Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Normaalsetele moraalsetele
mansion ghost 27. september 2014, kl 21.55
Ninatargad saavad ninanipsu.
Muideks, "keppi tahan" on täitsa teemakohane võrreldes mingi IQ testiga "Ühtlasi näeb ära ka siinsete kommenteerijate vaimse taseme."
 
Senza la Donna 27. september 2014, kl 21.58
Ei ole mina täheldanud siis mingit erilist õelust uute tutvujate suhtes. Olin minagi kunagi siin uus ja kui ma tegin teema, kus ma kirjeldasin, kes ma olen ja keda otsin, siis sain ka adekvaatseid vastuseid. Mida rohkem püütakse teha mingit koomuskit, seda suurem on tõenäosus, et samaga vastatakse. Vanade olijate teemad on omaette lugu, nemad julgevad siin olla sama nimega ja seepärast saavad nad ka suurema osa selle foorumi pas'ast enda kaela. Samas on nad kõik ju ikkagi "omad ja armsad", mis sest, et kõigiga kohtutud pole ja mõnega suisa sõjajalal ollakse. :D
moosimadu 27. september 2014, kl 22.01
Tutvumisrubriigis hakatakse sofistikaga tegelema ja feministide nurgas on seinale naelutatud tutvumiskuulutused... ma olen nüüd kõke näinud.

Paistab nagu kaotatud eseme otsimine laterna all - seal on ju ometi valgem.
 
mh 27. september 2014, kl 22.03
Kusjuures alut armastatakse, juba 12 aastat vähemalt.
 
ebakoht 27. september 2014, kl 22.16
Mansion, miks sa sellest teemaalgatusest ennast nii puudutatuna tunned? Kas see foorumielu pole sind juba vanaks ja paksunahaliseks jõehobuks muutnud? Peaks olema. Kui sa oled vaimne ja intelligentne, siis ei peaks sa üleüldse ennast millestki sellisest puudutatuna tundma ega ka keegi teine. Mulle näib, et see elu internetifoorumites muudab inimesi. Kas halvemaks või paremaks, jäägu see igaühe enda otsustada.

Senza tundus mulle siinsete sõnavõttude järgi mingisuguse kurja naisülemusena, kes päevast päeva piitsutab oma alluvaid ja tunneb sellest ääretut mõnu.:)

Mansion, ega häda ei anna häbeneda. Kui sa ikka väga pikalt oled kuivanud, siis tunduvad igasugused "kepitahtmise"-teemad igati õigustatud. Huvitav, et õnn pole sulle oma palet näidanud. Näed vaid virtuaalseid tagumisi palesid.:)
 
ebakoht 27. september 2014, kl 22.17
Moosimadu, minu teada on 50+ rubriik ka tutvumiskuulutustest üle ujutatud. Sinu silmad on tõesti kõike näinud.:)
moosimadu 27. september 2014, kl 22.22
Seda ka, seda ka... siiani pole ma neist end segada lasknud kui üks pisike platoooniliseks jäänud lõbus vestlusepisood maha arvata.
Olgu, ei solgi teemat rohkem, my apologies!
 
Senza la Donna 27. september 2014, kl 22.29
ebakoht Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Senza tundus mulle siinsete
> sõnavõttude järgi mingisuguse kurja naisülemusena,
> kes päevast päeva piitsutab oma alluvaid ja tunne
> b sellest ääretut mõnu.:)

Väga pikalt pole sa siin foorumis vist olnud jah, sest minu puhul oled sa kõik risti vastupidi arvanud. Senza la Donna tähendab itaalia keeles "ilma naiseta" ja siin ma olengi vaid siis, kui mu teinepool on ära. Muul ajal ma foorumis ei figureeri. Iseloomult olen ma aga selline pehme ja hooliv, ei mingit kurjust ega kiusu. :)
Kusjuures on (olnud) siin foorumis ka päriselt "kurje" naisülemusi, aga jutt on vastupidiselt minule olnud leebus ise. :D

S
mansion ghost 27. september 2014, kl 22.35
Kummitus on piisavalt kannatlik ja paksu nahaga :)
Aga. Vahel on intellektuaalselt põnev mõni tegelane, kes on juhtumisi midagi teada saanud ja arvab, et nüüd teab kõike, ilusti jälle maapeale tagasi tuua. Loodetavasti hariv mõlemale poolele ;)

