Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Naised, mida te olete selle heaks teinud, et väärt mees leida, see on loomulikult kirjutatud ainult naistele kes on väärt mehest huvitatud.

mees 12. november 2014, kl 11.17
Põhiliselt te ju ei te ju selleks mitte midagi, ei ole näinud ühtegi meiliaadressiga kuulutust viimasel ajal siin rubriigis. Miks just siin rubriigis, sest te ju loete antud rubriiki. Ikka loete ja piidlete, võib olla käib ka mõte peast läbi, et keegi võiks olla. Teine variant on võib olla see, et siin käivadki ja eranditult ainult käivadki oma aja ära kestnud naised, keda keegi enam ei taha, kes on ülekaalulised, ennast käest lasknud, kes on juba kõigele käega löönud ja nad teavad jube ette, et neil ei ole lootuski:) Sellisel juhul ei hakka ju ise ka kellegile kirjutama kui vastus on ette teada. Nii jääbki üle vahel mõni sapine kommentaar lisada, et nii ennast natukenegi elusana tunda:)

tabasid naelapea pihta! 12. november 2014, kl 11.20
vaalad siin ainult hulbivadki:)

vabadust hindav naine 12. november 2014, kl 11.22
kuskohast sa võtad oma peakolust selle, et naistel muid mõtteid ja eesmärke elus ei olegi kui omale mõni sinusugune töllakas koju tassida? unista edasi!

Täitsa Blond 12. november 2014, kl 11.23
Aga palun....minu aadress on avalik:)
Point vaid selles, et siia pole seni ükski väärt mees eksinud.

Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 12.03
Väärt naised, kui nii võiks mõne arukama kohta öelda, teavad juba nii umbes gümnaasiumis, et väärt mehed ei vedele kusagil või et neid võib metsast nagu seeni leida. Väärt naised tegelevad eranditult ainult meeste üle löömisega ja seda omaks tarbeks ja mitte mingi enda populaarsuse statistikaks. Väärt naine tegelikult ei löögi midagi üle, vaid mees nagu iseenesest leiab ühtäkki end ainult talle mõtlevat.
Nüüd võime muidugi rääkida sellest, palju on siinsete otsivate naiste hulgas taolisi naisi:-)

Very good 12. november 2014, kl 12.34
Sellest ongi lahe, et ükski väärikas mees ei tule siia aastateks elama ega kirjutama. Veel vähem ei tule ükski vaba ja väärikas naine siia meest otsima. Mõnel on alumine pea ka targem kui ülemine? Aga mis teha kui reaalis elada ei oska, tuleb elada siin all korrusel? Mõni mees vist polegi koolis käinud aga ise sellest aru ei saa. Kahju muidugi aga terve ilm ju selliseid täis!

hiirenäoga mees 12. november 2014, kl 12.36
täitsa blond huvitav värk tõesti...5 kuud 1000+ posti ja miks küll keegi pole sinuga ühedust võtnud....See on tõesti fenomen irwww:)

Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 12.49
Very good 12:34

Vihje oli minu suunas? Suht desperaatne siis, kui juba shrekkide hulgast otsitakse väärt mehi:D

Very good 12. november 2014, kl 13.21
Sinust on paremaid võtta, kellel ikka põhireeglid selged on!

:)) 12. november 2014, kl 13.23
Very good Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sellest ongi lahe, et ükski väärikas mees ei tule
> siia aastateks elama ega kirjutama. Veel vähem ei
> tule ükski vaba ja väärikas naine siia meest otsim
> a. Mõnel on alumine pea ka targem kui ülemine? Aga
> mis teha kui reaalis elada ei oska, tuleb elada s
> iin all korrusel? Mõni mees vist polegi koolis käi
> nud aga ise sellest aru ei saa. Kahju muidugi aga
> terve ilm ju selliseid täis!

ja sellega tõmmati alu-bond-Shrekile ja Senza-Sid-Tom-Talibile kolinal vesi peale :D
Aga nad ongi ju kohalikud eitmehed, kellel muud oskust ei ole peale aastatepikkuse ohkimise naistefoorumites. Varsti ulub ka Tom siin et maha jäetud, nii nagu alu ulgus ja ulub ja otsib tähelepanu siiani.

nii on 12. november 2014, kl 13.30

Very good 12. november 2014, kl 13.31
Ei soovi enda kõrvale ATH diagnoosiga kaaslast!

to :)) 13:23 12. november 2014, kl 13.35
12 points. Enam paremini ei annagi öelda. Nüüd, lõpuks ometi, on nad paljastatud, häbistatud ja igaveseks siit kadunud, paras neile!
Saame rahus sukka kududa.

nii on 12. november 2014, kl 13.37

to :)) 12. november 2014, kl 13.42
2x12 points. Juba aastaid oleme oodanud, et keegi need eitmehed siit ometi minema ajaks. Saaks rahulikult ilusate meestega suhelda ja omaette näppu panna. Milleks selliseid 55+ kiilakaid vanamehi siia vaja! Väärikas vananemine on meie prioriteet.

