Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kuna eelmine teema devalveeris ennast, ja keegi ei viitsi nagunii teemat lugeda kus on üle 5 postituse, siis teen uue teema.

kadakajupp 12. november 2014, kl 23.03
irww... kõik juulid-maalid on meheta ja jaanid-jürid naiseta, sest kadakas gastroleerib siin ning blond teeb diversiooniakte :D. rääkimata muust mulast...

Verner P 12. november 2014, kl 23.07
Mis jama siin nüüd siis aetakse?
mansion ghost 12. november 2014, kl 23.09
´naljakas´ja muud pessimistid-torisejad, teie meelehärmiks on siin täiesti võimalik tutvuda. Iseasi, kas tutvumisest kaugemale jõuab :D) Ega vist peagi aga võimalus on.

n46 13. november 2014, kl 00.50
ennem tuleb mõnel vanamehel luuavarrest pauk kui aru saab, et eidelikult vinguv isane ei isuta kedagi tutvuma. kõige vähem ilusaid ja ajudega naisi.
tegelikult mõistan naisi, kes ei kiirusta oma aadressiga siin lehvitama. kes ikka igatseks sisutühjade kirjade massi postkasti ummistama. mõni "donjuan" saadab esimeses kirjas oma riista pildi. mõni jätab düsgraafiku ja enamus hariliku kiimakoti mulje. vähemalt minu kunagine kogemus siinse kontingendiga üsna masendav.
aga kõik see ei välistanud lõpuks äraarmumist ja suhet. täitsa planeerimatut.

mees 13. november 2014, kl 07.55
üks on selge, kui ongi tutvutud, siis esimese asjana tuleb pildid vahetada, keegi ei hakka ju aega raiskama välimuselt ebasümpaatse inimese peale. eesmärk on ju ikkagi suur armastus, ühised lapsed, terve perekond. niisama ühe tonksu pärast ma küll tutvuda ei viitsi. kui ikka kaaslane võtta, siis selline kes on atraktiivne.

ahzooloog 13. november 2014, kl 08.27
lase käia, tee nüüd uus kümnerealise pealkirjaga teema piltide vahetamisest. Me pole sellest viimasel ajal miskit uut kuulnud.

Sid 13. november 2014, kl 09.04
See mees on mingi imelik ja saamatu tüüp. Küll jäävad talle ette kadakad, siis põõsad ja tutvuda ei ole tal kohe kuidagi võimalik. Ausalt öeldes ei ole ma siin foorumis teist nii imelikku meest täheldanudki ja omast kogemusest võin öelda, et tutvumine siin foorumis ei ole mingi probleem. Kui ikka natukenegi soovi on, siis ikka saab. Mõnikord saab tutvutud ka siis, kui sa kohe mingit soovi selleks ei avalda, lihtsalt ise tuleb teistes huvi äratada ja kui märkad kedagi endale huvitavat, siis temaga suhelda.
Kes aga väidab, et siin pole võimalik tutvuda, peab kõigepealt peeglisse vaatama ja asja üle natuke pikemalt mõtlema, et miks?

priscilla 13. november 2014, kl 09.31
oma isiku paljastamise ees?
miks peaks keegi siia kirjutama oma pärisnime?

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 09.34
See on täiesti normaalne, kui mees soovib naise pilti näha ja selle põhjal otsustada, kas soovib üldse jätkata....aga siis saadab mees kõigepealt enda pildi.
Muidu on see umbes nagu lapsepõlves, kus mingi külalolli poeg lunis...näita oma tussut.
Siis ma muidugi nii kange plika veel polnud, et oleks vastu nähvanud....näita kõigepealt oma till ette ja selle pealt vaatan, kas üldse tahan oma tussut näidata.
Vot, nii pidi käivad asjad:)

Alf 13. november 2014, kl 10.25
Täitsa Blond, Sul on aeg minna poliitikasse. Riigikogu valimised ukse ees. Sul oma nišš elektoraadis. Kindlasti oleks Sa riigikogulasena hea väitleja mistahes partei ridades. Maailmavaateliselt sobid mistahes parteisse. Kujutan Sind juba ette kolmapäeva õhtuti "foorumis". Elukogemusi näikse olema, tööd viitsid teha-milline postituste arv. Ja kui riigikogu juhatusse jõuad, antakse sulle ka doktori kraad ajakirjanduses avaldatud artiklite alusel-nii nagumõni zootehnik saanud on.

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 10.32
Ohhei...nii paksu nahaga ma küll pole.
Kui Ligi ikka mulle avalikult näkku ütleb, et ahhmissa kaagutad, siis hakkan nutma.
Pealegi, ma ei tunneks end seal lollidemaal hästi.....isegi siin foorumis on palju arukamaid persoone.

Alf 13. november 2014, kl 10.36
Jürgenist arusaadav. Kõigil käsi välja sirutatud ja "Anna raha! Anna raha!" Lähed siis koju, seal ka käsi välja sirutatud ja "Anna raha! Anna raha!" Mehed lähevad ikka närvi, kui pidevalt raha küsitakse

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 10.43
On igasuguseid mehi, mõni pakub lausa ise...

Martha 13. november 2014, kl 11.03
Naised on intuitiivsed olevused. Nad tunnevad õige kuulutuse ära ja vastavad sellele. Kui nad tunnevad, et kuulutus ei haaku nendega s.t. pole see õige, siis nad ei tegutsegi vastavalt. See on hea selles mõttes, et hoiab aega kokku. Igaks juhuks ei tasu proovima minna, et äkki klapib ja äkki meeldime üksteisele. Eelkõige tuleb siiski püüda seda miskit, mis hinge kõlama paneb ja siis tunned selle ära. Iga inimene tuleb meie ellu põhjusega, olgu need õppetunnid siis positiivsed või negatiivsed. Niikaua komistad, kui õpid sellest. Ka oma soovide väljendamises.

Alf 13. november 2014, kl 11.07
Jürgeni asemele pandi naine. Naised mitte üks ei pillu raha välja, nad maksavad arveid. Isepakkujad mehed ostavad õigustatud ootust. Ära siis mine poliitikasse würffi juurde andma. Jaura siin edasi ja korja siin feimi ja raha ka, kui pakutakse!

to kah mees 13. november 2014, kl 11.09
päris tõsimeeli loodad siit naist leida või? Näed sa siin kedagi kes tutvuks või? hahahaaaaa
olen jah kena naine, kena kehaga ja puha aga vaata delfi on küll viimane koht kust peaks hakkama omale meest otsima. Enamusele on see siin ajatäide, meelelahutus.

Täitsa Blond 13. november 2014, kl 11.21
Alf Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jürgeni asemele pandi naine. Naised mitte üks ei p
> illu raha välja, nad maksavad arveid. Isepakkujad
> mehed ostavad õigustatud ootust. Ära siis mine pol
> iitikasse würffi juurde andma. Jaura siin edasi j
> a korja siin feimi ja raha ka, kui pakutakse!

Kui see eelmine oli mõeldud mulle, siis ka kõige blondim saab aru, et enne leiab naine õnne Delfist kui poliitikast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!