Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Delfi naisteka värdsuutmatud naised, ehk kuidas sa teisti ikka neid nimetad.

päevapäike 08. november 2014, kl 21.32
Kas just ümbersünd toimub, aga kui ennast netti ei riputaks ja reaalist kellegi leiaks, siis pühendukski temale - vaataks ja ootaks, kas kujuneb miskit väga tõsist...Samal ajal ei viitsiks enam lantida. Internetist oma profiile kokku ei korja ju kohe, kui enam-vähem sobilik on leitud - vaadatakse veel ringi, et äkki tuleb sobilikum... Miks see nii on? Sellepärast, et nii on lihtne... Reaalis järgmist leida pole nii lihtne.

ahzooloog 08. november 2014, kl 21.34
dziises, mingid eilased olete vä? Netisuhtlus ja netis sõlmitud tutvused/suhted ei erine mitte millegi poolest reaalis sõlmitutest. Et nagu reaalis on inimesed truumad ja õilsamad ja ausamad? Kes on jobu neti teel on sama jobu ka reaalis.
Sihuke tunne, et enne internetti ei esinenud naistemehi, litsakaid naisi ja suhtest suhtesse jooksjaid.
Lubage naerda: muahahahhaa.

Täitsa Blond 08. november 2014, kl 21.35
Näedsa, keegi vähemalt sai aru, et kuningas on alasti:)

ahzooloog 08. november 2014, kl 21.36
Kui sa oled seda tüüpi inimene, kes on alati valmis, et äkki tuleb sobilikum, siis tegelt oled seda ka reaalis.
Jah, nett teeb asja kiiremaks ja lihtsamaks, aga inimese põhiolemust see ei muuda.
Nõme oma kerglust interneti süüks ajada.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati ahzooloog 08.11.2014 21.36.

Täitsa Blond 08. november 2014, kl 21.45
Kõige naljakam on, et see netis aja surnuks löömise ja tutvumise kirumine käib netis, endal aadressid juures ja puha:)
Ma saaks veel aru kui kuskil mutiklubis sukavarraste välkudes arvustavad netisõltlasi.

piripiiga 08. november 2014, kl 21.49
ma olen nõus, et inimene jääb samaks. siiski on netil see fenomen, et ta on iga mehe või naise tahvlis, läpparis, telefonis jne. flirtimiseks ei pea uksest välja minema. võib seda vabalt teha kodus diivanil. see väike nüanss toob tutvumissaidid täis ntx mehi, kes kohe-kohe lahutavad või kes oma naisega üldse ei seksi juba aastaid või kes peavad ootama veel mõne aasta ja siis on lapsed piisavalt suured, et isa võiks uut elu alustada. seni "otsitakse" seda ainsat ja õiget, kes eluarmastuseks osutuks.

olen ka seda usuku, et kui inimesel on olnud tutvumissaidil aastaid aktiivne konto, siis pole temaga midagi teha enam. isegi, kui ta on täiesti vallaline. imesid võib juhtuda, aga sellele loota pole mõtet. alati on helendav ja põnev ekraan, kuhu jälle sukelduda. tuhandete illusioonide ja võimaluste tõotatud maa.

hp 08. november 2014, kl 21.54
Üks osa netitutvujatest teeb erinevatele saitidele kontod ja käivad sealt aastast aastasse. Flirtimine vastassooga tekitab illusiooni, et ollakse ihaldatud, mis sest, et ainult näiliselt. Isegi kui nad leiavad kaaslase, siis ikka jätkavad kontode pidamist, sest neil on tunne, et äkki kusagil on keegi veel parem. Kui kaaslasega tekivad erimeelsused, tülid, siis on lihtne lüüa arvuti jälle lahti ja pugeda virtuaalsesse keskkonda, saada tähelepanu, komplimente.
Seda võib nimetada ka krooniliseks sõltuvuseks, tühjus hinges kasvab, mingitel hetkedel saadakse aru, et see pole see, mida hing tegelikult vajab, aga loobuda ei suudeta. Sama võib olla üheöösuhte otsijatel, saada näiliselt hellust, kuid hing karjub armastuse järele.

Täitsa Blond 08. november 2014, kl 21.55
piripiiga
Ma olen vist ainuke, kes siin sama nimega juba aasta olnud on. Pole midagi lihtsamat, kui uus nimi võtta ja kohe on "maine" puhas?

piripiiga 08. november 2014, kl 22.01
jah, Täitsa Blond. ma tean seda, et see on lihtne ja nii saab "mainet" puhastada. seda ka tehakse ohjeldamatult tutvumissaitidel. mõnel on lausa mitu kontot paralleelselt kasutusel. kui ma selle kõik läbihammustasin, siis tõmbasin sellele totrusele joone peale.

hm 08. november 2014, kl 22.01
Sama nimega on siin hulka kauem aega olijaid, uue nime võtmine vaevalt maine küürimisega seotud on ja neid vahetajaid polegi palju. Või oskad kohe hulgi selliseid aliasi kirja panna?
IrW.

hp 08. november 2014, kl 22.27
päevapäike Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> * tutvumine inter
> netis on siis nagu iga teinegi sõltuvus... ja sell
> est on raske vabaneda :) Internet on saatanast ma
> ütlen :)

Tutvumissaitidel aastaid tegutsevad inimseed on lihtsalt kapseldunud netti ja nende ühine hobi on tutvumine. Hobisse ollakse sedavõrd kiindunud, et kulutatakse sellele võimalikult palju aega. Neil on tekkinud ettekujutus, et valik ja võimalused on väga suured ning kinnisideeks on teha palju kontosid, luua virtuaalsuhteid erinevate inimestega ja jätkata oma hobiga ka siis, kui suhe on juba loodud.

kummaline maailm 09. november 2014, kl 10.33
Netitutvus ongi üks suur ajaraiskamine. Paned kuulutuse, vastajaid nii kahekümne ringis. Kuid niipea kui teed ettepaneku onlines või telefonis edasi rääkida, siis vastust enam ei tule. Soovitakse kirja teel suhelda või järgmine päev kokku saada. Mismõttes nagu?

puntk 09. november 2014, kl 12.09
pedofiil, zoofiil, fotofiil....üks prügi kõik

vaalad 09. november 2014, kl 12.16
on teadagi häbelikud:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!