Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kuna eelmine teema devalveeris ennast, ja keegi ei viitsi nagunii teemat lugeda kus on üle 5 postituse, siis teen uue teema.

mees 12. november 2014, kl 17.02
Teemaks ikka seesama tutvus, tutvuse rubriik ju ongi sellejaoks, et tutvuda.
Toon välja põhjused miks naised ei viitsi tutvuda, kuigi nad seda väga sooviksid.

1. On suur kartus oma isiku paljastamise ees, no kuidas ma ikka avalikult tutvun, mõni tuttav saab veel teada.
2. Inimene ei viitsi või ei oska teha omale uut meiliaadressi, ta on teinud omale ühe meiliaadressi ja elab sellega elu lõpuni, lisab selle oma cv-se jne.
3. Suure tõenäosusega puudub nendel inimestel igasugune huumorimeel, nad on erinevatele ettevõtetele ja firmadele väga head sissetuleku allikad. Maksavad alati täishinda, neile võib rääkida autotöökojas ükskõik mis juttu ja nad maksavad.
4. Nad ei oska inimest hinnata selle järgi, mida inimene saavutanud on, nad hindavad inimest tema jutu järgi. Üks näide on Silvi Vrait, kes kuulas kelmi juttu, mitte ei jälginud mehe tegusid:) Tõeline mees ei aja möla vaid tegutseb, tõeline mees hindab naises eelkõige välimist ilu ja seejärel, kui see kriteerium on täidetud, hakkab vaatama sisemist ilu:)

mehele 12. november 2014, kl 17.06
Kui vana sa oled, milline on su haridus ja kas oled materiaalselt iseseisev?

naine 12. november 2014, kl 17.07
Ja sina mees tead täpselt miks naised ei viitsi tutvuda? Punkt 1 on täiesti mööda, 2 kah, 3 ei saa paraku üldse aru, mida sellega öelda on tahetud, 4 noh nii ja naa.

Naine 12. november 2014, kl 17.07
Lisan veel, et tõeline mees pole kindlasti see, kes delfi naistekas päevade kaupa pläkutab ja oma kibestumist välja elab.

naine5 12. november 2014, kl 17.13
Mina õnneks ei soovi ka... milleks? Mida on mehel mulle pakkuda? Väga hea on sõltumatut elu elada.
Üldiselt kardan mehi viimasel ajal nagu tuld....hakkavad igasuguseid asju omale ette kujutama, aru millestki ei saa, mitu aastat roomavad ka käpukil ja tahavad abielluda. Milleks?

mehele 12. november 2014, kl 17.14
5 postitust on täis, saad uue teema teha:)

mees 12. november 2014, kl 17.19
eelmise teema pasandas taas TB oma kuldv.ttu reklaamides täis aga selle põhjal tunnistan, et ka minul ei ole kuldriist.

noh 12. november 2014, kl 17.22
tao pihku edasi siis.

kadakajupp 12. november 2014, kl 17.30
1. ei sega absoluutselt tutvumist, pole ju kohe vaja oma isikuandmeid letti lüüa, tutvutakse inimese, mitte andmetega esmalt.
2. tutvuda saab ka ühe aadressiga ja vähesed on nii küündimatud, et oskavad esimese teha ja rohkem mitte.
3. arusaamatu, mismoodi huumorimeel või selle puudumine takistab tutvumist? no ok, humoristidega tutvumist vast mõnel juhul takistaks
4. saavutused ei ole alati nii hästi nähtaval või peidetud, et kohe adekvaatselt otsustada, vraidi puhul vbl. ja välise butafooria, k.a jutu hindamise tagamaad on pisut keerulisemad, kui punkt neli eeldaks siia

naine59 12. november 2014, kl 17.32
Mina olen teemaalgatajaga nõus.Olen iseseisev,saan oma eluga hakkama,mul on palju naistuttavaid,kellega igasugusetel üritustel osaleda,kuid eelistaksin siiski suhelda meesteravaga-kahjuks pole leidnud.Ma ei mõtle nii,et suhe=sex.

mees 12. november 2014, kl 17.33
püha-maria, jälle kadakas karjamaal.lase inimestel tutvuda või tõesti ma hakkan pihku panema.

kadakajupp 12. november 2014, kl 17.35
rahu, mees - ma vastasin su küsimustele ja minu meelest see ei sega tutvumist. mida neist neljast punktist küll kuskilt ka välja ei loe.

ahzooloog 12. november 2014, kl 17.36
mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> püha-maria, jälle kadakas karjamaal.lase inimestel
> tutvuda või tõesti ma hakkan pihku panema.

Kas see teema siin on sul tutvumiskuulutus ve?

gt 12. november 2014, kl 17.39
Nagu näed, mõni mees oskab ka sellise tutvumiskuulutusega üllatada.

mees 12. november 2014, kl 17.48
muidugi tutvumiskuulutus. mis kuulutus siis veel.

kadakajupp 12. november 2014, kl 17.53
tsiteerin; toon välja põhjused, miks naised ei viitsi tutvuda, kuigi nad seda väga sooviksid.

nojah, kui see on tutvumiskuulutus, siis ma saan aru, miks miina ja raili sulle ei kirjuta - mitte, et mina neid takistaks, vaid nad lihtsalt ei tule selle pealegi.

kadakatupp 12. november 2014, kl 19.42
minul on ka kullast tupp, kuigi okkaline veidi. kadakas on üldse väga visa taim. ei saa tast nii kergesti lahti.

