Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Teema aruteluks

priscillale 13. november 2014, kl 14.31
Millisel arvamusel siin siis endast olla tohib? Et kui oled umbes poolesajane eesti naine ja palgaori, löntsid nagu koormaloom töö ja kodu vahet hall nägu peas, siis võid kõikidele meestele nagu pähe sülitada või ja kamandada, kus nad olema ja mida tegema peaks?

priscilla 13. november 2014, kl 14.34
kuule 14:31, mis sa ärritud?

mina muuseas saan siin Eestis ka väga toimetulev ega sõltu kellestki.

priscillale 13. november 2014, kl 14.44
Keegi pole ärritunud. Lihtsalt imelik on lugeda, et naised võiks nagu lõugu laiutada kuidas jaksavad ja mehed võiks selle peale veel viisakad olla.
Ja mis toimetulev ja sõltumatu seal eestis niiväga ikka oled. Saadab tööandja pikalt, oled järgmine kuu nälgas ja tänaval. Ega sõltu enam jah kellestki.

priscilla 13. november 2014, kl 14.51
sinuga võib sama juhtuda: tööandja annab jalaga ja leiad end purgiga tänavalt kidrat tinistamas.
kui sa mees oled, siis su kahe eelneva sõnavõtu põhjal juba saab sinu suhtumisest pisikesed järeldused teha - pessimism ja lõpmatu jorin

priscillale 13. november 2014, kl 15.04
Isiklikuks minek näitab vaid pihtasaanu kiunatust. Pahasoovlikku pealeselle. Kellele ei mahu lihtsalt pähe, et kõik ei ela peost suhu või palgapäevast järgmiseni. Teatud mõttes oled ka purgiga tänaval rohkem enda peremees, kui kusagil hallis kontoris omasuguste rottide hulgas naistekas, küür selgas, äkki jääb ülemusele vahele veel. Edu sellegipoolest, ei lähe eestlase elu mujalmaal sest paremaks, kui kellegil seal halluses kehvasti läheb.

Päikest! Seda teil ikka pole:-)

priscilla 13. november 2014, kl 15.28
just, sina saidki pihta, et nii pahur oled.

muuseas sõna kellegil- on valesti kirjutatud, õige on - kellelgi-. eriti nupukas sa vist pole ?

naine59 13. november 2014, kl 15.28
Ei saa aru,miks mõni mees ärritub selle peale,kui kuuleb,et naised saavad tööd tehes ise hakkamaega oota käsi pikal raha.

Marika 13. november 2014, kl 15.46
Sellepärast, et mehed tunnevad konkurentsi. Ise hakkama saav naine on nende mehelikkusele oht. Mehed kardavad oma viimaseis mehelikkuse riismeid kaotada.

nimetu 13. november 2014, kl 15.50
palun näidata mulle siin üks mehelik mees, naljakoht.

ahzooloog 13. november 2014, kl 16.04
neid on siin umbes võrdselt siinsete naiselike naistega.

nimetu 13. november 2014, kl 16.11
need on ikka kaks täiesti erinevat asja, ühel piisab täiesti ainult peale vaatamisestki, teine aga on sisemine asi.

Sid 13. november 2014, kl 16.24
nimetu, ma postitan ühe oma vana teemaalgatuse siia. Sellest saad aru, mis loom see naiselik naine on. :) Kolm korda võid arvata ka, mida ma sellistest naiselikest naistest arvan.

Senza la Donna 22. september 2014, kl 21.41
Ajendatuna teisest teemast mõtlesin, et uurin, milles väljendub naiselikkus?
Mõne arvates on see õrn ja habras olemine, mõne arvates õpitud abitus, mõne arvates pitsilised kleidid ja muu selline butafooria.

Isiklikust kogemusest võin öelda, et eelkõige peetakse naiselikuks olemise all silmas seda õpitud abitust - kõik tööd, mis vähegi võimalik aetakse mehe kaela, sest tal tuleb see ju paremini välja, alates auto tankimisest kuni lae värvimiseni.

nimetu 13. november 2014, kl 16.45
selge, jälle targem. siis tean kui keegi kusagil naiselikku naist otsib siis pole sel mittemingisugust seost pitsilise kleidiga vaid hoopis naisolevuse saamatusega. ok.

kadakajupp 13. november 2014, kl 16.49
sellist naiselikkuse definitsiooni kohtan esmakordselt... või on see osa tervikust?

igatahes kummaline tõesti - et siis õpitud abitus on naiselik või teadlik teiste ärakasutamine?

Täitsa Shrek 13. november 2014, kl 20.02
Mis õrna ja sensuaalset naiselikkust võib olla mingites jumalast hüljatud naistes kusagil kontoriseinte vahel, kes põlgavad välismaal palka saavaid mehi ja elavad siin nurgakeses välja oma jubedaid väikseid rõõme eesti meest kõigiti mõnitades?

nimetu 14. november 2014, kl 10.48
Shrek läheb nüüd vaatab peegilisse ja sealt see kõige suurem mõnitaja vastu vaatabki. Siiani on sõnavõtud sinu aadressil, vastused sinu postitustele olnud läbi "lillede" ja huumori aga mõni ütleb ka mis sülg suhu toob siis on kohe ....

