Saame tuttavaks
Naised, mida te olete selle heaks teinud, et väärt mees leida, see on loomulikult kirjutatud ainult naistele kes on väärt mehest huvitatud.
Sid 12. november 2014, kl 14.29 |
jorss 12. november 2014, kl 14.29 |
priscilla Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kusjuures jutukas mees on iga kell etem kui see, k
> ellega ei oska millestki rääkida. las nad olla sea
> l, kuhu nad sobivad elik siis jutukatesse kui ka r
> eaali. muidugi mõistlikkuse piires
priscillake, see ei ole sulle üldse oluline, mis juttu ma suust välja ajan, peaasi, et olem jutukas? tule siia, tibuke, ma räägin sulle juttu!
> kusjuures jutukas mees on iga kell etem kui see, k
> ellega ei oska millestki rääkida. las nad olla sea
> l, kuhu nad sobivad elik siis jutukatesse kui ka r
> eaali. muidugi mõistlikkuse piires
priscillake, see ei ole sulle üldse oluline, mis juttu ma suust välja ajan, peaasi, et olem jutukas? tule siia, tibuke, ma räägin sulle juttu!
Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 14.31 |
Appi,ausõna 12. november 2014, kl 14.43 |
Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 14.53 |
priscilla 12. november 2014, kl 14.54 |
jorss Kirjutas:
> priscilla Kirjutas:
> ---------------------------
> ----------------------------
> > kusjuures jutuka
> s mees on iga kell etem kui see, k
> > ellega ei
> oska millestki rääkida. las nad olla sea
> > l, k
> uhu nad sobivad elik siis jutukatesse kui ka r
>
> > eaali. muidugi mõistlikkuse piires
>
>
> pr
> iscillake, see ei ole sulle üldse oluline, mis jut
> tu ma suust välja ajan, peaasi, et olem jutukas? t
> ule siia, tibuke, ma räägin sulle juttu!
sarnane tõmbab sarnast. mind pole s... jutuga mehed ´ligi tõmmanud.
> priscilla Kirjutas:
> ---------------------------
> ----------------------------
> > kusjuures jutuka
> s mees on iga kell etem kui see, k
> > ellega ei
> oska millestki rääkida. las nad olla sea
> > l, k
> uhu nad sobivad elik siis jutukatesse kui ka r
>
> > eaali. muidugi mõistlikkuse piires
>
>
> pr
> iscillake, see ei ole sulle üldse oluline, mis jut
> tu ma suust välja ajan, peaasi, et olem jutukas? t
> ule siia, tibuke, ma räägin sulle juttu!
sarnane tõmbab sarnast. mind pole s... jutuga mehed ´ligi tõmmanud.
mees 12. november 2014, kl 15.06 |
võib olla mõni naine ei tea kuidas saab siia teemat teha, üleval saab klikkida "uus teema" seda juhul kui olete juba sisenenud saame tuttavaks rubriiki.
Saate ju alustada puhtalt lehelt, ei pea kirjutama juba kellegi alustatud teemasse. Mulle tundub, et naised pole arvutis päris kodus ja uue meiliaadressi tegemine käib neile üle jõu. Mina jahin näiteks mitme meiliaadressi alt seda ühte ja õiget, pole mõtet ennast devalveerida ühe meiliaadressiga terveks eluks:)
Saate ju alustada puhtalt lehelt, ei pea kirjutama juba kellegi alustatud teemasse. Mulle tundub, et naised pole arvutis päris kodus ja uue meiliaadressi tegemine käib neile üle jõu. Mina jahin näiteks mitme meiliaadressi alt seda ühte ja õiget, pole mõtet ennast devalveerida ühe meiliaadressiga terveks eluks:)
Endine püsikas, 12. november 2014, kl 15.08 |
Appi, ausõna 12. november 2014, kl 15.09 |
Naised peavadki siin korrusel sussid jalas käima. Mis mehed siin liiguvad? Pole siin meest, kelle jaoks king jalga panna? Vaid astu sussides lihtsalt üle? Pole ei käitumist ega kombeid ja suu ka veel lahti teha siis? Mõistus võtab ainult naisi maha teha...nagu loll ja loogika, mõtlemine puudub? Hangi endale reaalis elu või tegele oma lastega? Ära mõtle ennast paremaks kui seda pole...Ei siin ega reaalis!
Mõne mehe jutt ajab lihtsalt oksele!
Mõne mehe jutt ajab lihtsalt oksele!
Marika 12. november 2014, kl 15.16 |
piripiiga 12. november 2014, kl 16.22 |
Täitsa Blond 12. november 2014, kl 16.30 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
hiirenäoga mees Kirjutas:
> täitsa blond huvitav värk tõesti...5 kuud 1000+ po
> sti ja miks küll keegi pole sinuga ühedust võtnud.
> ...See on tõesti fenomen irwww:)
Võibolla on asi hoopis selles, et kirjutavad küll, aga ma ei soovi siin sellest avalikult pasundada....selle peale sa, totu, ei tule?
Delfist ma nagunii ühegi mehega enam ei tutvu ega kohtu, sest ei taha oma elupäevade lõpuni siit lugeda detailset kirjeldust, kuidas kõik algas, kulges ja lõppes.
Ma isegi ei kujuta ette, mis imet siit "leitud mees" (sekspartner) peaks tegema, et teda jäägitult usaldada saaksin.
Tänan neid delfimehi, kes on siiski suutnud privaatset infot endale hoida.
> täitsa blond huvitav värk tõesti...5 kuud 1000+ po
> sti ja miks küll keegi pole sinuga ühedust võtnud.