"Mansion, ega häda ei anna häbeneda. Kui sa ikka väga pikalt oled kuivanud, siis tunduvad igasugused "kepitahtmise"-teemad igati õigustatud. Huvitav, et õnn pole sulle oma palet näidanud. Näed vaid virtuaalseid tagumisi palesid.:)"

Aitäh muretsemast, kummitus võib vahel olla lihtsalt lollimoodi tolerantne - "keppi tahan" tutvumisteemas ON asjakohane. See kui kaua ja miks keegi kuival on olnud ei puutu asjasse.
 
o.o 27. september 2014, kl 22.45
Virtuaalmaailm ja reaalmaailm pakuvad mõlemad erinevaid võimalusi. Kes tahab laseb kõrvad lonti ja järgib ühiskonnas väljakujunenud kombeid-tavasid, kes tahab ulbib niisama lillelapsena avarustes, kes tahab võitleb.
Ümbritsev reaalsus on samuti erinevatele inimestele erinev. See, mida nemad tunnevad-näevad, ongi reaalsus. Keegi kolmas ei saa hinnata selle õigsust.
Vaimse taseme nägemine mingitest kirjaridadest? Kahtlen, et oled nii pädev hindaja.

Siinsete olijate kohta usu kõike ja mitte midagi. See on siine reaalsus.
Mittetutvujatele hüpati peale ja kõvasti. Nad ei teinud välja ja jätkasid.

SID on lühend nimest. Omab seost Jääajaga.
Khana on trükiveaga kana.

Kõik ei anna Xenia mõõtu välja, kurb paratamatus.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati o.o 27.09.2014 22.46.
mansion ghost 27. september 2014, kl 23.57
Nüüd tahaks juba tutvuma hakata :D)

Kas tegu on M või N ja millises soliidses eas?
Paha ei teeks ka põgus füüsise kirjeldus, pikkus ja maht (kaalunumber on kuidagi tundlik teema).
 
mnjaa 27. september 2014, kl 23.59
Olen endine püsikas ja pole siia enam aastaid oma nina toppinud, kõik tolleaegsed sõbrad-tuttavad on jalga lasknud, kes piiksatab vahetevahel lolliklubis, paljudest pole enam jälgegi. Mäletan ka seda, kuidas alu siia ilmus ja vaalajahti alustas... aga jäägu see kõik aegade hämarusse.
Tahtsin tegelikult rääkida, et teema algatamine on kui külaliste kutsumine, pead keerlema kui elektrijänes ja loomulikult valdama ise enda alustatud teemat, et jutt metsa ei jookseks ja ei läheks sa ise isiklikuks nende lollide peale, kes ei taha mängida nendes kitsastes piirides, mida algataja oma ahta silmapiiri pärast mängijatele määranud on.
Siinoldud paari aasta jooksul sai see selgeks.

mis aga siinviibimise põhjustesse puutub, siis lööge lahti Maslow püramiid, ja igaüks leiab ise põhjuse, miks ta siin on. Keda kihutavad siia füsioloogilised vajadused, kes otsib tunnustust, kes tahab kusagile kuuluda, olgu selleks või virtuaalne seltskond...

Paar sõna ka teemast. Tollel ammusel ajal nimetati selliseid väiteid teadusnäoliseks mõttetuseks.

Lasin auru välja ja kaon jälle, sest minusugustel vanakestel pole siin teha midagi, peale torisemise :)
 
ebakoht 28. september 2014, kl 00.00
mansion ghost Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kummitus on piisavalt kannatlik ja paksu nahaga :)

Oled sa selles väites sajaprotsendiliselt veendunud? Sellist muljet ei jäänud, aga ju ma siis langesin vale ettekujutuse võrku.
>
> Aga. Vahel on intellektuaalselt põnev mõni teg
> elane, kes on juhtumisi midagi teada saanud ja arv
> ab, et nüüd teab kõike, ilusti jälle maapeale taga
> si tuua. Loodetavasti hariv mõlemale poolele ;)

See on äärmiselt kena, kuidas siinsed püsikad valdavad seda ilusti maapeale tagasitoomise kunsti.
 
ebakoht 28. september 2014, kl 00.07
mnjaa

Kas sa tead, ma vaatasin seda foorumit ja silma hakkas üheülbaline lähenemine tutvumisele. Ma tegin nimme selle teemaalgatuse sellise, et kütta üles kirgi. Ma ei pidanud selles saabunud kirgedemöllus pettuma.:) See praegune ülestunnistus vihastab siinseid tõsiselt sõnavõtnuid kindlasti, aga mis teha. Virtuaalne näilisus on alati petlik. Te ju teate seda, sest olete vanad hundid. ;-)

Kergitan sulle asjaliku sõnavõtu eest kaabut, mnjaa. Lolliklubi oli kunagi tore paigake.:)
mansion ghost 28. september 2014, kl 00.19
Ei midagi uut:

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?23,130...

