda vaid seksi, ei muud. Kahju.
 
bitch 14. september 2014, kl 17.00
no kahju küll aga see, mida meestel on pakkuda, oleneb palju ka naisest:)
 
naine 14. september 2014, kl 17.10
Seksi neil pole pakkuda, nad ainult räägivad veel sellest, neile meeldib minevukus tuhnida. Neil puudub olevik ja tulevik. Või pole nad mehed, nad ei tea ise ka kes nad on aga mulle meeldivad hetero mehed, päris mehed ja nendega saab kohe ka kohtutud, et silmast silma juttu ajada.

Proovige Mansion Chostiga ehk Täitsa Bondiga kohtuda, kutsuge ta välja, ta ei tule kohtama mitte kunagi aga sellise märgi paneb alati oma juttu lõppu mansion Chost ehk täitsa bond ja see märk on : -) Miks ta naistega ei tule kohtama, sest ta ise on gei. Ja neid on siin palju siis omavahel ajavad sellist ajuvaba lora. Normaalsed ei aja sellist loba. Nagu teismelised.
 
aus mies talinast 14. september 2014, kl 17.16
kule, tead, ära siin üldista midagi sedasi, mina küll olen alati kohtama läinud, kui on kutsutud, eelduseks on muidugi olnud see, et naine ikka enne date-t ka enda aktipildi saadab
mansion ghost 14. september 2014, kl 18.25
´naine´, milliste kasutajanimede all me sind veel tunneme?

Vahelduva eduga püütakse väita, et tervet meeste hulka esindab üksainus homo (sapiens). See paneb mõtlema, et midagi siduvat peab väljendatud seisukohtades olema ja see käib kellegile sügavalt hinge pihta. Tegelikult haugub igaüks oma nime alt. Vähemalt julgen nii väita/arvata.

Kummitus hindab end ja naisi niivõrd, et mitte iga emase reitevahelt läbi käia. Piisab täiesti ühest, kui selline taaskord peaks leiduma. Pole kunagi skoorimist oluliseks pidanud, kuigi mõnel näib see elu mõte ja sisu olevat.
´naine´ kiunub nagu klientuuri kaotanud prostituut, keda keegi enam ei taha.
Siiajuurde juba reeglipäraselt provotseerivad süüdistused omasooiharuses või impotentsuses, mida saab veenvalt ümber lükata vaid väitjaga vahekorda astudes. Sorry, ei soovi suvalist libu, arvatagu mida tahes. Normaalne naine nii pealetükkiv ei ole.
Mis kohtumisse puutub, siis tassi kohvi joomiseks pea pooltuhat kilomeetrit maha sõita pole ehk mõistlik.
 
Täitsa Bond 14. september 2014, kl 21.41
Heh. Mina olen küll kohtamas käinud..seda muidugi harvade ja hoolikalt valitud eranditega muidugi.
Minugipoolest võib mõni siin geiks pidada neid, kes ei tule kohtama temaga. Mul jumala lumi sellest:-)
 
paul 14. september 2014, kl 22.01
sa kummitus tõmba oma ego vähe koomale
moosimadu 14. september 2014, kl 22.08
Muidugi.... ''tõmba ego koomale, internetis saab ruum otsa''.
Kamandavad nagu veltveeblid.
 
n55 14. september 2014, kl 22.14
asi ei näi olevat omasooiharuses vaid pigem juba omaiharuses, kui inimest huvitab vaid omaenese isik.
mansion ghost 14. september 2014, kl 22.22
´n55´ näiteks pakub täiesti omakasupüüdmatult teraapilist seksi. Ennastsalgavalt küll aga ravialused hüppavad pealt või alt ära. Milles asi?
 
n55 14. september 2014, kl 22.34
antud juhul igatahes mitte seksi. Püüan vihjata, et endale vastumeelseid naisi materdades peletab mees eemale ka võib-olla meelepärased.
Miks ta seda teeb? Nähtavasti kujutleb see mees, et naised armastavad, lausa jumaldavad teda (üksnes) siis, kui ta kõigist teistest, mäekõrguselt üle on. Ennast ülendada loodab ta teisi alandades.
Midagi taolist, väga tuttavlikku, nagu olen kogenud õrnemas eas. Ja täiesti tarbetut. Sest sind armastab see, kes tunneb end sinuga ülendatult.
mansion ghost 15. september 2014, kl 01.57
´n55´
"asi ei näi olevat omasooiharuses vaid pigem juba omaiharuses, kui inimest huvitab vaid omaenese isik."

Oleks vaid kõik nii lihtne.
Aga eks igaüks võtab selle järgi mida kõige paremini tunneb.Kuid näib, et kõiketeadjad teavad kõigist rohkem kui nad ise eales.
 
