Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Esimene kohting.

kadakajupp 03. november 2014, kl 18.47
kuule, bond... kas mehed on mingist teisest, senitundmatust iginoorest surematute rassist või?

Täitsa Blond 03. november 2014, kl 18.48
Täitsa Bond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vot just. Kui naine on 40+ ja pigem ikka 50 oleks
> õiglane ikka küll minna surnuaia lillega tema igav
> est pandavust kasvõi korrakski kinnitama. Tuleb si
> is, mis tuleb:-)

Mille üle sa nurised? Eks sina saad kinnitada, et sinust veel panijat on:)

Täits Blond 03. november 2014, kl 19.09
Ega keegi ei tea, kust pesupulki saaks, pesin pesu aga pulki pole nööri peale riputamiseks.

kadakajupp 03. november 2014, kl 19.14
lähima toidupoe tööstuskaupade letis? või riputa niisama, ei jaksa tuulgi su pantaloonesid seal lennutada.

Täits Blond 03. november 2014, kl 19.20
Tead, sul endal on pantalooned vist, ainult guccit kannan. Head kerged ja tuul käib hästi läbi.

kadakajupp 03. november 2014, kl 19.25
irw..gucci pantalooned, vägev :D D.

Täitsa Bond 03. november 2014, kl 19.41
Miks või milleks peaksin endast panijat kinnitama. Igale mutile veel eraldi või, et toovad lilli?
Hei, ei saa endale seda lubada, siis ei laseks ükski, ainumaski noorem, mind enam ligi kehavõludele. Istuks siin nagu Senza, 20a tegelikust vanusest vanem, kodus igivana silmarõõm nagisemas:-)

Täitsa Blond 03. november 2014, kl 19.54
Bond, mina ei vaidlegi sulle vastu, võta siis ükskord mingi neiu ära,...neid peaks ju jaguma, kaua sa ise siin nagised.

kadakajupp 03. november 2014, kl 19.58
vat need neiud vist väga ei taha bondi-sugust ärakaratud vedrudega nagisevat madratsit, seega tulebki siin nagiseda... ja pantaloonesid pesta...

Senza la Donna 03. november 2014, kl 20.08
Vaata, Bond, ma nägin 20 aastat tegelikust vanem välja kuskil 20 aastat tagasi. Praegu näen välja umbes nii nagu ma enda vanuses võikski näha. See lihtsalt tuleb sellest, et ma läksin juba keskkoolis halliks. Mina ei saa sinna midagi parata, nii nagu sina ei saa oma kiilasse peasse midagi parata. Seega sel teemal ei taha vaidlust aretada. Mis aga mu naise vanusesse puutub, siis see on tõepoolest vaid number passis. Ma ausalt öeldes ei tea teist sellist rüblikut, kes on nõus igasugu lollusi ilma mingite süümekateta tegema (mis ei keela tal aga kohe ranget kostüümi selga tõmbamast ja karmi ärinaist kehastamast).

Täitsa Bond 03. november 2014, kl 20.22
Kuid keda peaks aitama siin see, et keegi võtab kellegi ära?:-) Siin nagunii ju keegi ei tutvu, kellel vallatu silmarõõm, kellel poole noorem poldike, kellel niisama vanu arveid klaarida?

Täitsa Blond 03. november 2014, kl 21.11
Bond...vale, mina tutvun, aga kahjuks vaatan sinust nooremaid. Ära palun seda isiklikult võta:)

n57 03. november 2014, kl 21.51
ka mina vaatan nooremaid, 50+mees on minu japks vana.

m59 03. november 2014, kl 21.53
Õige uhkeks läinud vanamoor

n59 03. november 2014, kl 21.56
ma mingil juhul 40+ mehi enam ei vaata, neil ei tõuse ju enam.
mansion ghost 03. november 2014, kl 22.17
Jajah, varsti võtab sõna üks n84 ja arvab teate mida...

Õige! Ka tema vaatab mehi kuni neljakümnendani :D)

jõrm tuulik 03. november 2014, kl 22.24
Misasja, siinsetele vanamooridele veel lilli kinkida? Nalja teete või? Neile tuleb kohe karvane käsi reite vahele ajada ja kindlaks teha kas veel märjaks läheb või et juba tolmune ning krõbiseb kui vähjakott. Sellises vanuses daamidel ei sobi enam žestikuleerida ja saba keerutada. Hea kui mõnigi mees veel enne surma õnneks võtab!

