Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Naised, mida te olete selle heaks teinud, et väärt mees leida, see on loomulikult kirjutatud ainult naistele kes on väärt mehest huvitatud.

Sid 12. november 2014, kl 14.29
irw Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> mis sul siin l
> õbus on, järamine päevast päeva vä? irw

See ongi lõbus, et sa käid siin aastast aastasse iga päev irvamas ja mitte midagi lõbusat selles ei leia. Minu kaastunne.

jorss 12. november 2014, kl 14.29
priscilla Kirjutas:
> kusjuures jutukas mees on iga kell etem kui see, k
> ellega ei oska millestki rääkida. las nad olla sea
> l, kuhu nad sobivad elik siis jutukatesse kui ka r
> eaali. muidugi mõistlikkuse piires

priscillake, see ei ole sulle üldse oluline, mis juttu ma suust välja ajan, peaasi, et olem jutukas? tule siia, tibuke, ma räägin sulle juttu!

Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 14.31
Väärikaks võib olla ja on saanud igasugu mehi. Kui naised on nad endile väärikaks mõelnud. Ülejäänud aga sisisevad ja turtsuvad, et kuidas ses mehes midagi väärikat üldse nähakse. Sellepeale aga ei tulda, et omal igasugune naiselik loogika ja mõtlemisvõime puudub.

böö 12. november 2014, kl 14.41
alu õpetab teisi elama :P

Appi,ausõna 12. november 2014, kl 14.43
Viimane, sinu jutt nagu seene s..tt, ausõna. Igat tüüpi ei saa väärikaks mõelda kui ta seda päriselt ei ole? Mine kooli, ausõna!

Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 14.53
Meie kollasest kirjandusest käib läbi igasugu lohve, kellele nii mõnigi naine on kuu selga mõelnud.
Kes siin ei oska lugeda või mõelda?

priscilla 12. november 2014, kl 14.54
jorss Kirjutas:
> priscilla Kirjutas:
> ---------------------------
> ----------------------------
> > kusjuures jutuka
> s mees on iga kell etem kui see, k
> > ellega ei
> oska millestki rääkida. las nad olla sea
> > l, k
> uhu nad sobivad elik siis jutukatesse kui ka r
>
> > eaali. muidugi mõistlikkuse piires
>
>
> pr
> iscillake, see ei ole sulle üldse oluline, mis jut
> tu ma suust välja ajan, peaasi, et olem jutukas? t
> ule siia, tibuke, ma räägin sulle juttu!

sarnane tõmbab sarnast. mind pole s... jutuga mehed ´ligi tõmmanud.

mees 12. november 2014, kl 15.06
võib olla mõni naine ei tea kuidas saab siia teemat teha, üleval saab klikkida "uus teema" seda juhul kui olete juba sisenenud saame tuttavaks rubriiki.
Saate ju alustada puhtalt lehelt, ei pea kirjutama juba kellegi alustatud teemasse. Mulle tundub, et naised pole arvutis päris kodus ja uue meiliaadressi tegemine käib neile üle jõu. Mina jahin näiteks mitme meiliaadressi alt seda ühte ja õiget, pole mõtet ennast devalveerida ühe meiliaadressiga terveks eluks:)

Endine püsikas, 12. november 2014, kl 15.08
Milleks naisele mees, kui ta on ise hea..?

Appi, ausõna 12. november 2014, kl 15.09
Naised peavadki siin korrusel sussid jalas käima. Mis mehed siin liiguvad? Pole siin meest, kelle jaoks king jalga panna? Vaid astu sussides lihtsalt üle? Pole ei käitumist ega kombeid ja suu ka veel lahti teha siis? Mõistus võtab ainult naisi maha teha...nagu loll ja loogika, mõtlemine puudub? Hangi endale reaalis elu või tegele oma lastega? Ära mõtle ennast paremaks kui seda pole...Ei siin ega reaalis!
Mõne mehe jutt ajab lihtsalt oksele!

Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 15.14
No oksenda siis, tule taevas appi!

Marika 12. november 2014, kl 15.16
Ja-jah, te tegelete siin sellega, mida/keda te ei taha. Alateadvus ei tunne eitust. See, millest räägite, see teie juurde tulebki. Kas on raske siis sõnastada oma soov.

piripiiga 12. november 2014, kl 16.22
mina olen väärt mehe leidmiseks teinud Kegeli harjutusi usinalt! kuna ma olen hästikasvatatud naine, siis ma sellest meestele (ka väärtusetutele) teada ei anna ja pole ka ühtegi väärt meest leidnud. peab vist oma strateegiat muutma?

Täitsa Blond 12. november 2014, kl 16.30
hiirenäoga mees Kirjutas:
> täitsa blond huvitav värk tõesti...5 kuud 1000+ po
> sti ja miks küll keegi pole sinuga ühedust võtnud.
> ...See on tõesti fenomen irwww:)

Võibolla on asi hoopis selles, et kirjutavad küll, aga ma ei soovi siin sellest avalikult pasundada....selle peale sa, totu, ei tule?