Seal kah teemaalgataja ei saanud lõpuks isegi aru, kas ta otsib aseksuaalset meest, seksuaalset meest või on tal mees juba olemas, lõppeks püüdis kogu teemat eksperimendina esitleda.
Näib, et sama siin. Läbikukkunud teemaalgatusele tiba võõpa peale määrida ja uues valguses esitada :) Õpid tõesti lennult.
 
n55 28. september 2014, kl 00.21
teema iseenest on selline, et ei oskagi kommenteerida. Kui paljud oskavad isegi öelda, mille nimel nad elavad, ammugi otsustada, mille nimel elavad kaasinimesed, või mis kedagi juhib. Mina olen nt täiesti kaifipõhine inimene, mind juhib erutus v joovastusseisund, mis tekib ja kustub nagu kulutuli, vaheldudes deprekataoliste seisunditega, mis nõuavad hädapärast ravi (kohv, shokolaad, banaan, alko, mees, lõõp, intellektuaal-loominguline tegevus v teiste loomingu tarbimine). Vbl on see ka lihtsalt armastuse puudus, sest armastav ja armastatud inimene ei targuta elu mõttest jmst. Nii lihtne ongi.
 
ebakoht 28. september 2014, kl 00.25
Mansionikene, seda viidatud teemat ma polnudki lugenud ega viitsi ka.

Jätad kuidagi pettunud mulje. Ei tea miks küll? Siin foorumis ei ole ju nagunii sinu maitsele ja soovidele vastavat naist. Kõik peaks olema tavapäraselt ootuspärane.:)
 
ebakoht 28. september 2014, kl 00.28
n55
Ma ei välistaks armastava ja armastatud inimese elu mõtte otsimise. Mulle miskipärast näib, et see küsimus painab suuremat osa maakera elanikkonnast.
 
n55 28. september 2014, kl 00.34
kardetavasti otsib suur osa elanikkonnast eeskätt siiski midagi hamba alla.
 
ebakoht 28. september 2014, kl 00.38
Aafrika näljahädalised ja sõjakolletes olevad inimesed kindlasti muretsevad esmalt siiski ellujäämise ja toidu pärast. Pole neil aega selle elu mõtte üle pead vaevata. Kuigi mine tea, äkki mõtlevad nemadki, mis on nende elu mõte, kui see elu, mida nad elavad on selline vaevarikas kulgemine.
 
n55 28. september 2014, kl 00.47
inimese 3 liikumapanevat jõudu: sugutung, surmahirm ja sotsialistlik võistlus.
Tegelikult olevat kogu maailm vaid võnge tühjuses. Ning eksistentsiaalseid asju oleksid pidanud küsima Madis Kõivult, kuni ta veel elas. Tema üritas neid kuidagi reaal-metoodiliselt seletada.
mansion ghost 28. september 2014, kl 01.05
Nojah, sugutung nüüd igaüht ennast hävitavalt käituma ei sunni. Kuigi nii mõnigi on saamatajäänud kebensi pärast oma mõttetu elu lõpetanud.
Muideks, huvitaval kombel seksivad lõbu ja mõnu eesmärgil loomad kel olevat intellektuaalseid algeid - delfiinid, inimahvid ja inimesed. Teistpidi jälle, intellekti kasvades sigivus langeb. Võta nüüd kinni mis see hea ja õige on :D)
 
punapea 28. september 2014, kl 11.14
primitiividel ongi vaat` et ainus rõõm sugutamine-sigimine, intellektuaalile aga ainult sellest ei piisa, kui mitte öelda, et see ei pakugi niiväga naudingut... temale on vaja palju enamat:D

teema pealkiri on ligitõmbav, aga teemaalgatus täitsa arusaamatu:P
 
hellõu 28. september 2014, kl 11.27
mansion, mis sa räägid lõbu pärast seksimise kohta? mina seksin ikka kire pärast ja lõppu pole plaanis küll endale peale teha kui üks päev vahele jääb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!