Täitsa Blond 03. november 2014, kl 22.29
Hr jõrm tuulik...issand kui jube nimi, aga äkki oled rikas?:)
Veel üks küsimus...kas sina oled see altruist, kes vanaprouadele veel enne surma õnne toob?

jõrm tuulik 03. november 2014, kl 22.40
Ma tean mida sinuvanuses naised tahavad blondike. Pole mõtet fiaskot teha ja noore plika moodi keerutada. Tean et enamus 40 + naisi saavutavad oma seksuaalse küpsuse ja teavad mida voodis teha ja tahta. Aga enamusel neist pole meest või kui on, on see pigem rutiinist läbi imbunud kooselu. Tahate kirge ja kõvat riista pehmes voodis! See ongi teie elust puudu.

Täitsa Blond 03. november 2014, kl 22.50
Vaata kui hästi jõrm teab, mida ma tahan. Ja mina totu muudkui jahvatan siin sellest juba aasta otsa, aga nemad ei saa aru:)

Mees 03. november 2014, kl 22.56
Seega kokkuvõttev vastus on, et esimesele kohtingule pole mõtet lille/lilli viia.
Tore, aitäh vastuste eest.

Senza la Donna 03. november 2014, kl 23.00
Kõik teavad mida tahetakse ja mida vaja teha on, aga tegusi ei kuskil. :(
Nädala sees mul suhteliselt kiire, aga laupäeval peaks vist jälle ühe voodistmitteväljatulemise päeva organiseerima. Polegi jupimat aega maratoniga tegelenud.

jah 03. november 2014, kl 23.00
vii üks vars!
mansion ghost 03. november 2014, kl 23.01
Tillivars

o.o 03. november 2014, kl 23.04
Kokkuvõtte teeks natuke teistmoodi. Kuula ennast ja tee seda, mida pead õigeks. Tunned ja tahad lille kaasa võtta, siis teegi seda. Sinu elu, Sinu otsus, Sinule jääb ka tagajärg.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati o.o 03.11.2014 23.04.

jõrm tuulik 03. november 2014, kl 23.06
Ole siis konkreetsem blondike ning väljenda oma soove. Eestlaste esmakohting ongi nagu kaks kala kuival tavaliselt. Mökk mökk. Meie rahva eripära. Kui kõik oma soove väljendaksid ja sama ladusalt suhtleks nagu siin, oleks meie iive ammugi positiivne.
Muide, kõik üksikud mehed pole kiiksuga vanapoisid, vigased ja joodikud. Küll leiad ka omale, kui otsid.

naine 03. november 2014, kl 23.14
Sa ise tutvud ka või niisama jõrised?:)
mansion ghost 03. november 2014, kl 23.16
Vahepeal läks päris huvitavaks :)

40+ küpsetarid tahavad tunduvalt nooremaid mehi.
40+ mehed tahavad omast tunduvalt nooremaid naisi.
Nooremad mehed eelistavad omaealisi või veidi nooremaid naisi.
Mida tahavad nooremad naised? Arvatavasti omaealisi või veidi vanemaid mehi.
Loomulikult on igas grupis erandeid.
Täielik segadus aga üldiselt kipuvad vanemad naised üle jääma, arvaku mida tahes. Noh, vanamehed löövad käega ja viskavad lusika nurka. Kaua võib?

Mees 03. november 2014, kl 23.20
o.o Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kokkuvõtte teeks natuke teistmoodi. Kuula ennast j
> a tee seda, mida pead õigeks. Tunned ja tahad lill
> e kaasa võtta, siis teegi seda. Sinu elu, Sinu ots
> us, Sinule jääb ka tagajärg.

Ütleks, et see on hetkel ka kõige parem vastus siinsete püsikate seas. Teistel tuleks veidi õppust võtta ja mitte seosetud möga ajama hakkama.

Täitsa Blond 03. november 2014, kl 23.21
Hr jõrm, ma olen oma soovide väljendamises ilmselt esirinnas, selles see häda ongi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!