Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
küsimus
 
?! 23. september 2014, kl 11.22
mida mõelda või kuidas saada aru mehe väljendist "armas oled"?
 
Mees 23. september 2014, kl 11.30
See on neutraalne sõna, seega ära hakka endale midagi ettekujutama.
 
?! 23. september 2014, kl 11.34
tänud vastuse eest. kuid kui ollakse juba suhtes ja just sp, et "oled armas" - kas siis ka täiesti neutraalne sõna?
 
ole rahulik 23. september 2014, kl 11.36
mehed ei vastuta oma sõnade eest, neil poogen, mis suust välja ajavad.
 
Täitsa Bond 23. september 2014, kl 11.49
Armas oled võib mõelda ka suva kassipoega vaadates. Kui aga naisele öelda, et ta on eriliselt armas või armsalt eriline ja ta sellele ka pihta ei saa, siis võib olla naine tehtud mingist ehitusmaterjalist nt:-)
 
issver 23. september 2014, kl 11.51
Mitte kui midagi pole vaja sellest välja lugeda ega välja mõelda. Ta ei taha sinuga abielldua, ta ei taha sinuga elada ja ta ei taha sinuga last!!!!Tohamn oled, kui arvad, et vaid selle kahe sõnaga näitab emes sulle välja et teil tuleb abielu ja ta soovib sinuga perekodna luua...Hea et kirjutasid,mehe elu ei jõudnud ära rikkuda, muidu oleks veel üks üksikema varsti juures, kes arvab, et mees tahtis temaga last ja üldse et mees teda aramstab ja tahab temaga perekodna luua, pärast internetis otsib taga oma lapse issit et teda maksma panna.Viisakus ei ole veel abieluettepanek, mehed on päevade jooksul viisakad kümnete naiste suhtes.
 
?! 23. september 2014, kl 11.57
tänud vastanutele. to: Täitsa Blond - ei ole nimetatud eriliselt armsaks. vaid lihtsalt, et "armas oled". ja ei ole tehtud ka ehitusmaterjalist, vaid ainult lihast ja luust :-)

to issver: vast siiski mehe elu ära rikkunud ei ole ja suhtes ka juba tükk aega oldud ja ka seda ei paista kuskilt välja et suhet lõpetada tahetaks. pigem vastupidi.

küsimus tekkis lihtsalt armsuse definitsioonist ja seda just meeste kontekstist lähtudes.
 
Tom 23. september 2014, kl 12.01
Mina ütlen ALATI "armas oled", kui minu särasilm ulatab mulle Bocki ostuks eurosid.
 
nohhitaja 23. september 2014, kl 12.03
mina ütlesin oma teisele poolele teadlikult kogu aeg : armas oled. et mitte valetada. sest ma ei armastanud teda algusest peale, aga ta oli selline nunnu. armas oled, see on jah selline neutraalne. aga mu teinepool sai ikka sellest aru nii nagu oleksin öelnud: ma armastan sind. saigi abieluks see sõnade mäng.
 
Täitsa Bond 23. september 2014, kl 12.06
Antud juhul on siin arvamust avaldamas muidugi ülimalt küünilised ja kibestunud kodanikud, kes vist ehmatusest hüppaks kusagilt alla, kui neile keegi midagi taolist ütleks.
Seega-antud loos ei ole siiski teada, kui armas on need sõnad saanu ja kui armsalt või mille peale on need talle öeldud. Po!e võimatu, et peale ühist ööd, hommikul, kui mees soovis veel paljupalju kordi ärgata talle armsaks saanud naise kõrval.
Ja muidugi, kindlasti ei taha ta selle naisega 4ei ühist elu ega järeltulijaid, sest see pole lihtsalt võimalik keskkonnas, kus arvamusliidriteks on permanentses nikunäljas keskealised pruudid:-)
 
irooniapõõsas 23. september 2014, kl 12.20
Jap, kontekst on oluline. Nagu ka seegi, et kas see on ainuke emotsionaalne väljend mehe poolt, või üks paljudest.
Ja kui juba ollakse suhtes, nagu teemaalgataja ptleb, siis on muidugi sel sõnapaari hoopis teine tähendus, kui mittesuhtes olles.
 
?! 23. september 2014, kl 12.31
ei ole "armas oled" ainuke emotsionaalne väljend. lisaks ilma küsimata (:-D) armastuse avaldused, kalliks armsakeseks kutsumine, kalliks kallimaks nimetamine jmt. loomulikult maailma ilusamaks naiseks tituleerimine jmt. "armas oled" konteksti küsimus tekkis sp, et mind väidetavalt armastatakse sp, et ma olen armas ja ilus.
 
kui 23. september 2014, kl 12.46
Oleneb millises situatsioonis seda öeldi.
Aga kui lihtsalt kokkusaamisel öeldakse sulle, et armas oled - ära haka ette kujutama mingisuguseid olematuid situatsioone. "Näed hea välja nendes riietes" võiks olla üks tõlgendus.
 
Täitsa Bond 23. september 2014, kl 13.03
Naine..naudi parem oma õnne, leidu ja tema ilusaid sõnu selle asemel et seda turukaubana näpu vahel veeretada ja puududi otsida/kahtlustada hinna tingimiseks. Nii krdi eestlaslikult eelarvamuslik ja ebakindel ikka ei tohiks olla sellises olukorras..
 
?! 23. september 2014, kl 14.40
to: Täitsa Blond - Äitäh!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!