........ 15. september 2014, kl 09.05
Naised ilmselt ütleksid ka meestele, mida nad tahavad, kui mehed annaksid mõista, et neid üldse huvitab. Päris seinaga ka ju nagu rääkida ei tahaks. Eks naised, kui tunnevad, et nende vastu huvi pole, tõmbuvad ka eemale.
moosimadu 15. september 2014, kl 09.23
Oleks nagu imelik ka, kui tunneks, et huvi pole ja muudkui pressiks oma soove peale.
Kes see ikka teerull tahab olla.
 
...... 15. september 2014, kl 09.45
No täpselt. Oled sihuke nunnu ja hästikasvatatud ja ei taha olla pealetükkiv ja hoiad oma soovid ja tahtmised vaka all. Kuniks ükskord see soovide ja tahtmiste jõgi paisub liiga suureks ja korraga tammi tagant välja purskub. Saaks juba enne mehe poolt mingeid vihjeid, et teda üleüldse huvitab, siis saaks õigel ajal oma soovid letile lüüa ja rahulikult nende adekvaatsuse üle arutatud:)
Point on ju veel selles, et need soovid ja tahtmised aja jooksul ka muutuvad...seetõttu oleks hea, kui aegajalt naisele mõista antakse, et huvi jätkuvalt ta vastu olemas on, siis saab meelerahus oma muutunud soove ja tahtmisi välja öelda.
 
krt 15. september 2014, kl 09.46
parem on vist ära kloostrisse minna...
moosimadu 15. september 2014, kl 10.30
Põhimõtelised, niiöelda baassoovid ju ei muutu? Turvatunne... mis iganes veel. Mida seal ikka korrutada.
Ja ''ei taha olla pealetükkiv'' on ju selline seisund, mile puhul suhet kui seesugust ei tekigi. Ei peagi tekkima - tajudes huvi puudumist ei ole vaja punnitada.
Arvan...
 
Täitsa Bond 15. september 2014, kl 11.46
Siit kajaks naistelt nagu läbi arvamus, et siin või mujal peab olema mees, kes on see õige või ainus neile. Ja mitte teistele.
Midagi ei pea. Isiklikult ei käi kellegiga kohtamas ega õnnelikuks tegemas sellepärast, et teistel on nii või nii tehakse, et kellegini jõuda:-)
 
n55 15. september 2014, kl 12.55
mansion ghost:
"
Kuid näib, et kõiketeadjad teavad kõigist rohkem kui nad ise eales...
"
Paljudes valdkondades toimib lihtne neljane jaotus, nt põhi-lõuna-ida-lääs, koleerik-flegmaatik-sangviinik-melanhoolik, kunstnik-bürokraat-teadlane-praktik...
Olgu siingi 4 jaotust:
a) mida meie teame endast, teised ei tea;
b) mida teame endast ise, teised ka;
c) mida teavad meist teised, aga mitte me ise (SIIN VAJAME ADEKVAATSET TAGASISIDET);
d) mida ei tea meie kohta ise ega keegi muu.
Kahes esimeses sektoris on kompetentne igaüks, kahes tagtumises mitte keegi.
 
justa 15. september 2014, kl 21.26
Kummitage jah, kaugelt või lähedalt aga teist pole kellestki asja tutvuma, sest tea olete hõivatud. osaliselt naisemehed või on mingi füüsiline puue või materiaalne probleem niivõrd domineeriv, et te ei tule ega lähe kunagi kohtama.Häbi on ja ka see, et te ei kvalifikatseeru mehena naisele, kes otsib meest. Teame, päris täpselt.Jutujullad! Tühja jutu ajajad. Mõttetud mehed!
 
Täitsa Bond 16. september 2014, kl 12.02
Hea küll.
Teeme nüüd nii, et siia panevad end kirja naised, kes tõsimeeli ka meest otsivad või julgevad omale seda tunnistada. Kirjeldavad ainult ühe lausega oma vanust, kehakaalu ja ei silpigi siseilust. Lisavad ka adre, kuhu saab mees kirjutada.
Siis vaatame edasi, kumbi pole-kas naisi või mehi ja kes jäävad jutujulladeks:-)
 
n55 16. september 2014, kl 12.09
paha lugu, sest mina hindan inimesi nimelt siseilu järgi. Vastasel juhul oleksid parimad otsimise paigad vangimajad, mis ju parimas eas ja ideaalses kaalus mehi täis...
 
piripiiga 16. september 2014, kl 12.33
Bond - siis peab ju olema ka pikkus kirjas. väga erinevad näevad välja 155cm ja 175cm naised, kes mõlemad kaaluvad 65kg ntx. kui tahad juuksekarva lõhki ajada, siis ole korrektne ;).

n55 - vot ei ole mina arusaanud, mis asi on see müstiline sisemine ilu ja kuidas sa seda sisemuselt ilusat inimest tantsupeol ntx teiste hulgast valid?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!