Täitsa Shrek 14. november 2014, kl 13.56
Keegi peab süüdi olema:-)

Poleks shreki, kaoks ka teemad, et eesti mehed on ja pole? Irw. Seda väikest jubedat rõõmu ei suuda neilt naistelt mittekeegi peale surma ära võtta!

Täitsa Blond 14. november 2014, kl 15.29
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sellist naiselikkuse definitsiooni kohtan esmakord
> selt... või on see osa tervikust?
>
> igatahes
> kummaline tõesti - et siis õpitud abitus on naise
> lik või teadlik teiste ärakasutamine?

Midagi pole teha, aga naiselikkuse üks komponent on õpitud abitus või siis vähemalt selle mängimine.
Aasta tagasi õnnestus ennast kipsi kukkuda...jummal, kui abivalmis olid mehed poes jms kohtades sandi suhtes. Ma loll siis veel ei teadnud, et tegelikult nad tahtsid minuga tutvuda:)

Täitsa Shrek 14. november 2014, kl 15.37
Loodad siis uuesti ennast kipsi kukkuda või?

Täitsa Blond 14. november 2014, kl 15.40
Täitsa Shrek Kirjutas:
> Loodad siis uuesti ennast kipsi kukkuda või?

Oooeeeiiii, ma vaatan nüüd hoolega oma "samme" ette, ma mängin parem õpitud abitust.

Täitsa Shrek 14. november 2014, kl 15.49
Aga lase lihtsalt kips peale panna, paistab mäng ehtsam välja?

Täitsa Blond 14. november 2014, kl 15.53
Tänan, Shrek...hea soovitus, tegelikult ka:)
A mis sa arvad, kas meestele mõjub rohkem kipsis käsi või jalg?

Sid 14. november 2014, kl 16.04
Täitsa Blond Kirjutas:
> Tänan, Shrek...hea soovitus, tegelikult ka:)
> A
> mis sa arvad, kas meestele mõjub rohkem kipsis käs
> i või jalg?

Ilmselt siiski käsi, sest rahuldamata naine on tavaliselt üsna hirmus vaatepilt.

kadakajupp 14. november 2014, kl 16.21
õpitud abitus või abitus üldse seostub minu jaoks rohkem sellise hädise, saamatu ja rumala olekuga. pole just asi, mille poole püüelda.
defineeritagu seda siis naiselikkusena või mitte.

Täitsa Blond 14. november 2014, kl 16.21
Sid, kuidas kipsis jalg naise rahuldamist segab? Mind küll ei seganud ja meest ka mitte:)

Sid 14. november 2014, kl 16.26
Seda ma räägingi, et tühja see jalg, aga kui käsi kipsis, siis mismoodi sa ennast rahuldad?

Täitsa Blond 14. november 2014, kl 16.33
Sid, kaua ma pean kordama, et mind rahuldab vaid mees, mitte mingi kunstvidin või oma virgad sõrmed.
Vabandan, kui ma oma litsakusega jälle kellegi päeva rikkusin.

Sid 14. november 2014, kl 16.40
Seda ma olen ennegi kuulnud, et mõni naine ei suuda ennast ise rahuldada. Midagi pidi puudu jääma. Seepärast mul nii raske elu ongi, kui särasilm jälle kodus. ;)

n55 15. november 2014, kl 20.40
polnud vahepeal aega kommida, aga sjalik teema, vastan siis.
Mida peaksin (v oleksin pidanud) tegema mehelesaamise nimel? Nagu ma ei teaks...
Ostma nägusad, aga kombekad riided, kõpskingakesed, saapakesed, kotikesed, maitsekalt meikima, juuksed pikaks ja blondiks, ontlikult istuma, astuma, kolmveerand suud kinni hoidma, olema ontlik, malbe, virk, vooruslik, töökas, perenaiselik, hoolitsev, imetlev, murust madalam, võimalikult keskpärane, ei mingit eriarvamust ega eripära...
Kõik see oleks nõudnud raha, energiat, vaeva ja aega, aga 99% tõenäosusega oleksin siis saanud... üpris igava mehe ja IGAVESTI igava elu. Hirm takkajärgi mõeldagi...
No aegajalt ikkagi tahaks meest, isegi voodisse, aga hoidku et IGAVAT.

n55 15. november 2014, kl 20.50
Aga õpitud abitusest. Termin käibib juba mõnd aega olulise nihkega.
Originaal: rotid said suvalises rezhiimis elektrilööke, aga neile ei võimaldatud lülitit. Muud ei jäänud, ainult värisedes taluda. Katse kestis kaua ja viimaks pandi puuri ka lüliti. Rotid ei üritanud seda enam kasutada. Kas nad ei uskunud piinade vältimisse võimalusse või olid hakanud pidama piinamist normmalseks eluks, kes teab. Abituse kogemus oli kinnistunud, enesekaitsetung kaotatud.
Selline rotikatse ka Eesti Vabariigis, siin ja praegu. Ärge näidake näpuga rottide, ikka katsetajate poole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!