Saame tuttavaks
Flirtic
Mees 11. november 2014, kl 13.15 |
rumalale küsimusele rumal vastus 11. november 2014, kl 13.18 |
ära valeta 11. november 2014, kl 13.19 |
Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 13.21 |
Ei ole seal kontot ja ei tee ka. See portaal on võlts, sest paljusid ilusaid tutvujaid pole tegelikult üldse olemas. Sellised pildid neist kunagi olid või on need üldse kellegi teise omad photoshopitud.
Tuleb veel see päev, kus sellise jama korraldajad, ehk see portaal vastutusele võetakse, sest see pole tasuta teenus:-)
Tuleb veel see päev, kus sellise jama korraldajad, ehk see portaal vastutusele võetakse, sest see pole tasuta teenus:-)
Täitsa Blond 11. november 2014, kl 13.44 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
böö 11. november 2014, kl 13.59 |
Täitsa Blond 11. november 2014, kl 14.09 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Tean ikka, sest mehed on igalpool ühesugused.
Need 10% on normaalsed mehed, kellega saab rääkida absoluutselt kõigest, alates .... kuni lemmikasendi ja pesuni välja ....vahel varaste hommikutundini.
Aga tegelikult...selliseid tigedaid meesinimesi pole küll mujal kohanud kui siin. Pole veel keegi mu vanuse ega kehakaalu kallal närinud, va üks, kes nüüd üritab vigade parandust teha.
Need 10% on normaalsed mehed, kellega saab rääkida absoluutselt kõigest, alates .... kuni lemmikasendi ja pesuni välja ....vahel varaste hommikutundini.
Aga tegelikult...selliseid tigedaid meesinimesi pole küll mujal kohanud kui siin. Pole veel keegi mu vanuse ega kehakaalu kallal närinud, va üks, kes nüüd üritab vigade parandust teha.
Täitsa Blond 11. november 2014, kl 14.10 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Endine püsikas, 11. november 2014, kl 14.13 |
tänane püsikas 11. november 2014, kl 14.47 |
ahzooloog 11. november 2014, kl 15.12 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 172 |
Täitsa Blond 11. november 2014, kl 15.29 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Sid 11. november 2014, kl 15.37 |
Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 15.40 |
ei viitsi sisse logida 11. november 2014, kl 15.45 |
Sid Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> TB, minu pilt oli siin kõigile vaatamiseks, oleks
> võinud vaadata. Aga ma ei usu, et su seis seal nii
> kurb nüüd on. :)
Minu seis pole üldse kurb, aga delfimehed on ühed parajad pirtsud...hoiavad oma riista hellalt vaid enda jaoks ja unistavad noorest ihust:)
> TB, minu pilt oli siin kõigile vaatamiseks, oleks
> võinud vaadata. Aga ma ei usu, et su seis seal nii
> kurb nüüd on. :)
Minu seis pole üldse kurb, aga delfimehed on ühed parajad pirtsud...hoiavad oma riista hellalt vaid enda jaoks ja unistavad noorest ihust:)
Karl 11. november 2014, kl 16.07 |
Täitsa Blond Kirjutas:
> Ma ei tea, aga ükski kohalik delfimees pole mulle
> oma pilti saatnud. Tahaks kangesti neid hurmureid
> näha, kellele kõlbab vaid missuniversum.
> Ärge o
> lge nii tagasihoidlikud:)
> taitsablond@hot.ee
Miks ma peaks pensionieelikust mutile oma pilti saatma, aru ma ei taipa?
> Ma ei tea, aga ükski kohalik delfimees pole mulle
> oma pilti saatnud. Tahaks kangesti neid hurmureid
> näha, kellele kõlbab vaid missuniversum.
> Ärge o
> lge nii tagasihoidlikud:)
> taitsablond@hot.ee
Miks ma peaks pensionieelikust mutile oma pilti saatma, aru ma ei taipa?
Raili 11. november 2014, kl 16.32 |
kadakajupp 11. november 2014, kl 17.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
mul on konto, kirjutatakse-küsitakse kõiksuguseid asju. pooled kodanikud tunduvad suhtes olevat, otsivad sealt armukesi, ülejäänud siis tavapärane läbilõige ühiskonnast, paraku pisut suurema jobude kontsentratsiooniga.
küsimusi vist väga ei esitagi, mitte selliseid faktipõhiseid, ei huvita lihtsalt.
küsimusi vist väga ei esitagi, mitte selliseid faktipõhiseid, ei huvita lihtsalt.
100% 11. november 2014, kl 18.09 |
kadakajupp 11. november 2014, kl 18.15 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
100% 11. november 2014, kl 18.23 |
Kadakajupile, kohe näha, et piltidega sadid on sulle võõrad;)
Iga tutvumiskonto omanik teab, et pilt konto juures on ülioluline ning tõstab tutvumise tõenäosust vähemalt 99%. Pilditud kasutajad saavad peaaegu null tähelepanu.
See kehtib mõistagi sel juhul, kui teed tutvumiskonto endale eesmärgiga uusi tutvusi luua. Kuid teed konto vaid selleks, et sajala teisi käia piilumas, siis tõepoolest, pilt pole oluline.
Iga tutvumiskonto omanik teab, et pilt konto juures on ülioluline ning tõstab tutvumise tõenäosust vähemalt 99%. Pilditud kasutajad saavad peaaegu null tähelepanu.
See kehtib mõistagi sel juhul, kui teed tutvumiskonto endale eesmärgiga uusi tutvusi luua. Kuid teed konto vaid selleks, et sajala teisi käia piilumas, siis tõepoolest, pilt pole oluline.
kadakajupp 11. november 2014, kl 18.28 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 18.44 |
Juhe jooksis veic kokku praegu. Omada flirticus kontot ilmse mittetutvumise sooviga..mida see nagu annab või kas facebookist jääb kuidagi väheks või?! Umbes nagu paneks kah kuhugi kiimas muttide klubi kodukale ülesvòtte vinnas riistast tekstiga unistage edasi? Et siin ma olen, aga enne suren, kui tutvun?
Ainus loogiline seletus võiks olla rahuldamata tähelepanu vajadus vist..
Ainus loogiline seletus võiks olla rahuldamata tähelepanu vajadus vist..
kadakajupp 11. november 2014, kl 18.50 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kadakajupp 11. november 2014, kl 19.00 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Lisa postitus