:)) 12. november 2014, kl 13.42
Kuid kus on siis meie väärikad mehed, me väärime neid?

to :)) 12. november 2014, kl 13.45
Naisteka foorumis ei ole väärikaid mehi, nagu ei ole ka ilusaid naisi. Kohalikele eitmeestele eelistan iga kell ennast ise rahuldada ja kui mõni peaks soovima tutvuda, siis tuleb sellistele eitmeestele koht kätte näidata!

:)) 12. november 2014, kl 13.48
Jeesus. Olen nagu tules. Masturbeerin kogu aeg, aga see ei aita!

nii on 12. november 2014, kl 13.50
mul juba netist paari ilusmehe pildid välja otsitud,lippan vetsu ja teen kohe väikse mõnu:D :D :D

:)) 12. november 2014, kl 13.54
Mehed on sead. Mul on seinal klassivenna pilt, see, kellele oma süütuse kinkisin. Oli valus aga viha teeb hoopis see, et ta tegi mulle pepuseksi!

Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 13.57
Siiamaani süütu?

N5+ 12. november 2014, kl 14.01
See viimane on mõnus kui teha õige kaaslasega.

n55 12. november 2014, kl 14.03
vanandust, laps sai täna koolis hindeks 5 aga mina siin olen ikka n55.

tiibrakett 12. november 2014, kl 14.03
postitajad, teil endil halb ei hakka seda jama kirjutades? peate ennast paremaks, aga väärite üksteist täiega! vananete nii mehed kui naised ja te teate seda väga hästi, aga elate frustratsiooni selle üle vastassugupoole peale välja. nõrgemale on ikka mõnusam jalaga anda kui võrdsele vastasele. ja ei hakka sellepärast ükski noor naine ega mees teid ihaldama, et te omavanuseid nii elegantselt mõnitada oskate.
olen varemgi teinud ettepaneku alu-bondi-shreki boikoteerida, mitte vastata tema postitustele, isegi mitte pöörata neile tähelepanu, aga ei. kui teile endile nii väga meeldib lasta tal enda kallal hambaid teritada, mis siis et postituse lõpus on smile, siis ärge hädaldage ega solvuge.
Tõesti arvate, et ta tegelikult kõike seda väga hästi ei tea, mida püüate talle meeleheitlikult selgeks teha? Teab, aga kuni te lasete tal enda kulul päevi lõbusalt õrritades mööda saata, siis miks ta ei peaks seda ära kasutama? Ikka leidub keegi, kes loodab talle selgeks teha midagi või ümber veenda, aga tema ainult itsitab pihku ja laseb samas vaimus edasi.
Minu sõnavõtu lõpp.

Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 14.11

Sid 12. november 2014, kl 14.18
tiibrakett Kirjutas:
> postitajad, teil endil halb ei hakka seda jama kir
> jutades?...

No ja ongi kõik need aastad raisku läinud... :(

Aga mina käin küll siin vaid selleks, et lõbus oleks (enamasti on ka). Ja mind üldse ei sega, et mõni eit mind seepärast kohe eitmeheks peab. Las peab, kui tal sest kergem olla, ehk peletab nii Liiva Annuse eemale. :)

Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 14.22
Mind küll hullult häirib see, et väärikaks meheks ei peeta. Ennem järele ka ei jäta, kui iga viimane eit teie ütleb!

galita 12. november 2014, kl 14.22
to mees, mul on sulle 3 küsimust:
Milline on sinu meelest see väärikas mees, kellest kõik naised peaksid hullult huvitatud olema?
Mida teeb väärikas mees selleks, et väärikad naised teda üldse märkaksid?
Väärikas naine on igas mõttes iseseisev, ka materjaalselt-miks peab väärikas naine enda kõrval taluma igat suvalist jorssi?

irw 12. november 2014, kl 14.23
Sid Kirjutas:
> tiibrakett Kirjutas:
> --------------------------
> -----------------------------
> > postitajad, tei
> l endil halb ei hakka seda jama kir
> > jutades?.
> ..
>
>
> No ja ongi kõik need aastad raisku l
> äinud... :(
>
> Aga mina käin küll siin vaid se
> lleks, et lõbus oleks (enamasti on ka). Ja mind ül
> dse ei sega, et mõni eit mind seepärast kohe eitme
> heks peab. Las peab, kui tal sest kergem olla, ehk
> peletab nii Liiva Annuse eemale. :)

mis sul siin lõbus on, järamine päevast päeva vä? irw

priscilla 12. november 2014, kl 14.24
kusjuures jutukas mees on iga kell etem kui see, kellega ei oska millestki rääkida. las nad olla seal, kuhu nad sobivad elik siis jutukatesse kui ka reaali. muidugi mõistlikkuse piires
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!