Delfist ma nagunii ühegi mehega enam ei tutvu ega kohtu, sest ei taha oma elupäevade lõpuni siit lugeda detailset kirjeldust, kuidas kõik algas, kulges ja lõppes.
Ma isegi ei kujuta ette, mis imet siit "leitud mees" (sekspartner) peaks tegema, et teda jäägitult usaldada saaksin.
Tänan neid delfimehi, kes on siiski suutnud privaatset infot endale hoida.

to: Täits Blond 12. november 2014, kl 16.42
Kui paljude meestega sa siit siis kohtunud oled?

to to 12. november 2014, kl 16.47
mis see sinu asi on?

mees 12. november 2014, kl 16.54
mina tegin teema aga ei ole üldse sõna võtnud. TB on ikka ihaldatav objekt igas vanuses olevale mehele ja seda just tema tekstidele siin foorumis.kui seda kõike uskuda, siis ta ei saa isegi pükse jalga panna kui juba uus mees ukse taga külla tulemas.

kohe kohe 12. november 2014, kl 16.57
tuleb shrek ütlema, et sa oled ikka päris eksiteel mees.

Täitsa Blond 12. november 2014, kl 17.14
mees
Millisest tekstist sa selle välja lugesid? Pead ehk funktsionaalse lugemise guru appi kutsuma?

Oled sa elusast peast kohanud ligi 50 a-st naist, keda ihaldab i g a s vanuses i g a mees?

Püksid on mul jalas ka peale kohtingut, suvel olen üldse püksata ja koduvisiite ei tehta ega tee ka ise.
Iga tölliga ei kohtu, kuigi mõni aps on siiski sisse lipsanud.
Teadjad teavad rääkida, et mul pidavat kuldv.tt olema, seega kui mehel kuldriista ei ole, siis jääb kaup katki.
On veel küsimusi?

funktsionaalse lugemisoskuse guru 12. november 2014, kl 17.18
Sorri, ma ei saa, mul tulevad külalised.

viimasele 12. november 2014, kl 17.21

funktsionaalse lugemisoskuse guru 12. november 2014, kl 17.27
Mismõttes? Naised pole mul ammu külas käinud.

delfi kroonik 12. november 2014, kl 17.49
täitsa blond on kohtunud kahe delfi mehega!

eelmisele 12. november 2014, kl 18.02
ei kadesta blondi, veel vähem neid kahte meest.

mehele 12. november 2014, kl 18.35
Kui vana sa oled,kas oled materiaalselt iseseisev ja omad ka korralikku kodu. Kui sul neist midagi ei ole, istud päevad läbi naistekas kool pooleli, no keda sa siis kohata soovid.

mees 12. november 2014, kl 18.40
olen ikka 50+,töö on, raha ka on, kodu on ja lapsed ka on.ihu ja hing tahavad vaheldust. rutiin tapab.

mehele 12. november 2014, kl 19.01
Teed äkki vahelduseks ka tööd ja toidad end ära!

galita 12. november 2014, kl 19.03
Kui lugeda neid postitusi, siis meeste mõte liigub kohe seksi peale kui teema kasvõi poole sõnagagi tutvumisest räägib. Järelikult on meeste peamine eesmärk ikkagi seks ja kui naine on voodis hea, siis ei ole enam ei vanus oluline ja eks välimuse poole pealt lastakse ka latti kõvasti alla poole, peaasi et seks hea oleks.
Reaalne lugu meeste väärtushinnangutest. Välimuselt täiesti tavaline naine, elukommete poolest just mitte kõige korralikum tüdruk, kuid mitte ka narkomaan ega joodik. Kõik mehed jooksid sel naisel üksteise võidu järel ja konkurendiga kohtudes kakeldi naise pärast nii, et veri lendas. Ja kui siis ühele mehele öeldi, et mida sa jooksed selle naise järel, tema voodist on sadu mehi läbi käinud, võta parem oma naabritüdruk ära, tema palju korralikum ja ei aele niimoodi meestega ringi. Selle peale vastas too mees, et parem mitmekesi ühte magusat õuna süüa kui üksinda haput vissi järada.

Alf 12. november 2014, kl 19.12
Seda Galita juttu lõpu pujändiga tordisöömisest või heast veinist on liikvel palju. Inimene on mõistuslik olend ja ta südamelähedaseks saavad talle lood, mis ta käitumist õilistavad või õigustavad. Kindlasti on mõni ennastülistav lugu ka vooruslikul naabriplikal. Mina isiklikult magusa õuna lemb ei ole.
mansion ghost 12. november 2014, kl 20.50
"Selle peale vastas too mees, et parem mitmekesi ühte magusat õuna süüa kui üksinda haput vissi järada."

Soovid, soovid, soovid ja unelmad.

"Hapu viss" võib olla ühtviisi ka magus õun ühele, kes on piisavalt järjekindel ja kannatlik. Iial ei tea.
Maitse asi see kambakesi üht õuna järada, lõpuks otsitakse ikka üks "vissim" keda ei taheta teistega jagada :D)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!