Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
püsisuhet

Miina 11. november 2014, kl 07.28
38-aastane sportlik, iseseisev ja haritud naine otsib meest, kes oleks huvitatud teineteist austavast püsisuhtest. Esimene kiri palun jäta siia foorumisse.

wäu! 11. november 2014, kl 07.31
Et kohe terve kiri tuleb siia kirjutada?
mansion ghost 11. november 2014, kl 07.53
Aga palun, gabariidid, läbisõit, põetud ja põetavad suguhaigused. Vaevalt enne keegi ennast lolliks tegema hakkab.

Miina 11. november 2014, kl 08.39
Veel palve: kel midagi asjalikku öelda pole, siis võiks mitte minu postituse peale reageerida! Hoiate iseenda ja minu aega kokku! Aitäh!

soovitus 11. november 2014, kl 08.53
Ära näe vaeva siit otsimisega, enamusel ei ole siin midagi asjalikku öelda, paras loomaaed koos.
Vaata parem kuskile tutvumise portaali, date24.ee vms, on pildid ka üleval.

Edu!

Miina 11. november 2014, kl 09.36
Sulle, soovitus. Ma ju kirjutasin siin, et kui pole midagi asjalikku öelda, siis ole vait aga sina ikka mölised aga soovid veel edu. Aitäh muidugi.

nooh 11. november 2014, kl 09.45
minu meelest oli küll soovituse soovitus väga asjalik.

ahzooloog 11. november 2014, kl 09.48
kui see ninatark see originaalMiina on, siis...nojahh..:)

Miina 11. november 2014, kl 09.54
Minu eesmärk on leida mees ehk siis elukaaslane, ei taha neid kähkukaid ja jutumehi, ei taha töötuid ja vaeseid. Nüüd siis soovitage, mida teha.

arg 11. november 2014, kl 10.17
meeste kogunemiskohad- tean ainult ühte- jalgpallistaadion. Piletit ostma ei pea, võid valida sissepääsu või parkla läheduses.

PilleW 11. november 2014, kl 11.12
SIIT SA EI LEIA....SAA OMETI ARU....SEDA SULLE EELKIRJUTAJAD SELGEKS ÜRITAVAD JU TEHAGI!!!

Rudolf 11. november 2014, kl 11.21
No on ka siin olemas mehed, kes elukaaslaset otsivad, on töökad, haritud ja asjalikud.
Paraku selliseid mehi ilmselt ei käivita väga tutvumiskuulutus stiilis "olen 38 aastane, kirjuta mulle foorumisse armastuskiri".
Majavaim on ilmselt pikema olijana siin kogenud ja lajatas sulle kohe ilma ilustamata ära: Kirjuta rohkem endast. Kas kirjuta oma välimuse kohta niipalju, et see kõigil meestel hormoonid käima lööks või kirjuta oma kuulutus vähemalt sellises sõnastuses, et see sinu soovitud sihtrühmale huvitav oleks. Kui kuulutus on selline, et kõik, kellel üle 4 klassi haridust on, sellest aru saavad, siis reageerivad esimesena aktiivsed lollid, kellel niikuinii oma ajaga midagi targemat teha ei ole, kui siin foorumis passida.

Miinale 11. november 2014, kl 13.18
Minu soovitus.

Kui oled väärt naine, hoiad oma lippu kõrgel, siis õige mees ujub ise Sulle külje alla;)
Nii lihtne ongi.

* olen seda ise kogenud

Miina 11. november 2014, kl 13.41
Jah, vahepeal on siin keegi usinalt minu nime alt vastulauseid kirjutanud. Kahju, et osata niipaljugi viisakas olla, et ei kasutata teiste identiteeti. See selleks, saan aru jah, et olen valesse kohta oma kontaktiotsimise soovi pannud.
Rohkem foorumit ei külasta, kui keegi veel selle teema alt vastab, siis ei ole see enam teema püstitaja.

Kõikidele heasoovlikele nõuandjatele aitäh!

Miinale 11. november 2014, kl 13.44
Siin jah ühele isikule pakub lõbu teiste nimesid kasutada ja siis proovib kuidagi väga vaimukas olla.
Lapsemäng.
Mis teha, issanda loomaaed on suur ja me peame leppima kõige sellega, et elame ka nende keskel.
Aga pane reaalse pidiga kuhugi portaali end üles. Nagu siingi on kirjutatud, on selliselt ikka leitud. Mu oma tutvusringkonnastki paar näidet tuua.

Miina 11. november 2014, kl 13.48
Ma olen ka rates ja kes viitsib võib mind otsida sealt.

Haha 11. november 2014, kl 13.50
Vanamutt Miina tahab k.ppi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!