Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Flirtic

Mees 11. november 2014, kl 13.15
Paljudel teist siinolijatest on seal konto ja nendel kellel see on, millest te suhtlete seal omavahel? Mis küsimusi esitate vms?

rumalale küsimusele rumal vastus 11. november 2014, kl 13.18
Siinsetest kasutajatest 31,7% on flrticus kasutajakonto. Keskmiselt on kasutaja 36,9 aastat vana naisterahvas. Küsimused hõlmavad palganumbreid, auto marki ja erinevaid strateegilisi kehamõõte.

ära valeta 11. november 2014, kl 13.19
mingi 60 aastane uudishimulik naine oled, tahab flirtikusse, naerame.

Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 13.21
Ei ole seal kontot ja ei tee ka. See portaal on võlts, sest paljusid ilusaid tutvujaid pole tegelikult üldse olemas. Sellised pildid neist kunagi olid või on need üldse kellegi teise omad photoshopitud.
Tuleb veel see päev, kus sellise jama korraldajad, ehk see portaal vastutusele võetakse, sest see pole tasuta teenus:-)

Täitsa Blond 11. november 2014, kl 13.44
Minul ka seal kontot pole, aga pole ka vahet...meeste küsimused on ikka 90%-l samad:
1. Kas oled vallatu? (loe: võtad suhu)
2. Kas oled vabameelne) (loe: neelad ka)
3. Kas oled võimekas? (st valmisolekut iga kell, igas kohas ja iga ilmaga ilma eelmänguta)

Mees 11. november 2014, kl 13.47
Ja millised on küsimused ülejäänud 10%?

böö 11. november 2014, kl 13.59
Kust blond peab teadma, mis küsimused need ülejäänud on kui tal pole seal kontot. loed ka või niismama tambid klahve?

Mees 11. november 2014, kl 14.06
TB, kas flirticu naised ka anaali lasevad panna?

Täitsa Blond 11. november 2014, kl 14.09
Tean ikka, sest mehed on igalpool ühesugused.
Need 10% on normaalsed mehed, kellega saab rääkida absoluutselt kõigest, alates .... kuni lemmikasendi ja pesuni välja ....vahel varaste hommikutundini.

Aga tegelikult...selliseid tigedaid meesinimesi pole küll mujal kohanud kui siin. Pole veel keegi mu vanuse ega kehakaalu kallal närinud, va üks, kes nüüd üritab vigade parandust teha.

Täitsa Blond 11. november 2014, kl 14.10
Mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> TB, kas flirticu naised ka anaali lasevad panna?

Sina kuulud selle 90% hulka!

Endine püsikas, 11. november 2014, kl 14.13
Oli konto, aga kustutasin ära, ilusad tipsid muidu seal, aga huumorisoone- ja tunnetusega neil nac kehvad lood, selles mõttes on siin normaalsem seltskond..

tänane püsikas 11. november 2014, kl 14.47
No jah, siin jälle on nii et nalja kui palju, aga ilu mitte kusagil.

ahzooloog 11. november 2014, kl 15.12
Parem hea nali, kui kidur ilu.

Täitsa Blond 11. november 2014, kl 15.29
Ma ei tea, aga ükski kohalik delfimees pole mulle oma pilti saatnud. Tahaks kangesti neid hurmureid näha, kellele kõlbab vaid missuniversum.
Ärge olge nii tagasihoidlikud:)
taitsablond@hot.ee

Sid 11. november 2014, kl 15.37
TB, minu pilt oli siin kõigile vaatamiseks, oleks võinud vaadata. Aga ma ei usu, et su seis seal nii kurb nüüd on. :)

Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 15.40
Blond, aga..olukord nende piltide saatmise ja saamisega oleks tiba teine aastakümned tagasi? Praegusel ajal ei löö nõukaaegsed loosungid ka eriti läbi..

ei viitsi sisse logida 11. november 2014, kl 15.45
Sid Kirjutas:
> TB, minu pilt oli siin kõigile vaatamiseks, oleks
> võinud vaadata. Aga ma ei usu, et su seis seal nii
> kurb nüüd on. :)