> ...See on tõesti fenomen irwww:)
Võibolla on asi hoopis selles, et kirjutavad küll, aga ma ei soovi siin sellest avalikult pasundada....selle peale sa, totu, ei tule?
Delfist ma nagunii ühegi mehega enam ei tutvu ega kohtu, sest ei taha oma elupäevade lõpuni siit lugeda detailset kirjeldust, kuidas kõik algas, kulges ja lõppes.
Ma isegi ei kujuta ette, mis imet siit "leitud mees" (sekspartner) peaks tegema, et teda jäägitult usaldada saaksin.
Tänan neid delfimehi, kes on siiski suutnud privaatset infot endale hoida.
to: Täits Blond 12. november 2014, kl 16.42 |
mees 12. november 2014, kl 16.54 |
kohe kohe 12. november 2014, kl 16.57 |
Täitsa Blond 12. november 2014, kl 17.14 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
mees
Millisest tekstist sa selle välja lugesid? Pead ehk funktsionaalse lugemise guru appi kutsuma?
Oled sa elusast peast kohanud ligi 50 a-st naist, keda ihaldab i g a s vanuses i g a mees?
Püksid on mul jalas ka peale kohtingut, suvel olen üldse püksata ja koduvisiite ei tehta ega tee ka ise.
Iga tölliga ei kohtu, kuigi mõni aps on siiski sisse lipsanud.
Teadjad teavad rääkida, et mul pidavat kuldv.tt olema, seega kui mehel kuldriista ei ole, siis jääb kaup katki.
On veel küsimusi?
Millisest tekstist sa selle välja lugesid? Pead ehk funktsionaalse lugemise guru appi kutsuma?
Oled sa elusast peast kohanud ligi 50 a-st naist, keda ihaldab i g a s vanuses i g a mees?
Püksid on mul jalas ka peale kohtingut, suvel olen üldse püksata ja koduvisiite ei tehta ega tee ka ise.
Iga tölliga ei kohtu, kuigi mõni aps on siiski sisse lipsanud.
Teadjad teavad rääkida, et mul pidavat kuldv.tt olema, seega kui mehel kuldriista ei ole, siis jääb kaup katki.
On veel küsimusi?
funktsionaalse lugemisoskuse guru 12. november 2014, kl 17.18 |
funktsionaalse lugemisoskuse guru 12. november 2014, kl 17.27 |
mehele 12. november 2014, kl 18.35 |
mees 12. november 2014, kl 18.40 |
galita 12. november 2014, kl 19.03 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,858 |
Kui lugeda neid postitusi, siis meeste mõte liigub kohe seksi peale kui teema kasvõi poole sõnagagi tutvumisest räägib. Järelikult on meeste peamine eesmärk ikkagi seks ja kui naine on voodis hea, siis ei ole enam ei vanus oluline ja eks välimuse poole pealt lastakse ka latti kõvasti alla poole, peaasi et seks hea oleks.
Reaalne lugu meeste väärtushinnangutest. Välimuselt täiesti tavaline naine, elukommete poolest just mitte kõige korralikum tüdruk, kuid mitte ka narkomaan ega joodik. Kõik mehed jooksid sel naisel üksteise võidu järel ja konkurendiga kohtudes kakeldi naise pärast nii, et veri lendas. Ja kui siis ühele mehele öeldi, et mida sa jooksed selle naise järel, tema voodist on sadu mehi läbi käinud, võta parem oma naabritüdruk ära, tema palju korralikum ja ei aele niimoodi meestega ringi. Selle peale vastas too mees, et parem mitmekesi ühte magusat õuna süüa kui üksinda haput vissi järada.
Reaalne lugu meeste väärtushinnangutest. Välimuselt täiesti tavaline naine, elukommete poolest just mitte kõige korralikum tüdruk, kuid mitte ka narkomaan ega joodik. Kõik mehed jooksid sel naisel üksteise võidu järel ja konkurendiga kohtudes kakeldi naise pärast nii, et veri lendas. Ja kui siis ühele mehele öeldi, et mida sa jooksed selle naise järel, tema voodist on sadu mehi läbi käinud, võta parem oma naabritüdruk ära, tema palju korralikum ja ei aele niimoodi meestega ringi. Selle peale vastas too mees, et parem mitmekesi ühte magusat õuna süüa kui üksinda haput vissi järada.
Alf 12. november 2014, kl 19.12 |
Seda Galita juttu lõpu pujändiga tordisöömisest või heast veinist on liikvel palju. Inimene on mõistuslik olend ja ta südamelähedaseks saavad talle lood, mis ta käitumist õilistavad või õigustavad. Kindlasti on mõni ennastülistav lugu ka vooruslikul naabriplikal. Mina isiklikult magusa õuna lemb ei ole.
mansion ghost 12. november 2014, kl 20.50 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
"Selle peale vastas too mees, et parem mitmekesi ühte magusat õuna süüa kui üksinda haput vissi järada."
Soovid, soovid, soovid ja unelmad.
"Hapu viss" võib olla ühtviisi ka magus õun ühele, kes on piisavalt järjekindel ja kannatlik. Iial ei tea.
Maitse asi see kambakesi üht õuna järada, lõpuks otsitakse ikka üks "vissim" keda ei taheta teistega jagada :D)
Soovid, soovid, soovid ja unelmad.
"Hapu viss" võib olla ühtviisi ka magus õun ühele, kes on piisavalt järjekindel ja kannatlik. Iial ei tea.
Maitse asi see kambakesi üht õuna järada, lõpuks otsitakse ikka üks "vissim" keda ei taheta teistega jagada :D)
Lisa postitus