kah mees 12. november 2014, kl 21.32
enne läheb vanamuti pu-ts õide, kui siin foorumis käivad naised hakkavad tutvuskuulutusi koos meiliaadressiga tegema või meeste tutvuskuulutuste peale kirjutama. muidugi võib olla põhjuseks naiste üldine allakäik ja nad ka tunnetavad seda ja ei hakka üritamagai:)

kah mehele 12. november 2014, kl 21.54
Kus Su meiliaadress on ja kus on tutvumiskuulutus millele vastata???

kadakajupp 12. november 2014, kl 21.56
selliste kah-meeste väljendusviis pole eriline naistemagnet kah, kui ausalt öelda. kui keegi teeks siia meilikaga kuulutuse, kas siis sinna laekuks kiri algusega ".. ja vanamuti pu-ts ongi õide läinud"?

kah mees 12. november 2014, kl 22.26
eks ole juba viisakas mees ka oldud ja mõnigi viisaka mehe tutvumiskuulutus tehtud. kui viisakus tähelepanu ei köida, siis võib olla köidab ebaviisakas käitumine naisi:) kaua sa ikka seda viisakat rauda taod:) põhiline on, et sõnum kohale jõuab, reklaamiga on sama lugu:) põhiline küsimus on kas siin ei olegi kenasid naisi või nad on olemas aga ei viitsi ennast liigutada:) võib olla on nad juba sellises eas, et perekonna loomine, laste tegemine ei tule nende vanuses enam kõne allagi, keha on ära lörtsitud mugava eluviisi ja ülesöömise tagajärjel.

kadakajupp 12. november 2014, kl 22.39
olenemata sõnastusest kumab läbi suhtumine - ehk siis jään selle juurde, mis ma varasemalt ütlesin.

kui nüüd muu kõrvale jätta, siis objektiivselt vaadates selliseid naisi, kes oleksid sobivas vanuses ning tahaksid lapsi saada, siin väga ei ole. peaaegu üldse pole, kui nad just lugejatena ei figureeri.

see reklaaminduse moto sobib vast pesupulbri müügiks vms, aga suhete otsimiseks mitte nii väga. naine ei ole toode selle tavapärases tähenduses. kena naine eeldab samasugust lähenemisviisi.

kah mees 12. november 2014, kl 22.43
kuidas on võimalik naisele läheneda kui ta endast üldse märku ei anna, puudub igasugune kontakti loomise võimalus. mees astub esimese sammu, teeb meiliga tutvusteema, naine ei vasta sellele? otsad on vees, pole mõtet rääkida siin mingisugusest lähenemisviisist, kui polegi kellegile läheneda ja keegi naine ei kutsugi meiliaadressiga teemaga lähenema?:)

ahzooloog 12. november 2014, kl 22.46
eks viga on jah ikka naistes, mitte sinu kuulutustes.

Täitsa Blond 12. november 2014, kl 22.47
mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> eelmise teema pasandas taas TB oma kuldv.ttu rekla
> amides täis aga selle põhjal tunnistan, et ka minu
> l ei ole kuldriist.

Ma ei saa nüüd hästi aru....kas mu v.tt peab olema nö avalikuks kasutamiseks ...või millega sa jälle rahul pole?
Kui tahad üksi endaga monoloogi pidada, siis kirjuta endale sahtlisse, siis on kindel, et mina ega keegi teine su kauneid ridu täis pasandama ei tule.

kadakajupp 12. november 2014, kl 22.49
sel juhul peaks kuulutuse teksti üle vaatama siiski, nagu sa isegi ütled, et sõnum on peamine. piisab ühest "valest" lausest ja tekib tõrge. võib-olla oled liiga intensiivse taktika valinud või on seal mõni muu põhjus.
oletamine ei tooda, seepärast tee siia üks kasvõi näidiskuulutus ja palu naistel arvamust avaldada selle osas (lisa ka meiliaadress).

naljakas 12. november 2014, kl 22.50
Viga on kõikides osapooltes.
Peamine viga on mõlema osapoole naiivsuses siin foorumis tutvuda.
Delfi foorum on auru välja laskmiseks ja meelelahutuseks. Tahad miskit muud, siis mine muudesse foorumitesse üle interneti.

kadakajupp 12. november 2014, kl 22.58
arvad, et muudes foorumites on ühtäkki teistsugused inimesed sootuks või teised reeglid tutvumiseks? no ei ole, lihtsalt puudub vbl see interaktiivsus ja segavad mõttetud vahepostitused.
aga vaidlustes selgub tõde ning naiivne oleks arvata, et mingi x-sihtgrupp on just kuskile teisse kuldfoorumisse koondunud.

Täitsa Blond 12. november 2014, kl 22.59
Kõige naljakam on see, kuidas mõni arvab, et kodanik x või y on süüdi, et tema tutvutud ei saa:)
Antud teemaalgatajal pole isegi maili, aga ootab, et kaunitarid talle tormi jooksevad.
Ahhjaa, mina olen ju süüdi, et ta kauni tutvumisteema jälle peesse keerasin ja ometi algas kõik nii ilusti, nii ilusti...:)
Vat, aga äkki ei ole mina siit oma printsi leidnud hoopis teie pärast, kuna te olete kõik minu teemad pepusse keeranud....eesotsas aluga? :)))
Ma konsulteerin oma advokaadiga.

ahzooloog 12. november 2014, kl 23.01
Kas su advokaat kannab sukki või sokke?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!