Minu seis pole üldse kurb, aga delfimehed on ühed parajad pirtsud...hoiavad oma riista hellalt vaid enda jaoks ja unistavad noorest ihust:)

Karl 11. november 2014, kl 16.07
Täitsa Blond Kirjutas:
> Ma ei tea, aga ükski kohalik delfimees pole mulle
> oma pilti saatnud. Tahaks kangesti neid hurmureid
> näha, kellele kõlbab vaid missuniversum.
> Ärge o
> lge nii tagasihoidlikud:)
> taitsablond@hot.ee

Miks ma peaks pensionieelikust mutile oma pilti saatma, aru ma ei taipa?

viimasele 11. november 2014, kl 16.31
sa ei peagi saatma oma pilti.

Raili 11. november 2014, kl 16.32
Minul veel pole seal kontot. Kas 23 aastasel naisel oleks seal lööki?

Mees 11. november 2014, kl 16.35
Raili, see oleneb kui ilus sa oled.

kadakajupp 11. november 2014, kl 17.35
mul on konto, kirjutatakse-küsitakse kõiksuguseid asju. pooled kodanikud tunduvad suhtes olevat, otsivad sealt armukesi, ülejäänud siis tavapärane läbilõige ühiskonnast, paraku pisut suurema jobude kontsentratsiooniga.
küsimusi vist väga ei esitagi, mitte selliseid faktipõhiseid, ei huvita lihtsalt.

100% 11. november 2014, kl 18.09
Flirticus jm tutvumissaitidel tuleb pilte üles laadida. Siin foorumis ei pea. Ei pea geenius olema, et välja mõelda, kes (missugused) ja miks tutvumiseks seda keskkonda siin eelistavad :)

kadakajupp 11. november 2014, kl 18.15
sajaprossusele geeniusele - piltide laadimine ei ole kuskil kohustuslik. ka seal mitte.

100% 11. november 2014, kl 18.23
Kadakajupile, kohe näha, et piltidega sadid on sulle võõrad;)
Iga tutvumiskonto omanik teab, et pilt konto juures on ülioluline ning tõstab tutvumise tõenäosust vähemalt 99%. Pilditud kasutajad saavad peaaegu null tähelepanu.
See kehtib mõistagi sel juhul, kui teed tutvumiskonto endale eesmärgiga uusi tutvusi luua. Kuid teed konto vaid selleks, et sajala teisi käia piilumas, siis tõepoolest, pilt pole oluline.

kadakajupp 11. november 2014, kl 18.28
mul on seal pilte olnud, erinevaid ja on praegugi. teisi ei piilu ja ei tutvu ka. aga olen sinuga nõus, pildiga profiil on kindlasti eesmärgipärasem ning lisaks muud andmed, mida formaat võimaldab lisada - ehk siis võimalikult informatiivne profiil.

Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 18.44
Juhe jooksis veic kokku praegu. Omada flirticus kontot ilmse mittetutvumise sooviga..mida see nagu annab või kas facebookist jääb kuidagi väheks või?! Umbes nagu paneks kah kuhugi kiimas muttide klubi kodukale ülesvòtte vinnas riistast tekstiga unistage edasi? Et siin ma olen, aga enne suren, kui tutvun?
Ainus loogiline seletus võiks olla rahuldamata tähelepanu vajadus vist..

kadakajupp 11. november 2014, kl 18.50
fb-d ei oma üldse ja flirticu kontot tehes olid mul pisut teised soovid ning kuna ta mind kuidagi ei sega, las ta siis olla pealegi. ja bond, sinu gerontofoobia vajab enam sekkumist, kui minu konto kuskil - ja sellist lauset mul seal ausõna ei ole :D.

Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 18.57
Sooviksid siis sekkuda või?

kadakajupp 11. november 2014, kl 19.00
paraku ei ole ma pädev, sinu keisi puhul tundub psühhiaatrilise abi vajadus põhjendatud olevat ning seda eriala ma ei valda.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati kadakajupp 11.11.2014 19.00.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!